Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Rozhovor - Nosferatu #3
As3
i.imgur.com/9DxRq8z.png


Ahoj, vítám tě u dnešního rozhovoru s hráčem / administrátorem Nosferatem, hezky se usad' jdeme na to.

Červený text - Ase
Šedý text - Nosferatu

i.imgur.com/aUCKGju.png


Zdravím Nosferatu, vítám tě u dnešního rozhovoru, již u třetího s tebou, jsem rád, že můžu mít rozhovor zrovna s tebou a být na třetím místě, jdeme na to?

Zdravím,
děkuji za uvítání a samozřejmě za další rozhovor, který můžu poskytnout hráčům naší SuperPařby.
Tak pojďme na to.


Sice je to ohraná otázká, ale řekni hráčům něco o sobě.

Tak velké procento hráčů už o mě něco ví z předchozích rozhovorů, ale vzhledem k tomu, že tu máme i nové tváře, tak se tedy o něco pokusím.
Jmenují se Pavel, bydlím v Moravskoslezském kraji a narozen jsem v roce 1995, tak můžete počítat. Studoval jsem Geodézii a katastr nemovitosti a dál také Strojní a automobilový mechanik, pro možnost dalšího postupu co se různých kurzů a řidičáků týče. Koníčků mám spoustu asi hlavní je požární sport u kterého jsem už od 14 let. Dále to jsou auta a samozřejmě akce s přáteli. Každopádně na to v poslední době moc času není, protože mám zaměstnání, které mě baví a trávím v něm hromadu svého času. Což si mohli všimnout i hráči, že má aktivita už dlouhodobě není tak jako dřív. No a víc bych už nerozváděl.


Dobrá tedy, děkuji, že ses nám rozepsal, je vidět, že už máš pár let a podle toho se také chováš, jakou praci děláš? Baví tě ten požární sport?

Pracuji ve strojírenství, což je v dnešní době velmi kvalitní odvětví v kterém je i hromada financí. Takže pokud to člověka baví a chce dál v tomhle směru růst, tak je to výborný předpoklad do budoucna. Čehož se držím a dělám proto vše abych mohl jít víš a víš.
Každopádně je to také zaměstnání ve kterém krásně vidíte to co vyrobíte a že někdy jde opravdu o nádherné věci, které dokážeme vyrobit. A vůně železa a různých slitin si zamiluje každý kdo v tom dělá. Požární sport mě bavit hodně, ale postupem času se hodně změnilo. Například to, že už nejsem součástí požárního útoku, ale jezdím se svým bratrem po soutěžích TFA. A právě na to TFA se chci soustředit i já, protože je to soutěž, kde musíte spoléhat jen na sebe a ne jak u požárního útoku na další kolegy. Ale než se do toho i já přímo zapojím bude chvilku trvat, protože jak jsem říkal, časově to mám hodně náročné a bohužel ne vše se dá stihnout.

Opět děkuji, vidím, že nejsi nějaký ten nerdík, co sedí u počítače skoro furt, ale že se věnuješ i nějakému sportu, ale věřím, že si velmi časově zanedbán, což je vidět i na aktivitě na SuperPařbě, děláš i něco jiného ve svém volném čase?

Nerdík opravdu ne, ale tímhle jsi mi připomněl jednu příhodu z minulého týdne.
Kdy se mě jeden nejmenovaný hráč snažil urážet právě v tomhle směru. Že prý nemám život a podobně, že jen sedím u PC, tak jsem se mu od srdce zasmál a šel dál. Řekl bych, že tady se dá použít jedna fráze a to : ''Podle sebe soudím tebe''
A teď zpět k tvé otázce, tohle bylo tak bokem, protože ten daný hráč mě opravdu pobavil.
Samozřejmě, že dělám i jiné věci, ale v poslední době už to tak nestíhám, protože v zaměstnání jsem i o víkendech. Takže občas si zajdu někam s přáteli, ale jen posedět a pokecat. Nejsou to žádné bujaré večírky, protože vím, že ráno zase musím vstávat.
A samozřejmě že když mám občas čas, tak se jde do kina, divadla a také na kulečník bowling a podobně je toho dost, ale v malém množství. No a samozřejmě po večerech přes pracovní dny si skočím na SP udělat co je třeba a když je čas, tak si tam pokecat.


Takove znám no, to se člověk pobaví a to je vše :D
No, říkáš že si v zaměstnání i o víkendech, to teda nemáš moc volna že? Jinak vidím, že si velmi aktivní v jiných aktivitách Smile
Přejdeme k jinému tématu a to jsou volby, jaký máš názor na výsledky voleb? Jsi spokojen nebo zklamán? Pokud chceš sdělit čtenářům koho si volil, můžeš.


Ano, jsou to i víkendy, ale velmi často mám volný Pátek, takže to je den takové regenerace a věnování se i ostatním věcem než je práce, přesně tak jako dnes. Tak momentálně převažuje ta aktivita hlavně v té práci, ale snažím se do toho zapojovat vše co se dá. Přece jenom na kamarády se také zapomínat nedá, takže lítám jak se dá. Každopádně si nestěžuji, protože jsem si to takhle udělal sám a chci v tom pokračovat. Protože to má také svůj důvod i svůj výsledek.
Volby ? Tak letos to bylo opravdu extrémní a rozdělilo to národ jak se dá.
Každopádně já osobně spokojený jsem, protože vyhrál kandidát, kterého jsem si tak nějak přál, protože pan profesor Drahoš mi zrovna jako člověk, který by měl být náš prezident nepřipadal. Možná po stránce vzhledu a zdraví, tam asi pana prezidenta převyšuje. Ale co se politického myšlené týče, tak tam je pan Drahoš hodně pozadu. Když jsem sledoval debaty, tak mi přišlo, že pan profesor Drahoš má své fráze naučené jako chemickou tabulku prvku což mu říká asi nejvíc a u toho by měl zůstat.
Jsem názoru, že národ by měl vést člověk, který je Ekonom a podobně, tak jako prezident Zeman. Stát totiž roste, pokud se mu daří v obchodech a pokud se mu daří finančně. Jestliže to tak je, tak to pocítí i České domácnosti. A to mi prostě u pana Drahoše chybělo. U něj mi přišlo, že by se měly dobře vysoké školy a podobné instituce ve středu naší země. To je tak nějak můj názor. Každopádně nejsem člověk co vyloženě musí prosazovat jednu stranu, takže neprosazuji ani pana Zemana, protože má spoustu záporů, ale co se vedení státu týče, tak mi tam sedí víc, protože má nějakou historii a ví, jak se v politice pohybovat, což je jasná výhoda o proti někomu, kdo v politice v životě nebyl. Protože politika není nějaká akademie. To by si mělo hodně lidí uvědomit. To je můj názor, takže jsem určitě spokojený a uvidíme co bude za 5 let. Protože odsuzovat to hned po volbách je kravina, prostě to tak dopadlo a tak to bude, nikdo to nezmění. Tak jako kdyby vyhrál pan Drahoš, tak to bude prostě náš prezident a určitě bych to přijal. Nejsem člověk, který nepřeje a hází špínu na druhé, tak jak to po volbách dělají naše média.


Tak znova musím poděkovat, jsem si všiml, že máš většinou volno kolem pátku no Smile, já si taky myslím, že ten kdo vyhrál je to jen dobře, ale každý má jiný názor, zeptám se na poslední otázku a přejdeme na Virtuální život, máš nějaké sourozence nebo zvíře?

Jsem rád, že i ty máš stejný názor a nebudeme se tu muset hádat. :D Tak sourozence mám a mám jich o něco víc, vzhledem k tomu, že rodiče mám rozvedené, takže oba mají ještě své děti. Takže kdybych to sečetl jak ze strany matky a otce, tak nás je celkem 5. Ale jenom 1 a to můj nejstarší bratr má stejné rodiče jako já. Ti 3 už jsou z těch dalších manželství.
Takže celkem povedená rodinka. :D
No a zvířata ? To je jasné, vzhledem k tomu, že od malička jsem vyrůstal mezi zvířaty, tak k nim mám i kladný vztah. No a jako hlavní představitele té zvířecí rodiny je Německy ovčák Apollo a pak takový pouliční gangster Mike. To je takový kříženec snad všeho co se po cestě našlo. Kresbou vypadal jak Německý ovčák, no problém je, že našemu Německému ovčáku je tak možná po kolena. :D A pak to jsou papoušci a tak dále a tak dále.


Obrázek Nosfeho zvířátka

img.tpx.cz/uploads/Apač.jpg


Taktéž mám zvíře i bratra, no nic, přejdem na otázky kolem SP, jaké byli tvoje první začátky na SP?


i.imgur.com/v430iVE.png


No nejlepší sestava bratr a zvíře.
Tak moje začátky na SP jsou datované snad někdy v létě roce 2013. Poprvé jsem se tam přihlásil pod nickem ST.SAITAN a pod ním jsem hrál poměrně dlouho.
SP mi ukázal můj kamarád a tak jsem tam párkrát zašel a už tam zůstal. A jak jsem se tam tak rozkoukal, tak jsem nejvíc přijmul firemní systém a obchodování jako takové a v tom jsem šel až do dnešního dne. Ze začátku to byly firmy a v tu dobu hodně dobré firmy, které měly na SP své jméno a to také díky tomu, že jsem je vždy vedl se svým kamarádem Prasatko_007, který už o všem na SP nehraje. A v tomhle směru bylo moje první působení na SP.


Takže vlastně díky Prasátku si nastoupil na SP kariéru, zajímal si se někdy o gangy?

Ne, s Prasátkem jsem se poznal až na SP v první firmě kterou jsem vlastnil a to byla firma Popeláři Los Santos a od té doby kdy jsem ho do té firmy poznal jsme hráli spolu a společně i podnikali. Ale ten kamarád co mě dotáhl na SP, tak ten tam nikdy nevydržel dlouho, protože vždy dostal ban, byl to hrozný šašek.

Tak gang systém byl u mě vždy ten vedlejší, ale samozřejmě v komunitě gangsterů jsem se pohyboval vždy a dlouho. Asi nejdéle jsem vydržel ve West Side Thug life pod vedením Martina a tak mi tenhle gang zůstal nějak nejvíc v srdci, protože tam bylo hodně dobrých lidí a celkově ten gang byl super.


Ahá, kdy si poprvé nastoupil do AT?

Tak do AT jsem nastoupil mimo nábor a to 22.3.2015. To mi tak jednou prostě napsal tehdejší hlavní administrátor jestli bych nechtěl jít do AT. No a vzhledem k tomu, že tehdy bylo v AT spoustu lidí, které jsem znal, tak jsem absolutně neváhal, protože jsem věděl, že spolupráce ať už to bude Hrbeec, Rulík, Krowky, Rosťa a všichni další bude super. Což taky bylo a nemůžu si na začátky AT stěžovat. Trefil jsem hodně dobrý tým, který si rozuměl a spolupracoval mezi sebou.

Ahá, zní to velmi zajímavě, velimi mě zaujalo napsal tehdejší hlavní administrátor no :D Proč si odešel z AT?

Proč jsem napsal tehdejší ? Protože byly dva a já beru vedení hlavních jako jeden tým, takže prostě bez nicku. Mohl to být ten i ten, takže si můžete vybrat.
Proč jsem odešel z AT ? Protože od Listopadu má aktivita byla katastrofální, opravdu jsem na to neměl čas a občas ani náladu, takže jsem věděl, že to takhle nepůjde. Na začátku Prosince jsem oznámil svůj konec, protože jsem si řekl, že nechci být neaktivní administrátor a už vůbec jsem nechtěl aby to všechno leželo jen na jednom hlavním. Takže jsem si řekl, že bude lepší, když k sobě bude mít Fifa někoho aktivního a já už odejdu. A tak se stalo, vybral se Salamoun a já 13.1.2018 ukončil působení v AT, ačkoliv bylo dosti lidí proti, ať už členové AT, tak i hráči. A tady když vzpomínám nedílnou součást SP což jsou hráči, tak mě překvapilo, jak velkou oporu v nich mám. Vím, že ne ve všech, ale když jsem odešel, tak mi hodně z nich psalo a musím říct, že to byly všechno pozitivní slova, takže děkují vám za takovou podporu a jsme rád, že mne hráči takhle vidí.


No vidíš, dnes se píše 2.2.2018 a si zpět mezi AT! Doufám, že dále potáhneš svojí linii štěstí a úspěchu, něco nového změnit, a budeš pokračovat v tom, co si dělal Smile Předem ti přeji hodně štěstí, co tě vedlo k tomu, aby ses vrátit do AT?

No netrvalo to dlouho a jsem zpět, ale dalo to hodně přemýšlení. Když jsem 13.1 odešel, tak jsem to bral jako definitivní, nic mě netáhlo k tomu se vrátit zpět do AT ani jsem na to nepomyslel a hlavně bych byl sám proti sobě. Protože jsem nikdy neuznával návraty do AT, protože takový hráči si myslí, že tam už jednou byly součástí, tak je hned vezmeme zpět, protože oni už ví. A takhle to není, já jsem byl vždy zastáncem spíše nabírat nové tváře, které nám dotáhnou například něco nové a hlavně měl by dostat šanci skoro každý. Ale určitě ne skoro každý, protože opravdu některé hráče v AT vidět nechci a nikdy je tam nepustím. Dokud tedy budu dál hlavní administrátor. No a proč jsem se tedy vrátil ? Na začátku tohoto týdne mi někdo z vedení napsal, jestli bych se nechtěl vrátit, tak mi dal lhůtu do dnešního dne abych se rozhodl.
Já se rozhodl včera, že to tedy vezmu. I když je to částečně proti mému názoru. Ale je rozdíl prosit ať vás vezmou do AT nebo dostat nabídku se vrátit do AT. A já jí dostal.
Ale hlavním důvodem mého návratu byly opět hráči, jak jsem psal před tím ta jejich podpora a hlavně včerejší reakce, když jsem se na server vrátil jako hlavní, byly opravdu skvělé a opět těm, kteří stojí za mnou moc děkuji, protože jsou asi ta největší podpora tady a bez nich bych to už dávno nedělal, protože bez nich by to nemělo ani smysl.
A jeden z dalších důvodu bylo, že teď budeme 3 hlavní, takže vím, že ta moje aktivita, kterou teď budu mít, tak bude stačit, protože nás je na to vše víc.
Co se týče mého pokračování a změn ? Určitě budu chtít hodně věcí změnit a samozřejmě pokračovat v práci jakou jsem předváděl dřív.
Teď jsem byl necelý měsíc hráč, tak jako vy všichni a mohl jsem zase SP vidět z pohledu hráče a ne admina. A tohle prostě člověku ty oči otevře a vidí více věcí, než z pohledu hlavního administrátora. Takže určitě budu za změny v systému v pravidlech a v celkovém přístupu admin týmu k hráčů, ale samozřejmě že to nebude hned, ale udělám proto vše co bude v mých silách. Výhodou teď bude že jsme 3 , takže se mi lehce přehlasuje jeden z kolegů když ten druhý bude se mnou při nějakém zavedením nového pravidla a podobně. :D Dřív to hold nešlo, byly jsme dva a nebyl ten hlas, který by to přehlasoval, ale zase musím říct, že s Fifou byla domluva a spolupráce skvělá a vždy jsme vše vyřešili a shodli se. A věřím, že to tak bude i nadále.


Doufám, snad se dočkáme dalších změn a hodně nových věcí, nebudeme to protahovat na pět stran, ale však to máš jedno, jaký máš názor na dnešní admin team a SuperPařbu?

Určitě pro změny budu a samozřejmě že změny budou i co se serveru týče, tak jak víte, tak ATomas neustále na něčem pracuje, což je super a já jeho práci v tomhle směru budu jen podporovat. Neříkám, že vždy protože i já mám jiné názory, které mu rád připomenu.
Názor na admin tým ? Když to srovnám s dnešním AT s AT do kterého jsem nastoupil, tak je to hodně velký rozdíl.
Asi největší rozdíl je to v celkové spolupráci administrátorů.
Dřív to bylo úplně o něčem jiném, ta spolupráce tam byla a vše fungovalo tak jak mělo, Protože tehdy ti lidé co byly součástí AT si toho postu ještě nějak vážili a dělali to rádi. A hlavně byly víc pečlivější.
Dnešní AT co se spolupráce týče jako celku, už není tak výborné. Samozřejmě tam spolupráce je, protože být musí, ale spíš mezi jednotlivci. Dnes mi připadá, že někteří mají ten post jen proto, že mají titul navíc a přitom jsou třeba neaktivní, ale nechtějí se toho ani za mák vzdát a to je prostě chyba. Nedokážou se rozhodnout, nedokážou si říct, že jo už je čas a odcházím. Raději tam tvrdnou, ale vidět je není což mě osobně opravdu štve a po neaktivitě administrátorů půjdu velice razantně. Budu raději pro nové tváře v AT, které sice nebudou tak zkušené, ale budou si toho vážit a budou se dál zdokonalovat. Je prostě blbost, držet v AT dlouhodobého administrátora pokud je neaktivní ! Buď to by měl odejít sám a nebo je třeba ho nahradit. Sice se říká, že už není pomalu z čeho vybírat, ale jsem jiného názoru. Vždy je z čeho vybírat, jen je třeba hledat v řadách, která v komunitě hráčů není tak výrazná. To znamená, že nekomunikují příliš v chatu, nemají důvod se hádat, nemají důvod dělat bordel. A takový hráči tady jsou, jen nejsou tak viditelní, protože si prostě hrají to své a hlavně v klidu. Hru berou jako relaxování a odpočinek od všedního života. Ne jako místo, kde jdu dělat bordel.
Takže určitě při výběru do AT se zaměřím na hráče kteří nejsou tak známý.


Dobře, chtěl by ses nějak vyjádřit hráčům nebo můžem přejít na Co bys radši? Smile

Určitě se rád vyjádřím k hráčům, protože ten post který tady zastávám není pro mě a ani pro AT.
Jsem a vzal jsem ten post znova jen proto abych tu byl pro ně a abych jím mohl pomáhat a dopřát jím klidné hraní na našem serveru. Ale jsem tu také od toho abych trestal, což všichni ví a kdo se umí chovat, tak s tím problém nikdy mít nebude.
Nejsem zastánce kamarádíčkování, takže ani tohle nikomu nepomůže, pokud se má jednat, tak s každým stejně a v tomhle směru budu pokračovat i nadále.
Takže děkuji vám za vaší podporu vážím si toho a doufám, že s mou práci budete i nadále spokojeni.


Děkuji, takže přejdem na Co bys radši?

Není zač, já ještě jednou děkuji za tento rozhovor a můžeme jít na to.

i.imgur.com/piXNRbD.png


Virtuální život / Realný život
Realný život

Kafe / Čaj
Káva, ale musí být dobrá!

Kamarádi / Práce
Tady si mě dostal, svou práci mám rád, ale kamarádi jsou kamarádi, takže Kamarádi.

Pizza / Kebab
Pizza

Auto / Motorka
Auto

Auto / Přítelkyně
Přítelkyně v autě


Dobrá tedy, děkuji ti moc za to, že si přijal žádost do rozhovoru, bylo mi ctí s tebou spolupracovat, jsem rád, že jsem zjistil něco o tobě a věřím, že dále budeš takový jaký seš, přeji ti hodně štěstí a úspěchu jak v realném životě tak ve virtuálním.

Já ti také děkuji za rozhovor i za podporu a také ti přeji hodně štěstí v životě a třeba i nějaký ten úspěch na SP.

Děkuji ti mockrát.

Děkuji všem čtenářům, za to že dočetli až sem, přeji vám hezký zbytek dne a na vaše názory se těším!



-
i.imgur.com/S34Et2a.png

Upravil/a Czech_ dne 11.06.2020 01:37
Nosferatu
Tak grafika pěkná, trefil si to přesně jak bych to sám chtěl. Smile
Rozhovory dáváš pravidelně už pomalu, takže je fajn, že tě to baví.
A doufám že i nadále bude Smile
Jinak rozhovor hodnotit nemůžu, protože jsem jeho součástí, ale spolupráce s tebou na tom rozhovoru byla super.
RYSY
Sotva som vstal, a hneď niečo zaujímave na čítanie, to mám ja rád YES, Vydarený rozhovor, a aj keď to nie je Nosfeho prvý, tak vždy som sa dozvedel pri každom, niečo nové, chválim YES

Pokračuj, ide ti to naozaj dobre Palec nahoru
As3
Děkuji vám všem, nosferatu bylo mi ctí s tebou pracovat a Rysy tobě taktéž děkuji Smile
Kacka
Musím říct, že opět krásný rozhovor Nosfe se krásně rozepsal :D Já sem hrozně ráda že je v AT zpět, protože mi dost pomahá, a ne jen mě i všem okolo.Smile Nosfe, děláš tu práci na AT dobře když si odešel tak mi to bylo líto Smile Ale si zpět, a to jsem jedině ráda..Smile) A Nosfe, kdybys něco potřeboval, tak mi řekni, chci ti to oplatit jak pomaháš ty mě, třeba Dražbama, nebo když mám nějaký problém.. děkuju ti Smile A AS3 ty rozhovory nemají chybu, pokračuj v tom.Smile
Pandy
Rozhovor jsem poctivě četla, protože u lidí jako je Nosfe čtu ráda. Sice jsem se nic novýho nedověděla, protože to podstatné vím a psala jsem mu to i do vizitky a na fb atd atd a píšeme si i dost soukromě, tak jen chci připomenout, že tomuhle člověku se nikdo nevyrovná a tím myslím jako adminovi. Největší autorita, co svá práva nedává najevo a neskazila mu charakter.

Spravedlivý ke všem, ať je to hráč či administrátor. To samé můžu říct i o jeho osobě jako mimo hru. Bezproblémový, nekonfliktní a na nic si nehraje a nedělá ze sebe to co není. A to se mi na něm libí a mám na něm ráda.. Kdykoli pomůže i s tou největší prkotinou.

Rozhovor jeden s nejkvalitnějších díky As3. ;)

Hodnotím 11/10 i za ty barvy, který má rád :D
d0g_
Jej pan nosfe, hrač a bohovsky admin ktoreho si pamatam aj s tych par rokov pred pauzov... Vzdy som ho obdivoval
Kazdopadne rozhovorik perfektny musime aj so mnou dohodnut ase :D
S pozdravom
gC].PeS_
Rosta
Nosferatu je pro AT urcite prinos, jen se divim ze ho to jeste furt bavi :D :D Kazdopadne neco malo jsem se dozvedel, zdur
Nosferatu
Zdravím všechny,
každopádně vám všem chci poděkovat o tom žádná.
Takové podpory si vždy tady budu vážit.
Rosťo ?
Ono jestli baví nebaví to je tak nějak různé a je to podle období.
Každopádně už tady na to nemám tolik času a z toho plyne, že tu nejsem tak často aby to člověka omrzelo. :D
Samozřejmě x krát je to hodně nahnuté a opravdu si člověk řekne proč vlastně to dělá, ale když vidím tu podporu tady, tak si prosě ten čas na to najdu i kdyby to měla být půlhodinka.
Tak ještě jednou díky lidi.
As3
Díky moc hoší, jsem rád, že se vám rozhovor líbí Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
13 Hlasů
48%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasů
15%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasů
22%
Ne
3 Hlasů
11%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 23