Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - apolo14
Cappuccino
img.tpx.cz/uploads/Rozhovorapolo.png
Citácia
Důvod nominace:

No, myslím si, že na serveru už hraje nějaký ten rok, dokonce působil i na postu OA, kde měl hodně dobré akce, takže si myslím, že si to zaslouží a taky patří mezi ty majetnější hráče.

Nominoval PinK

img.tpx.cz/uploads/Rozhovorapolouvod.png
Citácia
Několik slov:

Úvodem bych vás chtěl všechny přivítat u posledního rozhovoru před Vánoci, který si doufám užijete. Dále bych chtěl poděkovat za všechny pozitivní komentáře u mých předešlých rozhovorů. Ještě více si ovšem vážím kritiky. V tomto rozhovoru jsem se snažil vyvarovat většině věcí, které jste mi ve vaší kritice psali. Doufám, že se mi to aspoň z části podařilo. Jako poslední věc bych rád uvedl, že pro drobné oživení a lepší orientaci se (po vzoru Baseballa v SN) budu označovat jako Redaktor SP.

img.tpx.cz/uploads/Rozhovorapolotext.png

Redaktor SP: Ahoj Apolo! Vítám tě u dnešního večerního rozhovoru. Doufám, že máš dobrou a povídavou náladu. Každopádně doufám, že ses na rozhovor aspoň trošku těšil.

apolo14: Ahoj Cappuccino, kdo by se na ten rozhovor netěšil, když ho necháš dlouhé týdny až měsíce čekat že :D. Jinak děkuji za pozvání k rozhovoru a kamarádu Pinkovi za nominaci. Snad bude dneska i ta povídaná trošku Smile.

Redaktor SP: Od tvé nominace ještě neuplynul ani měsíc, takže zase tak horké to s těma měsícema nebude, ale každopádně se omlouvám za čekání. Hned na úvod jsi nastínil člověka, který tě nominoval, PinKa. Mohl by jsi ve zkratce říct, co pro tebe tento hráč znamená na serveru (případně IRL) ?

apolo14: Hele v pohodě to čekání se dalo přežít dokud nad tím nepřemýšlíš každý den, že kdy už to přijde tak si člověk ani nevšimne jak to utíká :D. Hele jak to říct Pink je takový trotlík ze SP, většina nebo spíš asi každý ho zná z /admins já ho znám už nějaký ten pátek přesněji něco okolo 3 let si myslím. Ani už vlastně nevím jak jsme se poznali jen vím, že jsme se v jeden čas hrozně skamarádili, hráli spolu každý den i noc no však to znáte s vašimi kamarády. Poté co jsem se dostal na post OA jsem Pinka přemlouval ať jde taky do AT ať zkusí moderátora jelikož v tu dobu byl nábor takže vlastně bych se nebál říct, že díky mně je tam kde je (Pinku jednu narážku na to a dojedu si pro tebe do toho Brna). Takže bych se nebál říct, že můj nejlepší kamarád na SP vlastně já jich na SP moc nemám jen jeho a Kačku Smile. IRL se ještě neznáme, i když jsme to mnohokrát plánovali nějaký ten sraz v Praze nebo tak, ale on než se z toho Brna dokope do Prahy to jsou léta... :D
PS: Od Pátku mám tušení, že Pink je homosexuál.

Redaktor SP: Poprosím každého čtenáře, do komentářů gratulace Apolovi, za to, že máme díky němu Pinka v AT. :D Na to tvoje PS radši reagovat nebudu, protože nechci vědět jak jsi na to přišel. :D Každopádně, skvěle jsi nám představil Pinka, ale teď jsou reflektory na tobě. Z tvé vizitky jsem se dočetl, že ti je sedmnáct, což znamená že studuješ? Druhák, nebo třeťák?

apolo14: Teď se začínám trošku bát co všechno jsem do té vizitky napsal :D. Momentálně ve třeťáku na střední s maturitou takže už jen rok :/

Redaktor SP: Trošku jsem si tě předem proklepl Smile Tak to jsi na tom stejně jako já, taky třeťák a taky smrt už za rohem. Prozradíš mě i čtenářům co studuješ?

apolo14: Prozradím vám obor a to vám musí stačit nerad bych, aby mi takovej Pink přiběhl na školu a začal řvát "Hej Apolo kde si !!!" :D
Jedná se o obor Ekonomika a podnikání :O Takže švanda no Smile

Redaktor SP: Tomu rozumím a obor rozhodně stačí. Páni, koukám, že máme velmi podobné i zaměření. Už víš, co by jsi chtěl dělat po škole? Já vím že je to těžká otázka, ale nějaká představa tam je vždycky.

apolo14: To je doopravdy těžká otázka a poslední dobou jí slýchávám častěji a častěji, ale abych řekl pravdu tak sám nevím. Popravdě nad tím ani nijak nepřemýšlím a nemyslím si, že bych chtěl nakonec dělat to co vystuduji udělám si maturitu a chtěl bych zkusit různé zaměstnání no uvidím kam mě vítr zavane.

Redaktor SP: Já se začínám pomalu děsit, protože si uvědomuju, že jsme (z toho co jsi zatím řekl) opravdu skoro stejný. :O No, nechme školu stranou.. Co tvůj volný čas?

apolo14: Jak to říct. Volného času mám spousty a tak nějak ho využívám hlavně na chození ven s kamarády nebo počítač, ale jsem rád, že už na PC nejsem tak jako dřív a hrozně mě těší, když se bavím s holkou a ona se zeptá co dělám o volném čase nebo tak a já nemusím říkat nic vlastně jsem nerd a celé dny prosedím za PC, ale konečně můžu říkat, že chodím ven s lidmi :D Je to pro mě takovej super pocit no, ale každej to asi máme jinak. Po pravdě od té doby co jsem přestal hrát na PC 15hodin denně tak se mi úplně otočil život naruby a začal jsem poznávat hrozně nových lidí, chodit ven atd.. Doporučuji to všem co si myslí, že PC je život a za 3 roky z nich budou profesionální gameři tak jako ze mě :D

Redaktor SP: Vždy je důležité poznat to, co tě opravdu baví a co chceš dělat a narovinu, pokud nebereš 7 druhů drog, tak to, co děláš je určitě lepší než sedět 15h denně za PC :D Pojďme ale dál. Co takhle sport dělal jsi něco, nebo popřípadě děláš?

apolo14: Abych řekl pravdu otázka "sport" je pro mě taková nejzákeřnější co mi kdo může asi položit :D Naposledy co si tak pomatuji tak to byl fotbal v mých asi 12ti letech. Od té doby jsem nic nedělal a když něco dělám tak jen tak, že sám a celkově se všechno učím sám. Vlastně jo dalo by se říct, že jezdím na skatu ale určitě né nějak závodně jen tak s kamarádem jezdíme po parcích si zajezdit takže to by se asi dalo brát no ať můžu říct, že dělám aspoň něco. A né nemám 100kilo :D náhodou nechápu proč, ale i když jím jak prase a nic nedělám tak jsem docela frajer :D (mám nějaké rychlé spalování nebo co to říkají) Jo asi bych mohl zmínit, že jsem docela EGOista :D

Redaktor SP: Mít nějaké ego navíc, není na škodu. Musíš si jen hlídat, aby ti moc nepřerostlo přes hlavu. :D V zimě se ale na skatu jezdí blbě, takže se třeba věnuješ přípravám na Vánoce. Schválně. Máš už všechny dárky?

apolo14: Dárky o tom mi ani nemluv :D Abych řekl pravdu tak momentálně mám 1 dárek a to pro mamku a to mi ho ještě pomohl vybrat táta :D To je všechno co zatím mám já jsem takovej ten co nakupuje dárky hodně na poslední chvíli takže hádám, že tak 20 mi dojde, že už bych mohl jet něco koupit tak pak asi pojedu no :D Teď se moc nevěnuji ničemu už týden ležím v posteli jelikož jsem asi nějak jak furt pátky a soboty pobíhám venku nastydl tak to teď ze sebe shazuji Jinak kdybych nemusel být doma v posteli tak jsem asi zase někde venku no a je jedno, že né na skatu tak prostě někde na procházce s kamarádkou nebo někde na pivku s kamarádem no :D

Redaktor SP: Tak s kamarádkou a s pivem do tepla, však to znáš :D Ať nejsi nemocný :D Jinak ale ještě chvilku zůstanu u těch Vánoc. Jak by jsi popsal svůj vztah k těmto svátkům a co na nich máš nejraději?

apolo14: No dříve jsem Vánoce zbožňoval hádám, že to bylo tou atmosférou a těmi dárky (hlavně těmi dárky :D). Poslední tak 1-2 roky se to vždycky nějak pokazí a já se pohádám s rodiči kvůli nějaké kravině takže už to pro mě není co to bývalo. Ale třeba to tenhle rok bude v pohodě a zase si je užiji jak před lety Smile

Redaktor SP: Tak to mě opravdu mrzí, ale doufám, že se to tento rok nějak změní, jak sám píšeš. Ještě mi napiš poslední věc, než se konečně přesuneme na SP. Co je tvým životním snem nebo cílem?

apolo14: Hele snem ? Asi Amerika :O Už od mala miluju angličtinu a USA a mým snem bylo vždycky a asi vždycky bude nějaký ten baráček na pobřeží v Americe s rodinou, krásný výhled na moře někde na útestu <3 aww.

Redaktor SP: Amerika je nádherná, teda aspoň její lepší část. Taky bych si nechal líbit domek v Californii např. ;) Tak to by bylo k tobě, jako k Filipovi, pojďme se vrhnout na Apola14!

apolo14: Super pojďme na to Smile

Redaktor SP: Věc, která mě napadla asi poprvé, co jsem tě vůbec na serveru zahlédl a to, jak vznikl tvůj nick? Pochopitelně vím co to bylo Apolo 14, ale jestli to má nějaký hlubší význam.

apolo14: Fůha už je to dlouhá doba, takže si to úplně přesně nepomatuji, ale čím jsem si určitě jist je to, že to vzniklo ve spojitosti s Apolem jako takovým teď už je otázkou kde se tam vzala ta 14, ale jelikož já si normálně pojmenovávám takhle účty věkem takže je dost pravděpodobné, že jsem si tenhle nick založil v mých 14ti letech :D Vím, že na SP jsem používal několik nicků a nejstarší co si pomatuji byl Frosty/Frost nebo tak nějak. Nic hlubšího v tom nehledej :D Na druhou stranu musím říct, že se mi k tomu suprově dělají avatary na web. Plácnu tam raketu a napíšu apolo14 xD. Vím, že ted sice tam raketku nemám, ale pomatuji si, že můj první avatar byl přesně takhle sformovaný :D

Redaktor SP: Rozhodně zajímavá historie. Když už jsi do ní zabrousil, tak by ses mohl trochu zamyslet kdy jsi na SP začal hrát a co tě k tomu přivedlo?

apolo14: Na SP jsem začal hrát někdy roku 2012 nevím přesně kdy, ale přibližně. Tak vlastně jen náhoda. Nějak jsem se dostal k GTA SAMP ani nevím popravdě jak :D A co jsem si otevřel serverlist a seřadil servery podle hráčů tak jsem viděl 2 servery XXXX a SP no hádám, že jsem vyzkoušel oba 2 jenže na SP v té době byli všude firmy a každá firma měla na autech nápisy, neony a majáky (jako je to teď s CREW PREMIUM) tak dříve to bylo bez něj. A jelikož já jsem ohromný nadšenec do CREW systému a firem jako takových tak samozřejmě jsem nemohl odolat a začal jsem ihned hrát. Takže žádný kamarád nebo reklama, ale pouze náhoda.

Redaktor SP: Až mi slza ukápla když si vzpomenu na ty časy, kdy nebylo potřeba žádné Crew Premium atp. Pamatuješ si jaký job si hrál, když jsi úplně začínal? Nebo si střídal joby ve snaze je všechny prozkoumat?

apolo14: Pokud se nepletu tak mou první prací byl Pochůzkář teď nevím přesně jak se to jmenuje (práce ve vězení bachaře). Následovala dlouhá éra taxikaření :D

Redaktor SP: V poslední době mají taxikáři hodně práce. RZE 10, nové ostrovy a spousta lidí se tam nejprve ztrácí, nebo jsou líní jezdit, takže bych řekl, že taxikář si teď přijde na své. Každopádně mě zajímá tvůj názor na nový update na SP, tj. RZE 10.

apolo14: Hele můj názor no. Jak to říct, popravdě jsem byl trošku zklamaný a začínám být furt víc a víc. Hlavní zklamání přišlo s vydáním RZE 10 tak moc se to hypovalo a všude se psalo jak to bude nejlepší update, budoucnost SP atd.. atd.... No nakonec z toho vzešlo to, že se přidaly 3 věci. Teda aspoň já to tak vidím. Ostrovy, Upgrady na auta a Upgrady domů. No vím, že ještě další blbosti, ale při tom jak moc se o tom všude psalo a každej to hypoval, že tam bude všechno jsem byl docela zklamaný. Další zklamání přišlo pár dnů na novou RZE, kdy se od vydání na webu objevují stížnosti, že radlice se musí omezit, snížit, odebrat atd.. Tak já jsem konečně našel věc, pro kterou má cenu hrát a každý den chodit na server dělat questy a oni to chtějí zase odebrat.. Achjo. No aspoň 1 + tím jsou u mě ty nové domy. Samozřejmě jsem si hned jeden dům musel pořídit a začal jsem si tam stavět pořádné disko na zahradě, takže až to bude hotové všichni jste zvaní :D

Redaktor SP: Jak sám ATomas řekl, vývoj RZE 10 zabral hodně času a více věcí by bylo přidaných za předpokladu, že by se prodloužil termín vydání. A SP opravdu RZE 10 potřebovala i v podobě v jaké vyšla. Mě se opravdu radlice líbí a sám se těším až jí budu mít, ale je pravda, že za kamionaka teď zažívám těžké časy. :D Osobně se mi jako omezení líbí, to, že je potřeba splnit všechny 3 questy a né jen jeden. Co říkáš na mise a detektivky? Vím že to je "jednorázová" záležitost, ale mě se to opravdu líbí a je vidět, že si s tím dal ATomas spoustu práce. Co si o tom myslíš ty?

apolo14: Je pravda, že to bylo určitě těžké a dal do toho mnoho sil, ale nechci ho obhajovat vím co je ten člověk zač už nějaký ten pátek mu píšu návrhy a sleduji topik s návrhy nebo dotazy na něj a to mi stačí, abych si o tom co je za osobu udělal obrázek. Pár lidí co mě zná ví jakej mám názor na ATomaSe a ví, že když ho budu chtít vyjádřit tak je mi jedno jestli je to nějaký hráč nebo majitel sp a řeknu to na plnou hubu. Abych se přiznal tak detektivky jsem ještě nezkoušel jelikož jsem měl firmu tak jsem si říkal, že si ten First Feeling nechám na to, až jí prodám a budu se moci připojit k někomu do té PD firmy naopak mise byla první věc co jsem musel jít hned otestovat na ostrovech. Hele za mě super věc a hrozně se mi líbí to zpracování, až na to, že to má své chybky. S Vitmanem jsem zkoušeli misi u S (myslím, že je to S) asi Simon a vždy, když jsme dojeli k CP tak nám to bezdůvodně napsalo mise selhala třeba 6x po sobě od té doby jsem na mise neměl chuť a ještě jsem se k nim nedostal momentálně mě víc zajímají /questy :D.

Redaktor SP: Tak detektivky jsou někdy dost těžké, ale velmi mě bavili, stejně jako mise, přesně jak popisuješ. Chyby se bohužel objevily, ale kdo je nečekal, že? Pink ve své nominaci píše, že jsi působil na postu OA. Mohl by jsi čtenářům napsat své pocity a obecně tak nějak všechno kolem tvého působení v OA?

apolo14: Tak nějak všechno je asi na dlouho a sám už nevím všechno :D, ale určitě můžu říct, že zkušenost to byla nezapomenutelná. K postu jsem se dostal přes starého dobrého hlavního Nosfeho a hned po pár dnech na postu se mě ujali super lidi jako Wery a Warning zas což jim hrozně děkuji, že mě v tom nenechali se utopit. (Když tak přemýšlím tak těch kamarádům na SP je přeci jen víc tak abych někoho neurazil tak to jmenování dříve bylo na toho nejlepšího Smile) No na postu jsem moc dlouho nevydržel kvůli nesporům v OA teamu s jedním členem. Takže zhruba po měsíci jsem odstoupil z postu, ale i za tu dobu jsem si to hrozně užil. A určitě doporučuji všem co na SP mají už nějaký to léto odehraný to vyzkoušet. Po těch pár letech už je to vlastně furt o tom samém ta SP a omrzí to tak jako každá hra, ale tady ta možnost toho OA vám zase přidá něco navíc a určitě na nějaký ten další rok dokáže zabavit i s možností růstu na další posty Smile.

Redaktor SP: Sám jsem taky o postu OA uvažoval a i když si tě jako OA nepamatuju, tak věřím, že to muselo být super! Další část Pinkovi nominace se týká tvého majetku. Tohle je spíš taková rada, ale mohl by jsi zkusit hráčům poradit, nebo stručně popsat jak pořádně efektivně vydělat ten virtuální dolar? :D

apolo14: Moje rada je jednoduchá a prostá mám takové přísloví které vydělává nejvíc:
"Nakup levně, prodej draze"
Tímhle se řídím už pár let a dříve co jsem vydělával pouze misema jsem byl rád, že jsem trhnul 1mg denně teď uděláme denně někdy 0, někdy i 30 je to o náhodě no.

Redaktor SP: To je asi taková ta osvědčená klasika. ;) To by bylo asi vše. Napadá tě něco co by jsi chtěl ještě sdělit nebo vzkázat čtenářům?

apolo14: Hele asi jen to ať zkusí neprosedět celé prázdniny u PC a jdou se taky podívat ven, třeba uvidí i nějaký ten sníh ;) Jinak tobě díky za fajn rozhovor přišel jsem na to, že nejen, že se dozvíš ty a lidi něco o mně, ale dokonce v našem případě i já o tobě viď :D Tak krásné prožití svátků a silvestra všem <3

Redaktor SP: Samozřejmě i já děkuji tobě, že jsi přijal moje pozvání. Přesně o tom rozhovory jsou - o poznávání lidí a já jsem neskutečně rád, že sem ho mohl dělat zrovna s tebou. Smile I já se připojím a za sebe i za celý tým žurnalistů SP přeju krásné svátky, silvestr a bohatého Ježíška! <3
Upravil Czech_ dňa 11.06.2020 01:10
vajcak
Rozhovor je pekný Nadpisy sú ok
Nech sa darí pri ďalšom rozhovoru
Caf
Kacka
Pěkný rozhovor, tak dozvěděla jsem se dost informací, protože když jdeme vždycky na TS, tak jenom mlčí a nebo provokuje :D Ale jsem ráda, že tento rozhovor je na světě, apolo se hrozně těšil a je to tu! :D Jinak, Apolo v pohodě, brzo zas to TS jazyk Jinak, ať se vám oboum daří a hlavně, hezké prázdniny Vánoční, hodně dárků a hlavně, Veselé Vánoce, protože jsou už za rohem! Smile
Disco
Tak jo, jdeme na to :D.
Protože jsem ti minule dával kritiku k rozhovorům, tak bych se měl asi vyjádřit i k tomuto.
Za mě konečně rozhovor, který je něčím zajímavý. Reaguješ na to, co si se dozvěděl, super! Dříve mi to spíš připadalo jako kdyby si jel podle nějakého vzoru bod po bodu.
Témata vybraná dobře, dozvěděl jsem se to co jsem potřeboval, dokonce se i něco dozvěděl.

Takže jen tak dál, snad ti to vydrží dlouho a tak kvalitní rozhovory budou bývat pořád Smile.
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
13 Hlasov
48%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
15%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
22%
Ne
3 Hlasov
11%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 13