Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Rozhovor - Ove8
As3
i.imgur.com/Z2vHFOk.png


Zdravím,
Vítám vás u dnešního rozhovoru
s Ovem, dnešní rozhovor je trochu jiný než ho znáte, vzhledem k tomu, že máte stížnosti, zkusím jinou techniku rozhovorů, pokud je něco špatně, napiště to do SZ, k nové technice mě přivedl hráč Melmen a všichni ostatní co tam psali svůj názor, dále pokračuji v tom jak mi kdysi psal Nosferatu a dále to už nebudeme rozvádět a jdeme na rozhovor!

Červený text - As3
Bílý text - Ove8


img.tpx.cz/uploads/realnyzivotove8.png



Ahoj Ove, vítám tě u dnešního rozhovoru jako mou obět a mého betatestera mého nového stylu rozhovorů, jsi připraven na tohle utrpení?

Zdravím, ano jsem připraven, můžeme jít na to.

Jsem velmi rád, že jsi připraven, dobrá položím ti tedy otázku, která každého zajimá, řekni nám něco o tvém realném životě? Smile

Tak jmenuji se Daniel a narodil sem se ve Zlíně, Zlín pro mě hodně znamená, protože tohle město z celého srdce miluju a je to z velké části kvůli sportu, který tady je, tím jsou zlínští ševci, jak v hokeji tak ve fotbale. Pracuji v jedné nejmenované strojírenské firmě, ale na celý život tohle pro mě není, v budoucnu mě láká práce za volantem, protože zbožňuju řídit auto... no, troufám si říct, že jsem nejlepší řidič ve Zlínském kraji :D. Žiji s rodiči, s bratrem a psem. Myslím, že tyhle informace bohatě stačí.

Zlínský kraj? To máme blízko bratře můj :D Když jsi naznačil "sport", jaký sport děláš a jak dlouho?

No vidíš to, jak je ten svět malý :D. Tak sport jako takový "závodně" nedělám bohužel od malička žádný, ale pouze rekreačně s přáteli si jednou za týden zahraji florbal a v zimě lední hokej, někdy si i pronajmeme ledovou plochu na stadióně v Uherském Hradišti, potom je o zábavu postaráno.

Děláš ještě nějaké jiné aktivity ve svém volném čase?

No tož, hledím na youtube videa, rád si zahraju na PS4, no a samozřejmě naši SuperPařbou. Všechno možné, co mě zabaví, protože nuda je v životě na prd.


V tom s tebou budu velmi rád souhlasit, protože máš v tomhle velkou pravdu nuda je na prd :D
Jinak se vrátím zpátky k tvé tvojí práci, baví tě, že pracuješ zrovna tam nebo by to chtělo změnu?


No, tohle je velmi zajímavá otázka (alespoň pro mě)... takhle... baví a nebaví, ono je to jak kdy. Teď tady použiju jednu hlášku ze známého filmu, kde se říká: "Když děláš někde moc dlouho, srosteš s prostředím", člověk si zvykne na lidi, na práci a je to hned. Ze začátku mě to nebavilo a štvalo, pak sem si na to zvyknul, no a teď to zase tak moc nehrotím, ikdyž vím, že bych to v budoucnu dělat nechtěl, ale ne z toho důvodu, že mě to nebaví, ale z toho, že tohle pro mě na celý život rozhodně není. Jak už sem psal, rád vyzkouším práci řidiče v budoucnu, ale život mám ještě před sebou, tak uvidím co přinese, ikdyž vím, co přesně chci.

Děkuji, za rozepsání. Řidiče myslíš kamionu nebo třeba autobusu? Možná bych zajel do toho Zlína tě vidět v busu :D :D :D

Tak jedno ti můžu slíbit, v autobuse mě jako řidiče nikdy neuvidíš :D.

Tak to mě hodně mrzí :D Když máš rád tak řízení vozidel, jaké fáro máš schované doma? :D

No, fáro... :D. Jak už někteří ví, je to Opel Corsa 1.2 16V, rok 2007. Ať je to jakékoliv auto, je mi to celkem jedno, žádný šrot ani super auto to není, je to skvělé průměrné auto, které jede a jsem s ním spokojený.

Každé auto je auto a jsem rád, že to tak bereš :D
Dobře, už tě dál nebudu trápit, zeptám se tě na poslední otázku, chtěl bys něco sdělit o svém realném životě?


Všechno potřebné jsem sdělil, takže už není potřeba.

i.imgur.com/FeJrQM7.png


Dobře, řekni nám, kdy si poprvé zavítal na SuperPařbu a kdy to bylo?

Tak bylo to určitě někdy v roce 2010 a mám takové tušení, že pár dnů po MS v hokeji, kdy Česko vyhrálo zlato, ale to bych kecal. Rok 2010 ale sedí.

Je vidět, že jsi na SP strávil nějaký ten čas a určitě nám máš co sdělit, dávám ti tedy příležitost a řekni nám něco o SuperPařbě z tvých dob

Z mých dob? No asi, že to byla úplně, ale úplně jiná SP než teď, přišlo mi, že se hráči chovali suprově, slušně, nikdo se nes*al do osobních životů druhých, nikdo na nikoho nedělal podrazy apod. zvěrstva. Byla tam každodenní sranda a zábava, můžu vzpomenout například šoumena hráče B0u[C]3k, nebo například ShaKi, který mě naučil moc věcí, jako třeba jak jezdit GR na závodě buffalo (v dnešní době už na závodě bridge). Bylo to opravdu jiné a lepší, o dost. To samé gang systém, tehdá za dob gangu WHE a ACABU, neskutečná vypjatá rivalita, která měla úroveň. Taky že tam hráli jiní lidi, to je možná taky tím... no možná, především. Nevím proč se to tak změnilo. No, ale mě tu taky nemusí všichni věřit, že to tak opravdu bylo. Prostě kdo ty roky zažil 2010-2012/13, tak sám to ví.

Když jsi nakročil ke slovu gangy, zeptám se tě, věnuješ se gangům dodnes nebo tě to omrzelo? Chtěl bys nějakou novou reformu GS nebo jsi spokojen s tím, jak dnešní GS vypadá?

Momentálně už se nevěnuju a můžu slíbit, že se už NIKDY tomu věnovat nebudu. Někteří jsou z toho rádi, někteří ne. Já tu měl dva skvělé kamarády a do dnes je považuju za své virtuální bratry, Pitras a Jiry (gang Hope Dies Last). Naše trojka v gang systému byla všem známá, prostě bez nich to nemá absolutně cenu a i kdyby se vrátili, což se nevrátí, tak to nic nezmění, nevrátím se k tomu. Důvod?... Doba, doba která už tady není a nebude. Gangy jsou v dnešní době splácané bůh ví z čeho a někteří furt žijou v té naději, že to bude jako dřív, že se bude jezdit a bude se klepat na GR, což nemá cenu. Také se občas založí ten samý gang co tu byl v dávné minulosti, čemu se směju, protože je to marné. Reforma ať klidně nastane, možná to bude teď znít hnusně, ale i kdyby se gang systém zrušil, je mi to po tom všem šumák. Už je to překonané a jde to do kytek, ale to vidí všichni, ne jenom já. Rozepsal bych se dalšíma 100 větama, ale chápu lidi, že číst toaleťák je nezajímá, tak sem to snad nějak napsal v krátkosti a po svém. Takže asi tak.

Tudíž tvůj první gang byl Hope Dies Last? Samozřejmě si myslím, že brzo umře GS protože legendy odcházejí a nováčci radši pracují ve firmě. Což nikdo neví, zda je dobře

Nene, můj první "gang" byl... a to si moc dobře pamatuju "Best Of Best" :D. To byl hned první "gang", co se založil gang systém a mám dojem, že šéf gangu byl tehdá známý fízl na SP Pese (tehdá ještě já pod nickem Danger samozřejmě). Nevěděl sem, co mám v něm dělat, tak sem odešel. Pak si mě všimnul právě ShaKi, který viděl, že furt vyhrávám závody, jestli bych neměl zájem jít do jeho gangu WHE (We Haven't Eyes), no a tam se to všechno odstartovalo. Uvidíme jak dopadne dál gang systém, já bych to samozřejmě některým hráčům přál, aby se to vrátilo do starých dobrých kolejí, ale nevrátí, to vím jistě.

Taky si myslím, že se to nevrátí do starých kolejí, ale je všechno možné, přejdeme dále a odejdem od GS, myslím, že za zmíňku stojí tvoje akce Dakar, jak tě napadlo něco takového vytvořit?

Tak já odjakživa miluju Dakarskou rally, každoročně ji v lednu sleduju a jsem toho velký fanoušek... a tak mě napadlo, proč to neudělat i na SP jako zábavu pro hráče. Ale věděl sem, že to sám nezvládnu a budu na to potřebovat zkušeného člověka, kterým je Panther, ten se stará o započítávání výsledků a já o průběh akce na serveru. Dakar je zajímavý v tom jeho bodování, ve kterém jde o co nejkratší čas zajetí etap, který se pak sčítá (více info v topicu o Dakaru). Myslím, že se akce zatím daří a já jen doufám, že to hráče baví, protože to je účelem každé akce.

Právě, že já si myslím, že je to velmi propracovaná a velmi zajímavá akce, která má co přínest SP a jsem rád, že se z toho stala taková "Serie", kolik máš k dnešnímu dni (19.2.2018) vytvořeno etap a plánuješ i další etapy?

To sem si chtěl nechat pro sebe :D, ale klidně to napíšu. Mám jich hotových celkem 10, má jich být 14, ale k tomu se dostanu v průběhu akce. Rád bych jich udělal i více, ale chci to zatím nechat co nejvíce přiblížené k realitě, takže jich bude 14 celkově, jak jich je na Dakaru Rally SP 2018. A uvidíme co časem, určitě něco v hlavě mám, další nápady o velké ceny, ale zatím si to nechám pro sebe.

Oooooo, spoiler alert :D :D :D Každý dakar se bude jezdit vždy s Duneriderem nebo plánuješ i třeba Sandking nebo i nějakou motorku?

Jsem především velký fanoušek kamionů na Dakaru, takže sem to nechal v tomto duchu a udělal kategorii kamionů, myslím, že je to dobře, Duneride není tak rychlé vozidlo na serveru a rozhoduje tam spíše zručnost, než rychlost, což je u tohoto nejdůležitější.

Dobře, děkuji za tvůj názor a tvoje prozrazení, až dokončíš celou serii Dakaru, máš na plánu i další akci nebo podobnou?

Jak sem psal, něco v hlavě mám, ale nechám si pro zatím pro sebe, na to máme ještě času dost

Dobře, tohle je aspoň napětí pro naše čtenáře a doufám, že se máme na co těšit, kdy jsi nastoupil do administračního týmu?

Poprvé jsem se v AT objevil (mám dojem) v roce 2012/2013 a v průběhu těch let sem AT opustil, poté až potom jako OA v roce 2016 a teď opět 2018. No a dnes (19.2.2018 je to zatím přesně měsíc co OA jsem)

Super, vidím, že máš i něco v AT za sebou, proto se zeptám, chybí ti někdo ze starého admin teamu?

Ano, rozhodně ano.

Plánuješ se dostat zpátky na post administrátora?

Pokud bych měl tu možnost, proč ne, rád bych si to po letech vyzkoušel.

Tak pokud ano, budeme se těšit na tvojí diktaturu, myslíš si, že se SuperPařba zlepšila nebo ne?

Bohužel musím napsat, že se nezlepšila, ale naopak. Za to ale nemůže ten server, ale lidi, kteří ji svým chováním ničí.

Velmi zajímá odpověd', máš pravdu, komunita se velmi mění a úražky se stějně stupňují, stejný názor na to měl ATomas v mém rozhovoru. Máš nějaké plány v obecném hraní nebo v admin / OA hraní?

Plány?... Asi hrát pro zábavu, což se mi daří

Položím ti tedy poslední otázku (snad), máš na serveru nějaké oblíbené hráče na které nikdy nezapomeneš?

Samozřejmě, mám.

Budu moc zvědavý, sdělíš nám pár jmén těch štastlivců? :D

Ano, klidně. Ale vezmu to trochu jinak, budu jmenovat vždy 2, protože kdybych měl jmenovat všechny, tak to by nebylo ono, každopádně, ty všechny mám v mojí vizitce, koho to zajímá, může se podívat tam. Když vezmu tu nejstarší generaci, tak je to rozhodně B0u[C]3k, hráč, bez kterého bych tu dnes tento rozhovor nedělal, ten mě na tomto serveru udržel a naučil mě co dělat ze začátku. Poté ShaKi, který měl na mě obrovský vliv na moji budoucnost v GS. Dále starší generace, to jsou právě Pitras a Jiry, se kterýma jsem v kontaktu do dnešního dne, hodiny a minuty, jsem rád, že sem je mohl poznat (Pitrase dokonce osobně, s Jirym to teprve příjde), my víme tolik věcí, kolik nikdo na serveru (nebo spíš v minulosti věděli) a maximálně si důvěřujeme navzájem, nikdy bychom na sebe neudělali žádnou prasárnu. No a novější generace, to jsou týpci jménem [Z]acek[D]an a jech, absolutní frajeři, kterým můžu naprosto též důvěřovat a jsem rád, že tady jsou. Omlouvám se za delší věty, ale už jsem takový. Připomínám opět moji vizitku, tam jsou vypsaní všichni ti nejdůležitější.

Dobře, vidím, že se nebojíš tady sdělit těch pár vyvolených, za to jsem rád, no dobře, už tě moc trápím, chtěl bys ještě něco sdělit našim čtenářům nebo můžeme přejít na "Co bys radši"?

Ať si hledí na serveru svého a nese*ou se do ostatních, ať se chovají slušně a aby si užívali hlavně osobního života a vážili si svých blízkých, to je asi vše. Já děkuji tobě za skvělé otázky a bylo mi potěšením. Teď na to můžeme přejít.

i.imgur.com/KhcbFOg.png


Brno / Zlín
Zlín!

Práce / Škola
Práce!

Česko / Slovensko
Česko

Československo / Česko a Slovensko
Česko a Slovensko

Messi / Ronaldo
Messi

OA / Admin
Admin

Dakar / Rally
Dakar

Pizza / Kebab
Kebab

Cola / Pivo
Pivo

Cukr / Sůl
Sůl

PS4 / PC
PS4

Fifa / Nosferatu
Fifa

Fifa 18 / SP
SP

Firma / Gang
Firma


Dobře, děkuji ti za tvojí ochotu, jsem rád, že jsi přijal žádost do rozhovoru, bylo mi ctí s tebou pracovat a jsem rád, že jsem mohl strávit svůj čas s tebou (vím, zní to divně, ale co už :D) Přeji ti hodně štěstí jak v realném tak ve virtuálním životě a žij si svůj sen bratře, třeba se někdy setkáme ve Zlíně, až tam zajedu.
Jinak doufám, že jsi přežil ten betatesting mého nového způsobu nebo se pletu? :D

Ale jo, v pořádku, přežil :D. Bylo mi potěšením, tobě též mnoho štěstí a hlavně zdraví. Měj se. Děkuji všem čtenářům, za jejich čas.


Tohle je pro dnešní rozhovor všechno, děkuji za dočtení až sem a na vaše reakce se budeme těšit.

Ještě jednou děkuju Ovemu a všem, co mi pomáhali k novému stylu.


-


i.imgur.com/S34Et2a.png

Upravil/a As3 dne 22.02.2018 13:32
d0g_
Ja neverim ze som stihol dat prvy koment :D
Takže poďme na to.
Ase, tento tvoj nový štýl rozhovorov sa mi velmi páči a som rád že to robíš tak ako to robíš :D
Pána ovečku som na serveri zaregistroval keď som sa po mojej 2 ročnej pauze vrátil na server
Je to velmi príjemný hráč ktorý to má v hlave v poriadku a dokonca je aj OA za čo som velmi rád.
Dúfam že ti ten post vydrží čo najdlhšie!
A na koniec môjho komentu ti musím popriať GL do života virtuálneho, ale hlavne reálneho pretože ten je omnoho dôležitejší!
Takže GLHF a ja padám :D
KoLoB
Tak ase, poslední dobou moje komenty tě asi nějak neoslnily, dnes se to pokusím napravit.
Rozhovor krásný, i po grafické stránce a tu bych rád pochválil kapitána :D
Jde vidět že ten tvůj nedávnej výbuch byl jen výplod špatné nálady, zdá se mi že sis tu kritiku vzal k srdci a rozhovor udělal opět na dost vysoké úrovni, jen tak dál žurnalisto!

Tak a k ovemu, hráč kterého znám opravdu minimálně, pár těch PM tam bylo, byl jsem sním ve firmě u Zacka ale celkově jsem neměl šanci ho poznat nějak více což mě celkem mrzí, co už. Takhle mi přišel vždy jako pohodář a jsem rád že jsem se tu něco o něm dozvěděl, vlastně všechno to jsou pro mě nové informace o něm jelikož jak jsem již psal, téměř vůbec ho neznám :D
Takže Ase, tobě děkuji za rozhovor, opravdu se povedl.
CpT
rozvohor na pohodu jeden z mála čo som dočítal do konca niečo som sa dozvedel takže účel to splnilo Palec nahoru Ove je v pohode týpek a suprový OA dúfam že mu to vydrží a bude ho to baviť Gl do života Smile Hi
Kacka
Tyjo.. Ove se krásně rozepsal, to už známe.. :-) Ale vím o něm i další věci které jsem nevěděla, možná tak sem věděla že má rád Rum :D A bydlí ve Zlíně, mimochodem hezký rozhovor! Smile Ovesku, hodně akcí a úspěchu jako OA, hezky se to četlo Smile Ať se ti daří.. Jak v realu tak na SP.Smile
Zacek
Kamaráde OVENE, tak tady se ani rozepisovat nebudu, protože víceméně svoje životy známe :D Dáme si jedno nee? Dále děkuji za označení, opravdu si toho moc vážím. Však my se brzo uslyšíme :D Kytka pro tebe

Líbí se mi nové podání rozhovorů, paráda Ase Smile
As3
Takže si dovolím se tady ke všem vyjádřit.

Jazvec - První! jazyk :D Děkuji ti za komentář a tvůj názor.

KoLoB - Ano, nejspíš to bylo ze špatné nálady, já si beru každý "hate" k srdci a proto se snažím zdokonalovat, protože jinak nejde, děkuji ti moc Smile

Kapítan - Děkuji ti bratře můj za grafiku Smile

Kacka - Děkuji ti za názor Smile

Zacek - Děkuji ti za názor, jsem rád, že se ti rozhovor líbíl Smile
DangerRMV
JAZVEC_: Díky moc, tvůj nick taky občas na serveru registruju a příjdeš mi v pohodě.

KoLoB: Díky moc, taky si o tobě myslím, že jsi v pohodě.

CpT.: Díky moc, jsi super kolega v týmu OA a jsem rád, že jsi tam.

Kačka1997: Díky moc, no... ten rum no, ale už je to omezeno :D. Tobě též. Správně

[Z]acek[D]an: OVENE, OVENE... Díky moc, nemusíš psát nic, známe naše životy (je to smutné :D :D :DFU). Dáme si jedno nee? Nemáš vůbec zač.
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
15 Hlasů
50%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasů
13%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasů
20%
Ne
4 Hlasů
13%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
3%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 10