Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Euro Truck Company [17]
Jenda51
img.tpx.cz/uploads/eurotruckcompanysdjfksjfdvbgjfg.png

Citácia
Úvod

Vítej u naší firemní vizitky!
Pohodlně se usaď, vem si něco k jídlu a čti! Naše firma byla poprvé založena
16.6.2018, když jsem ji založil společně s JagymCZ a vytvořili jsme jednu z nejaktivnějších firem. Bohužel nám firma moc dlouho nevydržela a po několika týdnech jsme si prodali. Dne 13.1.2019 jsem firmu s pomocí Tomqeho opět dal dohromady a přemístil jí do Easter Bay.

Citácia
Vedení firmy

Při prvním založení firmy se o ni starali Jertn & JagyCZ. A při druhém založení se o ní stará Jertn, Tomqe a Stratovarius, již bohužel bez Jagyho, který před začátkem školního roku 2018/19 skončil s hraním na SP.

Citácia
Plat a Hodnosti

Když poprvé přijdeš do naší firmy, tak dostaneš hodnost Trucker s platem 95% + práva na respawn, invite a tankování za firemní peníze, aby jsi nemusel utrácet ze své kapsy.

Po nějakém čase, který strávíš u nás ve firmě si můžeš vybrat vlastní hodnost, popřípadě vyšší plat.

Citácia
Mise

Jezdíme misi ze Spinybed do Angelpine. Mise trvá zhruba 6-8min. Jezdíme kolem vesničky Fort Carson, která se nachází nedalo vězení, do kterého tě zavřou admini, když na serveru budeš zlobit. Misi zapneš pomocí přikazu /mise 6700 6800. Jezdíme jí s přetížením, takže když nás stopne fízl mise se nám zruší a dostaneme 1 wanted level.

Citácia
Vozový park

V naší firmě se zaměřujeme hlavně na cj, takže bereme od 60b a proto máme ve firmě 10x RoadTrain+ArticleTrailer a 2x Cheetah
img.tpx.cz/uploads/vozovyparketc2012019.png

[quote
Galerie
[/quote]]
Zde budou různé fotky a videa!
img.tpx.cz/uploads/srgdsfgkjdfhgksdhgsdfg.png
img.tpx.cz/uploads/sdtgjsgkjhkgsdhgsdgs.png
img.tpx.cz/uploads/gsfgsdflkgjagahsdga6g5df654gd.png
img.tpx.cz/uploads/gdf15g4df5gd56fgd.png

Upravil Jenda51 dňa 20.01.2019 22:08

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=28775

ty na mým levlu? leda ve snu...
Kuba42
Vizitka pěkná, přehledná a decentní ;)
Za mě pozitivní názor, jen tak dál Smile
Michaldy
AHojda Vjertník , vizitka pekná stručná jasná vístiná :D tak nech ti to vydrží ,občas skočím pozrieť od vedla od mojej firmy :D ,ešte raz GL Smile
Smooth
Ahoj, máš pěknou vizitku, stručnou, výstižnou, prostě vše co je potřeba. Přeji ti ať se ti firma hezky rozjede a vydržíš u toho.
S pozdravem
Kolega Smooth Smile
Cappuccino
Ahoj,

vizitka je jednoduchá, přehledná, ale obsahuje vše podstatné. Momentálně se ve firmě nacházím a líbí se mi jak kolektiv, tak vedení firmy. Tak hodně štěstí a ať firma vydrží a jen se zlepšuje.

S pozdravem
Regis
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=24041
JagyCZ
No nádhera Jertní, ať se nám daří spolu až do smrti. A začni mluvit na TS pořádně 😘😂
LSK
hrac firmu nema Lock!
Pink
Vizitka obnovena.
Salazar
Zdravím, vizitka je hezká, dozvěděl jsem se nové informace a doufám, že firma nebude prodána a budete jí mít dlouhou dobu jako já :D. Nezapomínejte tankovat na Spinybed benzíně když už jezdíte kolem :D.Tak hodně štěstí s firmou Smile
sokeres
Citácia
Tak to vemu stručně vizitka je stručná přehledná docela i slušně vypadající, Prostě povedená vizitka, Líbí se mi Smile, Přeji hezký den sOkEreS
Pafee
Bráško dobrá vizitka jazyk Za 3mg kúpim Smile
Czech_
Tato vizitka se mi moc líbí. Verim ze firma bude mit velkou budouctnost. Zatim jsem neměl cest se zastavit ve firmě, ale to urcite nekdy napravim. Co se týče vizitky : barvy super, smysluplnost textu na jednicku, celkovy dojem je dobry. Dle Meho jedna z tech "lepsich" vizitek. Good luck
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=30353

Házím makrely do schránek Makrelka

🇨🇿 🤝 🇺🇦
Cappuccino
Pokud vím, tak hráč firmu prodal. Lock!
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=24041
Arbys
Hráč už firmu nevlastní.

Lock!
img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998
Prejdite na fórum: