Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - Eddy
Krowky
img.tpx.cz/uploads/rozhovorstatkom.png


Zdravím všetkých, prinášam rozhovor s dlhoročným hráčom Superparby - Eddym
Rozhovor je možno kratší ako ste zvyknutí ale pracovali sme na ňom dosť dlho lebo z Eddyho všetko išlo ako z chlpatej deky a musel som sa velmi snažiť aby nebol rozhovor iba polovičný z toho čo tu vidíte.
Jeho eminencia Eddy - biela farba
Ja - oranžová alebo akoby moja stará mama povedala - pomarančová!


Zdravím všetkých pri ďalšom rozhovore, tentokrát je našou obeťou hráč Eddy a týmto vítam aj jeho! Napriek Tvojej nehynúcej sláve by si sa mohol bližšie predstaviť a niečo nám o sebe povedať.


Ahojte fešáci a fešandy, ahoj Krowkoš Len sa zo začiatku zastavím nad tou slávou to skôr prevláda kasíno ako moja sláva ale pohodička :D Takže volám sa Vlado s Prezývkou Eddy už od malička, ak si pamätá niekto Tekken 3 tak tam bol celkom pán. Mám 24 rokov jasné starý cap ktorý začal v dvadsiatich hrať Sampko. Pracujem momentálne ako osobný šofér a všetko s tým spojené, hlavne sa učím pracovať s drevom - nákup gulatiny a pod. Mám dve nevlastné sestry 10- takže nič k videniu. Mal som aj jedno domáce zvieratko - škrečka, volal sa Houmík mimochodom, ale chudáčik umrel po troch rokoch minulý týždeň tak sme s kamarátmi aspoň menšiu rozlúčku spravili a trošku ho zapili.



Si osobným šoférom konkrétnej osoby alebo funguješ nejako na objednávku? A sám píšeš že všetko s tým spojené. Čo všetko je napríklad spojené s výkonom tohto povolania?



Áno je to konkrétna osoba pre ktorú pracujem a učím sa od nej všetko do života. Tak táto práca zahrňuje viac vecí ako sa len voziť, to je napríklad mať stále zápisník, vybavovať termíny stretnutí, organizovanie nakládky dreva na kamión, občasné telefonáty: kúp mi to a to a samozrejme aj nejaké výhody kedy ste na káve alebo obede dve hodiny a ste za to platení a samozrejme mám služobné auto.



Paráda, takže málo muziky za vela peňazí. Práca Ťa teda asi baví a neplánuješ zmenu. Teda okrem vlastného biznisu samozrejme. A čo osobný život, žena, deti? Máš? Plánuješ?



Tak, nič nie je zo začiatku jednoduché, tiež nezarábam milióny, ale na všetko je čas, každopádne pohodlná práca s výhodami. Raz to všetko aj tak padne, ale som pripravený robiť hocičo hlavne keď človek získava skúsenosti a učí sa všetkými smermi. Jasnééé mám Priatelku už čochvíla štvrtý rok, detičky ešte nemáme. Teraz končí školu, ale ak sa podarí tak snáď budú za pár rokov behať po serveri malí Eddynkovia :D



Slubuješ nám malých Eddynkov na Superpařbe, ale myslíš že za pár rokov bude ešte existovať SP respektíve vôbec samp pri konkurencii nových hier či už z GTA série alebo aj iných?



Tak, nie každý má herný počítač, a niekto je rád že vôbec spustí Samp :D Každopádne si myslím keď to funguje už tolko rokov a stále ako tak sa udržujú ešte tí hráči, tak dúfam že postupom zdokonalovania Samp sa to ešte niekolko rokov udrží existencia. Takže áno je dosť možné že Eddynkovia budú ešte pobehovať a zdraviť najvyššieho stvoritela neba i zeme SP.



Áno, napríklad Superparba je tu s nami už od roku 2008 a zatial je na tom pomerne dobre aj napriek GTA V online, ktoré rozhodne odlákalo zopár ludí zo sampu. Ako a kedy si ty začínal so sampom ako takým a kedy si sa dostal k Superparbe. Náhodou alebo Ti to niekto odporučil?



Samozrejme 10 rokov je už slušná doba.osobne som začínal koncom roka 2013 kedy som to náhodne skúsil, začalo ma to velmi baviť a odsedel som si cez zimu pri tom 3 mesiace 10-12 hodín denne takže som bol celkom gembloš :D Proste pre mňa novinka a neskutočne super server kde bolo všetko perfektne spravené a hlavne sa tam dali robiť kšeftíky a pod.



Nejako nám to moc skracuješ, my si všetci radi prečítame aj nejaké tie podrobnosti. Takže pekne poporiadku. Čomu si sa začal venovať od začiatku? Hneď to bolo obchodovanie alebo si plnil levely prípadne úplne iná činnosť?



Žiadne hrrr hej ? Tak fáájn. Začiatky pre mňa boli obzvlášť ťažké. Prvý krát som videl Samp že ahá aká super vec. Ked som začal,j asné hned to začalo levelami ako amatér som sa trošku oťukal, hneď som prišiel pri podvode o prvé auto/vtedy som ešte nevedel že existuje web kde sa podávajú podvody/.Tak som šiel zase od nuly a našetril som si domček za 2,5MG keď som už mal 150h o ktorý som zase omylom prišiel že som ho daroval mestu/Zistil som že existuje web medzitým/ :D. Napísal som si žiadosť a CzSk ma odpálkoval /Ma**d/ ako posledného mamuta. Kúpil som si teda ďalšie auto. Vtedy som na ňom zarobil tak kšefty mali potenciál a s tým som začal. Začal som pracovať ako novinár a popritom si kšeftíkovať. Kšeftíkoval som s autíčkami, domami a nejako som dosiahol hranicu 80Mg.Vtedy som mal misiu vyhraj na Bj neaké peniaze. Začalo ma to baviť a za hodinu som išiel do mínusu a bol asi ako prvý na serveri, ktorý tam nechal 50mg/vtedy to bol velký peňáz/.Videl som v tom potenciál a zhoda okolností sa jedno predávalo za 45mg a to Four Dragons. Spravil som reklamu, po týždni sa mi vrátilo celé naspäť a už to išlo. Nemky sa nakupovali, biznis išiel, bohatí prehrávali. Eddy mal všetko čo chcel :D. Nasledovala kúpa Caliguly/100MG/,Letisko Lv, Vojenská firma LV/Hodnotná firma ktorá zarábala 1MG denne/l. Nemky nebolo kde dávať tak som podaroval aj môjmu kamarátovi eGhemu. Neakú dobu som nehral, Casíno bolo často v mínuse tak som ho predal. Po neakom čase prišla reforma, kedy som už nevedel kde dávať peniaze, tak všetko prepadlo, cca 6-7mld,letisko už malo tolko v sebe že šlo do mínusu. Neriešil som keď prepadá., nech prepadne. Vedel som že po reforme Kasíno zarobí a tak aj bolo. Hneď prvý mesiac minimálne 500mg v pluse, každý mal málo a myslel si že niečo zarobí. Odvtedy mám jednu stálu nemovitosť - Kasíno, ktoré mi smelo vystačí na všetky poplatky.



No tak vidíš a ani to nebolelo. Čo sa týka nemovitostí tak Tebe sa stala jedna velká nepríjemnosť, priblížil by si aj ostatným hráčom, že čo sa vtedy stalo?



Áno bohužial kúpil som nemovitosť BlueBerry Farmu - v poradí štvrtá farma a po pár dňoch ju náš najvyšší zrušil a stála vtedy tiež celkom slušne. Po dlhých správách, Pmkách a pod. s rôznymi hráčmi a administrátormi som sa nakoniec dočkal aspoň finančnej náhrady. Každopádne ešte raz ďakujem ludom ktorí mi s tým vtedy pomohli. Samozrejme aj velitelovi :D



Niekto by po takejto skúsenosti možno zvažoval aj koniec na SP. Neprebehlo Ti hlavou nič podobné? Alebo čo Ťa vlastne po takejto nepríjemnosti udržalo na serveri? Pretože ja si myslím že tá suma čo si vtedy dostal bola smiešna oproti reálnej hodnote tej farmy.



Samozrejme, niekoho by to zložilo a ešte keď som bol v pochybnostiach či dačo vôbec dostanem. Ale tak kasíno sa nezrušilo tak to zase také hrozné by snáď nebolo :D Nie nie, bol som rád že mi to bolo vynahradené, nemovitosti boli a aj sú na predaj, a keď máš taký príjem, tak vieš že si kúpiš hocičo iné Smile Každopádne najbližšiu dobu by ma skôr iné veci zaujímali ako len nemovitosti a peniaze, tým som si už prešiel dávno.



Aké veci by Ťa zaujímali v najbližšej dobe? Máš nejaké ciele na SP?



Práveže na to, že som si už všetko splnil čo som chcel, určite si budem podávať prihlášku na AT pozíciu, tak dúfam teda že to bude reálne. Vždy som chcel byť ten čo odhaluje ludí, ktorí hrubo porušujú pravidlá a vytvárajú si nečestnú cestu za peniazmi tzv. Bugovanie peňazí a podobne. To je asi môj posledný ciel a záujem voči tomuto proti ktorému som bojoval a pomáhal aj v minulosti aj keď som nebol v radoch AT.



S prihláškou Ti samozrejme držím palce a možno budeme raz aj kolegovia, ak to teda mňa medzičasom už definitívne neomrzí alebo to neomrzí mojich nadriadených :D.
Možno teraz trošku zbytočná otázka po predošlej odpovedi ale čo považuješ za najhoršie na hernej komunite Superpařby a čo naopak za najlepšie?



Tak medzičasom si už asi tiež oddýchol sa mi zdá ak sa nemýlim. Určite to ešte snami dlho vydržíš ak ti už ja pri tomto 2 týždňovom ,,rozhovore,, nezožeriem nervy tak asi už nik :D No veru, to je otázka za milión :D Najhoršie, ako sa všetci naháňajú za peniazmi len aby rýchlo zarobili a každý sa len na to pozerá. Denne milión Pmiek dáš 1mg,ja som taký veru nebol a nikdy som nikomu nenapísal že daj :D Najlepšie každopádne vela inteligentných ludí nehladiac na rozdiely kolko čoho kto má s ktorými sa dá porozprávať aj o iných veciach ako len SP. Neraz som sa mal stretnúť s chalanmi z Dubnice, vela krát mi ludia pomohli aj v iných veciach, samozrejme aj je že sa tam vytvárajú vztahy herné aj reálne, jeden hrdina mi dokonca poslal iPhone 6s aby som mu opravil displej, samozrejme telefón už dostal naspäť :D Takže niekedy možno práve SP komunita spojí aj vela ludí reálne a možno budú úspešní.



Tak na Superpařbe už vzniklo aj zopár párov a myslím že vytváranie rôznych medziludských vzťahov je v multiplayerových hrách pomerne bežné. Ale niektorí jedinci tým druhým spôsobujú aj trápenie :D Podobne ako ja týmto niekolkodňovým rozhovorom Tebe. A tak by som toto trápenie aj pomaly ukončil. ďakujem Ti za čas venovaný tomuto rozhovoru a ak chceš ostatným ešte niečo dokázať tak hovor teraz alebo navždy mlč!



Ááále trápenie budeme mať keď sa oženíme a nie rozhovorom :D Jasné Krofky aj ja ďakujem že mám tu česť sa ti vyspovedať :D Každopádne odkazujem všetkým okoloidúcim a a hráčom :
1. Neberte tvrdé drogy
2. Každá žena ma vagínu, ale nie každá rozum
3. Neberte tie Sp money a slávu tak vážne, mamka vás za to nepochváli že ste najväčším čávom na serveri :D
4. Radšej pomlčím :D

Upravil Czech_ dňa 11.06.2020 01:29
Fantasy
Toto je druhý rozhovor co mě zajímal tak moc že sem si to přečetl od začátku až do konce, první byl s Wery. Chválím, mě se to moc líbilo a taky sem se aspoň něco dozvěděl o Eddym kterej na SP hraje už dost dlouho a je to fajn člověk. Nedávno sem si od něj dovolil půjčit 5,000,000$ a bez váhání mi je půjčil, samozřejmě sem mu je vrátil i když nechtěl. A jinak co sem se dočetl v rozhovoru tak máš fajn práci *Dobrá práce* Kvalitní rozhovor s kvalitním hráčem :D
Zacek
Díky Křowáku, že si tady s Eddoušem udělal rozhovor, Eddy je fajn týpek, mám ho rád a jsem rád, že jsem se maličko dozvěděl. My Eddko moj se poznáme čo chvílu, ale verím, že to stojí za to Smile Fajne pokec, hned se mi zlepší den. Tak čoskoro na serveri/fb Kytka pro tebe
Pandy
Super rozhovor a super zpracování, žádná přeplácanina.
Výběr hráče taky bezvadný, znám ho pouze jako miliardáře a vždycky jsem se o něm chtěla dozvědět víc a tento rozhovor mě opravdu překvapil, potěšil a skvěle se četl.

Nemám k tomu co dodat andílkovat tu nebudu, ale musím říct, že jsem ráda, že si tohoto hráče vybral právě Krowky.

Eddymu popřeju hlavně ať se mu daří a ať těch žebráků nepřibývá a snad jednou se Ti splní co chceš, tím myslím působení v AT, protože nekonfliktních lidí jako jsi Ty na serveru moc není Smile
Nosferatu
Zdravím,
tak pro mne je to asi jeden z nejdůležitějších rozhovorů, který jsem si rozhodně přečíst chtěl a proč ?
Protože s tebou Eddy se znám od svých počátků na SP. To je rok 2013 a do dnešního dne jsme v kontaktu a vždy si pokecáme. Jsi velice slušný a rozumný člověk a takových si moc cením a jsem rád, že se ještě někdo takový najde na serveru:
Jsi jeden z mála, který na serveru neměl prakticky nikdy žádný průšvih ! Člověk co se drží pravidel a hraje si to své což strašně moc oceňuji. Nikoho neprovokuješ a podobně a právě proto tady s klidnou duší mohu říct jedno. Až ten nábor bude, tu přihlášku si dej, protože není momentálně na serveru člověk, který by měl tak velké šance se do AT dostat. A pokud je, tak o něm nevím. Takže i já věřím, že brzy budeme kolegové, protože ty jsi pan hráč a jak jsem psal fajn člověk a byl bych za to velice rád.
každopádně rozhovor je fajn, takový s nádechem a má svou lehkost, což je strašně fajn a luxusně se to četlo. Smile
Takže hodně zdaru Eddy. Smile
Krowky, tobě taky hodně zdaru, ale vzhledem k tomu že otročíš pode mnou, tak nevím no :D :D
eddyts1
Velmi pekne vám všetkým dakujem za vaše reakcie,až mi to zlepšilo ráno,cením si to.A dúfam že ešte dlhé roky to takto bude fungovať Smile
MaTy
Nikdy jsme si nepsali, ale i tak mě ten rozhovor zajímal. Nikdy jsem o tobě neslyšel žádný lži a pomluvy, což je dobrá věc obzvlášť pro tebe. Jsi jak Robin Hood, bohatým bereš, chudým dáváš xd. Dnes jsme spolu na SP rozdali pro někoho drobné, pro někoho nesmírné bohatství, ale pro nás radost. Radost se dělá na SP tak snadno, každý by jenom bral bral bral a nic jiného. Jako člověka te sice neznám ale přijdeš mi strašně fér a fajn, což je fakt pravda.
Z rozhovoru mám kladné pocity a jsem rád, že kasíno vlastní člověk jako ty, protože to vydělává nemálo peněz a z toho rozdaš takovou čtvrtku do měsíce mezi hráče, což si oni myslím cení, když to je pro některé život.
Přeju hodně štěstí do budoucna, snad se ti podaří dostat do AT, aspoň tam bude další osoba bez blbych keců haha. Měj se a jak říkáš, snad tomu tak bude ještě dlouhé roky.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
13 Hlasov
46%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
21%
Ne
4 Hlasov
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 13