Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Redova Vizitka :O :D [EDIT:21.6 2019]
Mordis
Zdravíčko,
no podívejte kdo si udělal vizitku. Jede jede mašinka

Takže vizitka je barevně rozdělená, což není špatný nápad.
Je jednoduchá, ale to taky neškodí, třeba si s tím časem pohraješ, seženeš nadpisy a nahodíš tomu trochu jiný kabát. Ale co se účelu týče tak ten plní perfektně Smile
Vše důležité a zajímavé jsem se dočetl.
Takže vizitka Good job!

No a teď k tobě, jsi člověk který dokáže používat mozek. Jen máš sem tam problém s vyjadřováním, dlaždiči by se mohli učit že? hlavně co se rodiny týče. Za to už jsem tě sjel tolikrát... :D
Opravdu jsem rád že jsi se v tomhle směru uklidnil a zachováváš chladnou hlavu. Nestojí to pak za to, sám víš že ty tresty jsou pak zcela zbytečné.
Když tě někdo vyprovokuje tak se raději kousni do jazyku nebo do prstu kterým to hodláš napsat :D Když už to musí být tak mu napiš co si myslíš o něm, ne o jeho rodině. Ale i v tomhle by jsi se mohl brzdit, není to nic příjemného.

Jinak jsi pohodář, dá se s tebou normálně pokecat Smile
Zase někdy napiš a snad brzy na serveru Hi
Geby
Díky moc Mordis Smile a vizitku určite budu upravovat len včil sem si urobil nejaky ten základ Smile a bylo už na časi no :D
Upravil/a Geby dne 31.03.2019 23:25
Rich
Zdar Red
vizitka pekná,síce trochu viacej farieb jak v omalovánkach ale nevadí.
Na serveri ťa občas zahliadnem mali sme nejaké spory aj keď sa mi tvoje chovanie viacej nepáči ako páči tak ti prajem vela šťastia do života Smile Drž sa.
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Geby
Díky moc a promin za to jak sem se choval víš jaké mam nervy :D nekedy
Upravil/a Geby dne 31.03.2019 23:26
nomopol
Ahoj GebyCZ či swate dlužíš mi 10 mg čekám dík cs
Ragnar_
Zdravím,
Vizitka pěkná, jen bych zvětšil písma Smile
Jinak si v pohodě týpek Smile
Hodně štěstí v RL a ingame :D Smile
MightyDaniel_
Pěkná přehledná vizitka Smile At sed daří na SP+v reaálu jen tak tál OSmile
Geby
RsT. Díky moc časem možná zmením :D
Geby
MightyDaniel_ Taktéž dekuju aj tebe hlavne to najlepší Smile
Will
Čauko Red :D my sme si toho spolu dosť zažili :D si mega pohode rad som s tebou volal a smial sa aj keď si ma ty nepočul dôvod vieš :D vizitka no môžeš ešte na nej popracovať chcelo by to aspoň nadpisy nie? :D prajem ti veľa veľa veľa šťastia hlavne v reále ale aj na tej SP ;) :D

/\
Is my value based only on your perception?
Or is your opinion of me
Not my responsibility?
/\

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=29305
Geby
Will_ Dekuju no to je pravda :D dufam že konečne povíš aj to dogabané AHOJ ! :D no také ti preju len to dobré do života na SP a na vizitke pomakám neboj :D
_DarkOne
Super vizitka , jednoduchá ale pěkná a obsahuje vše potřebné , za mě palec nahoru Good job!

Jsi supr týpek , tak přeju všechno nej v reálu i v životě na SP Smile
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=28151
Geby
Dekuju moc dárku :D nerešil sem grafický vzled neumím to ale chcel sem aby aspon nejak vypadala tak sem pridal barvičky a tak dál :D nejak to suvislo napísal a nejak to vyšlo no :D
Twixo38
Pri 170cm 50kg nie je "štíhla sportovná", ale vychrtlá :D
Geby
Twixo díky za komplimext ale nejsem žádny špek :D a ani žádna vychrtlina mám vyrisovane :D
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
14%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
9 Hlasů
18%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
5 Hlasů
10%