Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitka - polotucnemleko
|
|
polotucnemleko |
Přidané 26.06.2017 17:20
|
![]() ![]() Příspěvků: 23
Založený: 25.09.16
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: polotucnemleko Odehraných hodin na serveru: cca 200 Váš bankovní obnos: pohybuje se okolo 4-5mg Nasbíráno mariuhany: 200-300 Vlastním dům číslo: asi 964 Vlastním hotel číslo: Stále měním Momentálně jsem členem gangu: Grove Můj oblíbený administátor: [W]arning, Nosferatu, Mordis Můj nejoblíbenější příkaz na serveru: /inzerat, /kill Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kopec smrti Mé oblíbené vozidlo: Jester, Bullet Má oblíbená práce a serveru: asi mechanik Hodnocení AT = 2 Vaše webové informace Váš nick na webu: polotucnemleko Vloženo komentářů: hodně málo Vloženo příspěvků ve foru: hodně málo Vaše osobní stránka Jmeno: David Příjmení: A... více nikdo vědět nepotřebuje ![]() Datum narození: 1.4.2004 ![]() Věk: 13 ![]() Kontakty: /pm moje_id Kraj: Jihočeský Kolik mám kamarádů: ani málo, ani hodně Stav: nezadaný Zaměstnání: Student Vzdělání: Základka Jazyk: Čeština, Angličtina, základy Italštiny Kde bydlím: V domě S kým bydlím: Rodina Sexuální orientace: Heterosexuál Informace o vaší postavě Výška: cca 165cm Hmotnost: cca 47kg Postava: Štíhlá Barva očí: Hnědá Barva vlasů: bohužel.. Zrzavá ![]() Na těle mám: Oblečení Vousy: zatím ne Fotografie: [img]http://i.imgur.com/9KMmz46.png[/img] Závislost Kouření: Fuj Alkohol: Nemůžu ![]() Závislost: Auta, PC, hudba Moje zájmy Zájmy: PC, jízda na kole Sport: Nic.. Hudba: různé druhy Dubstepu, EDM, mírně i Trap Zvíře: Rybičky Díky za pozornost ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
6 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasů🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasů😍Líbí se mi vše!