Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Rozhovor - Larex.
Cappuccino
auplod.com/u/odualpb0761.png


img.tpx.cz/uploads/larexrozhovorpcs.png


Cappuccino: Zdravím tě, Larexi, byl jsi nominován a následně vybrán do dnešního rozhovoru. Mohl by jsi s námi sdílet své pocity?

Larex: Ahoj Cappuccino, a zdravím taktéž čtenáře tohoto rozhovoru, přemýšlel jsem nad tím, zda mám tento rozhovor uskutečnit společně s tebou, a nebo ne, protože já nejsem člověk, který by o sobě rád něco říkal, ale kamarádi mě přemlouvali, ať do toho jdu, a tak jsem tady Smile.

auplod.com/u/udaolpb0766.png


Cappuccino: To jsem rád, že jsi byl nakonec přemluven a doufám, že přeci jen něco prozdradíš. Pro začátek by ses nám mohl představit, kdyby tě náhodou někdo neznal.

Larex: Jmenuju se Pavel a pocházím z Ústeckého kraje blízko Chomutova. Momentálně mám 18 let a chodím ještě na střední školu, posledním rokem. Mezi moje koníčky patří, bojový sport Martial Arts nebo workout a fitko, či běhání. Taktéž hraju na kytaru, už druhým rokem, mým dalším koníčkem je, dá se říct, i škola, protože kdo by se obešel někde bez školy, že? Občas si zahraji fotbal s kamarády venku a nebo jdu na nějakou tu party, ale že by se řeklo že jsem nějaký alkoholik, to určitě ne, jenom tak zatrsat a udělat si srandu Smile.

Cappuccino: Páni, to je pořádná nálož koníčků, klobouk dolů, jestli to všechno stíháš. U koníčků ještě chvilku zůstanu. Všude kolem tebe vidím motorky. Máš k nim nějaký specifický vztah?

Larex: Už od malička jsem zasvěcen motorkám a za to děkuji tátovi, motorky jsou pro mě něco jako druhý život. Na motorku jsem sedl prvně v 5ti letech na minibiku a od té doby jsem prostě věděl, že nechci nic jiného než motorky. V 16ti letech jsem byl u strejdy na baráku a projel jsem se i na motorce Yamaha - YZF R6. Nejvíc si cením někoho, kdo jezdí na motorkách, přestože ví, jak je to nebezpečné.

Citace
img.tpx.cz/uploads/2000000042.jpg
pozn. red. Ilustrační foto motorky Yamaha - YZF R6


Cappuccino: Páni, něco takového je vždy parádní najít. Vlastníš svojí motorku, nebo zatím ne?

Larex: Momentálně ne, nejsou na to peníze, ale dělám vše proto abych to změnil. A jelikož ještě nemám řidičák, tak ani nemůžu.

Cappuccino: Tak to ti přeju, aby se to povedlo! No, myslím si, že tohle by mohlo být k tvému reálnému životu všechno. Můžeme se přesunout od Pavla k Larexovi?

Larex: Děkuji ti velmi pěkně, samozřejmě se můžeme přesunout.

auplod.com/u/auolpdb0767.png


Cappuccino: Dobrá tedy. Pojďme na informace, které se týkají tohoto portálu. Pamatuješ si, kdy jsi se dostal k SAMPu, jako takovému a zároveň kdy jsi začal hrát na SP?

Larex: Psal se rok 2011, kdy jsem byl ještě student na základní škole, kde mi kámoš, který tu hrával řekl, jestli si s ním zahraji GTA SAMP. Tak jsem mu řekl, že proč ne, můžeme to zkusit. Můj první pocit, který byl když jsem viděl, že se pořád konají nějaké eventy, přesněji řečeno závody a viděl jsem hráče Morrison321, který pořád vyhrával všechny závody, tak jsem si řekl, že to chci umět taky. Pak jsem mu po nějaké době napsal soukromou zprávu, že má můj veliký obdiv takhle jezdit a podobné věci, jestli by mi nedal nějaké rady, či mě to nenaučil. A pak, po nějaké době, mě učil jezdit a dával mi užitečné rady.

Cappuccino: Hrát od roku 2011 je docela obdivuhodné. Když už jsi načal ty závody, tak to trochu rozvedeme. Každý ví, že jsi závodnické eso na SP, vyšvihl jsi se na vrchol právě díky radám od Morrisona, nebo jsi se více zdokonalil díky sobě?

Larex: Závodnické eso na SP už dávno nejsem a ani jsem nebyl. Pokud si to někdo myslel, tak ho zklamu. Závodění není o tom si myslet jaký jsi top závodník na SP a mít ego, ale jaký jsi, když prohraješ a nikdy to nevzdávat, v závodě se dá lecos udělat, aj to nemožné. Pokud nabouráš lampu, není nic ztracené, ba naopak, dostaneš motivaci takovou, aby si je všechny dojel, i když skončíš na pátém místě, ale pořád máš tu naději, že si něco dokázal. V průběhu mé "kariéry" závodníka jsem měl i velikou konkurenci, zde napíšu pár nicku, kteří jsou super závodnicí a budou pořád: dendo, Ove8, SlaKe, Predys, cs.zoubkovavila, Systemer, Stratovarius, Vitman., SPAMER, CpT, Morrison321 a Bluff. Tyto lidí jsou pro mě bohové a nadále budou, protože to co oni předváděj na závodech je prostě unikátní a patří jim moje veliké díky a můj obdiv.

Určitě jsem se vyšplhal na vrchol příček díky Morrisonovi, a taktéž MTA. Na SP jsem jezdil v ulicích s Cheetahem nebo Infernusem podle rad od Morrisona a pak jsem se zlepšoval čím dál tím víc.

Cappuccino: Samozřejmě jsem tím nechtěl říct něco o tvém egu, jen to, že patříš k top závodníkům na SP. Pojďme ale dál. Na serveru aktuálně působíš jako administrátor. Mohl by jsi čtenářům říct, jak jsi se na tuto pozici dostal?

Larex: Začnu asi tím, že prvně jsem působil na postů OA - Organizátor akcí v roce 2017. Na postu jsem působil asi 3 měsíce a bohužel jsem to musel opustit kvůli osobním důvodům. Po novém roce jsem zase začal hrát víc aktivněji a požádal jsem hlavní administrátory o post Organizátor akcí, po nějaké době, asi měsíc možná 2, jsem se tam dostal přesněji to bylo 13.2.2018 až do 6.7.2018, kdy jsem byl povýšen na post Moderátor serveru, po době 2 měsíců a 14 dní jsem se vypracoval až na post Administrátor, a to je zhruba vše.

Cappuccino: Cesta dlouhá, trnitá, ale nakonec uspokojivá, mám pravdu? Dobře, to by bylo asi vše, ale ještě nekončíme. Mám pro tebe připravenou hru This or That (To nebo To), jdeme do toho?

Larex: Ano máš pravdu, samozřejmě, jdeme na to!

Cappuccino: Výborně!

auplod.com/u/dopluab0768.png

Reálný život / SuperPařba ?
Reálný život

Auto / Motorka ?
Motorka, že se ptáš Smile.

Yamaha / NRG-500 ?
Yamaha

Černá / Bílá ?
Bílá

Fifa / Panther ?
Fifa a Panther

Panther / Nosferatu ?
Panther a Nosferatu

Řidič kamionu / Taxikář ?
Řidič kamionu

Infernus / NRG-500 ?
NRG-500

Sky race / NRG race ?
SkyNRG Race


Cappuccino: Tak to bude pro tento rozhovor všechno, já se s tebou loučím a děkuji ti za fantastickou spolupráci! Je tady něco co by jsi chtěl čtenářům vzkázat?

Larex: Já se s tebou loučím nápodobně a bylo mi ctí se zúčastnit tohoto rozhovoru, děkuji. Chtěl bych všem vzkázat, pokud něco chcete, běžte si za tím i přes všechny překážky, jak v reálném, tak ve virtuálním životě.

Pozn.: Toto byl můj první rozhovor, což mě sice nijak neomlouvá, ale cítil jsem potřebu to zde napsat. Smile
Upravil/a Czech_ dne 11.06.2020 01:20
Diana
Čau, rozhovor je super, pekne a číta a nadpisy tiež. Na prvý rozhovor dobre. Veľa šťastia pri ďalších rozhovoroch
Kuba42
Pěkně sepsané, barvy se hodí a hlavně se to dá číst. Není co dodat.
O larexovi jsem se dozvěděl alespoň něco nového. Tak ještě jednou chválím a dobra práce. Moc se ti to povedlo. Smile
S pozdravem Kuba42


img.tpx.cz/uploads/lanicka02.gif

~ live fast
die young
be wild
and have fun
~

♛♛♛
Larex
Ahoj,

Předem ti chci opět poděkovat za spolupráci v rozhovoru. Pěkně si to sepsal a zároveň ty barvy, kde si mi dal žlutou, která je moje nejoblíbenější tak toho si cením. Určitě pokračuj dal v rozhovorech jde ti to super a máš na to potenciál.Pivo
WeWeRicKa
Pekná úprava, prehľadné, farebe to vyzerá veľmi pekne a obsah je zaujímavý..
Nečakala som, že by si Larex vybral reálny život pred SPKappa*Hraju*
Teším sa na ďalší rozhovor!
Fantasy
Na první rozhovor paráda, líbí se mi jak si tam dal i ten jeho skin ze hry :D Jen tak dál pokračuj v tom co tě baví a sem zvědavej jakýho dalšího kandidáta si vybereš *gp*
TheVitman
Pěkný rozhovor, hezky se mi četl a vybral si docela pěkné a jednoduché barvy. Takže na první rozhovor *gp*
z rozhovoru jsem se o Larexovi dozvěděl hodně, takže gj :D
Určitě v tom pokračuj, hezky se to čte a je to zábavné.
Hi
DangerRMV
Rozhovor super, sice ne moc zajímavý člověk v něm, ale nevadí Kappa. Díky Láro za tvůj projev o nejlepších racerech, jo je to tak, nebudu psát, že nejsem, protože jsem nejlepší a vždycky budu, to jsou prostě fakta se kterýma se musí všichni vyrovnat. I když mě někdy sereš, tak tě mám pořád v oblibě. Pěkně se to četlo.
NeiT
Zdravím,

Obsahově dobré nemám tomu co vytknout, těší mě, že jsi zvolil pěkné barvy a ne, jak Rich :D (Richi neber to jako urážku, ale ty barvy pro mě fakt hnus :D)
Cappuccino
Citace

Takže na úvod. Chtěl bych vám všem poděkovat za naprosto famózní ohlasy. Upřímně jsem pozitivní reakce čekal, ale rozhodně ne v takovém měřítku. Takže ještě jednou mnohokrát děkuji! I appreciate that boyz.



Rich - Velmi děkuji kolego, vážím si toho!

Kuba42 - Taktéž velmi děkuji, v budoucnu snad jenom lepší. Smile

Larex - I já děkuji za fantastickou spolupráci. Snažil jsem se to udělat takové simple, ale zároveň pěkné a myslím si, že jsem dosáhl požadovaného výsledku. Tu žlutou jsem hodil náhodně, ale jsem rád že jsem se trefil. Smile Pokračovat rozhodně budu! Díky! Hi

WeWe - Taky moc děkuju za podporu, znamená to pro mě mnoho.

Fantasy - Díky pane, vážím si tvého uznání. Snažil jsem se přidat aspoň něco nového, takže ten skin je docela pěkné zpestření. Můžu prozradit to, že můj další rozhovor bude pravděpodobně s Kačkou (Evil se zatím neozval).

Vitman - Díky pane. Tohle opravdu neskutečně potěší a nabudí k další (a snad i lepší) činnosti. Díky

Ove8 - Děkuju, vážím si toho.

NeiT - Appreciate that! Boss
KoLoB
Rozhovor je pěkně zrobený, ale s nezajímavou osobou hehe.
Srandujem je to pěkně udělaný, hezké počteníčko.
Jak vidím tak to je tvůj první rozhovor, určitě vtom pokračuj.
asthenic
Ako každý z posledných rozhovorov, ktoré čítam na tomto webe, je nudný a ničím nezaujímavý. Jediné, čo je rozličné, je osoba na druhej strane, potom nasledujú riadky nudného textu, ktoré si môžete prečítať v každom rozhovore.

Toto frčalo před štyrmi rokmi, keď bolo na webe dvadsať interview. Traja žurnalisti, traja rozliční ľudia a všetci to robia rovnako. Vymyslite nový koncept; plus tragické "To a to", už tak ohraná vec, že to nepobaví ani toho najzatienenejšieho človiečika na tomto portáli. Nuda.
vajcak
Nato že je to tvoj prvý rozhovor ťa musím pochváliť.
Niečo som sa o larexovi dozvedel niečo som vedel niečo nie.
Nech sa ti darí čau.
Cappuccino
KoloB - Děkuji ti za pěkný komentář. Rozhodně to zahřeje u srdíčka. Kytka pro tebe

billy - I tobě děkuji, každá práce má pochopitelně i zápory. Ono je ale poměrně složité vymyslet nový koncept. Přecijen jde o rozhovor a rozhovor, jakožto publicistický styl. má svá pravidla a je do určité míry stereotypní. Proč tomu tak je? Protože primárním účelem rozhovoru je seznámit a otázkami přiblížit právě onoho člověka na druhé straně. U rozhovorů ani tolik nejde o nějaké grafické zpracování, spíš o tu informační podstatu. Na druhou stranu, nikdy jsem od tebe snad neviděl na webu pozitivní komentář, ale asi je to tvůj styl. I tak ti ale děkuji za názor.

drb - Cením si tvé pochvaly a doufám že se ti budou moje rozhovory líbit i nadále!
MaTy
Další skvělý rozhovor, stejně jako u Riche, pochvala.
Jen tak dál, jsem moc rád, že jsem vybral právě vás dva, jdete do toho po hlavě a jde vidět, že vás to baví jak z pocitu rozhovoru, tak z konverzace na skypu.
Samotný rozhovor mě potěšil, jsem rád, že jdete v takové již známé tradici a to, že tu někdo nesnese stereotyp, za to žurnalisti nemůžou. Je těžké něco vymyslet, sám jsem nad tím lámal svůj mozeček a nic mě absolutně nenapadalo.
Jen tak dál cappuccino, skvělá práce.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Jertn
Pěkně Larex MOTORKY JSOU ŽIVOT, KDO NEMILUJE MOTORKY nežije <3
Jinak Larex je šéf, ale to všichni víme. A Kávičce se rozhovor povedl PECKA


img.tpx.cz/uploads/tvtwixxxx.jpg

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=28775


ty na mým levlu? leda ve snu...
GenusCZ
Pěkný rozhovor, ale za mě bych tam poupravil tu fialovou, přišla mi taková moc tmavá když je celé forum černé. Ale jinak se ti to povedlo.
PS: Larex je velice profesionální enduro závodník
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
15 Hlasů
50%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasů
13%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasů
20%
Ne
4 Hlasů
13%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
3%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 20