Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - Mordis
As3
i.imgur.com/fEGAKwe.png


Ahoj, vítám vás u dnešního rozhovoru s administrátorem a mým kolegou žurnalistou Mordisem, usad'te se a jdeme na to.

Růžový text - As3
Bílý text - Mordis


i.imgur.com/bBbvrpj.png


Ahoj Mordi, vítám tě u dnešního rozhovoru, přívítávám tě jako administrátora, ale zároveň jako mého kolegu žurnalistu, nebudem obkecávat a jdem na to!

Ahoj, jsem moc rád že jsi se rozhodl se mnou udělat rozhovor, čtenářů moc nebude, ale hejterů... těch bude požehnaně :D
Jasan, do toho


Tak super, aspoň někdo, tak kolego, řekni hráčům něco o svém živote.

No, ono není moc co o mém životě říkat, je to prostě obyčejný život jednoho obyčeného kluka z obyčejného města.
Ale tak na úvod, ti co četli vizitku vědí že mé jméno zní Dominik, dokonce jsem zjistil že je nás na SP hned několik, s čímž se moc často nesetkávám :D
Pocházím z Ústeckého Kraje který z celé své duše nesnáším a těším se na první příležitost z této řiti odejít. Jako by se tu zastavil čas.
Proto jsem často pryč, zejéma pak v Krkonoších... odtud pochází polovina mé rodiny a když to jde, sem tam. Ideálně pak celé léto. To jsou nejlepší léta. V Krkonoších, procházky, práce na zahradě, na hradě, v kostele... užívám si to jak jen to jde. Ale to jsem se moc rozepsal o Krkonosích :D
Kdybych to měl zkrátit opravdu co to jde tak řeknu že jsem 17 letý retardovaný autista z cikánova. :D
Nevím co dalšího by tě zajímalo, respektive čtenáře tak abych neřekl vše a bylo se na co ptát...


Díky za rozepsání, velmi mě zaujalo něco jako práce na hradě? Co tím myslíš? Jinak se ti nikdo samozřejmě smát nebude za to, že jsi retardovaný autista, jakou školu studuješ?

Práce na hradě ano... dělám průvodce na zdejším hradě. Je to úžasná práce jelikož se zajímám a miluju historii.
Současné létě budu provázet nejen na hradě ale i v kostele. Zrovna tento víkend se s farářem domluvím na průběhu.
Jo Krkonoše, na ty mám samé dobré vzpomínky. V budoucnu budu dělat nejspíš i ministranta takže pak to oslovení od Zorocuse "Ministrant" bude dávat teprve význam :D A aby jsi to měl komplet, v dubnu na Velikonoce mě čekají mé vlastní Křtiny. Takže se těším Smile
Jednoho dne pokud Bůh dá bych chtěl studovat VŠ pedagogickou a následně učit na SŠ ideálně Dějepis se základy společenských věd. Snad se mi to podaří.
Bohužel jsem se na ZŠ nechal překecat a místo peďáku jsem šel studovat "Suchého hasiče" čili preventistu. To je ten člověk co kontroluje podniky, navrhuje, rýsuje...
Po škole bych měl být OZO čili Odborně Způsobilá Osoba jejíž dosažení musím složit zkoušky ministerstva vnitra na tuším 95% z 200 otázek, což není prdel.
Hromada zákonů a všelijakých blbostí, no vtipné je že by se mě to pokud se vše vydaří v budoucnu nemělo týkat. Ale tak uvidíme kam mě vítr zavane Smile
A retardovaný autista byl just joke. :D


Znova musím poděkovat, velmi zajímavé, vidím, že si velmi zajímavý člověk, možná z tebe bude nakonec i pán učitel! To bude zábava na školách, no jo, každý dělá chyby, mohl si jít na toho peďáka :D :D :D, ale místo toho si šel jinam, však to nevadí, určitě budeš dělat to co tě baví, co rád děláš ve svém volném čase, krom toho co si nám popsal?

No nemáš vůbec zač, dle mého by měla být odpověď delší než otázka :D
No doufejme že se mi to podaří Smile Třeba budu učit budoucí děti hráčů právě ze SP. Kdo ví, budoucnost je opravdu ve hvězdách.
Je to tak :D :D
No co rád dělám... dřív jsem trávil až moc času u PC. Což je pro mě v současné době nepředstavitelné a naprosté zabíjení času, Bůh ví kolik ho mám takže opravdu nechci trávit to, co mám u PC. Proto taky i klesla moje aktivita na SP. Celkově moc hry už nehraju. Soustředím se na školu a snažím se být co nejvíc pryč. Dost času trávím v kavárně, to je moje Smile Vůbec nepohrdnu kinem, naopak. Před 2 dny jsem byl na Labyrintu a příští týden jdu na Jumaji. Nejsem zrovna typ člověka co si musí jít s prominutím "ožrat držku" a další den si nic nepamatovat. Já v tom nevidím smysl, ani zábavu... V tomhle jsem naprosto odlišný. Ale tak moji přátelé to vědí.
Ještě do čajovny někdy zajdu, což bych doporučoval každému z vás.
Rok 2018 bude pro mě asi ten nejhorší rok, ačkoli právě skončil leden, tak to byl ten nejhorší měsíc za celý můj život. Určitě by jsi se zeptal jak to, nemluví se mi o tom dobře a vlastně není ani potřeba aby to tu hráči věděli. Pak by to byl jen další "bod" jejich posměchu. Když už jsou tak nevychovaní a smějí se mi za mou víru. Díky níž tu ještě stále jsem. Jop, to bylo právě to, co se stalo v lednu. Nebudu to nějak rozepisovat, zkrátka špitál a špitál a jedna zpráva horší než druhá. Proto taky nevím kolik času mi zbývá. V 17 letech nikdo neví zda se dožiju roku, nebo tu budu dalších 50 let. Nepřál bych to nikomu, opravdu nikomu. A pevně věřím že všichni ti, co to zde čtou, budou mít ten rok 2018 daleko, daleko lepší nežli já. Smile Mě momentálně nezbývá nic jiného než věřit, a modlit se.


Děkuji, že ses nám takhle rozepsal, tahle zpráva mě tak dojala, že jsem musel pokračovat až na další den v rozhovoru, mrzí mě vše co se stalo, vůbec to nebudeme dál rozvádět co ti je a podobně, já jen budu doufat, že se co nejdřív uzdravíš a budeš si žít svůj sen brácho, doopravdy mě to mrzí, já si myslím, že se ti za tohle nebude nikdo smát a vůbec ani za to, že si věřicí, být věřící je dobrá věc a sám jsem věřící, však at' se smějí, mě to je jedno.. Smile Jsem z toho celkem v šoku, takže ti nemám jak popsat více, položím ti tedy další otázku, sice si volit ještě nemohl, ale jaký máš názor na výsledky voleb?


Jak jsem říkal, dle mého by se měl rozepsat každý, od toho rozhovory slouží no ne? dozvědět se o člověku co nejvíce Smile
Já ti samozřejmě moc děkuji, jak jsem ti psal mimo, člověk se s tím musí vypořádat sám, ve své hlavě a to chce jen čas. Potom se i na spoustu věcí koukáš zcela jinak. Jak se říká "všechno zlé je pro něco dobré" má to něco do sebe. Docela mě překvapilo že jsme rozhovor utnuli a pokračovali další den, neboť jsem nečekal že tě to tak zasáhne, ale asi to chápu... Počítám však s tím že po tomto mi bude dost lidí psát "Už abys chcípnul" a další krávoviny, i na tohle musí být člověk připravený protože jak říkám, někteří jedinci na SP jsou tak vymletí že mě u nich nepřekvapí absolutně nic.
Jak jsem se popasoval s nárazy a posměšky na víru, tak se popasuji i s tímhle Pokud mají potřebu tohle řešit, prosím, pokud jim to bude dělat radost... Farář nám říká "Nestyďte se za svou víru" a já se za ní opravdu stydět nebudu, nemám důvod, je to jeden z velmi mála "záchytných" bodů v mém životě.
V pořádku, ono to hráče ani zajímat nebude takže jen možná aby věděli proč jsem byl v posledních dnech tak podrážděný i když jsem se snažil se "kočírovat" a také proč upadá má aktivita. Která by se měla zase zvýšit, ačkoli... Bůh ví, člověk míní... pán Bůh mění.
No volby, tušil jsem že se mě na tohle zeptáš a já jsem měl v těchto volbách naprosto jasno, samozřejmě jsem to prošvihl jen tak tak což mě docela mrzí ale svůj hlas bych dal jednoznačně Miloši Zemanovi. Bez debat, ať si každý říká co chce, pro mě je to prezident s jasnými názory, inteligentní člověk co to má v hlavě sakra srovnané a věř, že ačkoli jsem volit ještě nemohl sledoval jsem debaty, celé jeho období ve funkci a další... Politika je takové moje "hobby" dá se říci. Respektive něco co mě docela baví, ačkoli bych součástí být určitě nechtěl :D
Ze začátku měl pár přešlapů ať je to "bunda sem, bunda tam", ať to byla "nemoc" z bechera... :D
Budiž, člověk je tvor omylný a pro mě i přesto zůstává člověkem inteligentním. Dokonce jsem měl i štěstí, ano, pro mě to bylo štěstí se s ním potkat osobně a ačkoli jsme měli docela zákeřné dotazy, dokázal na ně hravě odpovědět a vždy to mělo hlavu a patu. Pro mě byl Zeman jasná volba a ve finále jsem byl opravdu šťastný že to dopadlo takto. Drahoše bych nevolil z několika důvodů, to je osoba která do politiky nepatří, on o ní neví vůbec nic a většina jeho voličů ho volila jen z jednoho prostého důvodu, nechtěli Zemana. To bylo celé, to, co říká, to jak vystupuje to je nezajímalo, pro ně byla priorita aby se tam nedostal Zeman. A já jsem vskutku šťasten z výsledků letošních voleb, což se moc často nestává.


Jsem rád, že to sem napíšeš nahned, naprosto s tebou ve vším souhlasím, taktéž pán Miloš Zeman, lepší než pán "Nevím" :D Já doufám, že se brzo uzdravíš a pokud chceš ještě něco sdělit s realným životem, jdi do toho, jinak přejdeme na otázky kolem SP.

Tak ono není potřeba se stydět za názor, nejsme ovce, každý má nárok na svůj názor a pokud si za ním dokáže stát a obhájit si ho... proč ne? Smile
Tak tak, pan "nevím" :D Ale šel na to chytře, zaměřil se na mladé kteří mu všechno sežrali i s navijákem.
Ještě jednou ti moc děkuji a co bych řekl k reálnému životu?

Nikdo nám nikdy nedokáže říct, jak to bude po smrti, co bude, zda je smrt opravdu jen začátkem či opravdovým koncem. A já bych tímto chtěl říci, že život máme možná jen jeden, je absolutně barbarské a hloupé ho trávit u PC, víte, já když jsem se tohle všechno dozvěděl, nemohl jsem být doma, prostě nemohl, tam to na mě padalo, chodil jsem venku několik hodin, nohy mi mrzly ale já stále šel a přemýšlel o všem možném, člověk by si měl jít za tím, v co věří, za tím čeho chce dosáhnout a neměl by ztrácet čas, už vůbec ne hraním PC her. Proto na PC trávím daleko méně času, takže přátelé, užívejte si života, běžte někdy za svou rodinou, uspořádejte společný oběd, běžte s kamarády ven, jen co to jde.... užívejte si prostě všeho co jste si vždycky přáli a máte tu možnost protože mládí mít již dost možná nikdy nebudeme. Proč své nejlepší léta trávit doma? to nedává smysl.
Asi si tu moc lidí z toho nic nevezme, ale když se pak člověk ocitne v takové situaci, stává se pro něj "děkuj za každý den svého života" jako zcela reálná záležitost a nebere to jako samozřejmost. Takže asi takhle. A takové moje "Motto" či jak to nazvat které jsem si tak nějak vymyslel před pár dny "Víra je to, co nás pohání i když motory vyhasnou, pádla se zlomí a plachty roztrhají, i kdyby jsme měli plout proti proudu... pokud věříš, dokážeš to" A teď se přesuňme na otázky ze SP! Smile


i.imgur.com/NebitcY.png


Ano, máš v tomhle pravdu, člověk by neměl u PC sedět a taky by se měl věnovat svým cílům, naprosto ti rozumím.. a fakt ti držím palce, u totohle rozhovoru mám problém něco psát a opravdu to moc nezvládám, ale aspoň člověk něco ví..
Dobrá tedy, jdeme na to..
Kdy bylo tvojí první připojení na SP?

No nezávidím ti to, tento rozhovor musí být pro tebe opravdu náročný. Už jen proto že se na to nemůžeš připravit ale tak od toho rozhovor je, měl by být spontánní. Smile

Tak mé prvotní připojení na SP bylo někdy v dubnu roku 2013.
Ale to jsem byl čerstvé 13 leté kido, takže pro mě nějaké pravidla nehrála moc velkou roli a naopak, co si pamatuji měl jsem dost trestů co se porušení pravidel chatu týče. Také si pamatuji na dosti trapných okamžiků které si raději nechám pro sebe :D Ale tak mojí lehkou výmluvou můžu být právě již ten zmiňovaný věk. Každopádně jsem se v tomto roce seznámil s hráčem Apero který tehdy vlastnil novinářskou firmu v SF a následně jsme se přesunuli do LV a na tohle strašně rád vzpomínám. Byly to asi nejlepší měsíce pro mě na SP. Ne proto že to byla "stará doba" či mé začátky, ale proto že v té firmě byl opravdu kolektiv lidí kteří si denně pomáhali a Apero se o své členy opravdu staral, vysvětloval mise, trasy, tehdy se ještě "najížděly" kilometry, pomáhali jsme si v obchodem, využívali svoje nemovitosti hráčů z firmy... Prostě firma s dokonalým kolektivem Smile A tehdy začalo mé působení na SP. Nikdy jsem nebyl nikterak výrazný hráč, byl jsem spíš ten typ "misař" ke gangům jsem nikdy velmi netáhnul


Ani ne hele, zvládam to celkem s nadhledem pokud se to teda dá, takže si částečně misionář jako já? :D Vítej kolego ! :D Kdy si nastoupil do administračního týmu? Jaký byl tvůj první post a na jakém si momentálně?

Tak to rád slyším Smile Tak tak! ono na pozici administrátora není na mise moc čas, ale pokud je tak se snažím, většinou bezmyšlenkovitě jezdím po mapě s TT za mechanika a hledám automobily bez pohonných hmot :D

Do AT jsem nastoupil 23.06.2016 - to jsem se poprvé připojil do AT na tehdejší hodnost "Helper" přes admin scouting od Ondraha, začeš jsem mu patřičně vděčný. A pak se to vezlo, moderátor, administrátor a funkce za funkcí, 1. byl tuším moderátor fóra, pak následovali porotci jak prominutí tak pUB atd. atd.
každopádně všechny tyto údaje se dají nalézt v mé vizitce i s přesnými daty.

Takže všechny co to zajímá, šup šup na Mordisovu vizitku, která doopravdy za to stojí! Máš nějaké cíle jak v AT tak v normálním hraní?

Mordisova vizitka

No děkuju :D Smile
Cíle v AT? tak základní cíl jsem si splnil... dokonce se mi podařilo se dostat za tu dobu i na správce.
Jediné čeho bych mohl dosáhnout teď je hlavní administrátor, no ruku na srdce, kdyby tato příležitost přišla, rozhodně bych se jí nebránil ale obávám se že toto již nikdy nenastane takže si někteří mohou oddechnout, zejména pak hráč který psal "Pokud bude Mordis na hlavním, tak R.I.P gang systém" což bylo samozřejmě zase mimo mísu, pokud hráči necheatují a nenadávají si do rodin, absolutně nic proti nim nemám.
No a v normálním hraní? vlastnit nějakou nemku která by mi byla schopná vydělat na premko a já tak nemusel stále makat :D Protože upřímně teď žiju jen z misí což je opravdu bída, můj motel v Montgomery mi pokryje ochranku s inkasem u domu ale bez premka už hrát nechci. Takže veškeré prachy vždycky padnou tam.


Ahá, tak nakonec z tebe bude možná i ten Hlavní administrátor Smile To bude diktatura! :D Vidím to podobně, já neplatím žádnou nemovitost, a i tak mi ty peníze někam miznout, čemuž nerozumím, jaký máš názor na dnešní admin team?

No ta šance už je dnes naprosto mizivá, ono opravdu chci ten čas investovat do něčeho co má smysl, což SP rozhodně není. Ale kdo ví kam mě život odvane Smile
Dnešní admin tým... ono se to v pozici kolegy hodnotí velmi obtížně ale pár slov k tomu povím.
Jsem v AT pomalu rok a 3/4 což si bystřejší mohli spočítat. A za tu dobu prošlo AT opravdu kvantum lidí ale co mě mrzí je, že ho opouští ti, se kterými jsem začínal či kteří mě adminovat učili. Což je logické ale tyto mé kolegy se kterými jsem měl nějaký vztah nahrazují "nové tváře" které postupem času "vystrnadí" i mě. Já se v současném AT necítím dobře, protože to prostě není kolektiv lidí, na který bys mohl být patřičně hrdý a mohl bys říct "patřím mezi lidi, kteří se podrží, nepotopí se vzájemně" no a právě někdy je to pravý opak a ono... na začátku jsem to možná hrál s nimi. Teď už mě to nebaví, faleš určitých jedinců. přetvářky... já jsem daleko raději když mi člověk řekne "jsi vůl protože děláš tohle a tohle dle mého špatně, šlo by to udělat takhle a takhle" samozřejmě nesmí přijít stylem že jsem sežral moudrost světa a ty jsi prostě paprika... To jsem pak dost agresivní. A nesnáším přetvářky, fakt ne. Dokážu s kolegou spolupracovat protože musím, ale u některých je to opravdu už jen takto. Jako lidi pro mě skončili a nebudu jmenovat, nebudu říkat proč. Prostě to tak je a oni vědí. Ale tak to si myslím že je v každém kolektivu a nezáleží na tom zda je to AT, firma, gang... tak to prostě je. Práce jako taková je v AT v současné chvíli na lepší cestě než byla dříve, to nemůžu říct, jsem velice rád za množství akcí, kvalitních akcí které tu právě jsou. Ale někdy je ta spolupráce opravdu těžká a čekat od "kolegů" pochopení v některých věcech, opravdu nejde. Samozřejmě nemohu házet všechny do jednoho pytle, to ani v nejmenším. Ale prostě... s některými jedinci si prostě sednout nedokážu, ale to je život, práce s lidma...

Naprosto ti rozumím, a opět mám stejný názor, zrovna se tě zeptám na otázku jaký máš názor na dnešní komunitu na SP popřípadě jak se zlepšil server?

Dnešní komunita SP je taková, jakou si jí hráči udělají. AT nemá hráče vychovávat, my je můžeme trestat za podvody a obcházení pravidel které ve většině případů vedou jen a pouze k znepříjemnění hraní ostatních. Ať je to cheating, ať jsou to urážky a další... Proto tu jsme takže svádět něco na AT je zcela mimo mísu.
Dokud si hráči neuvědomí že je to na nich jak SP bude vypadat, tak se nikdy nic nezmění.
Pokud někomu přijde normální urážet si rodinu na nějaké virtuální hře protože jsme prohráli GRko, nebo nám zničili misi... mě ne. Ale tohle nezmění jeden člověk, ani dva... tohle si musí uvědomit kvantum lidí což se dle mého názoru (ačkoli jsem optimista) již nestane.
Komunita SP nebude lepší a rozhodně nebude stejná jako dřív, hráči stárnou a hra taktéž, takže ti co na SAMP vyrostli mají dnes již pomalu děti a dnešní děcka vyrůstají na GTA V. Takže ti již SAMP nezapnou. Jediné co nám zbyde je, že se proberou ti, co zůstali. Ale to je dle mého názoru nemožné.

V tomhle s tebou částečně souhlasím, až na poslední větu, dle mého jde vše změnit a třeba se to stane, když ne, co už, my dva to nezměníme a můžeme tu maximálně brečet.
No nic, jdeme na to co bys radši


i.imgur.com/DrXfXZR.png



Real Life / Virtual Life
Jednoznačně Real life

Praha / Brno
Brno

Jídlo / Pití
Pítí, záleží jaké :D

Škola / Sport
Škola

Práce / PC
Práce

Sex / Spánek
Sex a pak se prospat se svojí drahou polovičkou v jedné posteli jazyk

As3 / As3
3sA

Fifa / Nosferatu
Promiň Fifo, bude to Nosferatu


Dobrá tedy, děkuji ti za tvojí spolupráci, všichni jste mě sklamali u As3 / As3 Pláču Pláču, jsem rád, že jsem mohl mít rozhovor s tebou, užívej štěstí, pohody, žij si svůj sen, hlavně se uzdrav. Děkuji ještě jednou Smile Bylo mi ctí.

Já ti mnohokrát děkuji že jsi mě takto vyzpovídal, alespoň se o mě hráči dozví něco nového. Smile
Toto taktéž přeji tobě, hlavně to zdraví a víru, víru kamaráde.
I mě, moc ti děkuji, krásný zbytek dne a čtenářům děkuji za trpělivost a pokud to dočetli až sem, smekám. Hi



Tak, děkuji všem čtenářům za dočtení až sem, u dalšího rozhovoru, zatím Smile

Upravil Mordis dňa 12.02.2018 11:36
LSK
Zaujimave citanie, dobre otázky...
Len tak ďalej
DanyaS
Tak a teď mi řekni kdo to bude číst do prdele?
Hej barva pěkná, ale to neznamená, že to přečtu celý.. Mám problémy přečíst 1 kapitolu v knize tak nevim jak budu číst tuto ročníkovou práci pomalu

Dej tam toho míň (to je myšleno i na kida).. Trochu víc stručnějšíí
As3
Líško, díky moc

Citácia
DanyaS napsal:

Tak a teď mi řekni kdo to bude číst do prdele?
Hej barva pěkná, ale to neznamená, že to přečtu celý.. Mám problémy přečíst 1 kapitolu v knize tak nevim jak budu číst tuto ročníkovou práci pomalu

Dej tam toho míň (to je myšleno i na kida).. Trochu víc stručnějšíí


No myslím, že to co jsem psal, nemá ani cenu :D :D :D

Mám ban jazyk
Upravil As3 dňa 03.02.2018 16:56
KoLoB
Danyasi, ja si to treba precetl a rozhovor me bavil, hezky udelany a kvalitni. Dozvedel jsem se toho dost o Mordisovy ktery mi sice moc nevonni ale rozepsat se umi krasne. Rekl bych ze pokud te nebavi cist dlouhe texty tak v tehle sekci nemas asi co delat protoze sem se chodi vyzvidat informace, a plati to ze cim delsi text, tim vice informaci.
Dekuji za dalsi rozhovor.
//mobil
Mordis
Zdravím,
takže, začnu nejdříve rozhovorem a přesunu se k reakcím.
Rozhovor s tebou As3 byl naprosto skvělý, dobře se nám psalo ale museli jsme ten rozhovor tedy rozděli no :D Ale tak alespoň jsme si pokecali mimo rozhovor Smile
Takže děkuju za pohodové otázky, jsi dobrý člověk Smile


No a k reakcím:

Lisiakk_ - Samozřejmě moc děkuji, snažil jsem se napsat něco co by vás mohlo zajímat Smile

DanyaS -
Citácia
Tak a teď mi řekni kdo to bude číst do prdele?

Tak a teď mi řekni proč sem lezeš do prdele?
Citácia
Mám problémy přečíst 1 kapitolu v knize tak nevim jak budu číst tuto ročníkovou práci pomalu

Tak to je víc než smutné, pokud nedokážeš přečíst něco takhle "krátkého". Rozhovor má sloužit k tomu, aby se o tom člověku někdo, něco dozvěděl. Pokud tě nezajímám tak to nečti, nutí tě do toho snad někdo? Dej si facku za to, co jsi napsal. A buď rád že neodejdeš s pozastavením za to, co tu dnes na tom webu předvádíš, pokračuj ještě chvilku Danyasi. Ty víš že toho hodně snesu, vždycky řeknu "Danyas je jinej" ale brzdi, brzdi než tě zabrzím já.
Citácia
Dej tam toho míň (to je myšleno i na kida).. Trochu víc stručnějšíí

Tohle jsem ti snad také vysvětlil, rozhovor nemůže být stručný, to je pak k ničemu, máš se něco dozvědět, pokud chceš něco krátkého přečti si básničku nebo sloupek v novinách, ne rozhovory. Facepalm

KoLoB - Super! moc děkuju, nevím proč mě moc nemusíš ale samozřejmě je to tvůj názor, já ho respektuji. Napsal jsi to opravdu skvěle, moc děkuju za kladné hodnocení a vysvětlení Danyasovi že tu v takovém případě nemá co dělat. Díky! Good job!
As3
Kolobko - Děkuji ti moc, za tvůj názor

Mordisi - Ahoj, jsem velmi rád, že jaký máš na mě názor Smile Děkuji za ten čas a taky za ten tvůj pokec, hlavně se uzdrav a vírá nás drží! <3
Pink
Ahoj,

rozhovor po grafické stránce super, čte se to dobre, sice je toho textu moc, ale dá se to v pohodě přečíst, když se chce. Teď k obsahu, otázky dobré a dozvěděl jsem se dost nových věcí. Mrzí mě, že zrovna někdo jako mordis musí zažívat něco takového, takže hodně štěstí a hráčů, co mají blbé kecy si nevšímej Mordis. ;) Smile

Btw dobrá práce ase, jen pokračuj takto dál.
CpT
Čus rozhovor celkom pohodka akurát tam máš ten text 2x tak si to skontroluj :D inač Mordis vela šťastia v živote <3
zorys
V pohodě rozhovor sice s největším žaludem kterýho znám, ale újde, jen se mi to nechtělo číst celý, sorry ministrant.
avatanplus.com/files/resources/mid/59852e9a1adb915db03e09fe.png


A jen podle mě si tu napsal takové věci, které se ti vrátí a budou je hráči obracet proti tobě, ale to je prostě SP. GL Hi

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
Kacka
Krasny rozhovor, plno nových informací, a to že se ti lidi smejou, nebo prejou něco hnusneho taková komunita bohužel je tak se nenech rozhodit a mimochodem ty bydlíš Ústecký Kraj? :D Ja taky pár lidí tam koukám bydlí :D
Rosta
Jeden z mala lidi co by mel v AT zustat, dozvedel jsem se hodne novych informaci, takze spokojenost. Smile
Fatalqo_
Krásný rozhovor. Jen u mordise asi vytknu dosti napsáno Bůh ví, ale to je jeho. :D Nebudu to nějak kritizovat. Páčko
As3
Děkuji vám všem
Ondrah98
O Mordisovi toho vím celkem dost, ale i tak něco novýho vím, za tohle palec nahoru. Nicméně by si autor rozhovoru mohl uvědomit, že je i jeho vizitka, jak rozhovor vypadá. Chápu, že ty překlepy udělal Mordis, ale tak si to asi přečtu a opravím, ne? I když ono je to možná těžký, když se produkuje několik rozhovorů za pár dní. Uber kvantity a přidej kvality, tohle k tomu má ale docela dobře nakročeno.

A teď něco pro poloretardovaný křečky, co si to nedokážou přečíst celý. Je to zcela v pořádku, že to nedočtete, ale proč se tím chlubíte? To mě hlava nebere...
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
14 Hlasov
48%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
21%
Ne
4 Hlasov
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
3%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 15