Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - Zorocus
MaTy
img.tpx.cz/uploads/rozhovorboha.gif

Ahoj všichni, vítám vás u nového rozhovoru nyní s jedním z nejnamyšlenějších hráčů SP všeználka Zorocuse.

MaTy: Zdravím Zoro, většina tě zná jako namyšleného gangstera a my si zde rozebereme zase to tvé story, jaké jsou tvé pocity před rozhovorem?
Zorocus: Zdar, díky za nabídku rozhovoru a asi především přijetí návrhu na rozhovor, pocity mám vcelku neutrální, nevím co od toho očekávat. A doufám, že nebudu až tak nudnej, což asi hrozí.

MaTy: To obzvlášť u tebe nehrozí si myslím, každý víme své. Představíš se nám v krátkosti, ať ví čtenáři, s kým mají tu čest?
Zorocus: Hele, jsem víceméně dost nezajímá osoba, teda alespoň v reálu, ve hře už jsem zajímavější, moje největší vlastnosti jsou asi namyšlenost, ale je to spíš jen nějaká část mé online image s kterou se snažím alespoň pár lidí naštvat a zároveň i rozesmát. Na SP hraji od roku 2013, první připojení ale bylo někdy v létě v roce 2012 u kamaráda. Na SP jsem dříve zastupoval post Organizátora Akcí, ale to si podle mě už hodně lidí nepamatuje, poslední pokus o Admin Team byl tento rok na jaře, bohužel selhal následně na konci letních prázdnin. V reálu jsem basic fat chill boy, který nic neřeší a víceméně mu je vše jedno a od namyšlenosti mám fakt daleko, (ne)chodím jako většina lidí na střední školu překvapivě s maturitou, jsem momentálně v prváku i přes to, že mi je 17, ale rozhodl jsem se přestoupit, tak dělám znovu prvák. A hlavně mě vůbec předchozí obor nebavil a bylo to znát na mé absenci.

MaTy: Nezajímavý člověk v reálu, ale nyní jeden z "populárních" členů serveru. Herní osobnost ještě vynecháme, potrápím tě trošku realitou. Pro jaký obor jsi se tedy rozhodl a co tě k tomu vedlo?
Zorocus: Rozhodl jsem se pro Grafický Design a IT celkově, grafický design asi protože je to můj hlavní koníček a IT, protože mě škola pořádně potrollila a dozvěděl jsem se, že grafiku uvidím až v druháku nebo třeťáku, takže momentálně se učím algoritmy a programování a až od druháku grafiku, grafiku se učím jelikož je to můj několikaletý koníček.

MaTy: Jsem si právě myslel, že to bude ta grafika, protože grafika je na SP sice na slabé úrovni, ale ta tvá opravdu vyzařuje od ostatních. Od kolika let se věnuje s grafice? Hodíš nám sem nějaká svá první díla a nynější, pokud je máš zálohovaný?
Zorocus: Díky za pochvalu grafiky, grafice se věnuju nějak od roku 2013, tudíž mi bylo cca 11-12. Teď je mi 17. Pro změnu, takže cca 5 let. Samozřejmě práce mám, na to se nezapomíná. Tady jsou screeny old grafiky. :D (klikni pro zobrazení)
Zorocus: Je tam dost starých odpadů, jako ultra odpadů. :D Dokonce je tam jeden obrázek z jiného serveru, ale jejich stránky, které jsem tam napsal už neexistují, takže to technicky reklama není.

MaTy: A víš ty co je vtipné? Že pořád to je lepší jak třeba ta moje grafika. :D pár dlouhých let se tomu věnuješ. Co očekáváš, že budeš dělat po škole? Budeš se chtít nadále věnovat grafice?
Zorocus: Spíš ne, grafickej trh je dost nízko teď, hodně lidí se to učí i samostatně doma, nemyslím si, že by mě to mohlo do budoucna uživit. Radši bych se věnoval něčemu jínému, ale to ještě nemám přesně rozhodnuté, padaly tam nápady, že bych dělal u nějaké provider společnosti jako první práci, jelikož mě baví zacházet s lidmi a dle mého zapojovat lidem internet by mne mohlo bavit.

MaTy: Hele ono je super najít si práci, při které budeš rád, že ji máš, takže ti přeju, ať si něco takového najdeš. Jaké jsou tvé sny? Čeho chceš v životě dosáhnout krom nejlepšího sawnera na světě?
Zorocus: Nejlepšího sawnera na světě už jsem dosáhl ne? Kappa Chci asi dosáhnout především rodiny, vlastního domku v klidu i na hypotéku. Nemám žádné extrémní sny, ale můj největší sen je živit se něčím, co mě bude bavit a bude to i dobře placené.

MaTy: Jsi nějaký skromný hele.. :D Nebudu tě už trápit, nebo je něco, co bys chtěl ještě něco rozepsat o svém životě?
Zorocus: Asi ne, nijak zajímavý v reálu nejsem. :D

MaTy: Jdeme tedy na tu zajímavější část pro hráče. Co tě vedlo k tomu hrát na SP? Jaké byly tvé začátky?
Zorocus: Hele, poprvé jsem se na SP připojil u kamaráda, už tehdá jsem věděl, že SAMPko je hra pro mě, bavilo mě to jako nikdy. Ale byl jsem hrozně nešikovný ohledně počítačů a neuměl jsem si stáhnout a cracknout GTA SA, jednou jsem byl u matky a její přítel mi tehdá stáhl GTA SA Na počítač a nainstaloval mi ho. Já jsem si potom už sampko sám připojil a instantně jsem šel na superpařbu, tehdá jsem na server přivedl jak mého strýce, tak i kamarádku a spoustu kamarádů, dá se říct, že jsme dám hráli fakt velká parta spolu, především já, kamarádka a její 20ti letý bratr tehdá. Začátky byly dost špatný, jelikož jsem byl hrozné dítě a byl jsem příšerně toxický a negramotný. Psal jsem totální srajdy s hrozně broken gramatikou. Taky to vyústilo v moje bany a potom i permabany.

MaTy: Pochlubíš se nám, kolik těch banů a permabanů vlastně bylo? Byly to bany konkrétně jen za tvé chování? Žádný cheating, jak se na SP povídá?
Zorocus: Většina byla za chování, ale jen jeden byl za cheating a to speedhack, byl jsem dost neznalý v tu dobu a myslel jsem, jaká je sranda si lítat se sobeitem po mapě. :D Dostal jsem ban asi do 3 minut. Tudíž nemůžu úplně říct, že jsem nikdy cheaty na SP neměl. :D Potom tu bylo pár pokusů od hráčů, ale většina jen pokusy k ničemu. Permabanů bylo o něco víc, asi 6, z toho platný 3. Osočování Administrátora, Neustálé porušování pravidel (Bloky na závodě), Neustálé porušování pravidel (Neadekvátní dotazy). Ty neplatný rozepisovat nechci. Temp. banů bylo podle mě okolo 10-15.

MaTy: Jsem nečekal, že jsi až tak zlobil na serveru. Sobeit v mládí znám, akorát jsem to zkoušel na ruských serverech většinou. Přistoupíme ke tvé image a to gang systém. Co si myslíš o gang sezónách, jsi jeden z mála co to podporoval, co tě k tomu vede to podporovat i nadále?
Zorocus: Gang sezóny podle mě nejsou špatná věc, jen jsou špatně promyšlené, osobně by mě nebavilo hrát na SP gangy, kdybych vlastně hrál pro nic a jen bych furt honil RS, podle toho jak na SP náš gang roste, tak by jsme brzy byli nejlepší a hodně z nás by to přestalo bavit, protože by nebylo pro co hrát. To samé např. pro konkurence, neměli by šanci nás dohnat. Neberu to jen z pohled našeho gangu, je samozřejmě možnost, že by mohl i jiný gang být lepší. Já podporuju nápad gang sezón hlavně kvůli tomu, že by hodně lidí omrzelo jen tak hrát pro nic. Sice peníze jsou v dnešní době na SP nic a dle mého to není hlavní impuls pro hráče hrát počas sezón. Větší impuls je ten být lepší jak ostatní gangy, tak to bylo na SP vždy a dle mého počas sezón se to uikazuje nejvíc. Proto bych sezóny nikdy nerušil. Jen předělal jejich koncept.

MaTy: Jsem stejného názoru, gang sezóny jsou skvělý nápad, ačkoliv většina lidí tvrdí opak, taktéž by mě nebavilo být pořád za někým, takhle má možnost každý vyhrát nějaký ten cash a ukázat jak moc dobrý gang to je. Pozoruji, že jsi 1 z mála gangsterů, co se snaží změnit celkově gang systém, co tě vede k těm návrhům, jako je například "sklady místo dodávek" a jiné návrhy?
Zorocus: Vedlo mě to, že jsem si na SP v gang systému prožil skvělých 5 let a vím co by mohlo gang systému alespoň částečně pomoci. Chtěl jsem odjakživa nějak gang systému pomoct. Návrhy mě baví psát i domýšlet a hlavně chci aby po mně na SP něco zbylo, až tam jednou hrát nebudu. Může se stát ze dne na den cokoliv a hrát tam můžu přestat úplně random. Chci aby se na mě nějak vzpomínalo jako se vzpomíná na RaTyho, že jeho nápad na území je kravina. :D Reálně chci jen SP těma návrhama pomoct a nějak zabavit gangstery.

MaTy: Mně osobně tvé návrhy nejvíc zaujaly, jsou dobře promyšlené, má to hlavu a patu, opravdu super. Jsi rád za RaTyho PUB a oživení LH, nebo bys ho tam poslal zpátky ušáka jednoho. LOOL
Zorocus: Víc šťastnější bych nemohl momentálně ohledu gang systému být. Někdy jsou chvíle, kdy bych ho tam poslal instantně. :D Ale myslím si, že hodně pomohl gang systému. To samé Martin se založením westu, nemohu připisovat vše jen RaTymu, každý gangster v gang systému má v tom stejný podíl. RaTy možná jen přivedl lidi, ale bez těch lidí by byl jen další samostatný hráč. Doufám, že se gang systém bude oživovat ještě víc, v diskuzi je momentálně hodně návrhů a doufám, že vyjdou tak, jak všichni doufáme!

MaTy: Co si budeme povídat, na SP je nyní pár kvalitních gangů, kteří se perou o první příčky v gang sezóně, a to je dle mého super, alespoň je konkurence a není tam nuda. Jak to vidíš s ekonomikou serveru (ceny, peníze, kredity aj.)?
Zorocus: Ekonomika serveru se teď podle mě lepší, až na cenu kreditů teda, ta je fakt přepálená. Líbí se mi, že je furt snaha odstraňovat peníze z oběhu a daří se to. Kredity dle mého ničí celou ekonomiku, ale to zase na jindy, od toho tu byly a myslím, že stále jsou moje návrhy ohledně kreditů. Prošel jsem si každou jednou featurou na SP, jak gangama tak i obchodama a musím říct, že se to výrazně zlepšilo až na ceny. Ale časem se to zase stejně zničí a bude potřeba nutně reforma. Už se k tomu blížíme, ale zachránili jsme se tím odstraňováním peněz.

MaTy: Ty kredity a marihuana je pálka no. Jaké máš pocity z nové verze RZE? Viděl jsi trailer?
Zorocus: Trailer jsem viděl, mé pocity jsou dost neutrální, jelikož nemůžu soudit knihu podle obalu (trailer je víceméně jen obal toho co tam bude.). Ale pokud to nezmění nic co tam je teď, tak mi určitě RZE 10 vadit nebude a rád jí uvítám. Osobně mě nijak neláká ten Singleplayer prvek co RZE 10 nabídne. Ale doufám, že to hodně nových hráčů nažene, aby začli znovu hrát. Když to shrnu, tak se na RZE 10 ani netěším ani jí nehatuju. Jediné na co se těším je to, že se vrátí pár hráčů.

MaTy: To já se zase těším na ty mise, jsem na to sám zvědavý, jak to bude vypadat. Psal jsi zde, že jsi byl na postu OA, já sám si to pamatuji, protože jsi vytvořil Battle Royal akci a na to nezapomenu. Co se stalo, že jsi jím nezůstal?
Zorocus: Neměl jsem čas na SP absolutně, nebavilo mě to už ani, ne z toho důvodu, že by to bylo nudný nebo tak. Spíš z toho důvodu, že jsem sám už neměl nápady a byl jsem nekreativní a to mi nejvíce ze všeho vadilo, že nebudu moct dělat to, kvůli čemu jsem přišel na OA a to byly originální akce. V dnešní době jsem nedávno postavil 2 mapy. Za tenhle týden to byly Teroristi vs Vojáci TDM mapa. A ještě Další ,,battle royale" mapa. Bohužel ani jedna mapa se asi pořádně nevyužije, krom té Vojáci vs. Teroristi, to již na SP bylo využito a musím se pochválit, hrozně se mi to líbilo a to jsem extrémně sebekritickej.

MaTy: To zcela chápu jak já, tak čtenáři, každý si zažil období neaktivity. Psal jsi zde, že ti přihláška do AT na jaře nevyšla. Zkusíš své štěstí tedy i příště až bude nábor?
Zorocus: Samozřejmě zkusím, už se nějak k tomu buduju a připravuju se. Začínám se zase chovat jak člověk a přestávám neustále provokovat. Příští nábor doufám, že už bude úspěšný a konečně si vyzkouším něco nového. Je to víceméně můj cil na SP, momentálně jediný.

MaTy: Tak ti přeji hodně štěstí a snad ti to vyjde. Pomaličku se blížíme ke konci, hraješ ještě nějaké jiné hry krom GTAčka?
Zorocus: Hraji momentálně hodně her. Nejvíce League Of Legends, The Forest, CS:GO, Dead By Daylight, PUBG, The Binding of Isaac : Afterbirth +, Business Tour. Je toho o něco víc, ale nechci vše vypisovat.

MaTy: Business Tour někdy můžem zahrát, mám natrénované s Dubikem, LuKim a Fatalem. :D Ode mě nyní vše, můžeme se vrhnout na To nebo To, nebo ještě chceš vzkázat něco k hernímu životu?
Zorocus: Nejspíš ne, max chci pozdravit svůj gang Legendary Homies, jestli to čtou. Pokud ne, tak jsou to zrádci.
MaTy: Určitě to čtou a doufám, že ti tu zanechají pár dissů, jaká jsi namyšlená osoba.

img.tpx.cz/uploads/rozhovorboha2.gif

Reálný život nebo virtuální život?
V dnešní době asi Reálný už.

OA nebo Moderátor?
Moderátor

SA:MP nebo PUBG?
Spíš SA:MP

Jíst celý život salát nebo jíst celý život kebab?
Pokud bych neměl na výběr a chtěl bych se sebou něco dělat, tak Salát.

Skype nebo TS?
TS (jakožto správce SP TSka nemám na výběr :D)

Legendary nebo Homies?
Legendary

RaTy nebo Vojta?
Raty

MaTy nebo RaTy?
Ať odpovím cokoliv, tak dostanu přes hubu. Takže MaRaTy
Si piš. :D

Gang systém nebo AT?

V gang systému jsem dlouho v AT jsem nikdy na SP nebyl, takže teď mě víc láká AT.


MaTy: Huh, tak tohle bych do tebe neřekl, že si vybereš AT. Již jsme na úplném konci rozhovoru, uteklo to jako voda a já mám na tebe poslední otázku jsi si jistý, že na ní chceš odpovídat?
Zorocus: Já to risknu. Risk it for the biscuit. A odpovím na ní.

MaTy: Co by jsi vzkázal (ať už moudro, nebo poslední slova aj.) naposledy čtenářům tohoto rozhovoru?
Zorocus: Ať jich víc začne hrát gang systém a nebojí se toho, ne každý gangster jim hned začne nadávat, že jsou hovna atd. A hlavně, ať nesoudí rozhovory jen protože je tam ten a tenhle člověk, protože jsme tady ten rozhovor psali hodinu a půl a hodně by mě mrzelo, kdyby někdo kritizoval tebe za to, že jsem v rozhovoru já a ne někdo jiný. Jelikož si dobrovolně obětoval hodinu a půl svého času. Na konec se chci jen rozloučit, takže pac a pusu.

MaTy: To je hezké, až mi málem slza ukápla. Díky za úctu ke mně. Já ti zároveň děkuju za obětování tvého času, nyní tě propouštím a můžeš jít to lolko jak jsi chtěl. Měj se hezky a díky za upřímné a skvěle rozepsané odpovědi. Ahoj!
Zorocus: Bohužel je už pozdě na lolko. Díky za rozhovor ještě jednou. Já mažu spát. :D


Nadpisy si vytvořil sám Zorocus.

Upravil Czech_ dňa 11.06.2020 01:19
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Cappuccino
Ahoj,

začnu velice zeširoka. Je to (jak jinak) víc než skvělý rozhovor, kolego. O Zorovi jsem toho moc nevěděl, takže jsem se dozvěděl plno zajímavých informací. Rozhovor se pěkně čte, protože je vidět, že to dělal zkušený člověk. Zkrátka, dobrá práce!

S pozdravem
Cappuccino.
Diana
Super rozhovor, ľúbil sa mi šéfe. Smile
Nadpisy tiež fajn. Smile
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
zorys
Díky za rozhovor, vcelku mě mrzí, že u toho není takovej ohlas, ale co se dělá, když nemáš v rozhovoru admina, tak nemáš fame. :D Díky moc, fakt mě to bavilo i když to zabralo snad 2 hodiny. Doufám, že na Žurnalistovi neskončíš.

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
MaTy
Kávička - Rád jsem dělal rozhovory o lidech, co nebyli v AT, Zoro mi přišel jako nejvíc top člověk, s kým bych mohl udělat svůj poslední rozhovor a tímto jsem to skvěle završil. Možná to nemá tolik views a komentářů, jak jsem očekával, ale stojím si za tím, že tento rozhovor byl jeden z těch nejlepších zde. Držte se tam, moc vám to jde.

Rich - Děkuju a držte se chlapci. Doufám, že tam oba vydržíte.

Zoro - Já díky za rozhovor. Také mě to mrzí, ale tak co se dá dělat, já jsem si rozhovor užil a dle mého nejlepší završení žurnalisty.
Citácia
Doufám, že na Žurnalistovi neskončíš.
pozdě kámo, už jsem to plánoval delší dobu, ale chtěl jsem to zakončit s někým, kdo pro SP něco udělal a nemá moc dobrou pověst, i když sám vím, že jsi fajn člověk a dokážeš si udělat srandu i sám ze sebe, to se cení. Měj se.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
13 Hlasov
48%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
15%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
22%
Ne
3 Hlasov
11%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 25