Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - Gloodys.
esx_exiteye
Mackrown (Redaktor): Ahoj!
Jsem rád, že jsi přijal mou nabídku k rozhovoru, jaké máš prozatím pocity?

Gloodys. (Host): Ahoj,
Děkuji za pozvání, mé pocity jsou zvláštní, nevím co mám od tebe čekat :D

Mackrown (Redaktor): To se neboj, nebudu nějak dráždivý, možná. :D
Abychom začali rozhovor přesně tak, jak ty jsi začínal na SuperPařbě tak má první otázka bude, jak jsi se k ní dostal?

Gloodys. (Host): Tak já jsem se k SuperPařbě dostal přes bratrance v roce 2012 (bylo mi 9 :D).

Mackrown (Redaktor): Co tě na SuperPařbě zaujalo, navíc v takovém věku?

Gloodys. (Host): Tak chtěl jsem si s bratrancem zahrát a on v tu dobu zrovna hrál na SuperPařbě. Server mě hned zaujal, protože tu byl super kolektiv na serveru, zábava a hlavně mise :D Navíc, já díky mému staršímu bráchovi a staršímu bratrancovi jsem byl "vyspělejší" takže to bylo v pohodě :D

Mackrown (Redaktor): Čemu se věnuješ na dnešní SuperPařbě v dnešní době? Preci jenom už bude rok 2019 a pořád jsi dá se říci aktivním hráčem.

Gloodys. (Host): Tento rok jsem na serveru působil jako Administrátor, ovšem Admin Team jsem ke konci prázdnin opustil.
Dnes se spíše věnuji nemovitostem, gangům a nebo jen psaní si kamarády.

Mackrown (Redaktor): Dobře tedy, chytím se hned toho nejvýraznějšího. Jak jsi se dostal do Administračního Teamu?

Gloodys. (Host): Do Admin Teamu jsem se chtěl dostat delší dobu, na serveru jsem nahlašoval hříšníky v chatu, snažil se co nejvíce pomáhat jak nováčkům tak administrátorům. Szelby si mé aktivity všiml a začal si se mnou psát. Ze začátku jsme si psali jako kamarádi. Po nějaké době mi napsal, jestli bych neměl zájem se připojit do Admin Teamu, hned jsem souhlasil. Szelby mě navrhl a Admin Team se mnou souhlasil, cca po týdnu se mi ozval Hlavní Administrátor Fifa s nabídkou být Moderátorem serveru.

Mackrown (Redaktor): Co se dělo potom dál? Byl jsi spokojený s postem a splnil tvé očekávání od práce člena Administračního Teamu?

Gloodys. (Host): Dále jsem se rozkoukával jako nový Moderátor serveru, pročítal si harmonogram. Bylo spoustu chyb, ale byl jsem uklidněn od kolegů, že to se stává. Cca po týdnu jsem se už rozkoukal a fungoval jako normální Moderátor serveru. Takhle se to táhlo tuším že 3 měsíce, potom jsem udělal větší chybu a povýšení na Administrátora serveru mi bylo odloženo o měsíc, ovšem potom jsem si dal větší pozor a byl jsem povýšen.

S postem Administrátora jsem byl velice spokojený. Bavilo mě hlídat server, pomáhat nováčkům. Dělat zábavu pro hráče a mnoho dalších věcí, co administrátor musí dělat.

Mackrown (Redaktor): Proč jsi tedy na postu administrátora skončil?

Gloodys. (Host): Admin Team jsem opustil dobrovolně, nevěděl jsem jak bych to stíhal se školou a jaká by byla obecně moje aktivita, nechtěl jsem se hádat a potom být vyhozen. Jak se říká chtěl jsem si nechat zadní vrátka otevřená Smile

Mackrown (Redaktor): Dobrý přístup, lepší než skončit jako pár administrátorů SuperPařby, to je jisté..
Nahlédneme tedy do světa gangů, kdy jsi začal a s kym? Jelikož jak víme, někdo koho se chytneš tě může vyzvednout, nebo ponořit, jak jsi na tom byl Ty?

Gloodys. (Host): Nejsem si jistý, nechtěl bych lhát, ale jako úplně první gang co jsem byl bylo Ge Force pod vedením hráčů Spectbear a Fortune (Nicky nevím přesně, je to dlouhá doba)
Gang se po chvilce rozpadl a Spectbear šel do gangu IB, poradil mi abych si tam dal též přihlášku, co jsem i udělal. Do gangu jsem se skoro dostal, než ze mě vypáčili můj věk (11 let :D). Po neúspěchu jsem se na IB vykašlal a zkusil jsem to v OD, taky mi to nevyšlo. Pak jsem viděl "montáž" od Spama na gang WCS a napsal jsem mu, jestli bych nemohl vstoupit, on si mě otestoval a prošel jsem, toto byl můj 1. "slavnější" gang.

Já jsem se nikým nenechal ovlivnit, furt jsem se choval jako já.

Mackrown (Redaktor): Čím tě gangy zaujali a nebudeme si lhát, z gang systému jsme oba dva a proto vím, že jsou tam neustálé hádky, nevadí ti to?

Gloodys. (Host): Tak ze začátku to bylo úplně jiné, dřív nebylo tolik agrese, tolik nadávek. Teď je to hrozné, všichni si nadávají, nejezdí pro zábavu ale pro čísilka v /gangy. Abych nezapomněl, poslední dobou jsou "in" cheaty, clea a další kravinky. Opravdu mě mrzí, kam ten gang systém dospěl, troufám si říct, že bych dokázal spočítat hráče, co jezdí GangRacy čistě na prstech jedné ruky, což je opravdu smutné. Taky z toho důvodu jsem měl před nástupem do Admin Teamu přestávku od gang systému.

Mackrown (Redaktor): Přemýšlel jsi už nad tím, že gang systém opustíš nadobro?

Gloodys. (Host): Určitě, několikrát, ale vždy mě kamarádi se kterými jsem jezdil dříve přemluvili, abych si šel zajezdit.

Mackrown (Redaktor): Dobré, přejdeme k další krátké a konečné kapitole tohoto rozhovoru, jaký máš názor na nové ostrovy? Líbili se ti více ostrovy z roku 2014, nebo se ti líbí více aktuální?

Gloodys. (Host): Jsem rád, že se ostrovy vrátily. Já v tom zas tak velký rozdíl nevidím. Ale cením ATomasův nápad na mise na ostrovech a přidání nových nemovitostí. Když jsme u těch nemovitostí, tak mě mrzí, testeři dostali jako odměnu nemovitosti. Jednu z nich jsem chtěl koupit, ale co se dá dělat, mohl je odměnit jinak, například kreditama. To je asi vše k ostrovům, já je hodnotím kladně.

Mackrown (Redaktor): Blížíme se ke konci a já bych ti teď rád předal slovo a nechal ti volné políčko ve kterém můžeš říct čtenářům, či hráčům SuperPařby vzkázat co jen chceš.

Gloodys. (Host): Děkuji za slovo. Já to nebudu natahovat, napíšu to krátce.
Hráči by se měli zamyslet nad vlastním chováním, zamyslet se, jak chtějí aby SuperPařba pokračovala, pokud chtějí, aby nováčky odrazovalo jejich chování a na serveru hrálo méně a méně hráčů, tak se jim to zatím daří.
Zatím si to neuvědomují, ale po nějaké době to budou chtít vrátit a budou plakat, že tam hraje málo hráčů.

To je ode mě vše, díky.

Mackrown (Redaktor): Dobrá tedy, děkuji ti za tvůj drahocenný čas a za to, že jsi nám objasnil tvou historii na SuperPařbě. Snad jsi si tento rozhovor užil a já se s Tebou loučím, tak se měj a ať se ti daří!

Gloodys. (Host): Děkuji, rozhovor jsem si užil, snad to někomu otevře oči, a taky ať se ti daří.
Upravil esx_exiteye dňa 20.12.2018 21:24
Fifa
Došel jsem přímo na konec této věty a dále to nečetl...
Citácia
Mackrown (Redaktor): Ahoj!
Jsem rád, že jsi přijal mou nabídku k rozhovoru, jaké máš prozatím pocity?

img.tpx.cz/uploads/ATomasPodpis1111.png
Diana
Jop, musíš zabrať na ďalšom rozhovore, hľavne nech to je prehľadné a obsahovo chutnejšie. Nejaký úvod, osloviť čítateľov..
Boss
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
13 Hlasov
46%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
21%
Ne
4 Hlasov
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 18