Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - Johnny
As3
img.tpx.cz/uploads/rozhovor_s_johnnym_by_spamerv2.png


Zdravím,
vítám vás u dnešního rozhovor s
administrátorem Johnnym, hezky se usad'te a jdeme na to.

img.tpx.cz/uploads/realzivotv3.png


Zdravím Johnny, dovolím tě tedy přivítat u dnešní rozhovoru, jsem rád, že jsi přijal žádost do rozhovorů a jsi připraven na dnešní zpověd'?

Zdravím taky, ano, jsem.

Dobře, začneme mojí klasickou otázkou, sděl nám něco o svém realném životě.

Mé jméno je Honza, odtud i můj nick na serveru. Je mi 27. Momentálně dodělávám vysokou školu, tedy se o to alespoň snažím a současně jsem již pracující a výdělečná osoba.

Jaký "obor" na vysoké škole studuješ?

Environmentální geologie.

Vysvětlíš nám o co se jedná?

Týká se to defakto vztahů mezi geologií a životním prostředím. Například sanace, vodní zdroje, důlní činnost apod. Velmi zjednodušeně řečeno.

Dovolil bych si poděkovat za vysvětlení, sděl nám, jaké máš koníčky.

Ale rádo se stalo Smile . Mezi mé koníčky patří, jak už z příspěvků výše vyplynulo, patří mineralogie a sbírání šutrů. Nejedná se o kameny někde z cesty, ale o minerály, drahokamy apod. Vše v surové (přírodní) formě. Kdysi top koníček, dnes už ho dávám trochu do pozadí, jelikož už není takový čas jezdit do terénu s chlapama a kopat. Kopat a chlastat Smile Samozřejmě, že občas vyjedu na šutráckou akci, ale už to není každý víkend, jak kdysi. Co ale mým koníčkům dominuje, tak je létání a vše, co se točí kolem letadel.

Kopaní šutrů může být zajímavý koníček, klidně nám o něm něco sděl, pokud ne, přejdeme k tomu létání. První otázku k létání bude asi taková, jak jsi k tomu koníčku přišel.

Kopání šutrů je krásná věc s velmi jednoduchým cílem. Matička Země je bohatá na přírodní nerostné bohatství a tak jde o to najít ještě větší a hezčí minerál, než jsi našel minule, či jaký našli ostatní sběratelé. S létáním je to složitější, tam si úplně nevybavuji nějaký moment, kdy jsem si řekl, že budu pilot :D Ale když bych to měl asi nějak shrnout, asi to vzešlo od mého dědy, který měl letadla rád a tak jsme, když jsem byl malý, neustále hleděli dalekohledem na nebe. Jistý vliv na to mělo určitě i letiště Přerov, které bylo až do roku 2014 sídlem 23. vrtulníkové základny a leteckými opravnami, takže nám nad domem neustále kroužily vojenské vrtulníky. Pak to nějak přešlo k modelům letadel, ale pak jsem stějně zase spadl k těm velkým Smile

Vlastníš Letecký průkaz a nějaké letadlo?

Ano mám licenci soukromého pilota.

Provozuješ lety na zakázku?

S touto licencí je to trochu složitejší. Mohu k sobě na palubu někoho vzít, ale už si od něj nemohu vzít peníze, protože to bych už pak vykonával letecké práce a na to je třeba další oprávnění apod a k těm jsem se zatím nedostal. Samozřejmě je něco jiného, když se složíme na benzín, ale nemohu to využívat jako komerční činnost.

Tak to ano, určitě to nebude tak lehké, plánuješ se někdy živit pilotováním?

Je to můj sen, ale cesta k tomuto snu je dlážděna mnoha útrapami. Těm dominuje jeden jediný problém a to jsou peníze. Je to finančně velmi náročné dostat se až k licenci dopravního pilota.

Kolik stojí tak průběžně licence na dopravního pilota? At' si to máme jak představit.

Cena se pohybuje od 800.000,- do 1.500.000,- . Samozřejmě jsou to cenová minima. Ten rozptyl je takový proto, že každá letecká škola má jiný ceník, který je závislý, s jakým letounem se daný úsek leteckého výcviku provozuje. Úplně nejlepší je, když takové školy střídáš. Tím hodně ušetříš.

Chceš mi říct, že musíš vydělat takovou raketu, abys létál dopravním letadlem? Říkal jsi, že to jsou minima, nedokážu si ani představit průměr, pokud bys takovou částku našetřil, využil bys jí na Licenci?

Ono se to dělá několika způsoby. Jsou samozřejmě banky přímo pro piloty, které půjčují na pilotní výcvik. Pokud se uchytneš u nějaké letecké společnosti, tak splatit takovou půjču je už pak jednoduché. Ale pokud takovou jistotu nemáš, je to velký risk půjčit si tolik peněz a pak čelit exekuci. Pak je způsob, že lítáš podle toho, jak zrovna máš peníze. Vetšinou se to neplatí najednou, ale po částech. Prostě si zaplatíš určitý počet letových hodin a až je vylítáš, zaplatíš další, až máš další peníze. To ale kolikrát není dobré, jelikož se takový výcvik může prodloužit i na několik let a určitě to není dobré, jelikož delší pauzy mezi jednotlivými lety nejsou dobré pro rozvíjení dovedností a zkušeností.

Jak dlouho trvá dosáhnout téhle licence?

Většinou to trvá okolo 2 let.
Pokud se tedy bavíme o výcviku z 0 do kokpitu dopravního letadla.


To v rámci možností jde, jaké je tvoje nejoblíbenější letadlo?

Oblíbených letadel je několik. Uvednu třeba Tupolev Tu-154, Antonov An-225, Airbus A380 a další. Každé letadlo je pěkné a určit, které z nich je top, je prostě těžké. Ale jsou to takzvaná raritní letadla, kterých po světě moc nelétá, což jsou třeba ta uvedená.

Chtěl bys ještě něco sdělit o létaní nebo ti položím další otázku, která zní, zda děláš i něco jiného ve svém volném čase.

Pokud bude mít někdo nějakou otázku o létání, která by ho zajímala, klidně se může ptát do PM na serveru, či zde do komentářů. Rád zodpovím dodatečně. Je to velký svět a to by trvalo hodně dlouho, než bychom si řekli úplně vše Smile Co dělám jiného ve volném čase? Defakto to samé, jako ostatní, žiju, dýchám a bavím se.

Super, takže všechny co to zajímá se nebojte kontaktovat Johnnyho neboli Honzu, přejdeme k tématu Velikonoce, co jsi prováděl o Velikonocích?

Dal si velikonoční procházku se ženou a pak byl doma s nataženýma nohama u televize.

Mysleno se ženou nebo přítelkyní?

Ženou, jako přítelkyní, ne se ženou, jako manželkou :D

To mě zrovna napadlo otázka, plánuješ založit rodinu a kdy? :D

Určitě plánuji a kdy, to nevím :D prostě až to ujede, tak bude rodina no :D

Super :D Máš doma nějakého domacího mazlíčka?

Doma v rodném domě máme psa a želvu. Na bytě mám agamu a sklípkany. Ženská má ještě křečka.

Početná rodina zvířat :D :D Chtěl bys ještě něco sdělit o svém realném životě nebo chceš přejít na Virtuální?

Ty tu dáváš otázky, já jen odpovídám :D pokud na mě ohledně reálu už nic nemáš, klidně přejdeme na virtual.

img.tpx.cz/uploads/virtualnizivotv2.png


Tak přejdeme na virtuální život, sděl nám něco o svém první připojení na Super Pařbu.

Bylo to někdy v lednu, ve zkouškovém období samozřejmě :D Rok myslím 2014

Jak tvoje první připojení probíhalo? Chytlo tě to hned na začátku?

Ano chytlo, jiný server jsem už pak nezkoušel, zůstal jsem na Superpařbě.

Jaké byly tvoje první začátky na Super Pařbě?

Ani nevím, určitě první věc, kterou jsem chtěl, je udělat si ten zatracený pilotní průkaz, tak jsem kradl v obchodech :D po xtém zatčení jsem si řekl, že bych mohl zkusit pracovat jako dozorce a tak si na ten piloťák vydělat. U dozorce jsem vydržel 4 měsíce až do dubna. Pak jsem šel dělat pilota, kterého dělám od jara 2014 dodnes.

Všiml jsem si, že vlastníš firmu Pilotů, kdy se ti to splnilo?

V zimě roku 2015? Asi tak nějak, musel bych do logů a to se mi nechce :D

Plánuješ tu firmu někdy prodat?

Ne neplánuju, nikdy.
Pokud bych ji měl prodat, musela by to být ohromná částka, aby mi vyrovnala citové pouto k firmě a zároveň by to muselo být člověku, který by se o firmu postaral co nejlépe a kterého znám opravdu dobře, takže bych věděl, že je firma v dobrých rukách. Tady se to ale komplikuje. Takového člověka bych nechtěl obrat o tu zmiňovanou vysokou sumu, takže je firma z mého pohledu defakto neprodejná Smile


Kdy jsi dostal tušení, se zkusit dostat do administračního týmu?

Na jaře roku 2016

Co tě vedlo k tomu, se zkusit dostat do administračního týmu?

Už dřív mi psalo pár lidí, ať to jdu zkusit, ale já odmítal. Pak jsem si všiml na serveru pár věcí, se kterými jsem chtěl něco udělat a jedinou možností bylo vstoupit do AT.

Kdy se ti tato možnost poskytla?

Někdy v létě 2016, kdy jsem mohl začít rozdávat první tresty a částečně začít budovat nějaký pořádek na serveru. V té době se to, hlavně dopoledne, na serveru skoro každý den hemžilo cheaterama znepříjemňujícími ostatním hráčům hru.

Chtěl bys dosáhnout i vyšších cílů v administračním týmu?

Mně už asi zbývá poslední stupeň a tím je hlavní administrátor. Nějak se do něj ale nehrnu, jelikož s tímto postem je spojeno mnoho zodpovědnosti, trpělivosti a práce. Neříkám, že kdyby tato skutečnost nastala, že bych dal ruce pryč, ale Superpařba má momentálně tři hlavní administrátory, z nichž dva jsou ti nejlepší, jaké jsem zatím na tomto postu od svých počátků viděl. Toho třetího nezmiňuji proto, že je na svém postu teprve krátce, takže nemohu soudit jeho kvality. Ale jako administrátor byl i tento hráč kvalitní, takže si myslím, že můžeme čekat velké věci.
Ale pokud to jednou přijde, přijmu vše, co je s tímto postem spojeno.


To ano, to souhlasím, bere to zodpovědnost a to velkou. Věnuješ se gangům?

Nějak zvlášť. Sice jsem jejich správcem, ale na serveru jsou větší srdcaři, kteří se momentálně snaží vybudovat lepší gang systém, který jim bude pasovat na míru. Podotýkám, už zase Smile Za rok se bude jistě budouvat nový systém, jelikož tento se stane opět ohraným a zase se najde něco, co těmto gangsterům začne vadit. S gangy je defakto jen starost. V sekci stížnosti na firmy / gangy se neřeší nic jiného, než cheatování v gang eventech. Z těchto eventů mě baví jen dodávky, jelikož mi to vynáší zbraně, kterýma si pě****u barák a dělám si zásoby pro své soukromé potřeby.

Přispěl jsi nějak k vytváření nového GS?

Nějaké návrhy jsem tam dal, ale většinou se to vždy zvrtlo v hádky, co tam vůbec lezu :D takže to sleduji jen z povzdálí a zasahuji jen jako správce, kdy je daný návrh naprosto na palici.

Tak to ano, máš nějaké cíle v hraní?

Být nejbohatším hráčem na serveru asi :D cíl musí být vždy nějaký, jinak by hra přestala bavit. Ostatní cíle jsem si už splnil - nemovitost letiště, firma, vila, asi i AT, takže musím vymýšlet další.

Dobře, chceš ještě něco sdělit o svém virtuálním životě nebo přejdeme na Co bys radši?

Jestli už nic ohledně SP nemáš, tak můžeme.

img.tpx.cz/uploads/cobysradsiv2.png



Realný život /Virtuální život
Reálný život

Letadlo / Auto
Letadlo

Letec / Řidič
Letec

Pivo / Voda
Pivo

Server / Web
Server

Auto / Motorka
Auto

Jídlo / Pití
Jídlo

Jaro / Podzim
Jaro



Dále bych chtěl poděkovat Spamerovi za to, že byl ochotný udělat grafiku ihned a s ochotou. Děkuji ti moc.Peckaaaa



Děkuji za dočtení až sem a přeji hezký zbytek dne.
Dále se omlouvám za opoždění.



img.tpx.cz/uploads/spamerdesign.png

Upravil Czech_ dňa 11.06.2020 01:27
Spamer
Rozhovor super dozvedel som sa toho pomerne dosť o johnnym.
nemáš začo za grafiku Smile :D

Tebe johnny GL jak na SP tak i v Realu Smile
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=13044

img.tpx.cz/uploads/3199f20a-447d-4c69-99f2-8fff37e44797.jpgimg.tpx.cz/uploads/spejmrgolfik.jpg
pre vizitku klikni na golfa
asthenic
Kedysi byval rozhovor vazena vec, co je toto? V samotnom "rozhovore" chyby a na tie nadpisy bez diakritiky sa neda ani pozerat.

Tych rozhovorov robite tolko, ze to nikto necita/nekomentuje.
Spamer
Ták prepáč že na daný font nešlo dať mäkčene a dlžne Smile
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=13044

img.tpx.cz/uploads/3199f20a-447d-4c69-99f2-8fff37e44797.jpgimg.tpx.cz/uploads/spejmrgolfik.jpg
pre vizitku klikni na golfa
As3
Citácia
funnky_ napsal:

Kedysi byval rozhovor vazena vec, co je toto? V samotnom "rozhovore" chyby a na tie nadpisy bez diakritiky sa neda ani pozerat.

Tych rozhovorov robite tolko, ze to nikto necita/nekomentuje.


Jednou píšeš tohle a jednou to druhé.

Nikdo to nečte a nekomentuje? To říkáš jen ty, bohatě stačí 10 komentářů a víc. Pokud se ti nelíbí grafika, to je tvůj názor. Ale jsou i horší. Pokud tě nebaví číst ty nezajímavé rozhovory, nikdo tě nenutí. Ode mne vše.
Děkuji. Hi
Kacka
Johnnyho znám asi dva roky, když mě učil jak se hraje samp :D A za to ti Johnny hlavně děkuju, dozvěděla jsem se dost věcí, hlavně at se ti splní ten cíl. Jinak pěkný rozhovor, jen tak dál.Smile
As3
Citácia
Kacka1997 napsal:

Johnnyho znám asi dva roky, když mě učil jak se hraje samp :D A za to ti Johnny hlavně děkuju, dozvěděla jsem se dost věcí, hlavně at se ti splní ten cíl. Jinak pěkný rozhovor, jen tak dál.Smile


Děkuji za názor Smile Moc si ho vážím. Smile
Johnny
Rado se stalo, pekne nadpisy :-) A v Co bys radsi ma byt Realny zivot,ne Virtualni, spatne jsi to opsal :-D :-)
As3
Citácia
Johnny napsal:

Rado se stalo, pekne nadpisy :-) A v Co bys radsi ma byt Realny zivot,ne Virtualni, spatne jsi to opsal :-D :-)


Děkuji, opravil jsem to hned po příspěvku :D

Jinak děkuji za účast. Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
15 Hlasov
50%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
13%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
20%
Ne
4 Hlasov
13%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
3%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 10