Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Rozhovor - Yamatino108 #2
MaTy
img.tpx.cz/uploads/Nadpisy-Rozhovor-Yamatino%20(1).png

Zdravím všechny čtenáře rozhovorů. Dnes jsem si pro vás připravil rozhovor s hráčem Yamatino108, tak se pohodlně usaďte, nahřejte popcorn a vrhneme se na to!


MaTy: Zdravím tě Yamatino, jsi připravený?

Yamatino108: Samozrejme,a dakujem za pozvanie.Ak mám byť úprimny,tak ma to prekvapilo Smile.

MaTy: Nemáš vůbec za co děkovat. Je to již tvůj druhý rozhovor, tak co tě tedy překvapilo?

Yamatino108: Na SP som nehral vôbec,ale to sa každopádne mení.Jednoducho som mal dojem,že sa na mna aj zabudlo,ale očividne tomu tak není.

MaTy: Rozhodně se na tebe dle mého názoru nezapomnělo, naopak, lidé jsou rádi, že se vrací stáří hráči.
Představíš se prosím letmo nováčkům, kteří nemusí ani vědět, že nějaký Yamatino na SP hraje?


Yamatino108: Takže zdravím všetkých hráčov-dospelích aj neplnoletých :D.Moje meno je Rado,som z mesta Piešťany,ale detstvo som prežil v Bratislave.Momentálne mám 17rokov a študujem na Strednej odbornej škole v 3ročnom odbore čašník.Som v 2.ročníku a za rok ma čakajú záverečky :D..

MaTy: Tak Yama číšník, hodláš pokračovat v tomto oboru, nebo co vlastně plánuješ dělat po škole?

Yamatino108: Určite hodlám,ale chcem si užiť ešte študentské časy a preto pôjdem aj na nadstavbu.Práca čašníka ma naplna a aj ked je to občas s ludmi ťažké,tak to beriem tak,že je to súčasť mojej práce.Každopádne po škole nechcem zanevrieť aj na hudbu,ktorá je mojou srdcovkou.Do svojich textov vyjadrujem to čo neviem vyjadriť len tak medzi rečou a celkovo svoje emocie.Síce teraz to vyzerá,že stagnujem,ale len som uprednostil rodinu,ktorá potrebovala finančnú podporu-takže všetky moje úspory išli na rodinu.Každopádne makám stále a akonáhle bude možnosť,tak to pôjdem nahrať Smile.

MaTy: Super, určitě tě většina podpoří v tom, co tě baví a obzvlášť ty sám, dělej to, co tě baví. Kdo tě přivedl k rapu? Nějaká slavná osobnost tě nadchla, od kamaráda jsi to slyšel, nebo jak to vlastně bylo?

Yamatino108: Každý človek by mal robiť to čo ho baví-bez ohladu na to o čo ide,či je to jednoduché dosiahnuť.Ked človek nerobí to čo ho naplna,tak vnutorne umiera.No to bolo tak,že ja som začal písať texty.Postupom času som ich začal zverejnovať a ozval sa mi jeden týpek,ktorý sa venoval tiež hudbe.Zobral ma do štúdia do ktorého som chodil rok trénovať,trenoval som aj doma.Mal som aj mám podporu jak zo strany rodiny,tak aj okolia.A do teraz sa držím toho čo mi povedala Aless-aj ked to bude možno miestami vyzerať beznádejne-treba za to bojovať bez ohladu čo si o tom myslí moje okolie.Po roku trénovania som napísal priatelovi speváčky SIMA,že hladám si nejaké štúdio kam by som mohol nahrávať na ostro.On mi dal kontakt na jedneho typka kam chodí aj SIMA a odvtedy tam chodím nahrávať.

MaTy: Tak je to správně. Někdo si mohl všimnout, že jsi byl i v jedné písničce od SIMY, jaké jsi z toho měl pocity a jak jsi se k té roli dostal?

Yamatino108: No to nebola žiadna rola :D,ale len čisto komparz+1veta :D,ale vdaka tomu som bol s nou v kontakte.Vdaka tomu som sa dostal do bližšieho kontaktu aj s jedným najlepším kameramanom na Slovensku-Martinom Mikom,ktorý robil klipy DMS,Separovi,Aless,Sime a vela dalším umelcom.U neho som sa tiež na 2sekundy objavil,ked robil video do súťaže pre Majka Spirita a umiestnil sa na prvom mieste.

MaTy: Tak to jsem ani nevěděl, určitě jsi byl strašně rád za to být v kontaktu se slavnými osobnostmi, že? Máš i jiné koníčky krom hudby?

Yamatino108: Ja to ani tak neberiem,že sú to nejaké slávne osobnosti.Ja ich beriem rovnako tak ako aj teba,alebo hocikoho ineho.Samozrejme,že mám.Chodím rád s kamarátmi von,rád sa chodím baviť a momentálne aj SP je mojím koníčkom Smile.

MaTy: Ještě než se vrhneme na otázky ze Superpařby... Hraješ jiné hry krom GTA? Jaká hra tě nejvíc bavila v dětství (Když ti bylo cca 10 třeba)?

Yamatino108: Momentálne ani nie-není na to čas.Som rád,že stíham školu,trénovať hudbu a chodiť von s kamarátmi.V detstve ma bavil dosť minecraft a hry na PS2 tam napríklad KingKong :D,ale to už daleká minulosť:D..

MaTy: Kutat diamanty, to bavilo každého druhého člověka:D. Můžeme se vrhnout k SA-MP, co ty na to?

Yamatino108: A zabíjať zombíkov!Není problém podme na to!

MaTy: Rozkaz kapitáne!



MaTy: Jak jsi se dostal k SA-MP, byla Superpařba tvůj první server?

Yamatino108: K SA-MP som sa dostal vdaka jednemu typkovi,ktorý mal napísané na skype v statuse,že GTA-SAMP je nej.Pozrel som si na Youtube čo to vlastne Sampko je.Páčilo sa mi to,tak som si to stiahol.Síce až na tretí den lebo mi nefungoval ani jeden súbor,ale stiahol.A ano SuperParba bol môj prvý server.Zadal som do vyhladavača najhranejšie SAMP servery a vyšla mi SP a odvtedy tu s prestávkami hrám od marca(brezna) 2013 Smile.

MaTy: Hrál jsi pouze na Superpařbě, nebo jsi zkoušel i nějaké jiné, případně zkoušel jsi mít vlastní server?

Yamatino108: Skúšal som aj iné,ale tam ma to prestalo baviť po chvíli.Nebola tam tak rozsiahla komunita a tak prepracovaný mod.Server som nikdy nevlastnil ani po tom netúžim :D.

MaTy: Není o co stát, už ti taková vlna hráčů jako dřív. Plánuješ se vrátit do AT, nebo už chceš být pouze klasický hráč?

Yamatino108: Momentálne v tento moment a v tento mesiac sa neplánujem vrátiť do AT,pretože som vyše 2rokov nehral a musím sa dobre zoznámiť s modom,ale do budúcna to nevyvraciam.Ak bude možnosť,tak nad tým určite budem premýšlať.

MaTy: Čas ukáže správný směr. Kdy jsi poprvé nastoupil na post administrátora, byl jsi někdy správcem?

Yamatino108: Prvý krát som bol v AT okolo dátumu 17.11.2014 prijatý vtedy Hl.Administrátorom Brutalusom na post moderátora.Po asi 2och týždnoch som bol povýšený na klasického administrátora.Ano,istý čas som bol správcom gang systému.

MaTy: To jsem byl ještě nováček, co měl sotva na premium. Máš nějaké zkušenosti s gangy, když jsi byl jejím správcem?

Yamatino108: S gangami som skúsenosti mal,kedže som sa im venoval ako nováčik,ale neskôr som na ne úplne zanevrel a preto tam dali mna-pretože som bol nestranný-nebol som v žiadnom gangu ani som sa nehral na kamaradičkovanie čo sa týka gangov.Bol som striktný a zásadový.

MaTy: Plánuješ se věnovat opět gangům nebo už si říkáš, že to jednou stačilo?

Yamatino108: Gangom sa venovať nemienim,kedže som aktívne za gangy hral len ako nováčik v roku 2013,ale ten systém som poznal aj ked som sa im nevenoval Smile.

MaTy: Jaký máš názor na nynější administrační tým?

Yamatino108: Určite to je už iné ako ked som bol ja administrátorom.Nebudem posudzovať či sú horší alebo lepší,ale jedno viem vedenie,ktoré tam je si myslím by nedovolilo aby tam bol niekto,kto tam byť nemá.Poznám Nosfera,Salamouna aj Fifu a som toho názoru,že vedenie je teraz jedno z tích lepších.

MaTy: Máme podobný názor, ale co si budeme povídat, na hlavního se dostávají ti kvalitnější. Měl jsi někdy osobní spor s někým že Superpařby? Nemusíš odpovídat.

Yamatino108: Ano,mal bližšie sa vyjadrovať nechcem,kedže je tomu už nejaká doba a nemienim dávať tomu dotyčnému akykolvek priestor.

MaTy: Dobře, děkuji alespoň za špetku upřímnosti. Co si myslíš o komunitě, která na SP nyní hraje?

Yamatino108: Neviem či som slepý,ale ja tam nevidím nejak velkú zmenu od roku 2014.Príde mi,že momentálne tá komunita stojí a hrajú tam aj v pohode hráči,ale aj ludia ktorí nevedia dodržiavať jednoduché pravidlá.

MaTy: Někteří říkají, že se to mění k horšímu, někteří k lepšímu, každý máme jiný názor. Chtěl by jsi na SP něco změnit? Přidat věci, co byly odstraněny třeba, nebo nějaký tvůj nápad.

Yamatino108: Ano a je úplne normálne mať iný názor.Chýbajú aj mi chýbali ostrovy,ale tie budú v RZE 10,tak sa na to teším Smile.

MaTy: Na to se těší moc lidí, měl jsi na Superpařbě někdy svatbu, jak bylo dříve zvykem? A s kým to bylo prosím? ♥

Yamatino108: Nikdy som nemal svatbu je to zbytočnosť..

Yamatino108: ale nie sranda..:D samozrejme že mal a to s panom tuto žurnalistom

MaTy: Už jsem chtěl žádat o rozvod. Máš jediný štěstí!:D Zde odkaz na pořádnou párty, co dřív SP zažívala. Máš ještě něco na srdíčku, nebo můžeme na zábavu s názvem TO nebo TO?

Yamatino108: Bola to super akcia..Smile a doteraz na to v dobrom spomínam.Môžme pokračovať Smile.

MaTy: To i já, tak jdeme na to!

img.tpx.cz/uploads/Rozhovor-yamatinko.png
Brutalqo nebo wlcacek?
fúú..wlcacek!
SP v roce 2014 nebo 2018?
Kvôli tým hráčom,ktorí vtedy hrali tak 2014
Nosferatu nebo Fifa?
Ty mi dávaš zabrať!! :D..Fifa Smile
Wlcacek nebo Fifa?
wlcacek Smile
Takhle se na admina nedostaneš hele.. Kappa
McDonald's nebo KFC?

čo už no Sad..idem plakať do vankúša...k otázke,tak tu je to jasné-Mcdonalds..:D..moje byvale zamestnanie :D:D
Aless nebo SIMA?
sakraa :D..SIMA
SIMA nebo MaTy?
SIMA jazyk



MaTy: Fajn, konec rozhovoru, měj se pěkně se SIMOU a žádám o rozvodový papíry, děti si beru s sebou!

Yamatino108: pff ://..jedno ide mne!!!a jedno tebe

MaTy: A co to třetí? To hodíme do popelnice nebo si ho rozdělíme na půl?

Yamatino108: na pol do gulášu:D

MaTy: Super, jdu připravit knedlíky, máš něco na konec tohoto rozhovoru? Nějaké zkušenosti, rady nebo jen poslední slova pro čtenáře jak už bývá tradicí?

Yamatino108: Robte čo vás baví a naplna bez ohladu na to,že kto vás má rád.Všetko je možné a časom sa dostavia výsledky.


MaTy: Děkuji moc za odpovědi na mé otázky a celkově tento rozhovor. Přeju hodně štěstí jak ve škole, tak hudební kariéře, ahoj. Smile

Yamatino108: Tiež dakujem za príjemný rozhovor s príjemným hráčom.Dobre sa mi odpovedalo na tvoje otázkySmile.
Upravil/a Czech_ dne 11.06.2020 01:34
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
MegaBite
Yamatina poznám, ale moc jsem toho o něm do teď nevěděl. Povedený rozhovor Good job!
Yamatino108
Ešte raz dakujem za pozvanie Smile.Pekne spracované len tak dalej Maty Smile.
Simo
S Yamatinom sa poznám už niaky ten piatoček ešte z čias AT :D , priznám sa tiež som tolko toho o tebe nevedel , dozvedel som sa nové veci.
Dobre spracované. Chválim.
Pandy
Super zpracování rozhovoru, super výběr. Správně
Yamatina mám ráda a známe se víc i z FB. Víc asi není třeba psát, vímě svoje.
Ráda Tě vidím opět zpátky na serveru po té době a snad zase nepřestaneš hrát :D
Yamatino108
Citace
Yamatina poznám, ale moc jsem toho o něm do teď nevěděl. Povedený rozhovor Good job!
Dakujeme Smile-velká časť námahy stojí na Matyho pleciach.
Citace
S Yamatinom sa poznám už niaky ten piatoček ešte z čias AT :D , priznám sa tiež
som tolko toho o tebe nevedel , dozvedel som sa nové veci.
Dobre spracované. Chválim
To máš pravdu poznáme sa už dosť dlhú dobu.Od toho aj ten rozhovor je,aby si sa o mne niečo aj viac dozvedel.Maty to naozaj krásne spracoval.
Citace
Super zpracování rozhovoru, super výběr. Správně
Yamatina mám ráda a známe se víc i z FB. Víc asi není třeba psát, vímě svoje.
Ráda Tě vidím opět zpátky na serveru po té době a snad zase nepřestaneš hrát :D
To vieš,že aj ja Teba mám rádKytka pro tebe.Potešenie aj na mojej strane,že ťa môžem vidieť na SP a verím že neprestanem hrať Smile.
MaTy
Megabite: Děkuji moc za chválu.

Yamatino108: Já děkuji za spolupráci. Budu pokračovat, dokud budou zajímavý lidi.

Simo: Snažil jsem se vytáhnout to nejlepší ze soukromí. Děkuji.

Wery: Děkuju moc Wěruško. Pusa
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
KoLoB
Ahoj, tak rozhovor se mi líbí, už od pohledu to vypadá jako zajímavé čtení.
No, Yamatina neznám ale ten nick mi něco říká z dřívějších dob když jsem na SP já začínal poprvé ale tak neměl by být problém někoho poznat takhle skrz rozhovor který je mimochodem fakt plný zajímavých věcí.
Líbí se mi hlavně to že tu je ještě jeden žurnalista s úplně jiným stylem jako Ase, tak a přejdeme ktomu rozhovoru no :D
Rozhovor udělaný fakt hezky, není odbitý a líbí se mi že čas od času zapojíš i nějakej ten humor což mě osobně fakt naplňuje ktomu abych to četl dál.
Yamatino má takhle celkem zajímavý život, už jen odtoho že se pohybuje kolem známějších osob a snaží se sám něco dokázat, určitě mu přeju posun v hudební kariéře a třeba bude mladší generace na Yamatinovy vyrůstat, kdo-ví :D
No, nemám ktomu co tak víc napsat, jen to že MaTy si vybral opravdu skvělou osobu pro tenhle rozhovor, takže děkuji za pěkné čtení jak žurnalistovy tak ale i Yamatinovy který se zapojil a neodfláknul to, děkuji hoši*Dobrá práce*
Yamatino108
Citace
KoLoB napsal:

Ahoj, tak rozhovor se mi líbí, už od pohledu to vypadá jako zajímavé čtení.
No, Yamatina neznám ale ten nick mi něco říká z dřívějších dob když jsem na SP já začínal poprvé ale tak neměl by být problém někoho poznat takhle skrz rozhovor který je mimochodem fakt plný zajímavých věcí.
Líbí se mi hlavně to že tu je ještě jeden žurnalista s úplně jiným stylem jako Ase, tak a přejdeme ktomu rozhovoru no :D
Rozhovor udělaný fakt hezky, není odbitý a líbí se mi že čas od času zapojíš i nějakej ten humor což mě osobně fakt naplňuje ktomu abych to četl dál.
Yamatino má takhle celkem zajímavý život, už jen odtoho že se pohybuje kolem známějších osob a snaží se sám něco dokázat, určitě mu přeju posun v hudební kariéře a třeba bude mladší generace na Yamatinovy vyrůstat, kdo-ví :D
No, nemám ktomu co tak víc napsat, jen to že MaTy si vybral opravdu skvělou osobu pro tenhle rozhovor, takže děkuji za pěkné čtení jak žurnalistovy tak ale i Yamatinovy který se zapojil a neodfláknul to, děkuji hoši*Dobrá práce*

Tvoj nick mi tiež niečo hovorí z minulosti Smile.Len ti upresním,že sa nepohybujem medzi známejšími osobnosťami,len sa poznáme.Ked sa stretneme,tak sa pozdravíme,pokecáme.Momentálne všetko závisí len odomna..Smile.Inak dakujem,potešilo ma to Smile.
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
14 Hlasů
48%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasů
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasů
21%
Ne
4 Hlasů
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
3%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 12