Informácie o serveri
Čítať tému
Vizitka maxim92
|
|
maxim8292 |
Pridané 20.08.2018 20:10
|
![]() ![]() Príspevkov: 91
Založený: 01.02.16
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: maxim92 Odehrané hodiny na serveru: 1650+ Váš bankovní obnos: Furt se to střídá jednou 1mld po druhé 500mg.. Nasbíráno marihuany: Furt se to střídá nejvíce 100kg Vlastním dům číslo: 1100 Vlastním hotel číslo: Rodeo Hotel Momentálně jsem šéfem/členem gangu: nikde Můj oblíbený administrátor: Nosfe, ove, Salazar, Antíiik (antivirus). Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /info /e Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...): /e bridge Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Auto Smrti, závody. Mé oblíbené vozidlo: CHEETAH <3 Má oblíbená práce na serveru: Právník, novinář. <3 Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2 Vaše webové informace Váš nick na webu: maxim8292 Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): Furt se to mění Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): Furt se to mění Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Stará parta vždy při sobě ! 2011 / 2018 ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): NEVÍM Vaše osobní stránka Jméno: Otík Příjmení: maxim92 Datum narození: 92 Věk: 92 Kontakty: skype: maxim.922 Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Středočeský - Kolín - Velký Osek Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Dost Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Svobodný Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Student Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Ještě ve školce Jazyky: Čeština, angličtina,ruština. Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): Nechci mít, mám, nemám, chci mít. Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): v bytě S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodiči Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): dal bych si nějaku maminu Informace Vaší povahy Typologie osobnosti: cholerik, Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, bezstarostná. Informace o Vaší postavě Výška: 180 Hmotnost: 65 Postava: sportovní Barva očí: Modrá Barva vlasů: hnědá Brýle: Nepotřebuji. Na těle mám: Vousy: Vousy oholené Fotografie (ukažte se nám): anal , hovno Závislosti: Pivko Kouření: Ne! Nikdy Alkohol: Přestávám, ne, abstinent, s Mírou, i bez Míry, denně. Sex: Jak kdy. Když příjde nějaka mamča proč ne. MCBP. Závislosti: SP, ryby, BOX. Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: SP, BOX, RYBY Sport: BOX Literatura (zde uvedete žánr): NIC Hudba (zde uvedete žánr): Eminem - Lose YourSelf Zvíře: PES Můj styl Moje motto: Když nemůžeš tak přidej ! Moje webová stránka: superparba.eu Životní cíl: Do TOP 10 boxerů světa. Co nesnáším: Dementy Co miluji: maminy Oblíbená muzika: Eminem - RAP Oblíbené jídlo: Burgery ! Oblíbené pití: Cola, Kofola, soda Oblíbený film: Project X - 8 Míle Oblíbená kniha: Žádna Oblíbené oblečení: klasika black jeans , vans. Oblíbená barva: Modrá - černá. Nejvíce v poho lidi !: frajeři ! : MaoS. - Muj kšeftář ! xD [Lachtan]Danger.RMV, ove8 - Dalis je bůh! matok36, CloseUp - Prdel na skype. xD Nosferatu - Noční pokec. Víme svoje. Nejvíc frája ! lofastek - Dane,Dane xD Pbane Pbane xD RocketLauncherSs - Prostě nylez nic víc ! xD cortez - Můj BUGER na prachy <3 xD 2k12. yaroush - ty staré časy.. to byla pecka ! Kamionaku at se daří!:-) _PrOkill_ - Čítujem je Xena panna ? ![]() ![]() ![]() LuKi_ - Nojo lukin.... xD ... TOP Admin ! Smetyx - Smetááák ! xD /Vykradurozpocet 1000000000 xD Taky pohoda typek! Známe se už dloooouhoo. Pitras - Kid xDD ![]() ![]() ![]() ![]() Lapour Shaki err0rk0 Xena Kapo Kapr Marc_Woo Pavlinho03 Grizzly Wlk Kerry Je jich hodně ! sami víme ! DÍKY VÁM ZA TY SUPER ČASY 2011 / 2018 Upravil maxim8292 dňa 20.08.2018 20:33 |
|
|
MaoS |
Pridané 20.08.2018 20:18
|
![]() ![]() Príspevkov: 522
Založený: 11.07.12
|
lepšiu vizitku ma moja mama GL.HF |
|
|
Jenda51 |
Pridané 20.08.2018 20:25
|
![]() ![]() Príspevkov: 1099
Založený: 12.02.18
|
Nádherná vizitka je vidět, že jsi si s tím dal práci. Dost jsem se o tobě dověděl, ale čekal jsem že jsi mladší. GL na SP (RL není důležitej)
ty na mým levlu? leda ve snu... |
|
|
maxim8292 |
Pridané 20.08.2018 20:26
|
|
Jertn<33 Děkuji.... Ohhh.. JONOOO SP LIFE !! |
|
|
DangerRMV |
Pridané 20.08.2018 20:44
|
![]() ![]() Príspevkov: 1617
Založený: 01.04.11
|
Pěkná barevná vizitka na úrovni, patří k těm lepším. Díky za označení, to mě těší ![]() |
|
|
EM1N3M |
Pridané 20.08.2018 20:56
|
![]() ![]() Príspevkov: 533
Založený: 08.01.16
|
V pohode hráč a nemám stebou žiadny problém si jeden z tých lepších par krat sme aj volali. Ale to stým bankovým obnosom je asi preklik napísal si tam maosove peniaze takže si to radšej oprav na 5 mg .. ![]() |
|
|
maxim8292 |
Pridané 20.08.2018 21:13
|
|
Oveee ! xD Diky bro |
|
|
maxim8292 |
Pridané 20.08.2018 21:14
|
|
Emineme děkuji moc ! :-) Majetek s Maosem máme napůl neboj sa :-DD Střídáme si furt něco xD Sám víš... ![]() |
|
|
Salazar |
Pridané 21.08.2018 17:02
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 1337
Založený: 17.02.16
|
Maximek, takže vizitka fajnová, dozví se z ní člověk o tobě dost, ale jelikož bydlíš nedaleko mne, tak jsem již toto vše o tobě věděl. Děkuji za označení mezi oblíbenými administrátory, toho si cením. Co k tobě? Dlouholetej hráč SP, bereš to jako srdcovku a to se mi líbí, v celku v pohodě kluk, jen někdy si moc dovoluješ jako, takže klid ![]() ![]() |
|
|
maxim8292 |
Pridané 21.08.2018 17:06
|
|
Salazárku ! Do oblíbených adminu patris!! ![]() ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa