Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor s LSK.
As3
img.tpx.cz/uploads/34462668_988570057976191_1647497764814192640_n.png


Zdravím, vítám vás u rozhovoru s hráčem Lisiakem, hezky se usad'te a doufám, že se vám dnešní díl bude líbit

Červený text - As3
Bílý text - Lisiak_

img.tpx.cz/uploads/34436360_988570044642859_1504871023424569344_n.png


Zdravím tě Lisiaku,
chtěl bych tě přivítat u dnešního rozhovoru, doufám, že jsi doopravdy velmi připraven a jsi psychicky připraven, pokud ano, můžeme tedy začít.

Zdravím ťa taktiež Ase, som poctený, že som bol pozvaný k rozhovoru... myslím, že môžme začať.

Tak to jsem rád, položím klasickou a velmi ohranou otázku, sdělíš nám něco o svém realném životě?

Takže...
Volám sa Lubo, pochádzam z východneho Slovenska, navštevujem Gymnázium. Medzi moje záujmy patria trávenie času s rodinou, poprípade chill pokec na TS-ku s kamaratmi. To je asi všetko, čo by vás mohlo zaujímať.


Hádám, že když studuješ Gymnázijum plánuješ jít i na Vysokou školu, je tomu tak?

No plánujem, ak zmaturujem :D :D . Chcel by som ísť asi na technickú, to mi je asi najbližšie. Uvidíme o rok, možno sa mi do vtedy zapáči niečo iné :D.

Určitě to zvládneš, seš naše chytrá Lištička, sděl nám jaké máš zájmy ve svém životě.

Ako som už spomínal, väčšinu volného času trávim v pohodlí domova s rodinou, alebo za PC, kde sa rozprávam s kamarátmi a popri tom hráme nejaké tie hry. Vonku ma nedostaneš. ??

Když tě ven teda nedostanu, tak se i tak zeptám. Dělal si někdy nějaký sport? Popřípadě nějaké práce u domu nevedeš?

No, to bolo dávno. Ako každý chlapec som hrával futbal, aj súťažne, ale moc mi to nešlo. Bol som čierna ovca tímu, zohrieval som lavičku. Po roku som toho nechal ??. Ako další šport som hrával stolný tenis, ktorému som sa venoval zhruba 7-8 rokov. Dnes mi však už ani to nejde. Stratil som prax. ?? A okolo domu je stále čo robiť, ale to nieje moje hobby, ale povinnosť, na tie si sa nepýtal :D :D.

Dobře, děkuji za odpověd', náhodou práce rozehřívače lavičky je fajn, člověk si tam užije :D :D Jsem rád, že jsi mi dal otázku do hlavičky a tak ti jí položím. Sděl nám, jaké jsou tvoje povinnosti?

Že som nebol ticho -_-. Tak síce niesom školopovinný, ale do školy stále chodím. Berem to ako povinnosť, inak by som niekde vo fastfoode obrácal hranolky, a tak skončiť nechcem. A ako dalšie sú tie práce okolo domu, ktoré ma nebavia, ale niekto to robiť musí, a koniec koncov nieje toho až tak vela. :D

No jo, máš pravdu, byla to velmi dobrá otázka. Když píšeš, že nejsi školně povinný, znamená to, že už máš asi na 18let pokud se nepletu, vlastníš řidický průkaz?

Som hrdým majitelom vodičského preukazu, ktorý som urobil na prvý krát. GR in real life :D

Stačilo jednoduše napsat, at' chodíme kanálem. Jaké fárko máš doma?

Momentálne nemám žiadne, keďže jedno som už stihol rozbiť. ALE NEBOLA TO MOJA VINA! Jazdime bezpečne. :D #Kappa

No hlavní je, že jsi to přežil, jaké luxusní fárko jsi rozbil?

Mal som Porsche, teda Daewoo.

To vážně? Jaký model Daewaa si vlastnil?

Tico, je mi za ňou smutno Sad

Ty si rozbil auto za pár tisíc Kč? Kam si s tím vletěl? Jinak je normální, že obracečí hranolků mají takové auta?

Takže, hranolky ešte neobraciam hej?! A k tomu incidentu sa nechcem vracať, do teraz pri pomyslení na to plačem Pláču

Samozřejmě, že nebudeš obraceč hranolků, když máš ve hře x milionu a v realném životě taky x milionů, no fůha. Chtěl bys ještě sdělit něco k Realnému životu nebo můžeme přejít k Virtuálnímu životu?

Myslím, že viete toho už dosť, môžme prejsť na virtuál.

img.tpx.cz/uploads/34458493_988570047976192_2611588743034830848_n.png


Dobře, kmen rozhodl. Sděl nám něco o tvém nicku.

Takže pôvod nicku. To nieje nič zložité. Ako 12- ročný chlapec som obluboval pozerať herné série od youtubera zdochliakka a taktiež som obdivoval líšky ako stvorenia. A tak som si to spojil, a vznikol nick Lisiakk_. Po čase mi to ale prišlo dosť detinské, že takmer dospelý človek používa nick Lisiakk_ a tak som ho skrátil na LSK ako to bolo vtedy v móde vynechávať samohlásky v slovách. Tadáááá

Lišky jsou pěkné stvoření :D Máš naprostou pradu, já si taky z nicku Prase udělal Ase. Hihi. Dobře, položím ti další otázku, jak si přišel ke SuperPařbě.

K SP som došiel ani neviem ako. Na prelome rokov 2012/2013 som hladal nejaký server, kde by som mohol večer pochillovať. Do vtedy som hral stunt servery, kde ma to bavilo max. na pol hodku. A tak som natrafil na SP, na ktorej som doposial na všetkých účtoch, kedže niektoré mi prepadli, nahral cez 2500h.

2500hodin je pěkný čas a doufám, že toho nelituješ, ikdyž ti to k ničemu nebude. Jak probíhal tvůj začátek na SP?

Na SP som sa po prvý krát prihlásil pod nickom LuBo (vysoko originálne) a nahral na ňom okolo 60-70 hodin. Ako 13 ročný som som velmi nechápal, čo tam mám robiť. :D
Asi po pol ročnej prestávke som sa napojil znova, to už pod nickom Hero_123, kde som dal cca 250-300 hodín. Bol som obyčyjný hráč, ktorý robil misie. Takmer celých 300 hodín som strávil vo firme Hasiči SF, ktorú viedol Dusan, ktorý hráva dodnes a boli to jedné z top momentov na SP. Pokial to Dusan čítaš, zdravím Ťa.
Po tom, ako mi prepadol účet Hero_123, som sa napojil na server pod nickom Folam_Sa_Ftefan. To som už bol mazák, a čo to o serveri vedel, avšak stále to bola len 1/10 z toho, čo server ponúkal. V tej dobe som sa spoznal s Rostom, s ktorým občas prehodím páru slov aj dnes. Rosta ma naučil vela vecí na SP a aj vďaka nemu viem o serveri tolko kolko viem. Po čase som si nick zmenil zo Ftefana na Lisiakk_. Na tomto účte som odohral zhruba 1500h, a po tom ako som si v júni 2015 kúpil CSGO mi účet prepadol, kedže som nerdil nové csko.
A od 13.augusta 2016 hrám znova, logol som sa pod nickom Lisiakk_, zmenil som si ho na LSK a som tu dodnes


Fůha, děkuji za rozepsání, je vidět, že máš na SuperPařbě pár dní a let odehráno, věnuješ se nějak gangům?

Gangom som sa začal venovať až na tomto účte. Do gangu ma po prvý krát dotiahol Deminger, kde som jazdil dofky, ku GR som sa nedostal. Po zrušení som bol u Matyho, kde som tiež jazdil len občasne dofky. Moja púť grkami začala v gangu Supremes, ktorú vlastnili Lagz, Alexx a myslim ze aj osgood. Alex a Osgood obchadzali, ale to som sa dozvedel až neskor. Boli to práve oni, kto ma naučil základy a brával ma na grka, za čo im ďakujem ? . Ale stále som slabý kus :D

Na jaké gangy budeš vzpomínat?

Určite na Hope Experts, $upreme$, z ktorých sa neskôr stal gang Reckless Side, kde som zažil doteraz asi najkrajšie chvíle čo sa SP týka. Potom určite gang Still Not Dead, kde som mal možnosť okúsiť, aké to je veliť gangu, ktorý treba rozbehnúť. Ale za mňa stále topka RS.

Myslím, že hraješ na SP dlouho, mohl bys nám sdělit, jak myslíš, že se dle tvého změnil gang systém?

No to ti neviem povedať, gangom sa venujem len rok, predtým som to nesledoval. Ale i za ten rok možem povedať, že ostali už iba 1-2 kvalitné gangy. Ostatné sú len také, že "hej, poďme si zajazdiť", nieje to už o komunite.

No, v tomhle nemůžu souhlasit ani nesouhlasit, takové věci mě už nezajímají. Myslíš, že se stala nějaká pokroková věc v herním módu?

No to neviem zhodnotiť, počas môjho hrania sa toho dosť zmenilo, a úprimne si už nepamätám všetky tie zmeny. Na všetko sa dá zvyknúť. Každú novú vec hráči najprv skritizujú, ale po páru týždňoch si na to tak či onak zvyknú.

Děkuji za odpověd', jak jsem řekl výše, nebudu se k tomu vyjadřovat. Chtěl bys být někdy součastí admin teamu?

Pokúšal som sa o to, nevzali ma, čož ma mrzí, kedže si myslím, že mam čo serveru ponúknuť. Ale to je už na kompetentných, či ma do AT vezmú. V každom prípade som odhodlaný pomáhať serveru ako len viem Smile .

Netušíš z jakého důvodu tě nevzali?

Nemám šajnu, asi im niesom sympatický :D .

Nevadí, třeba to výjde někdy jindy. Od kdy máš hodnost Třídiče odpadu?

O túto hodnosť som sa prihlásil zhruba pred 1 a 1/4 roka, kde ma vzali na prvý krát. Avšak bola mi raz odobratá z dôvodu suspendu na webe, o ktorom si doteraz myslím, že bol prísny a neférový. S tým už ale nič neurobíme. Stalo sa Smile

Chtěl by sis někdy vyzkoušet nějakou jinou hodnost? Třeba Žurnalistu? :D

Hmmm... to asi nie. Nedokázal by som vymýšlať otázky na hráčov, zháňať grafiku a nakoniec byť skritizovaný, že som nevybral toho koho chceli vidieť a spoznať :D. Myslím, že momentálne máme dobrých a nenahraditelných žurnalistov Smile .

Ono se to jenom zdá, že to je složité, stačí najít člověka, grafika a otázky jdou od sebe bez myšlení :D Jak hodnotíš práci administrátorů?

Prácu AT hodnotím ako celok vcelku fajn. Sú tam lepši ludia, sú tam ludia, ktorí by tam podla mňa nemali byť. S žiadnym adminom nemam osobný problém a keď trebalo, vždy mi pomohli.

Naprostou souhlasím, že jsou tam lidi, kteří tam jsou vlastně jen pro zábavu a pro staty, jaký máš nejoblíběnější job na SP?

Nooo, joby už nerobievam, nemky ma uživia :D Behám z jobu do jobu, a to hlavne za komunitou do firiem alebo pomôcť s náborom. Najoblúbenejší job na zárobky ako newbie je isto Hasič. Ten job ma bavil a baví ma dodnes, len škoda, že je už mrtvý. Momentalne preferujem Bezpečáka, keďže sa môže portovať na /zakaznik a ma sawny 😀 😀 i keď sawny neviem, ale vyzerám s nimi drsne :D

Alespoň si můžeš ukrádat zbraně :D Jaké nemky vlastníš?

Keďže každý vie, že som módny guru, vlastním 3 zo 6 nemiek s oblečením na serveri, a to konkrétne Didier Sachs, Sub Urban a ZIP.

Plánuješ si pořidit i nějaké jiné nemovitosti?


Momentálne som spokojný s tým, čo mam... ale novým ponukám sa nebránim, som ochotný to vymeniť, ak príde fajn ponuka.

Dobře děkuji, chceš ještě něco sdělit o Virtuálním životě nebo chceš přejít na Co bys radši?

Neviem čo viac dodať o virtuále, poďme ďalej 😀

Dobře.

img.tpx.cz/uploads/34635587_988570051309525_3577576636511420416_n.png


Realný život / Virtuální život
Realný samozrejme :D

PC / Konzole
Preferujem PC

GTA / MAFIA
Stará Mafia, nové GTA

Pivo / Voda
Piwo moje paliwo

Jídlo / Pítí
Pití

Škola / Práce
Škola

Tico / Porsche
Tico ❤

Loly / As3
As3, sorry loly :D

Zelenina / Ovoce
Ovocie

Kuřecí maso / Věprové maso
Kuracinka

Čaj / Káva
Čaj

Žurnalista / Třidič odpadu
Třídič odpadu

Konec / Pokračování
To je na tobě.


No, děkuji za tvoje velmi chytré reakce :D :D Většinou to končí vždy CBR a ted' to nebude vyjjímkou.

Chtěl bych ti poděkovat za tvojí ochotu, děkuji, žes byl mým hostem a přeji ti hodně štěstí a úspěchů.
Děkuji


Ja ďakujem, že som sa mohol podielať na tomto rozhovore. Prajem i tebe i čitatelom vela úspechov v ich životoch, ak nejaké majú :D. Maj sa

-

Děkuji za dočtění až sem a přeji hezký zbytek týdne.


,, S Pinkem to začíná, s Pinkem to končí. "


Za grafické výtvory děkuji hráči jménem Loly

Upravil Czech_ dňa 11.06.2020 01:24
Loly
No tak rozhovor sa mi celkom páčil, až na to "Co bys radši"... RS TOP <3 čo iné dodať
img.tpx.cz/uploads/bannnanana.png
Rosta
Ftefan !! 😀 Pamatuju ty casy, kdyz ti bylo 14 a parily jsme spolu 😀😀 Uz od zacatku jsem te odhadoval spis na starsiho typka, dalo se s tebou rozumne pokecat. Skoda, ze ti nevysel ten admin, myslim by ti post sedl na vybornou. BTW momentalne taky jezdím v Daewoo, predpokladam ho nebylo tezke rozstrelit je to auto o ktere kdyz opres kolo tak druhy den budes mit promacknuty plech 😂😀 ale brzo bude Audi ❤️

Jinak co se tyka rozhovoru, tak se to nechalo cist, ale predstavoval bych si lepsi otazky.
Deminger
LSK velikansky typek ma rozhovor super super. Pozname sa kolko 2 roky ASI? ty dodavkar bez skillu. Ale nie rozhovor asi 1. Co som prečítal do konca dost som sa dozvedel o tomto typkovi nech sa ti dari v zivote. V hre nie tam už si lovaty dosť tých nemiek máš na rozdávanie ✌️.Ase fajne otazky. Ahoj
LSK
Dik moc chlapci za vyjadrenia. ďakujem asemu za jeho čas. Škoda Rosťa, mohli sme ísť drag, ale moje daewoo je už na srotovisku :D
MyReS
Krasne rozhovor s LSKom aj pekne zafarbené texty Smile)
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=15321


>>S1NCE BY 2K13<<
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
14 Hlasov
48%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
21%
Ne
4 Hlasov
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
3%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 19