Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Rozhovor - Jertn
Cappuccino
img.tpx.cz/uploads/jertnrozhovor.png
img.tpx.cz/uploads/jertnphoto.png


Cappuccino: Ahoj Jertne, doufám že se to takhle skloňuje, každopádně jsem rád, že jsi přijal pozvání do dnešního rozhovoru. Doufám, že jsi na to stejně tak natěšený jako já!

Jertn: Ahoj Capučíno, sám nevím jak se můj nick skloňuje, protože každý mi říká jinak. Díky za pozvání do rozhovoru a za nominaci od Fjůčra. Taky jsem se na tento rozhovor těšil Smile

Cappuccino: Snad se s tím nickem nějak společně popereme. Jsem rád, že jsi se těšil. Začněme tedy klasicky. Mohl by jsi nám o sobě něco povědět? Trochu se představit čtenářům, těm co tě neznají.
img.tpx.cz/uploads/jertnrl.png

Jertn: Takže jsem 14letý (zachvilku 15letý) gangster ze středočeského kraje. Klasicky miluju auta a motorky, jako většina gengstrů ze SP :D a jinak nejsem moc zajímavej Sad bohužel nedělám ani žádnej sport, protože u ničeho moc dlouho nevydržim.

Cappuccino: Zachvilku patnáctiletý říkáš? To znamená že jsi teď v devítce ?

Jertn: Přesně jak říkáš :D ale většina lidí si myslí, že mi je víc.

Cappuccino: Pravdou je to, že i já jsem si to myslel :D Když jsi v devítce, tak máš představu jakým směrem by ses chtěl ubírat dál?

Jertn: Plánuju jít na střední školu, na obor Mechanik elektrotechnik, ale třeba se ještě rozhodnu jinak, protože za poslední 2 roky jsem to párkrát změnil.

Cappuccino: Už ti na rozmyšlenou ale nezbývá moc času. No, ať se rozhodneš jakkoliv, tak doufám že si vybereš správně! Napsal jsi že miluješ auta a motorky, zkus se o tom trošku rozepsat. Jaké značky preferuješ nebo jestli by si v dospělosti chtěl spíš auto nebo motorku?

Jertn: No takže... O autě jsem zatim nepřemýšlel, protože na to mam ještě čas, ale plánuju si udělat v 16ti řidičak A1 na motorku do 125ccm. Oblíbených značek mám víc jako třeba KTM, Husqvarna, Yamaha, Kawasaki.

Cappuccino: Tak to ti přeju hodně štěstí! Máš nějaké další koníčky, než ty, které jsi zmínil ?

Jertn: Rád dělám cokoliv na PC. Zkouším něco s grafikou, hraní her. Z toho nejvíc času asi trávím na SAMPku. Potom taky trávím čas s kámošema, asi jako každej normální člověk.

Cappuccino: Třeba mi někdy vytvoříš nějaký pěkný avatar na web. Když už jsme se dostali k tomu SAMPku. Připravuje se vydání RZE 10. Jak se jako hráč na novou RZE těšíš?

Jertn: Tak na RZE 10 se těší asi všichni, protože to bude konečně nějakej update, kterej je potřeba už hodně dlouho, protože za poslední dobu nic moc novýho nepřibylo. Ale zase se nemyslím, že přijde třeba 300 nových hráčů. Možná tu bude pár týdnu, nebo měsíců lidí hodně, ale nemyslím si, že by to mělo vydržet dlouho. Ale to nikdo nevíme, třeba bude mít Atomas štěstí a RZE 10 bude natolik uspěšná, že tu začne začne hrát zase hodně lidí.

Cappuccino: Takže si myslíš, že nová RZE pomůže celkově i serveru? Nemáš trochu obavy z toho aby nebyla spousta různých bugů, či pádů serveru?

Jertn: Tak je jasný, že bugy tu budou, protože bugy stejně najdou až hráči. A RZE 10 pomůže Superpařbě určitě. Otázka je spíš: Na jak dlouho?

Cappuccino: To ukáže jen čas. No, ještě tady mám poslední věc, než se přesuneme na druhou část rozhovoru a to sice Vánoce, které se blíží a už vlastně zbývá méně jak měsíc. Jak se těšíš na Vánoce ty, popřípadě co si přeješ pod stromeček? :D

Jertn: Jasně, že se těším na Vánoce :D A pod stromeček si nic nepřeju, takže se nechám překvapit. Už to není jako dřív, když jsem neměl peníze na to si koupit, co potřebuju. Teď když něco potřebuju, tak si to jednoduše koupim :D

Jertn: A co ty? Těšíš se na vánoce? Smile

Cappuccino: Možná se budeš divit, ale znám i lidi, kteří se na Vánoce netěší. Myslel jsem si, že tady pokládám otázky já, ale samozřejmě se těším! Jsi připraven na druhou část rozhovoru?

Jertn: Ano :D můžeme jít na to!
img.tpx.cz/uploads/jertnSPl.png

Cappuccino: Dobrá. Pověz čtenářům, kdy jsi se poprvé připojil na SP.

Jertn: Bylo to někdy na přelomu 2013/2014, když jsem to začal hrát s kamarádem. Server našel on a chvilku jsme tu hráli, nic moc jsme o SP nevěděli a hráli jsme tu pro zábavu. Peníze, gangy ani firmy jsme neřešili.

Cappuccino: Tak to jsme začínali ve stejnou dobu! Občas rád vzpomínám na časy, kdy jsem se dostal do neaktivní hasičské firmy, ale byl jsem hrozně rád, že jsem ve svojí první firmě. :D No pojďme dál. Gangy. To je na SP kapitola sama o sobě, ale mě zajímá co si o ní myslíš ty. Takže, věnuješ se gangům?

Jertn: Teď jsem si založil vlastní gang, jak sám víš :D jinak gangům jsem se trošku věnoval od března do června, pak jsem nějak přestal a nic moc jsem nedělal. V tu dobu jsem byl v kompotu (Compton Syndicate), rád na ten gang vzpomínám, jak na lidi, tak na zážitky s nima. Myslím, že tohle období jsem si užil nejvíc.

Cappuccino: Koukám, že nějaký extra gang veterán nejsi. Nevadí. Jak jsi spokojený / nespokojený se současným gang systémem?

Jertn: Na starý gangy ani lidi si nepamatuju, protože v roce 2014 jsem nevěděl, co gang je. Takže nemůžu soudit co bylo lepší. Ale je pravda, že moc gangů tu neni a když se založí novej gang, tak se do týdne zruší.

Cappuccino: Ve všem s tebou můžu pouze souhlasit a moje odpověď na tuhle otázku by byla stejná jako tvoje. Smile Posuneme se dál. Co říkáš na současný admin team? Myslíš že tam jsou ti správní lidé? Jací z nich jsou tvými oblíbenci?

Jertn: Tak mně nikdo z AT nevadí. A ani si nemyslím, že by byli nijak špatní, protože kdyby byli, dlouho by na postu OA/moderátora/administrátora nevydrželi. Jinak z AT mam nejradši Larexe, CpTeho a Kompresora.

Cappuccino: Obzvláště Larex s Kompresorem mají opravdu fantastické akce. Máš nějaké nejoblíbenější nebo chodíš na každý /port ? :D

Jertn: Tak nejradši mam závody, protože můžeš ovlivnit to, jestli se umístíš, nebo ne. A je jen na tobě jestli v tom chceš bejt dobrej. Jinak nemam rád akce smrti, protože to je jen o náhodě, pokud nejsi Ypres.

Cappuccino: Svatá pravda. Chtěl bys ještě něco dodat nebo se můžeme přesunout na hru To nebo To ?

Jertn: Asi se můžeme přesunout na To nebo To :D
img.tpx.cz/uploads/jertntoto.png
Reálný | Virtuální život
Reálný život

Gangy | Firmy
Momentálně firmy

Řidič kamionu | Taxikář
Taxikář

GR | GW
Dofka :D

Larex | Kompresor
Oba jsou super kámoši

Auto | Motorka
Motorka

Přítelkyně | SP
Nemam přítelkyni, takže SP :D


Cappuccino: Dobře, tohle by bylo všechno. Já ti tímto mnohokrát děkuji za spolupráci, jsem rád, že jsi přijal moje pozvání. Nezbývá mi nic, než ti popřát hodně štěstí jak na SP, tak IRL. Pokud chceš čtenářům něco vzkázat, tak do toho!

Jertn: Čtenářům vzkazuju: Užijte si Vánoce a mějte se rádi <3 Děkuji za rozhovor, užívej život, dokud žiješ :D Měj se!
img.tpx.cz/uploads/jertnsoutez.png

Citace
Info:
Cílem hry je odpovědět do komenářů pod daný rozhovor na otázku. Odpověď na otázku lze najít v rozhovoru. Výhra je 1,000,000$ na serveru Superpařba. Výherce bude vždy uveřejněn v konkrétním rozhovoru.


Citace
Pravidla:
1. Výherce je pouze jeden a to nejrychlejší správná odpověď!
2. Pokud je zde už výherce uveden, tzn. otázka už byla zodpověděna, tak je ZAKÁZÁNO psát odpovědi do komentářů a tím je zahlcovat, či si tím nahrabávat příspěvky.
3. Nemůže vyhrát hráč, se kterým byl rozhovor vytvořený, ani jiný žurnalista.
4. O odměnu se mi hlaste na serveru sami (nejpozději do 7 dnů od uveřejnění vašeho jména jako výherce).


Citace
Otázka:

Jaký obor má v plánu Jertn studovat ?

img.tpx.cz/uploads/vyherceftq.png

Upravil/a Czech_ dne 11.06.2020 01:13
Fatalqo_
Plánuje na mechanik elektronik ( skoro jak já )
rozhovor kvalitní ;) o hráčovi jsem se dozvěděl
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=17714
Diana
Super, teraz žiadny anglický názov, bravo! Smile
Vytknem ti aj tak pár vecí.
Veľa smajlíkov, môj názor je taký, že v rozhovore by nemuseli byť žlté hlavičky posúvajúce sa hore a dole :D Ale to je už na tebe.
Ešte ma zarazilo, že si do reálneho života spomínal RZE a jeho hry, to bolo trošku divné :D Z reálneho života som sa moc nedozvedel, ale to už je aj na Jertnovi koľko povie, no ani neviem ako sa volá a to je základ rozhovoru.
Z virtuálneho života som sa tiež moc nedozvedel, hodilo by sa tam doplniť aké hry hráva ešte, prečo a tak.
No snáď to vylepšíš nabudúce, inač fajn rozhovor.
GL *Ok*
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
15 Hlasů
50%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasů
13%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasů
20%
Ne
4 Hlasů
13%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
3%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 17