Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - Fifa
Diana
img.tpx.cz/uploads/rozhovorsfifombyrich.png



Pekný deň všetkým,
sv. Barbora ťahá sane do dvora, ja vám tu potiahnem ďalší, už tretí rozhovor! Tentokrát bude rozhovor s hlavným administrátorom Fifom, ktorý sa na rozhovor určite tešil! Keďže som zmenil štýl rozhovoru, tak v tomto rozhovore bude spísaný len virtuálny život hl. administrátora, keďže si informácie o jeho reálnom živote môžete nájsť v jeho vizitke. Prajem vám super zážitok z tohto rozhovoru!

červená - Rich

modrá - Fifa


Zdravím Fifa, keď som tak pozeral, tak je to už dosť dlhá doba, čo nemáš rozhovor, naposledy ho robil s tebou Baseball, čakal si, že budeš znovu vybraný na rozhovor?


Ahoj. Abych pravdu řekl, nějak jsem to nečekal, protože si myslím, že jeden rozhovor vždycky postačí. Přeci jenom od té doby se nestalo skoro nic nového.

Takže taká malá ,,prepadovka!" Verím, že to nejako zvládneme, už dvaja ľudia pred tebou to zvládli na jednotku, tak verím, že to aj ty nejako prežiješ. Ja si myslím, že sa určite niečo nájde, čím obohatíme čítateľov, ktorí netrpezlivo čakajú.

img.tpx.cz/uploads/vzfifabyrich.png




Takže virtuálny život, ten musí byť určite zaujímavý. Popíšeš čitateľom aké hry okrem SAMPu si rád zahráš a odreaguješ sa?


Dost často se to mění, protože u her nevydržím moc dlouho, když se mi ohrají. Ale v poslední době si rád zahraju PUBG s Amelim, Gerojem, Shodym, popřípadě Predysem a Zorokusem. Další hrou je asi CS:GO, na kterou jsem narazil opět po delší době např. s Larexem, Dendem a dalšími. Když chci nějakou chillovku, mrknu na House Flipper a stavim si baráčky.


Noo, fajn hry, jedinú hru, ktorú som hral z tých, čo si vymenoval, bola asi CS:GO, no prestal som ju hrať tento rok, moc ma nebavila. Tak sme trošku vyšli z ostatných hier, no vráťme sa na náš všetkými milovanými server SuperPařba. Kedy si sa prvýkrat pripojil a pod akým nickom si začal hrať?


Kdy jsem se připojil prvně na server SuperPařba přesně neřeknu, ale bylo to někdy v roce 2009, byl to jeden z nejhranějších serverů a díky Bohu je až do teď. Připojil jsem se pod nickem FifaPK nebo Fifa, to už taky přesně nevím. Měl jsem několik přestávek a na nynějším účtu hraju od léta roku 2013. Samozřejmě všechny předchozí účty se mi smazaly a neměl jsem k nim žádný informace, takže jsem začínal opět od začátku.


2009? To je doba, teraz sa mi hlava zatočila! Páči sa mi tvoj jednoduchý nick, žiadné znaky, zátvorky ako to je teraz v móde. Ako vznikol tvoj prvý serverový nick?


Tak Fifa je asi jasný, jmenuji se "Filip" a hodně lidí v soukromém životě mě přezdívá "Fífa"... Samozřejmě nick "Fifa" je snad všude obsazený, takže jsem si vždy musel vybrat něco jinýho nebo dosadit čísla, co mi různé hry nabízely. Jelikož mi čísla u nicku přijdou fakt divný, tak jsem si tam dal "PK". To je zkratka mého dřívějšího koníčku "Parkouru". A takhle složitě vznikal můj nick.

Plánuješ si svoj nick zmeniť, pridať nejaké znaky alebo si ho necháš takto už nastále?

Určitě žádnou změnu neplánuju. Za 1. ani moc nemůžu, jelikož jsem v admin týmu a za 2. si myslím, že by to nedělalo dobrotu. Možná až jednou ukončím kariéru jako administrátor, tak si svůj nick změním a budu třeba z části v anonymitě.

Fajn, tak snáď tvoja kariéra ako administrátor snáď skoro neskončí. Ako si sa dozvedel o SuperPařbe?

Uvidíme, jak to bude dál, přeci jenom jsem tu už dlouhou dobu... Jak jsem se dozvěděl o SP? Dříve jsem hrál na různých serverech, co nabízely herní mode Mikeroo Town nebo jak se to píše Najednou servery s tímhle modem odpadly, tak jsem hledal něco jiného a asi jsem se řídil podle počtu hráčů a tím, jak mi server jako takový sedí. SP se mi líbí do teď, doufejme, že i nadále bude a RZE 10 přinese do hraní něco nového.

Cítim nostalgiu? Trošku prebehuješ, pri RZE10 síce nie sme, no aj to bude v rozhovore, to nemusíš mať obavy Čo si tak zozačiatku robil na serveri? Klasicky, pripojil si sa na server a.. ?

Koukal jako blb*c. Podle mě server dřív vůbec neposkytoval nováčkům žádné návody, jak začít vůbec hrát, až na to, že jsi si měl jít udělat průkaz do autoškoly. Teď je to o něco lepší díky rozšířenému /help. Taky i někteří hráči se snaží novým hráčům pomoci v začátcích, a to je jedině dobře a vidím to rád. Ale na tomto účtu jsem už věděl, co server tak nějak nabízí, když jsem tu hrál dřív. Takže první co bylo, zaměstnal jsem se jako dozorce a hlídal vězně. Tím jsem si vydělal nějaké penízky, koupil si dům, auto a byl jsem spokojený hráč.

A čo firmy / gangy? Si firmičkár alebo skôr - bol si firmičkár? O firmách to moc neviem, ale viem, že si bol v jednom docela slušnom gangu, ale to už nám prezradíš ty.

Dřív firma, pak gangy a teď zase firma. Začínal jsem v Jail Company jako dozorce, s nástupem do AT jsem se přesunul k právníkovi do firmy Právnická kancelář LV. Pak jsem zabrousil do gangů, těmi lepšími byly Outlaws Deckers a West Side Thug Life. Když se WSTL rozpadlo, nic dalšího jsem nehledal. Teď jsem ve firmě Royal Family Security jako bezpečnostní služba a v gangu All Eyez On Us jako maskot.

Outlaws Deckers, to som myslel.. Je pravda, že gangy teraz dosť upadli, aký máš názor na to ty?


Nevím, jak to mají ostatní, nelze soudit. Za sebe mohu říci, že mě absolutně už nic netáhne. Jezdit 2 stejný závody pořád dokola není nic, co by mě bavilo. Bojoval o dodávku je nuda a na území jsem nebyl nikdy. Chtělo by to asi nějakou převratnou novinku, ale je těžký něco vymyslet. Pár návrhů od hráčů mám, tak snad se někdy zrealizují.

Boh zaplať tým, ktorí sa snažia gang systém obnoviť. Kedy si nastúpil prvý krát do AT a čo ťa k tomu priviedlo?

Bylo to v dubu/aprílu 2014 a přivedli mě k tomu samotní hráči, především hráč s nickem Klikarek. Sám jsem se nechtěl náboru vůbec zúčastnit, protože jsem si myslel, že hraju chvilku na to, abych mohl být administrátorem. Ale tehdejší administrátoři na to měli jiný názor a byl jsem přijatý.

Fajn, si snáď najstaršie pôsobiaci admin v AT vôbec. Kedy si prijal post hlavného administrátora? Mal si niekedy myšlienky, že by sa mohol z klasického administrátora stať hlavný administrátor? Aké si mal z tohto postu pocity?

Tak ne, že bych post hlavního přijal, ale spíš mi administrátoři v čele s ATomasem důvěřovali. To bylo v říjnu/októberu 2016. Určitě za tu dobu, co jsem byl řadový administrátor jsem věděl, že se z kohokoliv z nás může jednoho dne stát hlavní admin.
Samozřejmě jsem byl hrozně rád, že mám důvěru u ostatních a vyzkouším si i práci pro server z úplně jiného pohledu.


Presne tak, dôvera je najdôležitejšia a je super, keď prevláda v takto super tíme. Ako hodnotíš AT zo strany hlavného administrátora?

Jak hodnotím AT? Tak asi bych to rozdělil tak, jak to rozdělený je.
Tým organizátorů akcí si plní svoji úlohu na výbornou ve všech směrech. Tvoří pro hráče neskutečně moc akcí, a to si myslím, že je hodně důležitý, protože zábava by na serveru měla být.
K moderátorům se nelze moc nějak vyjadřovat, protože se jedná především o nováčky v týmu a je jasný, že se tam občas nějaký malinkatý problém najde, ale není to nic závažnýho a musím říct, že se rozhodně snaží zlepšovat.
Pak jsou tu administrátoři. Někdo je v týmu řadu let, někdo pár měsíců. Hodnotit je musim opět kladně. Server hlídají jako hlídací psi a hráčům se snaží pomáhat. Nějaké stížnosti nezaznamenávám, takže snad je vše v pořádku.
A jako poslední je můj kolega Panther, se kterým se mi neskutečně dobře spolupracuje. Je to kolega, kterého by si mohl přát kdokoliv na mé pozici. Domluva s ním na jakékoliv věci je bez jakýchkoliv hádek a vždy se dobereme zdárného konce.
Sečteno, podtrženo? Kdyby tady nebyl nikdo z výše uvedených, server by nefungoval.


Potlesk poprosím. Naozaj, toto si super napísal a cítim z toho obrovskú vďaku. Ja si tiež myslím, že AT sa oproti minulosti rapídne zlepšil. To už je vec názoru. Ďalšou vecou tu je dlho očakávaná novinka - RZE 10. Myslíš si, že to server o dosť zvýhodní a zlepší v mnohých veciach?

Já sám nevím všechno, co se ve vylepšeném modu objeví. Ale určitě si myslím, že to SuperPařbu posune o krok kupředu. Přeci jenom už samotný přechod na novou verzi SAMPu je něco neskutečnýho. Samozřejmě se na to moc těším, protože doufám, že připravované novinky budou mě samotného bavit! A bude tu brzy

Všetci sa tešíme, nie si sám. Podieľaš sa aj ty na príprave novej RZE?

Já bohužel ne. Je fakt, že RZE 10 je už nějaký ten týden kompletně vytvořená a v nynější době se testuje, aby se minimalizoval počet možných chyb. Já se na testu nepodílím, protože jsem chtěl zažít první dny nového modu spolu s hráči. Takže pro mě to bude stejná novinka jako pro všechny ostatní.

Tak to je pekné, takže teraz už všetci chápeme, prečo sa aj ty tešíš s nami :D Ja si myslím, že si nám o svojom virtuálnom živote napísal až až. Od ostatných hier ako PUBG a CS:GO až po RZE10. Takže super, môžeme sa presunúť na minihru?

Jojo, jsem zvědav, co pro mě máš!

img.tpx.cz/uploads/ludoclubsfifombyrich.png


|
V

MINIHRA

Je to novinka, mnohí ste sa sťažovali, že hra To / To je ohraná, tak mi napadla táto hra, ktorá je veľmi populárna. Cieľom hry je dostať všetkých panáčikov zo štartovného poľa na cieľové pole. Kto prvý túto úlohu splní vyhráva!

S Fifom sme sa dosť nasmiali pri tejto hre a my vám ju môžeme len odporúčiť! Dúfam, že sa Vám bude toto video páčiť. Smile



Tak ďakujem ti za rozhovor, nejako sme to spolu zvládli, prajem ti veľa šťastia v živote. Čau!

Já ti děkuju za rozhovor, snad to hráče bude bavit. Měj se hezky a hodně dárečků pod stromečkem, když už se nám blíží ty Vánoce!

Díky, nápodobne!


Upravil Czech_ dňa 10.06.2020 16:48
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
NeiT
Rozhovor špatnej není obsahově pohodička :D Ale to člověče nezlob se je nehorázná krávovina...
Pandy
Ahoj,

jeden z mála zajímavých lidí na serveru u kterého zanechám komentář. Abych řekla pravdu, tak se mi tenhle styl celkem líbí, je to zase něco novýho než všechny ty rozhovory přes kopírák, takže určitě palec nahoru jak za grafickou stránku, výběr osoby tak i originality. Taky už mě nebavily ty rozhovory typu " TO / TO, to tu bylo už hromadu let a je to nuda Palec nahoru

K Fifimírovi jako takovýmu nebudu nějak psát slohy, ty nikoho nezajímaj, těch si v Apokecu napíšem víc než dost, ale musím říct, že je to dobrý kolega i "nadřízený". Občase se rozcházíme v názorech, ale jsme lidi to je normální.

Z pohledu hráče to byl jeden z prvních lidí, kterého jsem poznala a se kterým jsem začala komunikovat a od něj mě mrzel i jail za střelbu na warp, kdy za mnou přílítl jetpackem a jeho větu "Tohle jsem od Tebe nečekal" mám doteď v hlavě. :D A taky byl jedinej co mi dali souhlas tenkrát do žádosti i před to, že jsem nevěděla pomalu co to je web :D A už to letí a budou to 4 roky, co se známe.

Celkově ten rozhovor hodnotím kladně. Jak říkám, je to zase něco novýho. To člověče nezlob se online neznám, ale vypadá to zajímavě :D
DangerRMV
Jeden z nejlepších rozhovorů na SP v dějinách, moc se mi líbil. Není co vytknout... výběř člověka, otázky, minihra, délka... 10/10. Jen tak dál Richi. Tohle se mi moc líbí, v tomto stylu by si měl pokračovat. Fifa je nejlepší hlavní administrátor, který mi vždycky pomohl a věřil mi ve všech situacích, proti němu nemůžu najít negativní slova, prostě skvělý výběr a super muž!
Diana
NeiT ďakujem za názor, snáď ťa môj budúci rozhovor s hráčom Nikom viacej zaujme.
Wery ďakujem, Fifa je naozaj super hlavný admin, super sa s ním pracovalo a celkovo z celej spolupráce som mal dobry pocit
Ove diky to si vážim! Smile
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
CpT
Ahoj, rozhovor sa mi páčil či už po obsahovej alebo grafickej stránke. A páči sa mi, že si sa snažil vymyslieť nieči iné ako "to nebo to" síce mňa by to osobne nebavilo kúkať 8 minút ale snaha sa cení Palec nahoru S fifom som hral pár krat Csko je to v pohode týpek taktiež skvelý Hl.admin, ktorý si robí svoju prácu najlepšie jak môže a som rád, že mi ponúkol šancu byť tam kde som Kytka pro tebe Pekný rozhovor Rich *Tu sem*
Diana
Ďakujem CpT, nabudúce znovu niečo vymyslím Smile
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
Warning
Vyjadrím sa len k LUDO. Naozaj neviem čo si čakal, veď si pozri štatistiky videa a vsadím sa, že si to všetci len preklikali aby sa nepovedalo, priemerná doba sledovania 10 sekund, aj to asi preháňam.
Toľko k tomu, prišlo mi to až vtipné :D
Diana
Citácia
Warning napsal:

Vyjadrím sa len k LUDO. Naozaj neviem čo si čakal, veď si pozri štatistiky videa a vsadím sa, že si to všetci len preklikali aby sa nepovedalo, priemerná doba sledovania 10 sekund, aj to asi preháňam.
Toľko k tomu, prišlo mi to až vtipné :D


Viem, keď som to nahral, tak som si povedal, veď sa to bude krátko dávať na YT, trvá to len 3 minúty. Pozriem sa a má to 8 minút.. :D Nabudúce vymyslím niečo iné, nemusí to byť ani hra a nemusí byť rozhovor o žiadnom virtualnom živote ani reálnom.
Uvidíte B)
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
Cappuccino
Velmi povedený rozhovor. Držíš se poměrně klasického vzoru, který sis ovšem upravil podle svého. Brilantní kombinace. Je vidět, že na sobě pracuješ, protože tenhle rozhovor je opravdu paráda. Jen ti vytknu to LUDO. Originalita, chápu a sám se snažím vymyslet co nejoriginálnější nápady, ale na mě, jako čtenáře, to působí jako totální nuda. Kdyby jste do toho oba mluvily, tak je to o něčem jiném. Smile Každopádně pokračuj kolego, jde ti to parádně. *gp*
Diana
Diky kolega, GL tiež Smile
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
zorys
Rozhovor pěkný, ale vůbec se mi osobně teda nelíbí formát toho člověče nezlob se, to radši To nebo To. Jako určitě super nápad, o tom žádná, ale pochybuji, že se někdo podíval na celé osmiminutové video, cením fakt tvůj nápad, protože je to něco nového a to já cením, ale prostě chce to nějak přeformátovat a zkusit vymyslet něco víc zajímavého pro čtenáře, To nebo To bylo zajímavé, protože ses někdy i nad otázkami či volbami jednotlivého hráče zasměješ. Udělal bych být tebou něco podobného, ale určitě ne To Nebo To, další takové otázečky, které dokáží pobavit. Jinak po grafický stránce je ten rozhovor fajn a je krásně čitelný, člověk pozná kdy píše Žurnalista a kdy ,,Vyslýchaný" :D.

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
Diana
Čau Zoro, ďakujem za názor, no prosím všetkých, aby ste tu už nepísali ten istý dôvod, prečo sa vám toto v rozhovoru neľúbi :D Fajn, viem, je to dlhé, chápem :D Nabudúce niečo iné vymyslím. Díky ešte raz
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
15 Hlasov
50%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
13%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
20%
Ne
4 Hlasov
13%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
3%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 19