Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Rozhovor - Za[G]z
MaTy
img.tpx.cz/uploads/Zagzik-rozhhovor.png


Zdravím po delší pauze opět u rozhovoru nyní s nově přijatým moderátorem Za[G]zem.

MaTy: Vítám tě zagzi, jaké jsou tvé první dojmy, když jsem si tě vybral do rozhovoru?
Zagz: V pohode, rád sa porozprávam :D. Díky za pozvanie.

MaTy: Sdělíš nám prvně prosím tě nějakej informace o tvé osobě?
Zagz: Tak v prvom rade, volám sa Nino aj keď to niekomu nepríde ako normálne meno. Rád komunikujem, som otvorený novým veciam a nebojím sa výziev.

MaTy: Tak když si otevřený, tak se mi tu více rozepiš, ať mám kvalitní content rozhovorů. Studuješ nebo jsi už hrdý pracovník?
Zagz: Študujem, pomaly ťahám na Maturitu a potom by som samozrejme rád išiel na výšku a robota.Povedal by som že taká klasika

MaTy: Tak to držím palce. Jaký obor studuješ? Máš už vyhlídnutou nějakou vyšší školu?
Zagz: Som na gymnázium, zameranie Matematika - Informatika. Zatial ma to to baví a chcel by som v tom pokračovať. Vysokú školu ešte nemám ale rád by som sa aj do budúcnosti zaoberal týmto smerom. Určite by som rád študoval niekde v zahraničí pretože mi nerobí problem Angličtina a myslím že by som sa nejako rukami nohami dohovoril :D.

MaTy: V zahraničí jsou pěkné penízky, to ty rád, viď? :D Co ty a nějaké mimoškolní aktivity?
Zagz: V Minulosti som hrával tenis , stolný tenis , basketbal a golf. Momentále sa už ničomu nevenujem, občas nejaký ten bicykel alebo zo psom. Najviac času trávim momentálne na PC asi aj kvôli tomu že som bol nabratý na post Moderátora a snažím sa odvádzať kvalitnú robotu.

MaTy: Moderátora ještě necháme stranou, musím na tebe vytáhnout nějaké ty informace ještě. Máš přítelkyni? (Eminem a Trips se nepočítají)
Zagz: V tom prípade nemám :D zatial neplánujem kedže teraz nebude moc času ale do budúcnosti určite.


MaTy: Proč by nebylo moc času? Plánuješ prosedět prázdniny na SP, párty life nebo brigádu máš vyhlídnutou?
Zagz: To určíte neplánujem, so spolužiakmi chodíme na chaty takže nejaká ta párty určite bude. Brigádu nezhnáňam, mám všetko čo potrebujem a tiež mám nejakú finančnú rezervu keby bolo niečo treba. Plánujem začať cvičiť pretože som si už 2x povedal že chcem po lete prísť do školy po prázdninách namakaný ale zatial som sa k tomu nedokopal tak snáď sa mi to podarí a na začiatku dalšieho roka zahviezdim.

MaTy: Hezký, to jsem si říkal taky každý školní rok, ale nikdy se to nevyplnilo. Už tě nebudu trápit a přejdeme k SP, co ty na to?
Zagz: Súhlasím.

MaTy: Tak začneme. Jak jsi se o SP dozvěděl?
Zagz: Ukázal mi ju spolužiak s ktorým som bol velmi dobrý kámoš. Pripojil som sa tam a vtedy ma to moc nebavilo, len sme tam robili blbosti a vôbec som nevedel o čo ide.

MaTy: Ten spolužák ještě hraje, nebo to ukončil?
Zagz: On to už nehrá a nehral to ani vtedy. Našiel to náhodou, bavilo nás to asi hodinu a potom sme to vypli.

MaTy: Aha. :D Kdy jsi začal tedy aktivně hrát a co tě přimělo zůstat?
Zagz: SP som znova našiel koncom roku 2013, nemal som čo hrať a tak som si spomenul na SP. Pripojil som sa, začal som sa nejako okukávať a celkom ma to chytilo.Bavilo ma zarábať stále viac a viac $.Potom prišli firmy, nemovitosti a gangy. Človeka to chytí a veď to poznáš sám :D

MaTy: Poznám. Jsi označován také za jednoho z největších miliardářů SP, co nám povíš o svém majetku případně sdělíš čtenáčům jak na to?
Zagz: Tak moje maximum by som odhadol na 10mld. Trvalo mi to cca 3.roky, mal som top domy, top nemovitosti a zakončil som to 3mi reklamkami - zelená , žltá , biela. Kedže tam bolo drahé inkaso tak som nemovitosti dal strážiť mojím dlhoročným parťákom Eminemovi a Tripsovi. Po vstupe do AT som im nemovitosti daroval kedže som prehral stávku a do AT som sa dostal :D Ostatným odkazujem len to že kúp lacno, predaj draho. Najviac sa oplatí kúpiť nemovitosť, chvílu počkať a potom to predať.
img.tpx.cz/uploads/%5ECDEE1AC938221A71AACA3609CDF8287283E2246934A7A979BD%5Epimgpsh_fullsize_distr.png


MaTy: Nikdy se nevsázet o majetek je také jednou ze zásad zbohatnutí koukám :D. Píšeš tu o Eminemovi a Tripsovi, znáš se s nimi osobně? Jak dlouho spolu držíte?
Zagz: Poznáme sa cca. 4 roky, s eminemom dokonca aj osobne. Hrávali sme SP rok spolu a potom sme zistili že bývame v rovnakom paneláku. Ja som sa potom odsťahoval ale v kontakte sme stále.S tripsom sme osobne ešte neboli ale cez leto by som sa chcel určite stretnúť pretože 4 roky je dlhá doba a je to fajn týpek.

MaTy: Hezký, teď bych přešel k moderátorovi. Co tě vedlo podat si přihlášku do AT?
Zagz: Ani sám ti neviem. Na SP som pôsobil dlho tak som si povedal prečo nie. Myslím si že mám čo ponúknuť. Napísal som prihlášku, moju celkovo prvú a klaplo to.

MaTy: Tak to blahopřeji. Někdo takové štěstí na poprvé neměl, ehm ehm. Jaké byly tvé první dojmy, když si se měl ozvat na Skype Fifovi?
Zagz: Oznámil mi to trips. Najprv som mu to neveril tak som šiel hneď na web a tam som sa uvidel v prijatých. Bol to dosť dobrý pocit. Tešil som sa ako malé decko čo ti budem klamať :D

MaTy: Jak jsi byl přivítán mezi současnými kolegy a mezi hráči? Byl už nějaký problém s někým?
Zagz: Po prvom pripojený na server sa ma každý snažil potrolliť a že im to aj vyšlo :D Problémy zatial neboli a dúfam že ani nebudú lebo ich nerád vyhladávam. Sú hráči ktorý sú radi že som sa dostal ale samozrejme aj taký ktorý si nemyslia že do AT patrím.

MaTy: Tak to je u každého, hlavně že oni by byli právě tou osobou, která se tam hodí, že? :D Co si myslíš o komunitě dnes a komunitě, když jsi začínal.
Zagz: Tak ja keď som začínal tak to bola éra gangov, vtedy sa nehralo moc na peniaze ale na to kto vedel lepšie jazdiť GRka. Hafo gangov, same grká,uzemka. Vtedy ešte legendárne gangy ako IB ,OD , 18th , CCG. Na dnešnú komunitu som si zvykol. Ich názor namňa nezmením ale môžem zmeniť ja svoj pohlad na nich. S tými s ktorými chcem sa bavím, a tých povedzme "hejterov" mám vieš kde.

MaTy: Věnuješ se gangům, i když jsi nyní jako moderátor?
Zagz: Gangom som sa naposledy venoval aktívne za čias P&G neskôr HDL. Odvtedy som bol v gangoch takpovediac len pre farbu nicku. Momentálne už GRka jazdím naozaj len raz za čas a to len pre zábavu. Takže nie, gangom sa už dlhšiu dobu nevenujem.

MaTy: Máš nějaké nesrovnalosti mezi členy AT, nebo je to ten nejlepší kolektiv, jaký jsi si mohl přát? Včetně mě samozřejmě.
Zagz: Zatial som v AT krátko a žiadne problémy niesu. Kolektív je paráda, pomôžu keď niečo neviem takže sa nemám na čo stažovať. Samozrejme že si tam ty, kvôlu tebe som predsa šiel do AT :D

MaTy: Já jsem ta celebrita, mě tam mají všichni rádiLOOL. Jak to vidíš s tebou a AT? Máš nějaký vysněný post (správce, hlavní, ...)
Zagz: Tak ono to je tak že na jednej strane je to zodpovednosť ale na druhej to má aj nejaké výhody. Zo správcov by som najradšej zaujal post Správcu Akcií pretože si myslím že je to zodpovednosť aj zábava v jednom a myslím si že tá zábava je pre hráčov hlavná.

MaTy: Když jsme u těch výhod a nevýhod, jak vnímáš rozdíl mezi klasickým hráčem a administrátorem? Je to výhoda nebo nevýhoda?
Zagz: Každý hráč si myslí že byť adminom je haluz že vlastne nič nerobime a len zneužívame príkazy. Za tých pár týždnov čo som v AT som ešte nemal chvílku pokoja pretože sa tam stále niečo deje a treba dávať pozor na každú stranu. Je to o tom uhle pohladu, hráči ťa poznajú a na druhú stranu je to občas dosť práce sa postarať o server.

MaTy: Jak vnímáš Superpařbu jako celek? Je něco, co bys změnil nebo se aspoň o to pokusil?
Zagz: Ja asi nič. Zvykol som si že nie všetko funguje :D Meniť by som asi nič nemenil aj keď je ešte vela vecí ktoré by išli zmeniť alebo pridať ale v tom dúfam práve príchodom novej RZE10 na ktorú sa velmi teším.

MaTy: To se těší nejspíše každý. Máš zatím nějaké dodatky, které by jsi rád sdělil hráčům, nebo se vrhneme na to nebo to?
Zagz: Môžme sa vrhnúť na to alebo to.

img.tpx.cz/uploads/Zagzik-rozhovor.png
Párty nebo Superpařba?
Superpařba

Server nebo web?
Server

Škola nebo práce?
Škola

Nosferatu nebo Fifa?
Obidvaja sú v pohode takže Fisferatu

MaTy nebo Za[G]z?
Za[G]z
Egoistický moderátor
Egoistický
To nebyla otázka. :D
viem viem :D

Léto nebo zima?
V zime leto v lete zima

Konec rozhovoru nebo další otázka?
Môžme koniec


MaTy: Už jsem se bál, že po těch 4 hodinách budeš chtít další otázku. Máš něco na závěr, co bys rád vzkázal čtenářům?
Zagz: Odkázal ? Možno len to nech sa nesnažia byť niekto kým niesu a správať sa nasilu drsne.

MaTy: Já ti děkuji za rozhovor a ať se daří v administrátorské kariéře, měj se.
Zagz: ďakujem aj ja za pozvanie a maj sa
Upravil/a Czech_ dne 11.06.2020 01:22
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
EM1N3M
Pekný rozhovor a zaujímave otázky aj keď 90% z toho som vedel :D . Zagz je najvačši borec na sp ktorého poznám a prajem mu len to najlepšie či už v AT alebo v živote :D.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=23554
Saph1R
Zax... Hned se mi při tom vybaví samo12 a 18th. Jsem rád že se tu ještě drží tací lidé. Rozhovor jsem letem světem proběhl, ujde to.
LSK
Pekný rozhovor a ninkom. Fasa typek, mam uz niečo spolu odohrane. Zabudol si ale spomenúť že k reklamkam si sa dostal aj s mojou pomocou xD. A maty len tak dalej s takými rozhovormi.
GL obom prajem
MaTy
Díky všem za hodnocení.
Citace
maty len tak dalej s takými rozhovormi
Toto byl poslední rozhovor, ale díky.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Teczka83
Čitelný rozhovor. Otázky celkem vyvážené osobní/herní. A Zagz je v pohodě hráč. Podraví, pokecá. Takových je málo.
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
13 Hlasů
46%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasů
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasů
21%
Ne
4 Hlasů
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 16