Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Vizitka = [Y]olo.
|
|
| Smexy |
Přidané 22.06.2017 18:12
|
![]() Příspěvků: 276
Založený: 27.02.17
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: [Y]olo. Odehraných hodin na serveru: 1300+ Váš bankovní obnos: Momentálně 7 mega ![]() Nasbíráno mariuhany: 1000+ Vlastním dům číslo: Nevím, ale řekl bych že propadá Vlastním hotel číslo: Hotel je pro socky :O Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Reckless-side Můj oblíbený administátor: Reggie, Johnny, Nosferatu Můj nejoblíbenější příkaz na serveru: /kill /piss /drazba Můj nejoblíbenější event serveru: Derby - Easter basin Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kopec smrti, Parkour Mé oblíbené vozidlo: SandKing, infernus Má oblíbená práce a serveru: Dealer Admin team bych ohodnotil za 2 ![]() Vaše webové informace Váš nick na webu: _Yolo_ Vloženo komentářů: xxxx Vloženo příspěvků ve foru: xxxx Vaše osobní stránka Jmeno: Leoš Příjmení: Není podstatné Datum narození: 5.10.1998 Věk: 18 Kontakty: Není třeba ![]() Kraj: Pardubický kraj Kolik mám kamarádů: 5 pravých 1000 falešných :O Stav: Zadaný Zaměstnání: Zaměstnanec/Student Vzdělání: Střední odborné Jazyk: Angličtina, Němčina, Čeština Děti: Neuvedeno ![]() Kde bydlím: V domě S kým bydlím: Neuvedeno Sexuální orientace: Heterosexuál Informace o vaší postavě Výška: 185cm Hmotnost: 92kg Postava: Atletická Barva očí: Modrá Barva vlasů: Blondýna Na těle mám: Tetování lva + datum narození mamky Vousy: Plnovous + bradka Fotografie: Dost lidí vím jak vypadám ![]() Závislost Kouření: Nemám to rád Alkohol: Chlastám jako o život Sex: Každý den minimálně 2x Závislost: Tetování, auta, hudba, PC Moje zájmy Zájmy: Přítelkyně, posilování Sport: Florbal, posilování, Chearleading Hudba: Všechno Zvíře: Kočka a Pes Díky že jste se na to podívali a snad jste se něco dozvěděli.
![]() |
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasůBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasůBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasůNeslavím tento svátek.
17 Hlasů