Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - maxim92
MaTy
img.tpx.cz/uploads/maximrozhvoro.png

Zdravím vás všechny u nového rozhovoru nyní s hráčem maxim92, opět můžete před čtením ohřát popcorn a můžeme se vrhnout ke čtení!

MaTy: Zdravím Maxime, popravdě ani nevím, jak tě mám oslovovat, můžeš se nám ze začátku představit, jak už bývá zvykem?
maxim92: Zdravím, stačí normálně maxim či žid :D tak v prvé řadě, volám se Otík i když to občas některým lidem nepřijde normální jméno. Rád se bavím, Dělám box a Musado (bojové sporty), a rád jsem s kámošema...

MaTy: Dle mého to je normální jméno, budu tě oslovovat tedy Maxime i nadále, pokud ti to nevadí. Jaké máš pocity z tohoto rozhovoru?
maxim92: Vůbec nevadí. Pocity, pocity... No, jsem trochu nervozní a doufám že to dopadne dobře...

MaTy: Určitě to dopadne dobře, nikomu se tu se mnou zatím nic nestalo. :D Studuješ, nebo už pracuješ?
maxim92: Hele, zatím studuju... A hlavně strašně piju, no někdo to zná i SP, Co občas vyvádím když jsem pod vlivem... Třeba Salazar si to zažil semnou i v reálu... :D

MaTy: A co konkrétně studuješ? Doufám, že jsi při všech smyslech zatím... Salazara necháme na později.
maxim92: Studuju Vojenskou Školu v Moravské Třebové.. Jasně že jsem, jeden kozlík mě nezabije .. Jasan

MaTy: Student voják, to jsme tu ještě neměli! Jak tě to napadlo studovat právě tuto profesi?
maxim92: No protože můj táta se zaobírá do bojových sportů ... A dělá už přes 20 let to Musado o čem jsem mluvil... A Musado je vojesnský sport a mohou to dělat jen vojáci. Takže právě kvůli Musadu jsem na této škole.. A ještě kvůli boxu.

MaTy: Jo takhle! Už plánuješ, co budeš dělat po studiu, nebo ještě pátráš?
maxim92: Tak protože mám trenéra Mistra České Republiky v boxu tak chci po studiu jet do Philadelphie a začít se rvát.. A chci to někam dotáhnout... Pokud by to nevyšlo tak bych dělal v Armádě ČR.

MaTy: To je pěkný, přeju ti, ať ti to vyjde a natřeš jim ve Philadelphii jak se říká zadek. Jelikož plánuješ pokračovat v profesi, kterou studuješ, tak nemám další otázky ohledně studia, toho si užiješ další dny. Máš ještě nějaké koníčky krom pití alkoholu, bojových sportů a kamarádů?
maxim92: No ještě... Jo! Mám... Kapraření... Chytání kaprů... Miluju přírodu a ty zvuky co dělá příroda je to prostě luxus ten čas ztrávený na rybách je to prostě pecka!

MaTy: Také jsem chtěl dříve rybařit, ale neměl jsem k tomu moc blízko. Jaký byl tvůj největší úlovek?
maxim92: Úlovek byl Jeseter Sibiřský 160cm a 22,5 kg tahal jsem ho 45 minut... A jako kapr 12kg a 90cm.... Na povodí Labe... Smile

MaTy: Hezky, já jsem ulovil max kapra na Vánoce ve vaně, po pravdě nevím kolik kg ani cm měl, ale byl dobrej... :D Máš přítelkyni? Nebo jsi momentálně sám?
maxim92: Jo ták.. :D Hele jsem sám..
maxim92: Spíše měl jsem, ale rozešel jsem se s ní kvůli takovým problémům. Nebudu tu zmiňovat.

MaTy: To respektuji a nevyptával bych se na důvody. Určitě se najde jiná např. v té Philadelphii. Máš ještě něco, nebo se můžeme vrhnout na herní otázky?
maxim92: No... Už klidně na ty herní otázky..

MaTy: Jak jsi se o SP a celkově SAMP dozvěděl? Jaké byly tvé začátky?
maxim92: Tak... O SP jsem se dozvěděl kvůli bratrovi.. Hrál od roku 2011 měl nick: maxim92 a ty starší hráči ho znají do dnes... A já jsem hrál s ním, ale to jsem byl ještě prcek... Měl jsem nick: otas aka Otík.... A bral jsem to spíše jako srandu a v roce 2012 jsem začal pořádně. Měl jsem s bráchou účet na půl... A tyto časy jsou magické! Potkal jsem nejlepší přátelé... A dneska už je to prostě jedna velká nostalgie... Velká většina už nehraje... Ale řekl bych že se pomalu vrací... No a od roku 2012 jsem hrál do 2013... A potom jsem měl nějakej ten půl rok pauzu a zase jsem začal nějak v Říjnu? Tuším? A v ten čas právě ty LEGENDY na SP končili ... A nastupovali ty nový... Jako Fifa a tady ty... Známe... A 2015, no tak to si pamatuju do slova a do písmene... :D To jsem začal pořádně obchodovat a začal jsem SP brát vážně... A ten rok se překulil na 2016... To se mi hned vybaví vybanování serveru adminem Shootem dobrým kamarádem... No jo no... Škoda... A 2017 a 18 to je prostě mega obchody já a můj kšeftář MaoS!
maxim92: Pokud chceš tak na konci vyjmenuju všechny lidi Legendy SP s kterýma jsem hrál..

MaTy: Jasně, na konci rozhovoru budou tvá poslední slova, tak je tam můžeš klidně zmínit všechny do písmene. Krásný začátek, jak se říká, začátky jsou nejlepší. Znáš někoho ze SP osobně? Případně jak jsi se s nimi poznal včetně Salazara.
maxim92: No znám ale oni už nehrajou ... Znám MaoSe, Marc_Woo a Pavlinho03 no a potom toho Salazara..
maxim92: Většina asi nebude znát, protože skončili již dávno..

MaTy: Salazara nyní každý pozná, tak jak jste se poznali alespoň vy dva? Byla to čistá náhoda, nebo jste se o tom dozvěděli na SP?
maxim92: Nene ... Můj kamarád chodí na Hotelovou Školu a Salazar taky ... Takže jsem kámošovi něco řekl o SP a hned se zmínil o Salazarovi... A prostě jsem si ho potom přidal na FB a šli jsme ven na pivko.. Atd..

MaTy: To je super se s někým takhle znát osobně a pokecat. Jaký máš názor na nynější SP a SP v roce 2011?
maxim92: Názor kdybych to řekl na plnou hubu tak bych měl Permu ale jako .... V roce 2011 ty lidi mi přišli více v chillu a v pohodě ... Admin Team mi přišel lepší... A na dnešní dobu.. No já nevím je to spíše taková korupce nebo jak to říct... Prostě vše je v dnešní době jen a jen o penězích...

MaTy: Kdyby něco, má cenzura je připravená, to se neboj. :D Jak se těšíš na novinky, které si ATomas chystá už pár měsíců k nové verzi?
maxim92: Jasan nebojím :D No těším se až moc... Ale podle Traileru to bude fakt super ! Bych řekl že se to podobá (nemyslím graficky) více GTA V ... Za to ATomase samozřejmě chválím a držím mu palce.

MaTy: To je dobře, věříš, že to přiláká nejen starší, ale i nové hráče?
maxim92: Podle mne 100%!! Protože o tom ví celá CZ/SK samp scéna... A určitě lidi přijdou...

MaTy: Také si myslím, že by se opět mohla zvednout aktivita na SP. Jaký máš názor na AT? Proběhly nějaké neshody mezi tebou a administrátorem?
maxim92: Jako AT... Upřímně... AT stojí za hov*o... Několik lidí je tam uplně v pohodě! Ano proběhly... Třeba s Wery... A chci se tu v rozhovoru ji omluvit co jsem dělal... Choval jsem se jako vůl... Svoje chování jsem si zlepšil.. Samo mi to napsalo hodně lidí... A ještě jedna velká omluva Wery...

MaTy: Jak to myslíš, že stojí za hov*o? Wery si to doufejme přečte a třeba i akceptuje tvou omluvu.
maxim92: Protože občas nějaký výjimky... To je fakt hrozny... Prostě nevím jak to říct... Řeknu to dětsky... Nadržování nad jinýma hráčema nad těma jakoby TOP... No nevím... Je to divné.. A snad omluvu příjme.. Tedy doufejme... Smile

MaTy: Jo tak, možná se to děje, možná ne, to ti pravdu nepovím, ale věřím AT, že to dají když tak do kupy a společně se nad tím zamyslí. Co ty a konec? Viděl jsem video a mnozí také, že končíš, ale opět zde hraješ. Touha po konci tě přestala zajímat, nebo co se stalo?
maxim92: Jo snad ano... tedy doufejme ... Po konci to je na to hodně otázek .. No můj věrný kamarád Danger mi napsal ať zase hraju.. atd A prostě CloseUp .. Mi říkal prostě neser na to ty tu budeš chybět... Rozdal jsem velký peníze ale teďka už je to jedno, měl jsem pauzu 2 měsíce ...Takže tak ... A nevím teďka mám firmu Právníky LV ... Hezky rozjetou nikdo se tam nehadá .. Takže dělám co mě baví ... A nevím no teďka prostě mě to více baví nevím co na tom je prostě nebo spíše co se změnilo za ty 2 měsíce.

MaTy: Taky to tak mám, končil jsem před 3 měsíci a nyní tam opět zavítám, ta komunita to tam tahá zpátky, i když je někdy na pěst, co si budeme povídat. :D Hraješ ještě něco jiného krom SAMP? Případně na jiné konzoli než PC.
maxim92: Nene nemám moc na hry čas... Když už tak jen SP... A ještě se vrátím k tomu že jsem se vrátil .... Vracejí se legendy ... Takže tak ... Spíše co se vracejí ti lepší hráči tak jen kvuli nim, kvuli přátelům.Smile

MaTy: Plánoval jsi někdy jít do AT? Podal sis někdy žádost?
maxim92: Hele chtěl jsem to zkusit.. Ale chtěl jsem vždycky zkusit OA.... v roce 2012 tahal ještě Kerry mám za to do AT bráchu ale brácha se na to vysral kvůli práci a přítelkyni... Hele nepodal... Uvidím co bude do budoucna, třeba se můj názor změní..

MaTy: Dobře, tak kdyby něco, držíme palce. Máš ještě něco k hernímu životu?
maxim92: Tak děkuji moc ... Hele jen že všem přeji hezké hraní na SP... Smile Nic víc.
MaTy: Mile rád to vzkážu, nyní se tedy vrhneme na To nebo To akcičku.

img.tpx.cz/uploads/maximrozTO.png
Server nebo web?
Server

Nosferatu nebo Panther?
Nosfe

SP v roce 2011 nebo Sp v roce 2018?
SP v roce 2011

Tvrdej alkohol nebo pivko?
Pivko

Bramborová kaše nebo bramborový salát?
Bramborový Salát

Gangy nebo firmy?
Firmy

Další otázka nebo konec?
Klidně konec ..


MaTy: Dobrá tedy, ještě jsem měl v záloze cukr nebo sůl. :D Nyní máš poslední možnost zde něco napsat v tomto rozhovoru, ať už poděkování hráčům, včetně těch legend o kterých se tu bavíme... Cokoliv tě napadne, nyní máš tu možnost.
maxim92: MaoS. - Můj kšeftař! xD
[Lachtan]Danger.RMV, ove8 - Dalis je bůh! Legenda SP! Jsi frajer!
matok36, CloseUp - Prdel na skype. xD
Nosferatu - Noční pokec. Víme svoje. Nejvíc frája!
lofastek - Dane,Dane xD Pbane Pbane xD
RocketLauncherSs - Prostě nylez nic víc! xD
cortez - Můj BUGER na prachy
xD 2k12.
yaroush - ty staré časy.. to byla pecka ! Kamioňáku ať se daří! Smile
_PrOkill_ - Čítujem je Xena panna ? :D Ty naše noci... Masakr!
LuKi_ - Nojo lukin... xD ... TOP Admin!
Smetyx - Smetááák ! xD /Vykradurozpocet 1000000000 xD Taky pohoda typek! Známe se už dloooouhoo.
Paladino - My brother
ypres - Stunt, hydra = život... prostě 2012 :D
Pitras - Kid :D Víme svoje. :D
Lapour
Shaki
err0rk0
Xena
Kapo
Kapr
Marc_Woo
Pavlinho03
Grizzly
Wlk
Kerry


MaTy: Pokud je to vše, tak ti děkuju za rozhovor a měj se hezky, ať se daří na škole a vydaří se ti všechny sny. Ahoj!
maxim92: Taky děkuji! A děkuji hlavně všem, kteří si to přečetli...! Mají u mne velké DÍK! A velký DÍK i tobě MaTy že si to semnou vydržel.. Děkuji.. Ahoj!
Upravil Czech_ dňa 11.06.2020 01:21
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
destiny-
Top rozhovor ale niesom tam ja co je skoda Kappa. Maxim odjakziva di bol sef a vzdy budes. Nocne pisania boli top a hlavne kopec srandy. Ale mam pre teba otazku mas rad sykorky nebo lastovicky ? Fakt to potrebuji vedet dk *11*:D
DangerRMV
Výborný rozhovor, díky maxime za uznání! Ty jsi pro mě též frajer a co se týče legendy, tak to je jasné, že jsi, za ty roky je to adekvátní. Mám s stebou pěkné vzpomínky a ty zůstanou. Patříš k těm normálním, co si na nic nehrajou. Jsi upřímný a v pohodě člověk, který to má v hlavě srovnané, ikdyž ti občas praští v kuli :D, ale prostě celkově jsi borec. Ať se ti daří!
GaToo_BoTaS
Moc krásný rozhovor, jsem velice rád, že byl právě s tebou. Pamatuju si už tvého bráchu, ty můj Otíku. Poznáme se už pěkně dlouho, a jsem za to rád. Jsi prostě týpek co ví co chce, a jde si za tím.
Každopádně jsem rád, že jsi mě označil jako bratra, protože i tebe tak beru! Jsi legenda a legendou taky skončíš! Drž se brácho.
Tearsko
V pohode rozhovor, len by to chcelo od autora jemnú korektúru vyjadrovania sa na začiatku odpovedí hosťa.
Často sa začína veta no, hele, tak hele, jako,...
Pôsobí to neucelene a kľudne by odpovede mohli byť bez toho Smile.
maxim8292
Děkuji všem ! Smile
Pandy
Citácia
Třeba s Wery... A chci se tu v rozhovoru ji omluvit co jsem dělal... Choval jsem se jako vůl... Svoje chování jsem si zlepšil.. Samo mi to napsalo hodně lidí... A ještě jedna velká omluva Wery...


No já to tak neprožívám, ikdyž Tvoje chování bylo na ránu a nedal sis říct, ale pohoda. Když nejde o nic vážnýho, zapomínám na spory. Smile

Jinak pěkný rozhovor, každopádně jak jinak u MaTyho.
biatec
no ste s celou partickou chodili na akcie ku mne do kasina,robil som ich niekedy len pre vas,tam som vas spoznal.a ze hydra=zivot? wtf,proste lietam tak ako som lietal na stunte,len stunt nebol tak viditelny :D i ked ti co casto stavaju na warpe,slapky,pravnici fizli dobre videli aj ten stunt :D
rozovor v pohode len furt neomielaj tolko "ako dakedy na sp bolo tamto a hento"...casy sa menia Smile
Warning
Citácia
biatec napsal:


rozovor v pohode len furt neomielaj tolko "ako dakedy na sp bolo tamto a hento"...casy sa menia Smile


Presne tak, rovnaký je aj môj názor na teba maxim, si úplne posraný s prepáčením zo starých hráčov a strašne sa im pcháš do riti, nedokážeš prijať zmeny a stále pindáš ako to bolo kedysi všetko lepšie. Niekedy je to až vtipné ako to preháňaš...
maxim8292
Diky ypres..
Warningu mohu se zeptat na jednu otázku ? Komu lezu do prdele... Mě by to velmi zajímalo Smile
Antihrdina
Maxim je šéfis a pohoda člověk, nemám s nim problém . Warningu, neměj mu to za zlé, prostě jen rad vzpomíná na staré časy, nic víc. Popravdě ta komunita byla lepší než je teď.

Rozvohor dobrej.
Diana
Rozhovor pekný, trochu mi vadilo, že maxim dával za každú vetu tri bodky, bolela ma z toho hlava :D
Som rád, že si sa vrátil k rozhovorm MaTy Smile
K maximovi. Nehnevaj sa, je to tak :D Raz si pozdravil jedného ex administrátora, tuším to bol dusan alebo Kapr, si začal, že jak sa má, jak ide život a jemu to prišlo divné a odpísal: Kto si? :D To ma dostalo :D Niečo také sa stalo raz, ak si pamätám :D
Moc to prežívaš, je to hra a konec koncov, zmeny musíš príjať.
Ale fakt som rád, že sa tie rozhovory obnovili, kiežby sa aj Mordis vrátil, ako mi to sľuboval :D
Super práca !
Upravil Diana dňa 12.11.2018 20:04
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
MaTy
Všem děkuji za komentáře, ať už kladné nebo ne, protože bych tu byl do rána, kdybych každému odepsal zvlášť.
Jinak k Tearsovi: Tvůj poznatek beru na vědomí a zkusím to příště trošku více dopilovat, ale zase tu je určitá hranice formálnosti, kterou by kvalitní rozhovor měl obsahovat. Každopádně ještě jednou děkuji za nápad a mám co zlepšit do příště.

Ještě jednou děkuji všem. Palec nahoru
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
maxim8292
Rich ? Kapr ? Dusan ? Kapra znám.. Dušana moc ne a kapr na serveru nebyl... Takže tak:D
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
13 Hlasov
46%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
21%
Ne
4 Hlasov
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 14