Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Avatar + podpis. [25 až 50 mega odměna]
Nosferatu
Zdravím komunitu grafiků na našem serveru,
tak mě napadlo, že vás otestuji a nechám si od vás vyrobit Avatar + podpis a jeden dodatkový obrázek.
Co se týče tématiky? Řekl bych, že je jasná.
Priorita je tématika upíru, která má do sebe zahrnovat i nádech krve.
Příklad si můžete vzít z mého současného avataru a podpisu.
Nemusí to být jen upíři, může to být i tématika satanská, nemám s tím žádný problém ba naopak.
V Avataru by měl být zapsán můj nick a to rudě červenou barvou v podobě Nosfe.
Do obrázku co se podpisu týče, tak opět tou samou barvou jako u avataru chci napsat Vizitky nebo Vizitka by Nosfe To nechám na vás.
Ale ať to všechno ladí a ať je to temné.
Třetí obrázek
tam bych chtěl zvěčnit své nemovitosti, takže Ottos, Estates a Come a Lot Hotel.
Popřípadě do toho zapsat názvy těch nemovitostí.
Opět do tajemná ať to ladí s avatarem a podpisem. Kreativitě opravdu meze nekladu a pokud tady bude někdo tak dokonalý a udělá něco přesně co si přeji, tak může dostat i víc než těch 50 milionů.
Pokud si tady vyberu výherce, tak pro mě může tvořit i další grafické umění a bude za to dobře odměněn i do budoucna.
Doufám, že jsem vám napsal vše a tak směle do toho přátelé.
I kill people and I like it
Gameluner
Zdravím,

Je to vytvořené narychlo, ale všecko jde upravit, případně vytvořit něco úplně jiného.
img.tpx.cz/uploads/NosferatuAvatarByGameluner.png

URL:
https://img.tpx.cz/uploads/NosferatuA...eluner.png

Zatím. Hi
Our dead are never dead to us until we have forgotten them.

img.tpx.cz/uploads/GamePodpis.gif

Friendship is the only cement that will ever hold the world together and friends are those rare people who ask how we are and wait to hear the answer.
Nosferatu
Ahoj,
když to srovnáš s tím co mám momentálně, tak je to slabé. Je to hezké, ale pro mě málo. Smile
A tak můžeš zkusit ještě něco, děkuji.
Rich
Ja viem, je to moc prehnané :D .
img.tpx.cz/uploads/NosferatuavatarbyRich.jpg
Dá sa to zmeniť, stačí napísať.
Ak sa ti lúbí písmo, ale ie obrázok napíš. Farba, štýl.. (všetko :D )
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Nosferatu
To je opravdu hrozné, to totálně nesplňuje moje požadavky a ani z daleka se to nerovná mému současnému podpisu ani avataru.
Disco
Ahoj,
pokusil jsem se něco vytvořit, snažil jsem se co nejvíc držet toho zadání, protože koukám že se to tu kolegům vymstilo :D.

První tedy avatar:

Dále podpis:
Zde jsem musel trochu poměnit barvu jména, protože by to nebylo dost vidět.

Teď bohužel nejslabší výtvor, snažil jsem se aby to co nejvíc zapadalo k tomu podpisu.

Projekty uložené mám, takže kdyby bylo třeba mohu cokoliv upravit.
Nosferatu
Ahoj,
avatar, bohužel nesplňuje mé požadavky, já bych tam raději ženu s tou tématikou.
Co se podpisu týče, tak obrázek je fajn a vypadá to dobře. GIF moc nemusím, ale obrázek super.
Co se týče těch nemovitostí, tak si zatím první a libí se mi to.
Takže uvidíme pokud už se nikdo nepředvede, tak si tvou tvorbu určitě až na avatar vezmu. Smile Ten pokud chceš můžeš zkusit udělat ještě. Jak říkám, drž se toho co mám aktuálně. Neboj se toho. :D Ale zatím nejlepší.
zorys
img.tpx.cz/uploads/nosfeavzrcs.png

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
Disco
Zkusil jsem ještě jednou ten avatar, trošku jsem pozměnil styl, připadalo mi to tak zajímavější :D.

img.tpx.cz/uploads/nosfeavatarbydisco.jpg

URL: https://img.tpx.cz/uploads/nosfeavata...ydisco.jpg
Nosferatu
Díky pánové, nechám to tu otevřené ještě pár dnů, pro případ že to ještě někdo zkusí. Smile
Potom se tedy ozvu výherci.
OndraS
Ahoj nemohl sem najít vůbec podobné obrázky co máš ty na avataru tak sem zkusil jsem zkusil jenom avatar, kdyžtak ten podpis a ty nemovky dodělám

img.tpx.cz/uploads/nosferatuavatar2d.jpg

img.tpx.cz/uploads/nosferatuavatar1d.jpg
Nosferatu
Ahoj, díky za návrhy, ale tohle je pro mě slabé no. :D
zorys
Horší tématiku si fakt dát nemohl :D Najít něco, co by odpovídalo popisu je fakt těžký, ale výzva je výzva, tady máš podpis nemek a vizitku. K vizitce bych dodal, že si ze mě asi Adobe dělalo prdel a furt mi zesvětlovalo barvy, tudíž to je míň rudý, než jsem to zamýšlel.
img.tpx.cz/uploads/nosfevizitkaztcs.png
img.tpx.cz/uploads/nemkynosfezrcs.png

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
Swampy
I když jsem amatér, tak jsem to chtěl vyzkoušet ;)

img.tpx.cz/uploads/nosferatu.jpg

//EDIT

img.tpx.cz/uploads/nosferaturrrrr.jpg
Upravil Swampy dňa 13.06.2018 22:11
Fifa
Citácia
Swampy napsal:

I když jsem amatér, tak jsem to chtěl vyzkoušet ;)

img.tpx.cz/uploads/nosferatu.jpg

Především i amatér by měl vědět, že avatar zde na webu má rozměry 150x150 bodů. Pro ty pomalejší a méně chápavé je to čtverec, nikoliv jiný obrazec. Takže když máš nějaký obrázek, který už není stažený ve tvaru čtverce, je třeba ho upravit tak, aby to čtverec byl, taková úprava jde už udělat několika způsoby. Když je obrázek větší, než požadovaný rozměr, sám se zmenší, ale rozhodně není fajn sem dávat obrázky o rozměru 1000x1000 bodů, jelikož je to k ničemu. A kdyby jsi popřípadě někdy tvořil GIFy do avataru, musí být přesně v požadovaném formátu, jinak GIF nefunguje a zobrazí se jako normální obrázek.
img.tpx.cz/uploads/ATomasPodpis1111.png
Nosferatu
Zdravím pánové,
bohužel nikdo z vás nenaplnil mé požadavky do jisté míry.
Asi nejvíc se avatarem přiblížil Swampy, ale bohužel, stále to není to co hledám.
Každopádně Swampy, tobě dám nějakou malou odměnu za to, že si se alespoň přiblížil.
Obrázek co se týče těch nemovitostí bych si vzal od Zora, takže se mi určitě ozvi.
No a kolega Disco si za svůj čas, který té tvorbě věnoval, taky něco zaslouží.
Vy 3 mi tedy napište na serveru o odměnu.
Každopádně obrázek použiji jen jeden a to ten od Zora na ty nemovitosti.
Všem zúčastněným děkuji a chápu, že jsem zadal nelehký úkol.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
19 Hlasov
21%
Skyrace
22 Hlasov
24%
Deathmatche
5 Hlasov