Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - Killator
As3
img.tpx.cz/uploads/rozhovor.png


Zdravím,
vítám vás u Rozhovoru s
YouTuberem SuperPařby Killatorem. Hezky se usad'te a jdeme na to!

Oranžový text - As3
Bílý text - Killator

img.tpx.cz/uploads/real-life.png


Zdravím tě Killatore,
dnešním dnem jsem velmi poctěn tím, že jsi přijal žádost do Rozhovoru se mnou, můžeme se na to vrhnout?


Taky tě zdravím spolu se čtenáři tohoto rozhovoru. Děkuji za pozvání a je mi mi velikou ctí se prezentovat v tomto rozhovoru.

Dobře, začnu otázkou, kterou pokládám každému, sděl nám něco o svém Realném životě.

Takže aktuálně pracuji ale chystám se jít na výšku pokračovat ve studiu v oboru softwarové inženýrství protože práce na PC byla vždy mou zálibou jak už třeba naznačují videa z unboxingů či nějaké video návody. Také nejsem žádný lempl a umím něco i rukama a kde co si udělat. Tot' asi vše o mém reálném životě nějak víc bych to nerozváděl.

Děkuji za stručnou odpověd', jako každý mi tímhle veme dalších 10 otázek, no nevadí, zeptám se zrovna na další otázku a to jsou tvoje zájmy a koníčky.

Jak už jsem zde uváděl tak to rozhodně bude práce na PC. Také jsem majitelem starého ruského Mercedesu a rozjel jsem před nějakou dobou novou sérii pod názvem Můj Žigulík. Snažím se tam podělit o své nápady a rady provozovatelům veteránů. Když to vezmeme jako tak zjednodušeně tak zajdu občas do fitka a když zrovna nemám na benzín tak sednu aj na to kolo.

Tak to zní velmi zajímavě, proč jsi zrovna zvolil veterány? Máš s nimi nějaký vztah?

Tak že bych zrovna strkal pindíka do výfuku to zrovna néé. Spíš mi to přirostlo tak citově k srdci páč už dětství jsem jsem v tom autě seděl a vydržel jsem tam klidně celý den. No a chtěl jsem to auto jednou reálně řídit byl to takový sen který se mi splnil.

Ty ses vtipnej :D Rozumím ti, a vidím, že se ti sen splnil. Sny se mají určitě plnit s tím souhlasím, přejdeme na jiný typ otázek. A to konkrétně o YouTube.
Co tě navedlo k tomu, natáčet na YouTube?


Určitě! Vím že mi bylo 14 let a byl jsem celkem silným závislákem SAMPU a v té době žačínali natáčet dnes už slavní Youtubeři hru Minecraft. Mým plánem bylo přijít úplně s něčím jiným a natáčet SAMPko. Můj první server byla Super Pařba. Strašně mě to bavilo a tak jsem si řekl že se dám do toho. Teď jsem si vzpomněl že na YT jsem mohl nahrát video v rozlišení 1280x720 a o velikosti maximálně 100MB. Celkem omezující ale něco jsem přece natočil a tak to začalo.

Proč jsi začal natáčet zrovna na SuperPařbě a jaké byli začátky s Youtubem?

Jako Super Pařba byla taková náhodička. Nacvakal jsem do vyhledávače že chci hrát GTA Multiplayer a tak jsem ji vlastně našel.
Začátky s YT byly hodně těžké, protože jsem neměl žádné zkušenosti a nijak zvlášť jsem nezazářil. V prvním videu ze SP jsem řekl že chci 100 lajků a vydám další video. No dopadlo to asi tak, že jsem měl 5 zhlédnutí 3 byly ode ještě k tomu mě a 100 lajků jsem dosáhl teprve až před rokem.


Chtěl bys natáčet v budoucnu i z jiných serverů popřípadě her? (Nepočítají se nynejší GTA V a GTA 3)

Zavázal jsem se celkem Super Pařbě, protože ta mě dostala tam, kde jsem teď. Dřív jsem natáčel i z jiných serverů, ale to spíš byly takové ty stuny, parkury atd. Měl jsem, ale nabídky od jiných serverů, že by mi za jejich propagaci i zaplatili. Jako znělo to lákavě, ale já nejsem prodejná ****a hlavně nebudu někomu dělat blbečka. Natáčím videa pro své diváky a taky dost si jich vážím.
Zatím nebudu konkrétně prozrazovat, ale videa i z jiných her zřejmě budou v brzké době.


Tak to se budeme těšit, jsme rádi, že jsi nevyměnil SP za nějakou jinou sra.čku
Připravuješ na svém kanále něco nového krom toho, co si zmiňoval?


Tak když to trochu nakousnu, tak chystá se celovečerní livestream na RZE 10, ale víc už ani slovo!

Celovečerní livesteam? Kupuji jídlo a pití.
Mám pro tebe další otázku. Proč jsi tak věrný SuperPařbě. A proč ti ATomas tolik důvěřuje?


Bude to velký!
Tak Super Pařba je pro mě srdcovka. Taková část mého života a proto nemám důvod jít někam jinam. Tahle otázka je celkem na dýl. S ATomasem jsme dost dobří přátelé a zažili jsme toho hodně i v reálném životě. Byli jsme třeba v Šiklandu a nebo třeba livestream v Praze. Doporučuji se podívat. Známe se už přes 3 roky a zatím jsem ATomase nijak nepodrazil a nemám to ani v plánu. Taky má moji adresu. Takže pokud bych něco zkusil tak z mého Žigulíka je do rána hromádka popela :-D


Tak to jo, je vidět, že si důvěřujete. Položím ti tedy další otázku, co si myslíš o adminech a hráčích na SP?

Admini na Super Pařbě jsou bezvadní. Fakt se o SP starají a jde jim to opravdu skvěle. Velice dobře zvládají každoroční XMAS Party a obyčejný hráč ani neví kolik je za tím práce. Jsem rád, že na SP takové admini máme a ještě dlouho tu s námi vydrží.

Naprosto s tebou souhlasím. Chtěl bys někdy vydělávat YouTubem a být fulltime youtuber?

Dřív asi jo, ale teď už to dělá skoro každý a pokud člověk nemá víc jak 100k odběratelů, tak se tím uživit nedá. Takže to dělám jen, tak pro zábavu.

V ČR je to bohužel omezené na výdělek, to ti rozumím. Máš nějaké cíle v YouTube kariéře?

Jako o výdělek mi nejde. Dělám to pro diváky a myslím si že o tom by mělo být natáčení. Většina YTuberů vidí v dívácích peníze a jen se přetvařují a dělají, že si jich váží. To je dnešní YouTube.
Určitě bych byl rád kdybych dosáhl vyššího počtu odběratelů a dosáhl těch 10 000. Myslím si, že to reálné je a nebránil bych se aj vyššímu číslu. No a udělat nějaké virál video, ale chce to ještě nápad!


Zkoušel jsi točit reakce? To je prý trend, jako myslím, že bys mohl dosáhnout i vyššího počtu než 10000 subs. Budeme ti držet palce. Položím ti další nostalgickou otázku, pokud jsi pamatuješ, ptal ses dívaků, zda si máš koupit počítač, chtěl bych se zeptat, zda se ti tahle "pár let" stará investice vyplatila?

Reakce jsou trend, ale nic nevydrží věčně a opičit se po každém nechci. Spíš kdybych já vymyslel nějaký další trend nebylo by to na škodu.
Jo tak upřímně ti mohu říct, že nevyplatila. GTA V Online nemá tolik zhlédnutí a livestream z Asasína taky neměl úspěch. GTA San Andreas mohu v klidu natáčet i na mém starém NTB. Kdybych si ho tehdá nekoupil, tak jsem na tom úplně stejně, co si budeme nalhávat. Na druhou stránku mě potěšilo, že můj propracovaný unboxing z toho PC má celkem dost zhlédnutí a možná nějaké ty odběratele mi to přineslo.


Tak to ti rozumím, tak určitě je všechno k nečemu dobré a snad se ti to vyplatí i v budoucnu. Chtěl bys ještě něco sdělit o Realném životě nebo můžeme přejít na Virtuální život?

Děkuji ti, ale do budoucna by to chtělo zase nový PC, takže budu muset opět dělat otroka, abych si mohl koupit zase něco nadupaného.
Můj reálný život asi vynecháme, protože je to spíše k pláči než k pobavení. Přesuňme se raději na ten virtuální.


img.tpx.cz/uploads/virtual-life.png


Pokud jsi něco zapomněl říct o svém realném životě, klidně můžeš napsat zde :D
Tak nám sděl, kdy jsi se poprvé připojil na SuperPařbu.

Asi jsem se tak vyjádřil ke všemu.
Teď jsi mě ale dostal. Budu muset zapojit ten můj zhnilej mozek a trochu popřemýšlet kdy to bylo. První video vím, že bylo 10.2.2012 a na Super Pařbě jsem začínal nějak začátkem prázdnin 2011, ale neřeknu ti přesné datum jelikož účet, který jsem zakládal jako poprvé už není a ztratil se při přesunu na nového klienta 0.3e.


Jsem rád, že jsi zapnul svůj mozeček a já ti děkuji za odpověd', hádám, že jsi pak už účet nehledal? Zatím mi řekni, jaké byli tvoje začátky na SuperPařbě?

Hledal, ale nenašel prostě se ztratil a mých párset nahraných hodin bylo v čudu.
Tak největší můj zážitek bylo setkání s ATomasem. To už bylo v roce 2014 kdy jsem ho přemluvil, aby s námi natočil video. Nikdy bych nevěřil, že zrovna s ním zažiju tolik zážitků. Mimo to je toho spousta co jsem zažil s hráči na Super Pařbě a nikdy na ně nezapomenu. Jsou to hlavně společné akce, ale dřív mě hodně bavili maratony klidně přes půl mapy a nikdo to neřešil, že tam někdo běží aj půl hodiny. Jsem ještě ten co zažil např. /goto nebo /bigtunel, který byl ještě přes příkaz.


Děkuji za to, že ses částečně rozepsal, začalo to videem a ted' jste se i setkali, pomalu ale jistě :D Co tě na serveru nejvíc baví?

Tak čtenáři tu snad nestráví mládí :-D Přesně tak! Sedli jsme si jak hudební stylem, tak i humorem.
Na serveru mně nejvíc baví akce. Bohužel na některých mi praskaj žilky v hlavě a mám tzv. pytel v nervech. Nejlepší akce dle mého je kopec smrti nebo auto smrti. Tyhle akce jsou moje srdcovky a nikdy nezapomenu na to jak Demonster stál pod kopcem a sbíral tam pytle po hráčích :-D

Dle mého je největší srdcovka pytel v nervech :D
Jak myslíš, že se herní komunita změnila za tu dobu, co tu hraješ?


Já si taky myslím :-D
Změnila se opravdu znatelně. Dřív si všichni pomáhali a nedělali jeden druhému naschvály. Prostě přišla jiná vlna hráčů a jejich přístup se mi nelíbí a jejich chování na Super Pařbě už vůbec ne. Třeba jeden týpek mě hejtil říkal jaký jsem **** a pak se dovím, že je mu 12 let. Jako ,,co to je?,, Jako jestli už se ve 12-ti chová jak totální fakan co z něho bude za pár let? I takové děti hrají na Super Pařbě a bohužel jich začíná přibývat. Jako nebudu tady před tebou plakat, že mi někdo na SP ukradne auto, ale tohle už je přes čáru. Nebo další případ byl ten, že mi někdo kopíroval videa, dokonce si i přiznal, že kopíruje, pak řekl, že skončí s natáčením a teď nedávno podvedl Super Pařbu a nechal si schválně udělit BAN. Někdy nevím co na tohle říct, ale spousta lidí určitě ví o koho se jedná a nebudu to asi rozvádět.


Změnila a dále to nebudeme teda rozvádět, položím ti podobnou otázku, jak myslíš, že se změnil Admin Team?

Popravdě admin team zůstal na své úrovni. Jak už jsem v předchozích otázkách psal, tak si na něj nemůžu stěžovat. Budu rád když zůstane takový jaký je. Prostě se snaží, aby Super Pařba fungovala bezchybně a nemám sebe menší námitku, že to tak není.

Souhlasím s tebou, chtěl by ses někdy v budoucnu dostat do Admin Teamu?

Bylo by to pro mě něco nového, ale nechtěl, protože bych to nezvládal. Je to časově hodně náročné a řešit některé problémy by se mi opravdu nechtěli. Raději bych to přenechal těm zkušenějším. Každému sedne něco jiného.

Čekal jsem odpověd', že bys do toho šel, ale nevadí! :D Položím ti posledních pár otázek a nynější bude, těšíš se na RZE 10?

Tak vím, že by to asi nebylo pro mě :D
Těším se neskutečně, protože když jsem slyšel co tam všechno bude, tak jsem nevěřil, že něco takové vůbec jde. Rockstáři by se měli od ATomase ještě co učit :D Každopádně i já se chci nechat překvapit a mít pak ten first feeling, takže nic z toho jsem ještě nevyzkoušel. Rád bych pomohl ATomasovi rozvíjet RZE 10, ale ve videu by už nebylo vidět to nadšení. Takže budu muset čekat jak normální hráč než RZE 10 vyjde a budu moct si to na vlastní kůži zahrát.


Tak to ti rozumím, first feeling je nejlepší věc :D Položím další otázku a ta je dokonce poslední! :D Chceš ještě něco sdělit o virtuálním životě nebo můžeme přejít na Co bys radši? Hold tě ještě nepustím no. :O

Přesně tak! Věřím, že i hráči SP RZE 10 ocení. Wauu! Možná se to nezdá, ale moje prsty začínají odcházet :-D
Tak ve virtuálním světě trávím tolik času, že to už ani není zdravé :-D Nejvíc času mi zabírá asi editace videí a samotné natáčení. Né každé video se povede a spousta už jich skončila ve vzduchoprázdnu. Snažím se, aby každé video v sobě mělo něco co ty diváky bude bavit. Samotné zpracování a návaznost střihů musí být propracovaná a ani se to nezdá jak pak ten čas běží. Jako mám už něco přes 500 videí a nechci ani vědět kolik jsem na tom ztratil měsíců života. Takže není to jenom o tom, že sednu za PC zapnu nahrávání a pak to nějak střelím na YT. Je za tím spousta práce, kterou někteří možná ani nevidí.


Amén, přejdeme na Co bys radši

img.tpx.cz/uploads/co%20bys%20radši.png


Realný život / Virtuální život
Virtuální život

Práce / Škola
Škola

Voda / Jídlo
Sex

ATomas / samoTA
ATomas

YouTube / Twich
YouTube

YouTuber / Streamer
YouTuber

SP / GTA V
SP

Gang / Firma
Firma


Dobře, já ti teda nakonec děkuji za tvojí ochotu, přeji ti hodně štěstí jak v Realném tak i v YouTuberském životě, hodně odběratelů a slávy! :D Já si sem dovolím přidat všechny tvoje linky, jak na soc. sítě tak na YouTube, jako menší share. Ještě jednou děkuji.

Taky ti děkuju za uskutečnění tohoto rozhovoru. Bylo to pro mě celkem vyčerpávající, ale doklepal jsem to až na závěr. Jsem rád, že jsem zkusil i jiný formát a podělil se s návštěvníky stránky Super Pařby o mé životní informace. Děkuji ti za zveřejnění a já budu rád, když se čtenáři kouknou na moji tvorbu a vyjádří se pod tenhle článek. Takže taky ještě jednou děkuji. Mějte se a zdarec!


img.tpx.cz/uploads/odkazy.png


• YouTube •


img.tpx.cz/uploads/youtube-logo-png-2069.png



.

Děkuji za dočtení až sem, přeji hezký zbytek dne.


• Taktéž bych chtěl poděkovat za grafické nadpisy hráči SEID •


• img.tpx.cz/uploads/SEID-s-carkou.png •

Upravil Czech_ dňa 11.06.2020 01:26
LSK
Pekny vyber farieb, dobre otazky, este lepsie odpovede.
Grafika topkova, nemam tomu co vytknúť.
Len tak ďalej
MyReS
Krásne rozhovor hlavné môj žigulik Pusa
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=15321


>>S1NCE BY 2K13<<
Killator
Ještě jednou děkuji AS3 za rozhovor. Snad se vám líbil *COOOOL*
Spamer
Hráče/Youtubera poznám už nejakú ti chvilu a zatial som snim nemál žiadný problem semtam si napíšeme nejakú tu správu i mimo SP ale to minimálne nech sa darí ču už v reale na SP alebo v Youtuberskéj kariere držim palce ;)
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=13044

img.tpx.cz/uploads/3199f20a-447d-4c69-99f2-8fff37e44797.jpgimg.tpx.cz/uploads/spejmrgolfik.jpg
pre vizitku klikni na golfa
Frenk98
Citácia
Nebo další případ byl ten, že mi někdo kopíroval videa, dokonce si i přiznal, že kopíruje, pak řekl, že skončí s natáčením a teď nedávno podvedl Super Pařbu a nechal si schválně udělit BAN. Někdy nevím co na tohle říct, ale spousta lidí určitě ví o koho se jedná a nebudu to asi rozvádět.

LOOL LOOL LOOL LOOL LOOL
Jedna lež vedle druhý.
Upravil Frenk98 dňa 17.05.2018 13:35
Diana
Ahoj,
Rozhovor pekný,páčili sa mi nadpisy aj obsah.
Killator tu hravá dlhšie,len by to trebalo väčšiu aktivituSmile
Len tak ďalej Smile
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
Krowky
Citácia
Frenk98 napsal:

Citácia
Nebo další případ byl ten, že mi někdo kopíroval videa, dokonce si i přiznal, že kopíruje, pak řekl, že skončí s natáčením a teď nedávno podvedl Super Pařbu a nechal si schválně udělit BAN. Někdy nevím co na tohle říct, ale spousta lidí určitě ví o koho se jedná a nebudu to asi rozvádět.

LOOL LOOL LOOL LOOL LOOL
Jedna lež vedle druhý.


On nenapísal žiadne meno a ty sa ozývaš že klame? Ako vieš že klame ak nevieš o kom hovorí? Z toho vychádza iba jedno, že si sa v tom našiel a teda hovorí pravdu a jedná sa o Teba...
Frenk98
Citácia
Krowky napsal:

On nenapísal žiadne meno a ty sa ozývaš že klame? Ako vieš že klame ak nevieš o kom hovorí? Z toho vychádza iba jedno, že si sa v tom našiel a teda hovorí pravdu a jedná sa o Teba...


Je očividné, že se jedná o mě. Ale v dosti upravené verzi.
Krowky, prosím tě. Když o tom víš naprostý kulový, tak nereaguj. Díky
Krowky
Reagujem. ak nechceš reakcie, tak nerob akcie...jednoduché. Každá akcia vyvoláva reakciu.

Viem dosť o tom aký si predajný čo sa týka propagácia toho ktorého serveru a to mi ako mienka o Tebe stačí. Nerobilo Ti problém na tomto webe žobrať grafikov o vytvorenie trička na skin do hry, ktorý si potreboval na konkurenčný server. Nerobili Ti vôbec problém dať si do podpisu svoj YT kanál, na ktorý keď človek klikol tak videl len plnú obrazovky videí z konkurencie. Aj hlupák vie že to nie je v poriadku a ty si sa ešte bil do prs že to nie je úmyselná reklama. A dobre vieme že nie si hlupák takže si dobre vedel čo robíš. Neviem či si preskočil dobrovolne ku konkurencii alebo TI konkurencia dobre zaplatila ako to s radosťou robia, je mi to jedno. Kiliator nedal žiadne mená, dokonca ani nenaznačil kto by to asi tak mohol byť. A pri tom počte "youtuberov" čo kedy skúšali zo Superpařby točiť videá to mohol byť ktokolvek. Po prečítaní rozhovoru mi ani nedoplo že si to bol ty lebo ja som Ťa bral už za uzavretú kapitolu príbehu prebehlíka a ty sa tu defakto sám priznáš. Ako som už napísal vyššie, ak by to nebola pravda tak sa v tom nenájdeš. A už tu nebudeme offtopicovať.
A aby ani môj príspevok nebol celkom offtopic.

Som rád že si si na rozhovor vybral zrovna Kiliatora, jeden z tých vernejších youtuberov a dobre si rozumie s ATomasom, čo je fajn kombinácia. Co sa týka autora rozhvooru docela mi vadia tie zbytočne expresívne vyjadrenia, chcelo by to držať nejakú slušnú úroveň. A rubrika "čo bys radší" ma popravde už docela nudí :D
Loly
Ahoj, vidím že Fanny stále chodí na náš web čo je celkom čudné no to je jedno, k tomu som sa vyjadrovať nechcel, v skratke súhlasím s Krowkym, vôbec ma nenapadlo že by šlo o teba.

Tak a k rozhovoru: Dozvedel som sa vela nových informácií, napríklad o čom je tá séria "Môj žigulík" keďže vo videu čo som videl si robil nejakú poličku do garaže/pivnice :D. Prajem vela šťastia v reale, virtuale a na youtube.

Grafika sa mi páči, rozhovor je fajn, chcel si tu koment tak ho aj maj. -pre Ase-a.
img.tpx.cz/uploads/bannnanana.png
Frenk98
Citácia
Krowky napsal:

Reagujem. ak nechceš reakcie, tak nerob akcie...jednoduché. Každá akcia vyvoláva reakciu.

Viem dosť o tom aký si predajný čo sa týka propagácia toho ktorého serveru a to mi ako mienka o Tebe stačí. Nerobilo Ti problém na tomto webe žobrať grafikov o vytvorenie trička na skin do hry, ktorý si potreboval na konkurenčný server. Nerobili Ti vôbec problém dať si do podpisu svoj YT kanál, na ktorý keď človek klikol tak videl len plnú obrazovky videí z konkurencie. Aj hlupák vie že to nie je v poriadku a ty si sa ešte bil do prs že to nie je úmyselná reklama. A dobre vieme že nie si hlupák takže si dobre vedel čo robíš. Neviem či si preskočil dobrovolne ku konkurencii alebo TI konkurencia dobre zaplatila ako to s radosťou robia, je mi to jedno. Kiliator nedal žiadne mená, dokonca ani nenaznačil kto by to asi tak mohol byť. A pri tom počte "youtuberov" čo kedy skúšali zo Superpařby točiť videá to mohol byť ktokolvek. Po prečítaní rozhovoru mi ani nedoplo že si to bol ty lebo ja som Ťa bral už za uzavretú kapitolu príbehu prebehlíka a ty sa tu defakto sám priznáš. Ako som už napísal vyššie, ak by to nebola pravda tak sa v tom nenájdeš. A už tu nebudeme offtopicovať.
A aby ani môj príspevok nebol celkom offtopic.


Super slohovka! Teď mi dovol k tomu říct taktéž svůj názor a poté již končím s dohadováním se s Tebou, nezainteresovanou stranou.
To, že jsi mě hodil do koše jen protože jsem vyjádřil svůj osobní názor na server Super Pařba, mě vrací zpět k přísloví - "Doj krávu, dokud teče mléko".
Po rozkliknutí kanálu, na kterém bylo donedávna přes 250 videí ze Super Pařby a pouze desetina z konkurence, mi přijde jako velmi slušné procento, takže nebyl důvod mě považovat za nebezpečného. A popis jsem měl stejný asi 4 roky, neměnil jsem ho.
To, že chci skin - do toho ti může být prd, já vím že se zde najdou schopní a šikovní grafici, tak proč jejich služby nevyužít když jsem jim právem zaplatil. Již v únoru jsem ve videích říkal, že mě to na Super Pařbě nebaví a začal jsem hrát jinde po 9 měsících od té doby, tak tu nepovídej nic o zaplaceném přechodu.
Ty jsi mě měl za uzavřenou kapitolu, ale Killator v žádném případě, jelikož stále používá mé jméno a jméno konkurence v tagách na youtube videích Nemůžu
Jak jsem řekl, popis sedí ale je velmi zavádějící. Rád bych vysvětlil ale to nemá s tímto topicem nic společného.

Aby to nebyl off topic -> Rozhovor až na pár gramatických chyb skvěle zpracovaný a škoda té nepravdivé věty z úst tázaného.

Hezký den
ATomas
Krowky hezky receno :D

Fanny nechapu proc se tu vyjadrzujes. Killator nikoho nezminil a jak rikal Krowky lidi ani nepatraji o koho jde. Je zajima rozhovor s Killem a ne nejaky clovek ktery zradil SP. Akorat ses tu sam priznal. Takze si za to muzes sam.

PS: Killator me ukazoval par dukazu, takze jeho tvrzemi muzu potvrdit. Nebo tu snad ty vase konverzace chces aby Killator vyvesil ?
Killator
Fanny TV!
Podívej se na svoje video (které jsi teda již smazal). Bylo to přímo video dostal jsem BAN na Super Pařbě. Pusť si konec a trošku se nad tím zamysli.
Taky jestli mě máš za lháře, tak všechno mám černé na bílým.

Jen takový detail. Já jsem nic rozvádět nechtěl...ty jsi byl ten co se ozval, jak psal ATomas, tak ses tady sám přiznal.

PS: Gratuluju k 22k odběratelům, určitě odemkneš aj level 100 jak se tady tím, tak chlubíš.
As3
Nechci se tu nějak vyjadřovat k vám, maximálně bych napsal tak k Fannymu, že si hezky nasral do huby no, více ti vysvětlil ATomas, Krowky a Kill.

Já jenom napíšu, že děkuji všem za komentáře a doufáme, že se vám rozhovor líbil.

Citácia
A rubrika "čo bys radší" ma popravde už docela nudí :D


Krowky, celkem tě i chápu, ale prostě nerad bych to nějak odstranoval, to jsem si k tomu prostě tak přilepil, že to tam musí být no. :D


Ještě jednou děkuji všem za komentáře. Hi


//Jinak, měl jsem pro pana Fannyho připravenou i Slohovku, ale když jsem dal odeslat, tak mě to odhlásilo z webu, tak hold nic no. Psát se mi jí znova fakt nechce.
KoLoB
Hezký rozhovor, hráče znám jen z videí které si občas rád pustím takže jsem rád že jsem se o něm něco dozvěděl, dobrá práce a dík za hezký počteníčko.
K Fannymu se nejspíš vyjadřovat nebudu, řeknu maximálně jen to že Killator ho hezky nechal bokem a tenhle sem dojde po dlouhé době tu ještě shazovat někoho, tenhle člověk sám ukázal jak ubohý je.

Tak díky ase za rozhovor a také tvé oběti, pro mě osobně celkem zajímavá osůbka.
Pandy
Sleduju Killatora už od počátku mýho hraní. Sice tu nehraju tak dlouho jako ostatní (4roky), ale musím říct že mě videa baví. Je pravda, že už netočí tak jak kdysi, ale stále zůstal věrný SP možná je to i tím, že se s ATomasem znají osobně. Ovšem nikdy se nenechal zmanipulovat a jsem ráda, že někdo takový tu ještě je a neslyší jen na peníze.

Super rozhovor. A Kille jen tak dál v nové RZE. Palec nahoru
Frenk98
Citácia
PS: Killator me ukazoval par dukazu, takze jeho tvrzemi muzu potvrdit. Nebo tu snad ty vase konverzace chces aby Killator vyvesil ?


To zní jako nějaký vyhrožování. LOOL
Ale jen směle do toho, pokud si myslíte, že jste v právu. Taky mam pár zajímavých konverzací, dokonce možná najdu i video o tom, jak Tumik dával unbany za propagaci Super Pařby na facebooku a špinění konkurence.
Adamovi/Killatorovi jsem napsal soukromou zprávu, ve které jsem upřesnil tuhle jeho lež, ale nedělá mi problém celou soukromou zprávu hodit veřejně aby se každý přesvědčil, jak zní neupravená verze. ;)
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
13 Hlasov
48%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
15%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
22%
Ne
3 Hlasov
11%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 17