Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - Baseball #3
As3
i.imgur.com/zyDxO9h.png


Ahoj, vítám vás u dnešního rozhovoru s administrátorem a hlavním administrátorem webu Baseballem, hezky se posad'te a jdeme na to.

i.imgur.com/zyr8ciq.png


Zdravím Baseballe,
vítám tě u dnešního rozhovoru se mnou, je to již tvůj druhý rozhovor, jsi připraven na utrpení? :D


Ahoj, určitě jsem připraven. Žurnalistu jsem dělal dlouho, takže pro mě to žádná těžká práce nebude. Ovšem samozřejmě doufám že mě překvapíš.

Ajajaj, tak to bude dneska boj! :D Sděl teda hráčům něco o svém realném životě.

Tak určitě si mnozí domyslí ze jména na skype, nebo vědí z mé vizitky že se jmenuji Filip a ze svého nicku že se věnuji baseballu. Po nějakých 8 letech už ne jako hráč, ale jako rozhodčí. Musím říct, že je to pro mě určitě zábavnější. V nejbližší době budu školit nové rozhodčí a také jsem pozván na kliniku rozhodčích, kterou pořádá Světová baseballová konfederace, což je pro mě obrovská čest. Jinak se věnuji studiu IT (programování).

Vzhledem k tomu, že jsi napsal velmi dost věcí, nesdělil si nám svůj věk, sdělíš nám ho? Jak dlouho se věnuješ Baseballu? Máš i nějaké jiné koníčky?

Tak udělám tu trochu matematický kroužek, ať také čtenáři zapojí svůj mozek že? Tak jsem ročník 1999, takže si můžete lehce dopočítat. No a baseballu se věnuji od nějakých 6 let, takže to už je bratru dlouhá doba. Jiné koníčky? No určitě běhání a posilka, kterou máme ve škole tak vždy rád zajdu.

Zatím máš velmi zajímavý příběh :D Asi tě to musí hodně bavit, vzhledem k tomu, že je 13 let celkem dlouho, na jaké pozici momentálně pobýváš? (Zkus mi to vysvětlit, tohle je pro mě jiná liga :D)

Tak momentálně pískám pravidelně druhou českou nejvyšší ligu, tedy 1. Ligu a letos se možná podívám na pár zápasů i do české Extraligy. V loňském roce jsem se dostal i na mezinárodní turnaj Little League, kde jsem pískal s kolegy z USA, je to doopravdy úplně jiná liga než s českými kolegy.

Wau wau wau, doopravdy zajímavé, stíháš učení s tímhle koníčkem?

Ano stíhám, celkem. Tak zápasy v pražském přeboru mám jedenkrát za týden a ostatní tak nahodile. Ovšem někdy se stane že jsem i dva víkendy po sobě jen a jen na hřišti. Když je takovýto turnaj tak se začíná se zápasy třeba v 8 ráno a končí v 19 večer. Leckdy se stane že ani není pořádná pauza na oběd, což není ideální ale bohužel, stane se.

Chtěl by ses v budoucnu tím i živit nebo bys radši byl programátor?

Bohužel v české republice není zatím baseball na takové úrovni aby se tím dalo živit, většina kolegů má svoji práci a ve volném čase rozhodcuje. Je to určitě fajn přivýdělek, ale 50,000 za jarní část sezóny (duben - červenec) tě neuživí. Zatím mám takovou vizi že budu dělat obojí.

Když plánuješ dělat obojí, myslíš, že na to budeš mít čas a všechno ostatní? Taky bys měl mít čas na relaxaci, ale tak asi bereš baseball, že?

Tak jak již jsem řekl, tak nepískám zdaleka každý den. Je spousta času kolem. Hlavně se dá vždy s kolegy domluvit, když někdy nemůžu tak to za mě někdo vezme.

Tak to jo, takže určitě vše budeš zvládat s nadhledem, plánuješ i rodinu a děti?

Tak určitě plánuju, přítelkyni již nějakou dobu mám, ale to bych tu nerad rozebíral. Snažím se alespoň částečně oddělit reálný život od virutálního.

Neboj, do věcí s rodinou a podobné bych ti nešahal, plánuješ své děti vychovat i směrem k baseballu?

Tak tak daleko jsem nikdy nepřemýšlel, ovšem pokud se bude tento sport ubírat stávajícím směrem tak pravděpodobně ne. S postupem baseballu na olympiádu se zvýšil tlak na výkon. Už to není jako když jsem já začínal jako malé dítě hrát, kdy se hrálo doopravdy pro zábavu. Ale to ukáže čas, jaký bude trend za takových 10 let.

To už se jen uvidí, máš doma nějaké zvíře?

Mám, morče a rybky. Teda rybičky má bratr, ale celkem fajn na relax když už se potřebuju vyrelaxovat.

Dobrá, tak tedy tě už nebudu dál trápit a šikanovat, chceš něco sdělit čtenářům okolo Realného Života nebo můžeme přejít na Virtuální život?

Tak nějaké moudro strýčka Baseho by se hodilo. Takže bych chtěl všechny požádat aby používali mozek. Občas je to fakt utrpení sledovat například mladé řidiče, nebo další neschopný lidi.

i.imgur.com/Llujl2b.png


Naprosto souhlasím, ale ted' přecházíme, sděl nám, kdy ses poprvé objevil na SuperPařbě?

Tak na SuperPařbě jsem se poprvé objevil v září roku 2013. Je to takový rozkošný příběh. Spolužáci se bavili jestli dají večer GTA a já tehdy hrával singl, tak jsem se zeptal jestli to má i mulťák, že o tom nevím. Tak mi kámoš poslal všechny potřebné odkazy, na SP web, sa-mp.com a začali jsme hrát. Dnes už hraje jen málo, myslím že má nick xX_Joudrs_Xx, dříve Fik.

Ahá, chtěl si se dřív dostat do AT? Kdy si poprvé nastoupil do AT?

Tak do AT jsem se chtěl dostat od prvního náboru, který jsem na webu viděl. Bohužel už si nepamatuji kdy to bylo, ale nějaký konec roku 2014 to asi bylo. Můj první nástup do AT to je také taková veselá historka. Na konci roku 2015 probíhal nábor, já byl tehdy měsíc od limitu. Žádost mi byla tedy pro to, že jsem nelhal zamítnuta a dál se semnou začal bavit Fifa, tehdy běžný řadový administrátor, že jsem **** proč jsem to psal takto. Také mi prozradil že nemám házet ručník do ringu, že založí v admin pokecu téma. Do AT jsem byl nabrán 16.12.2015 na post Server Moderátor, téměř přesně za měsíc jsem byl povýšen na klasického řadového administrátora, bylo to 19.1.2016. O pár měsíců později z AT ocházel stinG_ a já se po něm stál Správce Ztrát. Tehdy jsem spolupracoval s Gallaxym, který nebyl až tak moc aktivní takže to bylo celé na mě. Poté přišel rok 2017, který byl pro mě z pohledu SuperPařby celkem špatný. Dostal jsem 2 suspendace za nadávání hráčům, lépe řečeno hráči, kterým byl Rich. On se mě tehdá snažil vší silou dostat pryč z AT. Kvůli každé blbosti stížnost a podobně. Během toho Detroit odešel z AT a já se stal dočasným zástupcem hlavního administrátora webu. Dobu přetrvával tento stav a po delší době jsem byl povýšen na kompletního hlavního administrátora webu. Bohužel bez práv ke kódu, takže toto pořád řeším s ATomasem, který vše na webu kóduje. Já mu říkám co a jak je potřeba. Dne 2.7. jsem odešel z AT, protože jsem věděl že následující 3 měsíce budu na SP neaktivní. Doopravdy jsem se po tuto dobu na serveru neukázal. Ovšem na webu jsem setrval jako hlavní webu, tam jsem byl aktivní každý den. Hned jak se vrátila moje aktivita tak jsem napsal hlavním serveru a 4.10. jsem se vrátil na post administrátora.

Zajímavý příběh děkuji za rozepsání, tímhle si mi vzal dalších 50 otázek, to moc rád nejsem, byl i jiný důvod se vrátit do admin teamu? Chyběla ti nějak komunita a diktatura?

No když jsem začal znovu hrát na serveru tak jsem měl stále ty administrátorské reflexy, pořád jsem psal /mute /spam /ban.. a štvalo mě že to nic nedělá :D Tak jsem napsal hlavním. :D

Ahá, plánuješ se i na serveru stát hlavním administrátorem? Myslíš, že bys to zvládal?

Tak tady nejde o to co já plánuju, já můžu plánovat co chci a AT, ATomas nebo kdokoliv může mít jiný názor. Ovšem rozhodně bych to nikomu nerozmlouval. Myslím si že zvládl, pawno jsem dělal takže i vím jak funguje server zevnitř.

To ano, ale bavíme se o to, že by si dostal přiležitost "Hlavní admin" x "Admin", proto se tě ptám, zda by sis vybral, chtěl bys něco změnit na dnešní superpařbě?

Tak vybral bych si toho hlavního, přece jen takové nabídky se bez vážných důvodů neodmítají. Tak asi hlavní věc na kterou bych se zaměřil je chování AT x Hráči, jak ze strany AT tak i ze strany hráčů. I současné vedení dělá v této věci celkem pokroky, takže si rozhodně nestěžuji.

Souhlasím, máš nějaké cíle v hraní?

Cíle v hraní? Asi ne. Nehraji momentálně nic jiného než GTA na SuperPařbě. Ostatní volný čas směřuji jiným směrem.

A nějaké cíle na SuperPařbě?

Pravděpodobně to bude ten hlavní serveru, co jiného by se tu dalo ještě mít za cíl že? Do gang systému se nějak moc nořit nehodlám.

Dobře, děkuji, myslíš si, že se dnešní SuperPařba oproti SuperPařbě z roku 2013 změnila k lepšímu / horšímu?

Tak něco k horšímu, něco k lepšímu. Komunita šla určitě trochu dolu. Ovšem nebudu jak ostatní tu říkat že je to katastrofa, už jen proto že i mé vnímání komunity se změnilo. K lepšímu šel určitě mód jako takový a myslím že i ATomas má teď otevřenější myšlení a je vtřícnější k hráčům, než tomu bylo dříve.

Budeš se těšit na nový mód RZE 10?

Určitě se strašně těším, už jen proto že mám tu čest s Tomem spolupracovat na tvorbě ostrovů a musím říct že je to doopravdy mistrovské dílo. Nikdo, ani já, si do té doby než jsem začal s Tomem dělat ostrovy nevšímal, jak je ta základní mapa prasácky namapovaná. Třeba takové obrubníky, to je jen rozmazaná silnice, vršek zdí mají leckdy i čáry na nějaký hloupý úhel, protože nikdo neřešil rotaci textur.. To vše se na ostrovech řeší, není tam nic takového. Vše je udělané přesně tak jak by to mělo být. Při testování ostrovů jsem viděl i pár těch dalších novinek a musím říct, že hráči a samozřejmě i administrátoři se mají na co těšit.

Dal bys nám nějaký spoiler k ostrovům?

Tak spoiler asi jen to, že zatím máme zcela hotové 4 ostrovy a na pátém děláme. Zatím není nic jasné, ale v plánu jsou mise, nemovitosti a domy. ATomas se vždy směje že jsem zaujatý na ta parkoviště, ale snažím se tam již při modelování navrhovat dobrá místa jak pro kamioňáky tak pro busáka a další zaměstnání.

No budeme se těšit, chtěl bys ještě něco sdělit obecně sdělit čtenářům?

Určitě je na co, asi jedině že kdyby měli nějakou otázku k čemukoliv co tu padlo tak se můžou zeptat v SZ na webu, Pm na serveru nebo i na skype (Filiph886). Rád cokoliv zodpovím, doplním.

Dobře, děkuji, můžeme přejít na Co bys radši? :D

Jasně, už se těším co jsi na mě nachystal za bombu :D

i.imgur.com/1brbUY5.png


Realný život / Virtuální život
Realný život

Baseball / Basketball
Baseball

Pizza / Hamburger
Hamburger

Web / Server
Jasně že..... Web

Práce / Škola
Práce

Koníček / Škola
Koníček

Sex / Jídlo
Jííídlo!!!!!!

Voda / Vodka
Voda

Pivo / Čaj
Čajíček

Teplo / Chlad
Teplo

Léto / Zima
Léto

Android / Apple
Apple (mám iPhone 6s)

KČ / EURO


SAMP / SA
SAMP

SP / GTA 5
SP



Chtěl bych ti poděkovat za dnešní rozhovor, budu ti držet palce ve všem a at' děláš, to co tě baví, měj se Smile

Děkuji, jsem řád že jsem měl možnost zkusit po dlouhé době zase rozhovor, ale tentokrát z opačné strany. Ještě jednou díky a tobě taky.



A toto je pro dnešní rozhovor všechno, děkuji za dočtení až sem a hezký zbytek dne.


-


i.imgur.com/S34Et2a.png

Upravil Czech_ dňa 13.05.2020 13:52
KoLoB
Wow, opět další rozhovor, z toho mám celkem radost :D
Tak rozhovor se mi líbil, ani jeden z vás to neodfláknul a po grafické stránce to taky vypadá hezky *Dobrá práce*
O Baseballovy jsem se dozvěděl celkem dost věcí, některé informace co o něm mám jsou jak vidím falešné, rád vidím ty pravdivé.
No, v každém případě děkuji za rozhovor jak žurnalistovy tak i Baseballovy, pěkné čtení Díky
Tearsko
Na pohodu rozhovor, určite je tam vidieť postupné zlepšenie.
Jediná vec čo mi tam príde trochu "navyše" je otázka smerovaná na "cíle v hraní" , na túto otázku odpovedajú hráči zvyčajne rovnako a je to trochu taká blbá otázka :D.
Tak isto je fajn že si trochu obmedzil intenzitu rozhovorov.
Pohoda
As3
Kolob

Citácia
Wow, opět další rozhovor, z toho mám celkem radost :D
Tak rozhovor se mi líbil, ani jeden z vás to neodfláknul a po grafické stránce to taky vypadá hezky Dobrá práce
O Baseballovy jsem se dozvěděl celkem dost věcí, některé informace co o něm mám jsou jak vidím falešné, rád vidím ty pravdivé.
No, v každém případě děkuji za rozhovor jak žurnalistovy tak i Baseballovy, pěkné čtení Díky


Děkuji ti za tvůj komentář, jsem rád, že se ti to líbí Smile Na tomhle jsem si taky dal záležet, protože vlastně baseball mě přijal na tenhle post, tak jsem si na tom vážně dal hodně záležet, a jsem rád, že se ti to libí, jsem také rád, že si se něco nového dozvěděl, to byl můj účel, ještě jednou děkuji za komentář, Hi

Tears

Citácia
Na pohodu rozhovor, určite je tam vidieť postupné zlepšenie.
Jediná vec čo mi tam príde trochu "navyše" je otázka smerovaná na "cíle v hraní" , na túto otázku odpovedajú hráči zvyčajne rovnako a je to trochu taká blbá otázka :D.
Tak isto je fajn že si trochu obmedzil intenzitu rozhovorov.
Pohoda


Jsem rád, že tam vidíš "zlepšení", o to mi přesně jde, rozhodl jsem se, že nebudu dělat ty klasické, ale zkusím do toho zapojit takové to "protahování a vydovolání" z daného člověka, k otázce o cílu hrani jí pokládam z jednoho důvodu, je pravda, že většina odpovídá stejně, ale je možné, že někdo odpoví zajímavě a podobně, ono to je takové na diskuzi. :D No omezil, ani ne, spíš to chtělo pauzu, plánuju vydat tak 1-2 rozhovory dne a o to mi i jde. Když se vrátíme k tomu zlepšení, máš v tom pravdu, ten starý styl mi sice vyhovoval, ale jak jsem viděl, lidem to moc nepasuje, proto jsem se rozhodl pro nový styl, který zatím "Vyhovuje menší části, která tyhle rozhovory čte", ještě jednou ti děkuji za komentář, jsem rád, že se ti libíl a budu v tom taky pokračovat Smile Hi
Diana
ďalší rozhovorfůů
Ale pekný,mne sa na tvojich rozhovoroch strašne lúbi ten štýl otázok,proste také zaujímavé :D
Pokračuj v tom,len spomal prosím ťa, za chvílku nebudeš mať s kým robiť rozhovory.Ani čítať to nestíham Nasraný
*gp*
Upravil Diana dňa 08.11.2018 18:38
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
Tearsko
Hej chápem to ale je potom na zváženie tú otázku použiť vo výslednom rozhovore ak z hráča nedostaneš niečo zaujímavé ako napríklad v tomto prípade.
Čo sa týka obmedzenia intervalov rozhovorov tak je to škoda že to chceš robiť v takom častom intervale 1-2x týždenne.
Potom to láka menej hráčov čítať ak je ich tu vela nových a sám seba v podstate pripravuješ o čitatelov Smile.
Sám to vidím na sebe že keď je ich tu moc mnou neprečítaných za krátky čas tak ich nečítam všetky ale vyberiem si iba jeden podla zaujímavého nicku a málo kedy sa vrátim k tým ostatným.
Kdežto keby tu bol iba jeden nový a poriadne prepracovaný rozhovor za nejaké aspoň 2 týždne tak by som si určite prečítal každý z nich. Takto sa mi nechce čítať tak často rozhovory :D...V postate ak je ich tu moc za krátky čas tak strácajú na hodnote,v jednoduchosti povedané.
Ale nechcem ti do toho nejako skákať, len taký pohlad čitatela Kytka pro tebe
As3
Rich - Děkuji ti moc za komentář , jsem rád, že se ti líbí, to byl můj cíl, no jo, omezím to teda :D Hi



Citácia
Tears napsal:

Hej chápem to ale je potom na zváženie tú otázku použiť vo výslednom rozhovore ak z hráča nedostaneš niečo zaujímavé ako napríklad v tomto prípade.
Čo sa týka obmedzenia intervalov rozhovorov tak je to škoda že to chceš robiť v takom častom intervale 1-2x týždenne.
Potom to láka menej hráčov čítať ak je ich tu vela nových a sám seba v podstate pripravuješ o čitatelov Smile.
Sám to vidím na sebe že keď je ich tu moc mnou neprečítaných za krátky čas tak ich nečítam všetky ale vyberiem si iba jeden podla zaujímavého nicku a málo kedy sa vrátim k tým ostatným.
Kdežto keby tu bol iba jeden nový a poriadne prepracovaný rozhovor za nejaké aspoň 2 týždne tak by som si určite prečítal každý z nich. Takto sa mi nechce čítať tak často rozhovory :D...V postate ak je ich tu moc za krátky čas tak strácajú na hodnote,v jednoduchosti povedané.
Ale nechcem ti do toho nejako skákať, len taký pohlad čitatela Kytka pro tebe


Ano, máš pravdu, že to asi pak tak nebere, dobře, dám tomu třeba větší pauzu to by takový problém asi nebyl alespoň se přizpůsobím ke všem, ale on je takový problém, že mi to doopravdy pak chybí, protože když něco fakt děláš, co tě baví, těžko se toho zbavíš, ale dobře, zkusím tam dát třeba stejný časový interval, jako byl třeba tenhle a ještě větší, ještě jednou děkuji za názor, moc si ho vážím Smile Tak za 1-2týdny můžeš teda čekat nový Smile Pokud se vše vydaří Hi
TimG
Rozhovor celkom fajn. Celkovo tvoje rozhovory sa čítajú velmi dobre, len v tomto rozhovore mne osobne nesedí to "aha"
Citácia
Ahá, chtěl si se dřív dostat do AT? Kdy si poprvé nastoupil do AT?

Citácia
Ahá, plánuješ se i na serveru stát hlavním administrátorem? Myslíš, že bys to zvládal?
a ešte to bolo takmer za sebou. To mi prišlo také blbé, takže na tom by som zapracoval, aby to tam nebolo a bude to fajn. Smile
MyReS
Wooow toto su krásne rozhovor mne sa páči tvojom rozhovorom Smile) čakam dalsie rozhovor velmi sa tešíme Smile)
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=15321


>>S1NCE BY 2K13<<
FiniX
Tak príznam sa vela tých rozhovorov nečítam ale tento ma celkom zaujal a ako vidím idem ti to supeer a určite v tom pokračuj a hádam aj ja začnem tých rozhovorov viac čítať :D
As3
TimG -

Citácia
Rozhovor celkom fajn. Celkovo tvoje rozhovory sa čítajú velmi dobre, len v tomto rozhovore mne osobne nesedí to "aha"
Ahá, chtěl si se dřív dostat do AT? Kdy si poprvé nastoupil do AT?

Ahá, plánuješ se i na serveru stát hlavním administrátorem? Myslíš, že bys to zvládal?
a ešte to bolo takmer za sebou. To mi prišlo také blbé, takže na tom by som zapracoval, aby to tam nebolo a bude to fajn. Smile


Děkuji ti za komentář, máš v tomhle pravdu, že ti to tam nesedí a když se na to dívám, taky mi to moc nesedí. :D Zkusím ho tedy méně používat, jinak jsem rád, že se ti rozhovor(y) líbí(l), Měj se Hi

MyReS -

Citácia
Wooow toto su krásne rozhovor mne sa páči tvojom rozhovorom Smile) čakam dalsie rozhovor velmi sa tešíme Smile)



Ahoj, děkuji ti za komentář, jsem rád, že se ti rozhovor libí a jsem rád, že se těšíš Smile Měj se Hi

Fénixx -

Citácia
Tak príznam sa vela tých rozhovorov nečítam ale tento ma celkom zaujal a ako vidím idem ti to supeer a určite v tom pokračuj a hádam aj ja začnem tých rozhovorov viac čítať :D


Ahoj, děkuji ti za komentář, jsem rád, že tě rozhovor zaujal a jsem rád, že to hodnotíš tak, že mi to jde :D :D Moc si toho vážím :D Určitě v tom pokračovat budu, to se bát nemusíš. Čti,čti bratře :D :D
Měj se :D Hi
Frostballz
Rozhovor se mi moc líbil. Akorát v tom "co bys radši" by mohl být jiný výběr "možností". ☺ :D
?
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
5 Hlasov
6%
Nábory
6 Hlasov
7%
Žádosti o pUB
13 Hlasov
16%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
12 Hlasov
15%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
34 Hlasov
42%
PC Poradna
4 Hlasov
5%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
7 Hlasov
9%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 23