Informácie o serveri
Čítať tému
|
Vizitka - JeziSeK
|
|
| JeziSeK |
Pridané 08.12.2018 19:08
|
![]() Príspevkov: 13
Založený: 08.12.18
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: JeziSeK Odehrané hodiny na serveru: Asi 4 ![]() Váš bankovní obnos: Neustále se mění, rozdávám hráčům Teď cca 100 mgNasbíráno marihuany: 0 Vlastním dům číslo: Jsem bezdomovec na nádraží v SF Vlastním hotel číslo: Žádný Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Ježíšek není v gangu Můj oblíbený administrátor: Wery - můj tajný skřítek Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /dotaz Mé oblíbené vozidlo: Sáně Má oblíbená práce na serveru: Rozdavač money hráčům Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2- (chrání vás pouze Wery) Vaše webové informace Váš nick na webu: JeziSeK Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): 0 Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): 0 Vaše osobní stránka Jméno: David Příjmení: ---------- Datum narození: ----------- Věk: Nad 20 let Kontakty: Severní pól Jazyky: Čeština Informace Vaší povahy Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, bezstarostná,diplomatická, charakterní, klidná, naslouchavá, neústupná, obětavá, pečlivá, plánující, podporující, pořádná, poslušná, pozitivní, přátelská, přesvědčivá, přirozená, romantická, rozverná, samostatná, sebevědomá, spolehlivá, upřímná, urovnávací, věrná, veselá, vůdčí, vypravěčská, jiná. Informace o Vaší postavě Postava: Sportovní Závislosti Kouření: Ne Alkohol: Občas Sex: Ano ![]() Závislosti: Auta, chatování, dobré jídlo, pomáhat hráčům a dětem, děti, sex, živnost |
|
|
|
| Rich |
Pridané 08.12.2018 20:46
|
![]() Príspevkov: 2859
Založený: 21.12.16
|
Čauko, vyzeráš na nováčika, vizitka je taká krátka, ak chceš, pridaj si ma na skype: live:richsp_2 a napíš mi, ja ti s hocičím pomôžem a ak chceš, vytvorím ti nejaké amatérske grafické nadpisy na vizitku. Kľudne mi napíš a spýtaj sa čokoľvek. Vizitka síce krátka, ale lúbi sa mi, peknú farbu si si vybral. Citácia Odehrané hodiny na serveru: Asi 4 hehe ![]() GL
S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
|
| JeziSeK |
Pridané 08.12.2018 21:29
|
![]() Príspevkov: 13
Založený: 08.12.18
|
Citácia Rich napsal: Jistě chápeš, že pomoc moc nepotřebuji
|
|
|
|
| vajcak |
Pridané 08.12.2018 21:52
|
![]() Príspevkov: 402
Založený: 15.03.18
|
Čau vizitka je dosť krátka hráča čo ma na SP 4 hodiny som ešte nevidel robiť vizitku.nech sa darí na SP pri RZE10 SRS |
|
|
|
| kolotocar |
Pridané 30.12.2018 22:11
|
![]() Príspevkov: 147
Založený: 28.12.18
|
Milý JeziSek, vôbec sa nepoznáme ale rád by som sa chcel s tebou spoznať. Vizitka no.. Mohol si si na tej vizitke viacej záležat, pretože táto vizitka ťa má predovšetkým reprezentovať. Obsahovo je to v poriadku ale mohol by si sa pohráť s nadpismi. Nech sa ti darí na SP a predovšetkým v reálnom živote. S úctou kolotocar |
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.