Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - Nosferatu #2
Mordis
img.tpx.cz/uploads/NosfeRozhovor.png






Mordis: Ahoj Nosfe, jsem rád a děkuji ti žes přijal mé pozvání s tebou udělat rozhovor, jaké z toho máš pocity?

Nosferatu: Zdravím tebe a i čtenáře, kteří si to možná přečtou do konce.
Každopádně také děkuji, že si mne opět vytáhl na rozhovor, protože už tu jeden byl, ale ten je x let starý, ještě z dob, kdy jsem se neflákal v admin týmu.
Jaké z toho mám pocity ? Tak prakticky vůbec žádné co si budeme nalhávat, jsem zvyklý na svou popularitu na serveru a svůj fanklub :D, takže pro mne nic nového, ale rád si popovídám a třeba hráčům napíši i něco, co třeba neví.

Mordis: Zase brzdíme to EGO dobře? :D
Tak začneme popořadě, jak jsi se vůbec dostal k GTA? a později k SP?

Nosferatu: Tak tady není samozřejmě co brzdit, je to myšleno pro pobavení.
Většina hráčů, kteří mě znají a nějakým způsobem se mnou komunikují, tak vědí, že se i rád zasměji a pobavím. A pokud to je někomu proti srsti, tak je to jeho boj, takže si ho může užít a třeba se z něj postavit na hlavu.
Jak já jsem se dostal k GTA ? Tak poprvé co jsem hral GTA San Andreas bylo na PS2 a to pouze jako singleplayer. Kdysi dávno ještě za soudruha klacka jsem si sehnal GTA do PC a tak nějak jsem zavítal na jeden nejmenovaný malý server, kde jsem se postupem času dostal i na chvilku do admin týmu, ale nebyl to žádný zázrak, by to maličký server a skoro nic tam nebylo, ale i tak jako zkušenost to bylo fajn. Po tom ten nejmenovaný server byl zrušen, ale to už nevím ani proč, prostě to padlo a já s GTA přestal.
Po nějaké době mi napsal kamarád, jestli si nejdu zahrát GTA, že zná poměrně dobrý server a tak jsem se dostal k SP, bylo to někdy v roce 2013.

Mordis: Humor je třeba.
Takže vlastně taková klasická cesta. Tedy kromě toho postu admina, to se moc lidem "nepoštěstí" či jak bych to měl nazvat.
Takže v roce 2013 jsi se připojil a poté jsi hrál aktivně? nebo jsi hledal další server a k SP se později vrátil?

Nosferatu: Prakticky ano, je to prostě taková ta normální cesta, nic zvláštního a to snad ani v tomto virtuálním světě nejde. :D
Ano začal jsem v roce 2013, pod nickem ST.SAITAN, ten si dokonce ještě někteří hráči ze SP pamatuji, což mě popravdě těší, vzhledem k tomu, že už je to nějaký ten Pátek co mám svůj nick a to Nosferatu.
Dá se říct, že jsem hral potom už na SP aktivně, nějakým způsobem jsem se toho chytil, protože před tím jsem nikdy nebyl na tak propracovaném serveru který má co nabídnout.
Takže jiné servery jsem už nikdy nehledal a vlastně od roku 2013 hraji na jediném SAMP serveru a to právě naší SuperPařbě.

Mordis: Saitan? to se k tobě hodí, pohane! :D
Co jsi se začátku dělal? samozřejmě ber dobu kdy jsi mód trochu více poznal, jaké zaměstnání tě chytlo a co děláš teď?

Nosferatu: Samozřejmě že se ten nick k mé osobě hodil, vzhledem k tomu co jsem a co vyznávám a od toho právě byly vždy odvozené moje nicky v GTA i když ve finále byly jen 2. :D :D
Tak já jsem člověk, který se začal věnovat firmám, když poznal mod a už +- věděl o co jde. Ze začátku jsem hodně dlouho dělal řidiče autobusu, ve firmě kterou vedl hráč $Jakub$, tak nějak myslím měl ten nick a diky němu jsem se naučil vše potřebné na vedení firmy a postupem času jsem se vypracoval k tomu, že jsem si koupil vlastní firmu a to byla tenhdy opět jedna z těch významějších a dobrých firem ''Popeláři Los Santos'', kde byl opravdu skvělý kolektiv.
A jaké zaměstnání ? Tak začlo to Autobusakem přes popeláře, ale to nejoblibenější co je a asi vždy bude je Bezpečnostní služba.

Mordis: Pěkné začátky, určitě je zajímavé které zaměstnání tě chytli Už jen proto, že je moc lidí nedělá.
Najít v dnešní době firmu pro Bezpečáka je velmi obtížné, pokud samozřejmě nechceš být majitelem.
Jsi adminem, dokonce hlavním adminem, co tě přimělo podat si přihlášku do AT? Říkal jsi si "tak to jen zkusím"?

Nosferatu: Začátky to byly fájn a vždy jsem šel do zaměstnání, které nebylo tak výrazné a vždy se mi to vyplatilo.
Vytáhl jsem to zaměstnání nahoru a vždy vytvořil skvělou firmu, což mi potvrdí i spousta hráčů, kteří v těch firmách působili. Hlavně musím apelovat na firmu Agentura Roca Escalante, kterou jsem měl více jak půl roku, ale nedokázal bych to potáhnout na takovou úroveň, kdyby mi s tím nepomáhal můj velice dobrý kamarád Prasatko_007, bez něj by to nebylo ono a samozřejmě i bez členů, kteří tu firmu tvořili. To prostě byly skvělé časy, ale jako administrátor pak už na firmu čas člověk nemá a musí se věnovat jiným povinnostem a bohužel se to na té firmě podepíše.
Ano, adminem už jsem nějaký ten Pátek, ale nepamatuji si jak dlouho. Jen vím, že hlavním adminem myslím už někdy budu asi rok, ale já ti to tak z hlavy neřeknu, protože si tyto věci nepamatuji a ani nechci.
Každopádně pro zvedavce je to napsáno v mé vizitce. Musím tě opravit, že mne osobně nic nepřimělo si podat přihlášku do AT, protože já jsem se do AT přes nábor nedostal, ale jako jeden z mála jsem byl vybrán mimo nábor. A mohu vás rovnou upozornit, že jsem nikomu do zadnice nelezl, protože mou prioritou zde na SP tehdy byla moje skvělá firma a práce s ní. Jenže díky této firmě jsem se poměrně proslavil a chodilo mi tam spoustu administrátoru a tak nějak jsem se s němi seznámil.
A právě díky nim jsem se dostal mimo nábor na post administrátora.
Protože podali tehdejšimu vedení návrh aby mne přijali do svých řád a to nakonec vyšlo.
Abych vzpomenul kdo v tom měl asi největší prsty, tak to byl Hrbeček, Rosťa, Rulík, Krowky, spostu z nich jsem znal ještě v době kdy ani nebyly oni v AT, takže opravdu o žádném vlezdoprdelství nejde. Na to tady všude máme jiné odborníky, ale nebudeme jmenovat. :D Každopádně jsem rád, že mi tehdejší vedení dalo možnost se stát členem AT.

Mordis: To chápu, osobně jsem tě poznal v Doherty servisu, opět firma klapala nejlépe co se mechaniků týkalo. Takže mohu jen potvrdit že o firmy jsi se opravdu staral na výbornou.
Takže mimo nábor, to se jen tak někomu nepoštěstilo, opět i na tomto jde vidět že ten mozek prostě máš.
Jaké pro tebe byly začátky v AT? Bal jsi se toho? nebo jsi prostě věděl že ti ostatní s čímkoli pomohou a tak jsi se kvůli tomu nestresoval.?

Nosferatu: No vidíš i dokonce ty jsi byl v mé firmě. jazyk :D
Takže víš jak to se mnou je a jak to ve firmách které vedu funguje. :D
Tak mozek má snad každý živý tvor, ale záleží na kolik procent ho používá, pokud tam má jen samé blbosti a použije ho jen proto aby mohl vykonat potřebné lidské potřeby jako je si zajít na WC, tak je to potom velice těžké s takovým jedincem. Bohužel těchto v dnešní době přibývá co mi tak připadá.
Tak začátky v AT ? Bylo to fajn, byla tam skvělá parta lidí, spostu kamarádu, kteří chtěli ať do toho týmu jdu, takže mne v ničem prostě jen tak nenechali i když já chyby co se týče adminování moc nedělal, takže v pohodě, ale když jsem potřeboval poradit, tak jsem se vždy poptal těch zkušenějších.
A rozhodně jsem se toho nebál, byla to výzva do které jsem prostě skočil po hlavě a nějakým způsobem to asi vyšlo.

Mordis: V tom ti musím dát za pravdu, hloupých lidí přibývá...
Takže začátky v AT úspěšné, tak to je fajn, hodně lidí s tím má problém a než naskočí do rozjetého vlaku, chvilku jim to trvá.
Odcházíš ze serveru někdy naštvaný? nebo si prostě řekneš "je to hra" a v klidu.

Nosferatu: Ale to víš že občas odejdu i vytočený i když vždy se řídím tím, že je to hra, ale prostě někdy to nejde.
Když opravdu někdy ti někteří hráči ukazují tak vysokou úroveň ****ity a dalších poruch až to možné není.
Takže ano i já se někdy nervnu, ale hned co to vypnu tak mi je zase fajn. Prostě jen odejít od těch méně chápavých lidí a je to zase v pohodě. Ale to se stává jen občas většinou to nějakým způsobem zvládnu a mnohokrát se i pobavím nad tím co tam někteří vyvádí, protože to občas hlava nebere.

Mordis: Člověk má jen jedny nervy no. Někomu stačí málo, někdo toho vydrží hodně, ale to není důvod pro provokaci.
Kdyby jsi měl možnost cokoli na serveru změnit, COKOLI, co by to bylo?

Nosferatu: Tak to je poměrně záludná otázka, protože změnit se tam dá hodně věcí, ale takhle z hlavy ti říct co změnit ?
Tak určitě pár věcí ohledně AT a celkového fungování, ale to je vždycky co měnit.
Do čeho bych zasáhl je asi i nějaké to zaměstnání, už by to chtělo něčím oživit i když je to těžké, protože hráči si prosadili pobřežní stráž a stejně to nikdo nedělá, takže těžko s tímhle nějakým způsobem manipulovat.
Ale jednu věc bych přece jen změnil a to je počet domů které můžeš vlastnit, protože opravdu nechápu, proč někdo vlastní 30 domů, k čemu to proboha je ? A jen tím zabírá domy ostatním, kdyby to měl na kšeft a hned to točil, tak to chápu, ale že to drží ? To je prostě nepochopitelné a o to víc mě dokáže dostat, když pak břečí, že se mu něco ztratí a nemá důkaz, protože se mu to nevleze do infa ten počet domů.
Popravdě kdybych mohl, tak bych takové lidi poslal rovnou někam, protože prostě nepochopím na co to mají, to prostě nejde.
Další věc co bych poměnil je opět trošku systém nemovitostí, ale v hledisku aktivity majitelů, protože stále tu máme pár hráčů, kteří na SP moc nechodí a neustále drží nemovitosti pro ty aktivní hráče což se mi moc nelibí.
A to je asi pro zatím vše, napadu by bylo hodně, ale ne každý jde udělat.

Mordis: Perfektní návrh, myslím že kdyby jsi to dal do návrhů tak s tím bude většina souhlasit.
2-3 domy chápu, ale není to tak dlouho co měl jeden nejmenovaný hráč po celé SP 80% karavanů, k čemu?
Zkusím položit jednu zajímavou otázku, určitě používáš nějaký druh premia, ať už je to klasik či car atd. vložil jsi do hry nějaký finanční obnos? nebo si kredity kupuješ za virtální měnu? Já osobně vždy za $$ a proto jsem stále chudý, 90% $ sežere premium :D

Nosferatu: Tak navrhnout to mohu, také se mnou mohou souhlasit i hráči bylo by to jenom fájn, ale i tak hlavně záleži na ATomasovi jestli je ochoten tam udělat pojistku, která by zamezila kupování domů v tak velkém množství, protože je to opravdu zbytečné, ale na druhou stranu jestli si tím někdo lečí nějaký menší komplex a proto má tolik domů, tak mu to přeci nemůžeme brát. :D
Každopádně ve finále mi to příjde jako zbytečnost prostě. A tolik domů nehorázný žrout premia což je další mínus pro toho hráče si myslím, ale to je jejich věc.
Ano, premium používám, je to především premium klasik a potom premium pro nemovitosti, protože to jsou jediné složky, které mi momentálně nějakým způsobem vydělávají na to abych si to premium platil, každopádně výdělky mých nemovitosti jsou na velice pěkné úrovni, takže to tak nějak zvládám.
Já jsem si nikdy právě nekoupil premium za reálnou měnu, vždy si to kupuji za virtuální měnu a i tak jak vidíš za ty roky přece jen nějaký ten majetek mám. :D
Je pravda, že jednou jsem ATomasovi chtěl přispět, protože jsem si koupil tehdy nový mobilní telefon a dostal jsem k tomu i SIM kartu kde bylo 200Kč a pro mě to bylo k ničemu, když mám neomezený paušál, tak jsem si řekl, že mu to hodím do serveru. :D Problém byl ten, že to z té sms nešlo, takže měl smůlu :D :D A simka skončila u kamarádky. :D

Mordis: Když nad tím tak uvažuju, nevím jestli bych dokázal hrát bez prem. klasik, asi bych to nedal bez portů :D
Tak, teď by jsme se mohli přesunout z virtuality k realitě.
Jak všichni víme, už jsi plnoletý nějaký ten pátek, máš nějaké hobby? koníčky?

Nosferatu: No tak to máme stejně, také bych si nedokázal hrát bez premium. :D
Jsem na to už tak zvyklý, že přestat s tím by asi bylo velmi těžké. :D
Ou, toho jsem se obával, že se dostaneme i tam i když jde o herní portál, ale asi to tak nějak trošku k tomu patří.
No každopádně už nějaký ten věk mám, takže už jsem si něco prožil narozdíl od některých dětí na serveru a proto se opravdu někdy musím jen smát, když tam na mne něco zkouší. :D
Tak samozřejmě že mám koníčky, to snad má každý člověk co trošku žije a užívá se života. jazyk
V mladších letech to byl florball, pak to byly samozřejmě hasiči a také nějakou dobu box. A v neposlední řadě je to jízda na kole a celkově auta, to je totiž pomalu můj žívot, sám dobře víš, že za volantem sedím skoro pokaždé co mi napíšeš. :D No a samozřejmě nějaké akce, kino, divadlo, koncerty a podobné aktivity, které patří k létu.

Mordis: Hold se z nás stali závysláci :D
Tak se neobávej a v klidu nám to hezky pověz :D
Hasiči, zdravím kolego! :D Box, takže máme drsného chlapce na serveru, pozor! :D Samozřejmě je dobře žes toho okusil tolik, nabral jsi zkušnosti a to se vždy hodí.
No skoro pokaždé ano, protože když náhodou nesedíš za volantem tak to auto opravuješ, takže to vyjde na stejno :D
Pokud se nepletu tak jedeš hlavně alfu, proč zrovna Alfa? já třeba nedám dopustit na Škodovku.

Nosferatu: Asi už to tak bude. :D
Tak já se neobávám, jen nemusíte vědět všechno. :D
Tak to tě taky zdravím, to už je myslím 3 člověk v AT. :D Samozřejmě, že jsem nějakou tu dobu tenhle sport zkusil, ale nemám v žádném případě důvod si hrát na drsného, lepší je být v klidu a vycházet ze všemi +- v pohodě. Není důvod všude vystrkovat ramena a hrát si na bůh ví co, jak někteří to dělají den co den a o to je to horší, když to jsou hrdinové, kteří v tom životě ještě nic nedokázali a kdyby zafoukal větříček, tak už je ani vlastní matka nenajde. :D
Tak spíš sedím za tím volantem než opravuji, naštěstí. :D
Poruchovost a podobně se mi na cestě vyhýbá, takže to je fájn. Smile
Ano, pro mne jsou Alfičky život a značka na kterou já nedám dopustit i když nějaké ty mouchy mají, ale to má každá značka a nezáleží na tom jaká to je. Já jsem Alfou jezdil hned od začátku co jsem dostal řidičák do ruky a tak nějak už bych nechtěl jiné auto. Smile Protože jsou to strašně živé a rychlé auta a hlavně ojedinělá, není jich tolik jako bmwček, audin a podobně co má v dnešní době kde jaký **** v 20 letech a stejně to po měsíci co to dostal od fotříka roz**** o strom, protože je to pouhý blbeček co si myslí, že má silné auto a přitom pomalu neumí točit ani volantem. Smile Takových hrdinů už bylo, takže se jím mohu jen smát. jazyk
U Alf se mi libí jejich originální design a hlavně to, že jich je opravdu strašně málo a je to ta Italská dravost a krása, což mi prostě nikdo nevymluví a v neposlední řadě je to snad poslední značka auta u které se řidiči zdraví a právě proto tyhle Italské krásky. (heart)

Mordis: Právě že musíme! představ si mě jako Ritu Holoubkovou a jdeme na to! :D
Určitě, těchto "frajírků" je tu až příliš mnoho.
Takže majitel Alfy chtě nechtě vstoupil do Alfí rodiny, ale jo, proč ne, naopak si myslím že je to super.
Dostali jsme se tak nějak ke koníčkům, server... nechci tě zase vyslýchávat moc, přeci jen nejsem člen VB :D
Otázek nebylo tolik, ale tvé odpovědi dají na 2 rozhovory :D Jsem moc rád že jsi se takto rozepsal a čtenáři tak budou mít co číst.
Ale přeci jen mě napadla jedna moc pěkná otázka a to, co si myslíš a jak vnímáš Gang systém na SP?

Nosferatu: No tak všechno jde když se chce, ale musí se chtít. :D
Tak něco jsme určitě prošli, tak snad to bude stačit, třeba příště můžeme dopsat dodatek, když tě ještě něco napadne. :D
A dají na jeden rozhovor, jen se ti už nechce, protože je po večerníčku a musíš jít spát, takže tím to bude. :D :D
Ale ne, také si myslím, že to bude stačit, nemusíme tu popisovat všechno :D
Tak to je opravdu hezká otázka na konec, to lepší ani padnout nemohla :D :D
Gang systém na serveru ?
Gang systém jako takový tvoří hráči, takže záleží na tom co tam momentálně v tom systému je.
Pokud je to banda vulgárních ****ů co se neustále musí urážet a podobně, tak to nikdy nebude stát za to.
Beru gang rivalitu, ale vulgarity to obsahovat nemusí a nebo může, ale v určité míře ne že si tam každý druhý uráží rodiny a pak brečí kde se dá, protože jím někdo něco napsal o mamince a přitom ty slova rozhazují také. Já osobně to rád nemám a rád s tím vždy hodně rychle zametu s takovým zvěrstvem.
Každopádně nemohu všechny hráče, kteří v tom gangu chodí házet do jednoho pytle, protože se tam najdou i normální hráči, kteří to tak nehrotí hrají to opravdu pro zábavu a nepotřebují používat neustále nějaké clea a podobně a potom se tvářit jak někteří že nic nemají a přitom opak je pravdou.
Takže konec konců, jsou tam i fajn lidi a rád si pokecám v gangu a podobně hodně dlouho jsem byl členem WSTL a bylo to opravdu fajn na ně si nemohu stěžovat ještě když gang vedl tak pohodový člověk jako je Martin. takže vše má své pro a proti.

Mordis: Co mě, hlavně hráče! určitě by se našel někdo kdo by nějakou otázku přidal :D
Ale pokud by to ve finálě mělo 10x A4 tak by to nikdo nečetl :D
Kdyby se mi nechtělo tak to nedělám, večerníček jsem kvůli tobě propásl Sad Dneska neusnu Sad :D
Že? já jsem na otázky expert jazyk Ale perfektní odpověď, já mám na gangy trochu pesimičtější pohled, ačkoli jsem z větší části optimista, bohužel je v gang systému tolik hráčů co ho táhnou ke dnu, že naprosto cloní ty normální, klidné hráče kteří jak píšeš, jedou gangy pro zábavu.
Každopádně já již nemám více otázek, mnohokrát ti děkuji že jsi přijal mé pozvání a taktéž za tvé rozsáhlé odpovědi!
Hned se to bude číst jinak. Tak ať ti Alfička drží dál, na silnici zdar!
Pokud chceš něco vzkázat hráčům, teď je ta možnost! Do toho! Smile

Nosferatu: Chápu, samozřejmě pokud hráče bude něco zajímat, tak se mohou zeptat i přímo pod rozhovor do příspěvku v tom není problém a rád na jejich dotazy odpovím, pokud to nebudou opravdu kraviny.
Za ten večerníček se ti opravdu omlouvám, ale já věděl, že to nestihneme, tak jsem ti ho nahrál, tak ti to potom pošlu. :D
Každý má na ten gang systém nějaký názor on by byl i v pohodě, kdyby pár těch ehm, se začlo chovat a ne neustále podvádět a nahánět RS jak nevím co, hlavně že druhé uráží za to, že nahánějí $ při misi a přiton oni musí cheatovat aby si nahrabali respekt, pak se práskají jeden přes druhého a všichni ve finále brečí, že vůbec nic nemají a že za nic nemohou, to není nic nového. :D
Tak ono, abych teď upřesnil situaci, tak momentálně Alfou nejezdím, ale to si popíšeme když tak bokem. :D
Samozřejmě ti děkuji a ať se ti také daří. Smile
Já jím nic vzkazovat nebudu, stejně jsou neschopní si z toho něco vzít, takže já je kašlu. :D
Každopádně každá lež, každá sviňárna, je jednou dožene a potopí. Proto je lepší se chovat na určité úrovni a nehledat zbytečně nějaké šarvátky a podobně.
Upravil Czech_ dňa 11.06.2020 01:41
Ondrah98
Ale tak jako jo, fajn rozhovor, akorát se mi na konci zdá trošku pátý přes devátý, ale třeba jenom neumím číst. Sice je to delší než toaleťák, ale to o už je Nosfe, respektive to, co jsem ho naučil. Přece jenom se sice snaží prezentovat jako velkej frajer, ale hodně jsem tě toho naučil já... Ale když to vezmu vážně, tak seš inteligentní člověk a díky tomu jsme si asi i sedli a já ti mohl předat svoje moudra, kterých se třeba i nějak držíš. Co určitě oceňuju je to, že ti můžu říct opravdu cokoliv a opravdu upřímně a vezmeš to jako fakt a nebereš si nic z toho osobně. Těžko říct, jestli tu výsadu mám jenom já a jinak seš urážlivej jak typický misař na SP nebo seš natolik otevřenej člověk. Jinak na SP si člověk na svým místě a když jsem odcházel z AT, tak jsem věděl, že to je aspoň na postu hlavního admina ve správných rukou, když už by to jinde nemělo být tak dobrý. A nezapomeň, že i když si rád hraješ na velkýho frajera, tak za mnou občas pro nějakou radu dojdeš, a tak to má vlastně být...

Citácia
Chápu, samozřejmě pokud hráče bude něco zajímat, tak se mohou zeptat i přímo pod rozhovor do příspěvku v tom není problém a rád na jejich dotazy odpovím, pokud to nebudou opravdu kraviny.
A teď zneužiju téhle tvé taktické chyby, protože si mi včera nechtěl prozradit svoje skutečný jméno a akorát ses mi smál, tak ho tady řekni všem za trest... ;)
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Nosferatu
Ondro, tak já ti každopádně děkuji za komentář, ono to i potěší... :D
A já se opravdu netajím tím, že jsem si za tebou rád došel pro radu a nebo někdy i dojdu, takže jako na pohodu :D Ty taky vždycky dolezeš, když tě děti na sp dissuji :D :D
Ale ne, opravdu díky :D
A nezneužiješ mě, protože budu odpovídat pouze na otázky které chci já. :D
Takže mé jméno ti stále bude zatajováno. :D
Ono o něj ani tak nejde, to jen proto abych tě mohl ****, protože vím to tvé :D :D
Ondrah98
No tak jestli hodláš machrovat, že znáš moje křestní jméno, tak asi začnu přemýšlet o změně názoru na tvou inteligenci... :D :D On ho fakt nikdo neví totiž. :D
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Nosferatu
:D To opravdu neví. :D
A měnit názor ? Tak to si nedovolíš ! :D Na to nemáš odvahu. :D
Panther
Stále neviem, kto to ten Nosferatu vlastne je ... Niečo mi ten nick hovorí, ale akosi sa neviem rozpamätať Sad

No dobre, teraz vážne ... Rozhovor celkom fajn, prečítal som ho celý, aj keď ku koncu to už nebolo tak záživné, ako na začiatku, pretože sa to skôr ubralo smerom rozhovoru dvoch kamarátov pri pive, čo vlastne tiež nie je nič zlé Smile Takže v konečnom dôsledku super ...

A Nosfe ? Ako úprimne som sním nikdy nemal nejak česť na dlhšie debaty a podobne ... Teraz bez urážky, ale jednoducho ja nie som ten typ, že ti budem vypisovať, otravovať, vtierať sa niekomu, len preto, že si hlavný admin ... To neplatí len u teba, ale u všetkých .. mne osobne to tiež vadí, keď sa niekto chce so mnou stať kamarát, len preto, že som OA a pod.

Jednoducho pokial niekedy príde možnosť a bude čas, určite by som ťa chcel spoznať viac .. ale nič nasilu .. jednoducho si môj šéf a hotovo Smile

Napriek tomu málu, čo ťa poznám, tak nemôžem povedať nič zlé .. Nikdy si mi neublížil a nikdy sme nemali ani problém - práve naopak ... 2 veci máme spoločné a to je alkohol a humor :D :D Len škoda, že väčšina ludí sú suchári a ten humor nevedia pochopiť, teda aspoň ten môj Sad

Drž sa Smile
Nosferatu
Panthere každopádně ti děkuji za komentář. jazyk
Směr rozhovoru jsem ovlivnit nemohl, já odpovídal na otázky, které mi kolega Mordis dával :D :D
Já bych to ještě rozvedl, ale nějak se mu už nechtělo, tak jsem ho do toho nechtěl tahat, víš jak :D :D
Ale ne, stejně ve finále ty rozhovory jsou +- stejné ať jde o kohokoliv, prostě jednou někdo něco vymyslel a stále se toho každý nějakým způsobem drží. jazyk Ale tak není to špatné já to neodsuzuji a rád jsem přijal rozhovor a s Mordem se znám z AT, takže pohoda.
Každopádně pokud by hráči něco chtěli vědět, tak mne mohou kontaktovat, protože ty kontakty zde jsou. :D Jediné co jím nebudu vypisovat je můj osobní život, do toho tady nikomu nic není. :D
A ano, musím sdílet tvůj názor ohledně toho lezení do prdele a podobně, podle mého to je zbytečné, pokud se dva mají nějakým způsobem seznámit a poznat, tak na to prostě přijde, takže v pohodě. :D
A ano alkohol a humorj e třeba :D A vůbec kdo ho nechápe, tak ať se jde zahrabat a žije svůj nudný život :D Nám to může být jedno. :D
matok007
Tak vidím suoer rozhovor len som asi v 1/4 rozhovoru a už mám skoro pomaly úplne dosť ale faktpoekny a podarený rozhovor tu čítam
Rosta
Rozhovor je fajn, jen některé části jsem proskakal jako například "Jak ses dostal na SP apod.." Je to o furt dokola a popravdě mě to ani nezajímá :D Jinak Nosfe člověk na správném místě, ale to se furt jen opakuji. Tobě Mordisi ty rozhovory taky jdou pěkně, takže se těším na další.
Nosferatu
Kluci, díky za vyjádření.
Každopádně se ti Rosťo vůbec nedivím, protože opravdu to je furt na jedno kopyto a je tam pár změň a ještě když mě přece jenom nějakým způsobem už nějakou dobu znáš, tak ti jsou některé informace k ničemu, takže se ti nedivím. Smile
Mordis
Ondrah -
Citácia
Ale tak jako jo, fajn rozhovor


Je mi jasné že bys to samozřejmě udělal lépe Kappa
Né samozřejmě ti děkuju za kladné hodnocení Smile

Panther -
Citácia
Rozhovor celkom fajn, prečítal som ho celý, aj keď ku koncu to už nebolo tak záživné, ako na začiatku, pretože sa to skôr ubralo smerom rozhovoru dvoch kamarátov pri pive, čo vlastne tiež nie je nič zlé Smile Takže v konečnom dôsledku super ...

Tak znáš to, ono se těžko baví s člověkem "vážně" když se znáte o něco víc. Ono jen se ho ptát na otázky na které dávno znám odpověď bylo trochu, no... divný :D
Takže i tak ti moc děkuju za kladné hodnocení Smile

Matok -
Citácia
Tak vidím suoer rozhovor len som asi v 1/4 rozhovoru a už mám skoro pomaly úplne dosť ale faktpoekny a podarený rozhovor tu čítam


Jsem rád že se rozhovor líbí, určitě to potěší jak mě, tak Nosfeho.

Rosta -
Citácia
Rozhovor je fajn, jen některé části jsem proskakal jako například "Jak ses dostal na SP apod.." Je to o furt dokola a popravdě mě to ani nezajímá.

Citácia
Tobě Mordisi ty rozhovory taky jdou pěkně, takže se těším na další.

Tomu rozumím, jednak tě to zajímat nemusí a druhak to už třeba dávno víš, už jsi na SP prostě "starý pardál" :D
Určitě pokračovat budu, díky moc za kladné hodnocení, kdo ví, třeba jednou budu zpovídat tebe ;) Good job! Jede jede mašinka
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
13 Hlasov
46%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
21%
Ne
4 Hlasov
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 14