Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Waldos | Vizitka
Cappuccino
Waldík!

Kolega busomil! Vizitka přehledná a napsaná tak basic a to se mi líbí. Jako hráče tě znám jen pár dní, ale přijdeš mi velice v pohodě ;). Doufám že se poznáme víc a že se mnou ještě dlouho vydržíš ve firmě ;).

Každopádně ti přeji GL na SP aj v reálném životě.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=24041
Multiplayer
Nazdar zástupče! vizitka skvělá není to moc dlouhé přehledné si pohodovej klidnej doufám že takovej budeš pořád a zůstaneš u mě ve firme :* Smile
Pandy
Zdravím,
Tvoje vizitka mě docela pobavila. Hlavně na tom screenu z ty "párty". LadyRockerka zrovna v takový "zajímavý" poloze :D

Citácia
Orientácia: Heterosexuál (Až na jednu 2-týždňovú prax na hoteli s kamarátom - Vtedy som o tom naozaj zapochyboval)

NemůžuNemůžu

Jinak pohodovej člověk, řadící se do té klidné skupinky kráčů, kteří na sebe moc neupozorňují svým chováním, takže v pořádku. Snad Ti to vydrží i nadále a neskončíš jako většina v té horší skupině.

Fakt mě ta vizitka pobavila a také si cením, že mě máš v oblíbených administrátorech, dokonce i s mojí barvou Nicku Pusa

Tak ať se Ti daří i nadále *Tu sem*
Waldos
ďakujem všetkým za kladné hodnotenia Smile
Na vizitke som si dal záležať, nech vyzerá aspoň trochu k svetu Smile

Kappa
GaToo_BoTaS
Kolega z busárof? :DD Nejlepší týpek ,super pokec a ví co chce! Jen tak dál a ať se ti tvůj sen splní!!
Nosferatu
Tak co si budeme povídat ?
Tady musím komentovat kladně, jinak to ani nejde.
Metalista, výběr hudby super, takže opravdu nemám co podotknout.
Jsem opravdu rád, že stále ještě nás je poměrně dost a drží nás to. :D
Víc takových lidí tady a bude fajn.
Vizitka pěkná, opravdu si se rozepsal, takže super.
Tak ať se ti daří a doufám, že kapelu rozjedeš ať si můžu zajít na pořádný koncert.
Hodně štěstí
I kill people and I like it
Kacka
Waldosku Smile My se známe od Dealerů takže vím, že si fajna Smile A jinak hezká vizitka Smile Rozepsal si se, účel splnuje.Smile Vím jak hraješ na kytaru, takže to klobouk dolů Smile At se ti daří na SP, i v realu Smile
Pink
Ahoj,

nějakým způsobem moc nekomentuju vizitky, ale u tebe udělám vyjímku. :D
Jsi v pohodě hráč, nejsou s tebou problémy, je s tebou sranda a nebereš tu hru tak vážne. Sice se neznáme nějakou dlouhou dobu, ale pokec s tebou je fajn a doufám, že to tak i zůstane. ;)

Takže hodně štěstí v realitě i na serveru. Smile
Waldos
Pinku ďakujem velmi za tvoj milý komentár. Ty si takisto v pohode moderátor, s ktorým sa dá vždy pokecať a zoberie aj srandu. Smile
Rich
Zdar,
pekná vizitka nadpisy pekné :D Viem aj cez čo to robíš :D Na serveri sme sa ešte nestretli ale prídeš mi pohodobý vtipný(ako tears).Vela šťastia v real aj hernom živote Smile
Citácia
Heterosexuál (Až na jednu 2-týždňovú prax na hoteli s kamarátom - Vtedy som o tom naozaj zapochyboval)

napíš mi heheheee
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
vajcak
Zdar pekna vizitka nech sa dari na sp aj rl serus
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
14%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov
20%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu