Informácie o serveri
Čítať tému
Waldos | Vizitka
|
|
Cappuccino |
Pridané 29.10.2017 00:35
|
![]() ![]() Príspevkov: 457
Založený: 05.03.16
|
Waldík! Kolega busomil! Vizitka přehledná a napsaná tak basic a to se mi líbí. Jako hráče tě znám jen pár dní, ale přijdeš mi velice v pohodě ![]() ![]() Každopádně ti přeji GL na SP aj v reálném životě. |
|
|
Multiplayer |
Pridané 29.10.2017 00:55
|
![]() ![]() Príspevkov: 134
Založený: 11.02.16
|
Nazdar zástupče! vizitka skvělá není to moc dlouhé přehledné si pohodovej klidnej doufám že takovej budeš pořád a zůstaneš u mě ve firme :* ![]() |
|
|
Pandy |
Pridané 29.10.2017 02:36
|
![]() ![]() Príspevkov: 8129
Založený: 14.12.14
|
Zdravím, Tvoje vizitka mě docela pobavila. Hlavně na tom screenu z ty "párty". LadyRockerka zrovna v takový "zajímavý" poloze ![]() Citácia Orientácia: Heterosexuál (Až na jednu 2-týždňovú prax na hoteli s kamarátom - Vtedy som o tom naozaj zapochyboval) ![]() ![]() Jinak pohodovej člověk, řadící se do té klidné skupinky kráčů, kteří na sebe moc neupozorňují svým chováním, takže v pořádku. Snad Ti to vydrží i nadále a neskončíš jako většina v té horší skupině. Fakt mě ta vizitka pobavila a také si cením, že mě máš v oblíbených administrátorech, dokonce i s mojí barvou Nicku ![]() Tak ať se Ti daří i nadále *Tu sem* |
|
|
Waldos |
Pridané 29.10.2017 15:00
|
![]() ![]() Príspevkov: 84
Založený: 23.08.15
|
ďakujem všetkým za kladné hodnotenia ![]() Na vizitke som si dal záležať, nech vyzerá aspoň trochu k svetu ![]() ![]() |
|
|
GaToo_BoTaS |
Pridané 29.10.2017 17:50
|
![]() ![]() Príspevkov: 200
Založený: 02.10.17
|
Kolega z busárof? ![]() |
|
|
Nosferatu |
Pridané 29.10.2017 18:39
|
![]() ![]() Príspevkov: 3695
Založený: 08.02.14
|
Tak co si budeme povídat ? Tady musím komentovat kladně, jinak to ani nejde. Metalista, výběr hudby super, takže opravdu nemám co podotknout. Jsem opravdu rád, že stále ještě nás je poměrně dost a drží nás to. ![]() Víc takových lidí tady a bude fajn. Vizitka pěkná, opravdu si se rozepsal, takže super. Tak ať se ti daří a doufám, že kapelu rozjedeš ať si můžu zajít na pořádný koncert. Hodně štěstí I kill people and I like it |
|
|
Kacka |
Pridané 29.10.2017 22:49
|
![]() ![]() ![]() ![]() Príspevkov: 1171
Založený: 15.06.17
|
Waldosku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Pink |
Pridané 30.12.2017 01:01
|
![]() ![]() Príspevkov: 2521
Založený: 04.04.16
|
Ahoj, nějakým způsobem moc nekomentuju vizitky, ale u tebe udělám vyjímku. ![]() Jsi v pohodě hráč, nejsou s tebou problémy, je s tebou sranda a nebereš tu hru tak vážne. Sice se neznáme nějakou dlouhou dobu, ale pokec s tebou je fajn a doufám, že to tak i zůstane. ![]() Takže hodně štěstí v realitě i na serveru. ![]() |
|
|
Waldos |
Pridané 30.12.2017 14:14
|
![]() ![]() Príspevkov: 84
Založený: 23.08.15
|
Pinku ďakujem velmi za tvoj milý komentár. Ty si takisto v pohode moderátor, s ktorým sa dá vždy pokecať a zoberie aj srandu. ![]() |
|
|
Rich |
Pridané 30.12.2017 14:29
|
![]() ![]() Príspevkov: 2860
Založený: 21.12.16
|
Zdar, pekná vizitka nadpisy pekné ![]() ![]() ![]() Citácia Heterosexuál (Až na jednu 2-týždňovú prax na hoteli s kamarátom - Vtedy som o tom naozaj zapochyboval) napíš mi ![]() S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
vajcak |
Pridané 03.01.2019 23:10
|
![]() ![]() Príspevkov: 401
Založený: 15.03.18
|
Zdar pekna vizitka nech sa dari na sp aj rl serus |
|
Prejdite na fórum:
Anketa