Informácie o serveri
Čítať tému
Rozhovor - Arbys
|
|
As3 |
Pridané 02.04.2018 15:46
|
![]() ![]() Príspevkov: 376
Založený: 03.04.16
|
![]() Zdravím, vítám vás u dnešního velikonočního speciálu s hráčem a organizátorem akcí Arbysem, hezky se usad'te, vemte si čokoládku a můžeme začít. ![]() Zlatý text - As3 Bílý text - Arbys ![]() Ahoj Arbysi, jsem rád, že jsi přijal pozvání do rozhovoru, dneska to bude "Velikonoční Speciál", který výjde netradičně, jsi připraven na Velikonoční utrpení? Ahoj, díky za pozvání, jsem rád že sis mě vybral ![]() Jsem rád, že jsi připraven, položím ti tedy první a klasickou otázku, sděl nám něco o tvém realném životě. No tak, jmenuju se Adam, brzo oslavím šesnácté narozeniny a žiju na severu Čech, konkrétně v Jablonci nad Nisou. Studuju prvák na průmyslovce pár kiláků vedle, v Liberci. Zatím mě to baví, což je asi nejdůležitější ![]() ![]() Jaký obor studuješ na průmyslovce? Na průmyslovce studuju obor Informačí technologie, rozhodoval jsem se mezi tímto a elektrotechnikou a nakonec jsem za tuto volbu i rád. Jak jsi se dostal k florbalu? To bylo asi ve druhý třídě, kdy jsem někde narazil na takovej divnej malej míček s dírkama a začal jsem se o to trošku víc zajímat, co to vlastně je, trošku mi o tom řekl spolužák, kterého to taky zajímalo a nakonec jsem usoudil, že po neúspěšném pokusu hrát fotbal bych mohl zkusit tohle, a vydržel jsem u toho až doteď. Věnoval jsi se i jiným sportům? Máš ještě nějaké jiné aktivity než jsi jmenoval? Noo věnoval jsem se týden fotbalu, z čehož rychle sešlo, nebyl to sport pro mě ![]() ![]() ![]() Kdy jsi objevil svůj talent vaření? ![]() ![]() ![]() Žádnej talent nemám, většinou "vařím" uplný blbosti a jednoduchý jídla, ale prostě mě to baví ![]() ![]() ![]() Jak se dá prosímtě přípálit voda? Taky nějaké umění? ![]() Já dokážu všechno ![]() Tak to ano, to se dá omluvit, máš nějakého sourozence? Mám dva nevlastní bratry (máme společného jen otce), ale oba jsou už dospělí - jinak se s nimi normálně stýkám, ale ne tak často Ahá :|, tak snad máte mezi sebou dobrý vztah ![]() V klidu, není to nic špatnýho ![]() ![]() ![]() Tak to jo, to tě i částečně chápu, myslím, že z "normálních otázek" to bylo vše a přejdeme na ty Velikonoční dobrá? ![]() ![]() Oukej, pojď do mě ![]() Ty divochu! Jdeme na to, co plánuješ dělat na Velikonoce? Na Velikonoce nebudu dělat nic extra, na koledu tradičně půjdu, ale jinak nic moc ![]() Už máš vybranou básničku? ![]() ![]() ![]() Básničku nemám a můj výdělek je rok od roku různý, loňský si moc nepamatuju a letos doufám v co největší ![]() Pamatuješ jsi na svoje první šibání? ![]() Tak na to si opravdu nepamatuji, ale předpokládám že to bylo někdy ve školce ![]() Kolik tak projdeš domů? ![]() Přesně nevím, ale je to tak 10 / 20 ![]() Tak to je slušné, to musí být i hezký výdělek, že? Nestěžuju si, každá koruna dobrá ![]() Děláš to kvůli penězům? ![]() To určitě ne, dělám to spíš z té tradice a peníze jsou jen něco navíc ![]() To ti tak budeme všichni věřit ![]() Vzhledem k tomu, že nejsem křesťan tak takové ty tradice jako půst atd. nedodržuji a svoje taky moc nemám ![]() ![]() ![]() Tak to jo, částečně ti rozumím. Chtěl bys ještě něco sdělit o svém realném životě? Myslím, že to všem bude stačit a můžeme se vrhnout na tu druhou část ![]() ![]() Dobře, ale druhá část bude za příplatek. Sděl nám, kdy jsi se poprvé připojil na Super Pařbu. Tak na SP jsem se poprvé připojil někdy v roce 2014, měsíc nevím. Tehdy jsem ještě měl starý nick "TheArbys" a v podstatě jsem byl takový neviditelný, tichý hráč ![]() ![]() Kdy jsi se vrátil zpět na SP a z jakých důvodů? Na SP jsem aktivně začal hrát v říjnu roku 2016 a to z důvodu, že jeden můj kamarád hledal hry, co se dají hrát v mulťáku na slabém PC, protože mu to hry jako CSko atd. nerozjelo. Na nějakém webu našel SAMP a já jsem si vzpomněl, že jsem to dřív hrával, hned jsem si našel SP a začali jsme tam hrát. Jeho to asi po 2 týdnech omrzelo a mě naopak chytlo a začal jsem hrát znova. Kdy jsi přemýšlel se dostat na Organizátora akcí? V podstatě jsem o tom nijak nepřemýšlel, ale jednou jsem přišel na server a viděl, že v chatu běží taková ta opakovaná zpráva, že probíhá nábor a máme napsat Nosfemu na skype. V tu dobu jsem měl podanou i žádost o moderátora, ale na Organizátora jsem se chtěl dostat víc, protože akce mě vždy táhly více, než udělování mutů. Napsal jsem tedy Nosfemu, pak se dostal do druhého kola, vyplňoval osnovu a nakonec jsem se dostal do kola posledního, kde bylo 9 lidí a brali 3 Pamatuješ si přesný den, kdy jsi se dostal na tenhle post? To bylo několik dní po Vánocích, tuším 26.12.2017, nebo tak nějak Jaké akce tě baví tvořit pro hráče? Začnu těmi, co mě nebaví. Nemám moc rád akce smrti, dělám je většinou v rámci oslav/akcí na přání, sám jí dělam tak max. jednou dvakrát do měsíce, ráno když je na serveru málo lidí. Nejradši dělám akce, které vyžadují pro výhru skill a né náhodu. Závody dělám jen v ulicích (street) - skyracy moc nemám rád, ale taky jich pár mám postavených. Dál mám rád dělaní akcí, které nikdo jiný nedělá, což je Dovez auto a otázky taky moc ostatních nedělá. A naposled si myslím, že jsem na serveru docela známý svým Sawn-off vyřazkem, o které mi pravidelně píše dost lidí, ať ho udělám (čus Spame ![]() Sawn-off vyřazováky máš doopravdy dobré, akce smrti mě taky nebaví, je to spíš o štěstí, u mě zas jedou ty skyrace, máme to jine ![]() ![]() Pokud mi bude nabídnut moderátor, určitě ho přijmu a nebudu mít problém si ho taky zkusit. Přece jen, akce po čase taky omrzí, ale zatím jsem zde spokojen, hlavně díky super kolektivu a mým kolegům ať už z OA nebo AT, kteří jsou fakt super ![]() Tak to jo ![]() Tady se možná trošku víc rozepíšu. Ano, gangům se věnuji a baví mě to ![]() ![]() Super, jsem rád, že jsi se rozepsal, je vidět, že máš hodně gangsterskou kariéru, ale moderátor by ti to mohl částečně pokazit, myslíš jsi, že momentálně jezdíš na dobré úrovni? To je otázka, na kterou se špatně odpovídá. Neřekl bych, že jsem špatný a zároveň bych neřekl, že jsem nějak hodně dobrý. Myslím, že vzhledem k tomu, že jezdím něco přes rok, to docela jde a zároveň se snažím donutit jiné hráče, co se gang systemu nevěnují k tomu, aby se o to začali zajímat. Kazí to bohužel ty cheateři, ale s tím se těžko něco dělá. Moderátor by mi asi gang pokazil, což by mě mrzelo, protože je to jedna s posledních věcí, co mě na SP opravdu neomrzí. Když jsi někdo zažádá, budeš ho učit v míře možností? Už se tak dělo, učil jsem už asi 10 různých lidí. Ono se toho moc naučit nedá, ale všem jsem jim ukázal objížďky, vysvětlil nějaké základní triky a hlavně jim poradil stejnou cestu, co jsem dělal já, což je zakládání defaultů a učení se z vlastních chyb. Ale ano, když někdo slušně poprosí, tak jsem rád, že ho můžu něco málo naučit. Jaké jezdíš závody? Vzhledem k tomu, že jsem začínal právě v tom přelomu 2016/2017, tak jsem milovník Rally a naopak moc nemusím Bridge. Je mi to docela líto, ale neumím ovládat Buffalo stejně dobře, jako Sandking, ale pracuju na zlepšení ![]() Tak to máme částečné stejné, ale jen to Rally ![]() ![]() Mám na to takový názor, že si to zničili sami hráči svým cheatováním a špatným chováním, to je důvod proč je na tom Gsystém dnes tak špatně a i přes to, že se pracuje na vylepšeních a upgradech to už asi nikdy nebude jako dřív. Další důsledek je ten, že na SAMP hráči spíš ubývají než přibývají a když někdo přijde nový, dost často se stává, že ho více chytnou mise, které ovšem nepotřebují skill, brzo ho omrzí a on začne hrát něco novějšího, třeba GTA V. To ano, určitě v tom budou mít i něco hráči, zapojil jsi se nějak do vylepšování gang systému? Vymyslel jsem jeden návrh na GR randomizer a trošku se podílel i na těch ostatních. Tak budeme doufat, že to výjde ![]() To určitě, ale nečekám od toho nějaký velký boom, protože jak jsem říkal - problém není v možnostech, ale v hráčích.. a s tím těžko něco uděláme ![]() Budeme doufat. Všiml jsem si, že máš hodnost grafika, děláš pořád grafiku? Hodnost grafika sice mám, ale grafiku už dělám velice zřídka, vzhledem k tomu, že už mě to přestalo bavit a ani mi to nějak extra nešlo. Ale občas, když chytnu náladu, tak si k tomu sednu a něco vytvořím, ale už ne tak pravidelně jako dřív. Jeden z dalších důvodů, proč jsem s tím seknul byl ten, že jsem naráz dělal "grafika" asi 6ti lidem a bylo toho opravdu hodně, tak se mi to nějak nakupilo Myslíš, že nastane čas, kdy zase budeš dělat pravidělně grafiku? Možné to je, nechávám tomu volný průběh ![]() Tak to ano, máš i nějaké další cíle v obyčejném hraní? Cíle nemám, hraju to pro zábavu, takže jedině, aby mě to nepřestalo bavit. Že bych měl cíl se dostat třeba do LCS, to určitě ne ![]() Dobře, pokud chceš ještě něco sdělit, zde máš příležitost jinak přejdeme na Co bys radši. Můžeme pokračovat ![]() ![]() Realný život / Virtuální život Virtuální život Sawny / Desert Eagle Sawny GR / GW GR OA / Moderátor OA Velikonoce / Vánoce Vánoce Chlast / Peníze Penize Sex / PC Sex u PC Přítelkyně / Přítel Přítelkyně Pivo / Voda Voda Čaj / Káva Čaj Auto / Motorka Auto Dobře, děkuji ti za dnešní rozhovor, bylo mi ctí s tebou stvořit tenhle Velikonoční speciál, doufám, že se ti bude dařit jak v tvojí OA kariéře tak i v gang kariéře, hodně štěstí a hezké Velikonoce. I já díky, měj se, čus ![]() - A toto je pro dnešní speciál všechno, děkuji za dočtení až sem a přeji hezké Velikonoce. Grafiku pro rozhovor vytvořil Arbys
Upravil Czech_ dňa 11.06.2020 01:30 |
|
|
CpT |
Pridané 02.04.2018 17:38
|
![]() ![]() Príspevkov: 698
Založený: 22.11.15
|
Rozhovor o ničom ![]() Arbys je OA ? nikdy som ho tam nevidel ![]() Arbys si šef mám ťa rád rob to čo ťa baví držím ti palce ![]() |
|
|
MyReS |
Pridané 02.04.2018 17:50
|
![]() ![]() Príspevkov: 119
Založený: 14.09.13
|
Super rozhovor s arbysem je to zaujimavý rozhovor ![]() >>S1NCE BY 2K13<< |
|
|
As3 |
Pridané 02.04.2018 18:22
|
|
Citácia CpT napsal: Vim no, spatny rozhovor.. ![]() Citácia Dominik9991 napsal: Děkuju ![]() |
|
|
Arbys |
Pridané 02.04.2018 19:16
|
![]() ![]() Príspevkov: 1589
Založený: 02.12.16
|
čau, diky za pozvani, jsem rad ze jsem si mohl vyzkouset neco jinyho ![]() |
|
|
As3 |
Pridané 02.04.2018 20:41
|
|
Citácia Arbys napsal: Děkuji taktéž. |
|
|
MaTy |
Pridané 02.04.2018 20:53
|
![]() ![]() Príspevkov: 1267
Založený: 30.08.14
|
Rozhovor pěkný, náhodně jsem si odvodil z nicku Arbys jméno Adam a ona to byla prostě pravda, sice na 3. pokus, ale jo. ![]() Arbys je skvělý organizátor akcí, jsem rád, že jsi si ho vybral, i když původně žebral mně o rozhovor ![]() Pěkné zpracování, palec hore, jinak arbys nešlehá holky pomlázkou... ![]() There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me. -Stephen Curry ![]() |
|
|
LuKi_ |
Pridané 02.04.2018 21:11
|
![]() ![]() Príspevkov: 2071
Založený: 26.05.12
|
Luxusní rozhovor. Více takových, jen tak dál.
![]() |
|
|
LSK |
Pridané 02.04.2018 21:19
|
![]() ![]() Príspevkov: 1717
Založený: 21.04.13
|
jeeee, cc artemis, pekný rozhovor, skoro všetko som o tebe vedel, veď máme medzi sebou niekolko stoviek správ ![]() Dobrá práca i žurnalistu, ktorý rozhovor pripravil a zrealizoval už sa teším na ďalšieho hosťa hehe |
|
|
Arbys |
Pridané 03.04.2018 19:47
|
![]() ![]() Príspevkov: 1589
Založený: 02.12.16
|
Děkuju i za Aseho Maty, Luki i Lišáku, jsme oba rádi, že se vám to líbí ![]() |
|
|
SystemeR |