Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitka Jopo. - aktualizácia 24. september 2019
|
|
Jopo_ |
Přidané 28.01.2018 16:36
|
![]() ![]() Příspěvků: 69
Založený: 13.04.17
|
VAŠE SERVEROVÉ INFORMÁCIE Odehrané hodiny na serveru: 3200h Váš bankovní obnos: 500MG+ mení sa Nasbíráno marihuany: už 0g Vlastním dům číslo: 983 Palomino Creek Můj oblíbený administrátor: Wery, Reggie_, Krowky, Fifa, Mordis, Skylake, err0rk0, Arbys, Johnny, Nosferatu, RulliCek, RasTaMoT, Yoistik, Domes Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /hide Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Stunt park, Fall out, Parkour Mé oblíbené vozidlo: cheetah, infernus, sandking, elegy Má oblíbená práce na serveru: Polícia, Vojak, Bezpečnostná služba, Rozvažač pizze, Yakuza/Ruska mafia, Dealer Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2 VAŠA OSOBNÁ STRÁNKA Jméno: Jozef Příjmení: ![]() Datum narození: *MIMCO* Věk: 22 Kraj: Trenčianský, okres IL Stav: Zadaný Zaměstnání: strojny zoraďovač, Rona a.s Vzdělání: stredné s maturitou Jazyky: ruština. Děti: v budúcnosti budú *MIMCO* Kde bydlím: V dome Sexuální orientace: Heterosexuál INFORMÁCIE O VAŠEJ POVAHE Typologie osobnosti: Citlivá povaha, ale viem sa aj nahnevať ![]() Pohled na svět: realista Otevřenost: Skôr introvert, o súkromí nerád hovorím ale to asi každý. Moje povaha: obětavá, pečlivá, plánující, podporující, poslušná, pozitivní(ako kedy), přátelská, přirozená, romantická, samostatná, spolehlivá, upřímná, věrná. INFORMÁCIE O VAŠEJ POSTAVE Výška: 175 Hmotnost: 70 Postava: normálna Barva očí: modrá Brýle: nenosím Vousy: ako každý chlap ![]() Fotografie (ukažte se nám): pravdaže ![]() ![]() ZÁVISLOSTI Kouření: ![]() Alkohol: príležitostne vodku, Írsku whisky Sex: ![]() Závislosti: hudba, umelecký smer ![]() VAŠE ZÁUJMY A ČO MÁTE DOMA Zájmy: motorka, gitara Hudba: Rock B) Zvíře: mačku George MOJ ŠTÝL Co nesnáším: ohováračky Co miluji: čiernovlásky ![]() Oblíbené jídlo: *PIZZAMNAM* Oblíbené pití: *PEPSI* Oblíbený film: tých je vela ale žáner mysteriózne, horory ![]() ![]() Oblíbené oblečení: Čierne, alebo ryflová/koženná bunda, najradšej som zladený buď všetko biele alebo všetko čierne Oblíbená barva: čierna a biela Gang: California City Gang je mi česť byť jeho súčasťou, Ďakujem ![]() ![]() Upravil/a Jopo_ dne 24.09.2019 00:25 |
|
|
Pink |
Přidané 28.01.2018 17:54
|
![]() ![]() Příspěvků: 2521
Založený: 04.04.16
|
Ahoj, já nějak často vizitky nekomentuju, ale jelikož jsi mě dal mezi své oblíbené adminy, tak jsem musel. ![]() No, teď k vizitce, není špatná, pěkně se čte a dozvěděl jsem se vše potřebné. Jen by to chtělo si s tím ještě trochu pohrát, jinak v pohodě. ![]() Na serveru jsem s tebou neměl zatím žádný problém, což doufám i tak zůstane, takže hodně štěstí v Reálném životě a i v tom herním. ![]() ![]() |
|
|
Jopo_ |
Přidané 28.01.2018 18:28
|
|
Citace PinK napsal: Ahoj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
SrdcomVychodnar |
Přidané 28.01.2018 18:54
|
![]() ![]() Příspěvků: 148
Založený: 31.05.16
|
Dobra vizitka, super hrac :-D |
|
|
Jopo_ |
Přidané 28.01.2018 19:27
|
|
Citace SrdcomVychodnar napsal: ďakujem podobne ![]() ![]() ![]() |
|
|
KoLoB |
Přidané 28.01.2018 19:33
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 1289
Založený: 05.11.17
|
Ahoj, vizitka se mi zalibila, hezky citelna a nejake to info jsem i nasel 😂😂. No jen ty nadpisy by se mohly upravit zkus napsat do sekce : graficke vytvory -> http://superparba.eu/forum/viewforum....rum_id=213 Jako hrace te nejak moc neznam, spis z videni a prijdes mi fajn, snad to tak i zustane! ![]() Hodne stesti v realnem zivote a trochu i dotoho virtualniho ![]() |
|
|
Jopo_ |
Přidané 28.01.2018 21:18
|
|
Ahoj KoLoB ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
TomBanko |
Přidané 28.01.2018 22:26
|
![]() ![]() Příspěvků: 1264
Založený: 18.01.14
|
Ahoj Jopo , ja osobne si ťa pamätám ešte z pár rokov dozadu , hlavne vďaka tvojmu Michells Tuningu. Vizitku si ešte dolaď , na info stači. Som rád že si začal znovu hrať.![]() TomBanko (he/him). Bývalý zástupca hernej komunity herného portálu Superparba.eu. Garancia spravodlivosti. § Ďakujem hráčom za dlhoročnú podporu. § ![]() |
|
|
Jopo_ |
Přidané 29.01.2018 05:30
|
|
Citace ZaGz napsal: Ahoj Zagz ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
DJackes |
Přidané 01.02.2018 17:54
|
![]() ![]() Příspěvků: 26
Založený: 07.08.16
|
Zdravím priatelu *PCMANIAK* Vizitka super, vela vecí som sa dozvedel, vela som ich už aj vedel ![]() No k veci, si super hráč , super človek , vždy sa dá pokecať *Tu sem* A pohlaď za mňa cicky ![]() PS: Pri písaní tohoto komentáru som omylom zaklikol aktualizáciu antivírusu a tak moja nekonečná licencia vypršala ![]() ![]() |
|
|
Jopo_ |
Přidané 06.02.2018 06:31
|
|
Citace DJackes napsal: Čaau ![]() ![]() ![]() ![]() Citace Budem kamaradi? alebo Som džem lol ?wtf ? kámo vôbec neviem čo som napísal ![]() ![]() ![]() Upravil/a Jopo_ dne 24.09.2019 00:27 |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
9 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
5 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
7 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasů🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasů😍Líbí se mi vše!