Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Reklamní obrázek
Fifa
Zdravím všechny grafiky.

Měl bych menší prosbičku. Chtěl bych od vás vytvořit obrázek, který bude reklamou pro server Superpařba. Co by obrázek měl obsahovat? Obrázek by měl mít tématiku GTA SA. Dále tam musí být zakomponovány nápisy názvu serveru, IP serveru, webová stránka a případně další informace, které jsou důležité pro případného nového hráče, jako např. nějaká upoutávací věta apod...
Ve vaší fantazii se meze nekladou!!! Snad každý tuší, jak by takový obrázek měl vypadat a jaká informace je pro nového hráče důležitá.

Je důležitý, aby to nějak dobře vypadalo, takže doufám, že mi zde nebudete házet nějaký kraviny...

Na vypracování budete mít snad dostatek času, tedy do 11.7.2018. Na odměně se domluvím s výhercem, který bude pouze jeden! Odměna nebude zase tak moc vysoká, nečekejte stamiliony.

Díky všem, co se pokusí něco vytvořit!!!
zorys

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
Fifa
Zoro, to vypadá velice pěkně, počkáme, co ostatní Smile
img.tpx.cz/uploads/ATomasPodpis1111.png
Arbys

img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998
Fifa
Díky za výtvory, které přišly i mimo tento topik. Nyní jsem dal všechny návrhy adminům k hlasování. Poté zde napíši výherce, se kterým se dále dohodnu. Prozatím zamykám.

Lock!

E://
Výherce vybrán, stal se jím Zorocus, na výhře taky domluveno.
Upravil Fifa dňa 16.07.2018 14:46
img.tpx.cz/uploads/ATomasPodpis1111.png
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
19 Hlasov
21%
Skyrace
22 Hlasov
24%
Deathmatche