Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Multiplayer
Ahoj chtěl bych Avatar s tímto obrázkem
img.tpx.cz/uploads/onlyonsgfs.jpg
Pokuď by šel poupravit a napsat tam [M]ultiplaye[R] bylo by to super ovšem s tím si vyhrajte barvy font atd nechám na vás Smile vyberu toho nejhezčího za toto odměna 5,000,000$
Podpis
ten bych chtěl ve stylu tohoto obrázku
img.tpx.cz/uploads/onlysggasg.jpg
Opet poupravit a napsat někde citát:
[bcolor=#cc0033]Až mě jednoho dne rychlost zabije, neplačte, protože já jsem se v tu chvíli smál.[/bcolor]
opět nechám na vás vše v tomto Smile odměna 5,000,000$
TheFoxyk
https://imgur.com/TBjOTgq - FoXo.
Multiplayer
Citácia
TheFoxyk napsal:

img.tpx.cz/uploads/sfasgsaga.jpg - FoXo.

// edit petrobst222 - aby byl vidět obrázek tu
TheFoxyk
FoXo.
kolotocar
Mohla by sa ti páčiť

img.tpx.cz/uploads/multiplayerphoto.jpg
Upravil kolotocar dňa 04.01.2019 19:49
Rich
img.tpx.cz/uploads/multiplayerbyrich150x150.jpg

Ak chceš niečo zmeniť, tak ťa sklamem. :D
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
TheFoxyk
[img]https://imgur.com/2CTFa1h[/img] FoXo.
TheFoxyk
imgur.com/JTIfTM2
Multiplayer
TheFoxyk budeš vyplacen Smile vy ostatní ještě máte šanci dělat podpis Smile
TheFoxyk
[img][/img]
kolotocar
img.tpx.cz/uploads/onlysggasg (2).jpg

▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇
▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇▇
Upravil kolotocar dňa 04.01.2019 18:33
Fifa
Avatar by měl být o rozměrech 150x150 bodů (pro méně chápavé --> čtverec). To, co tu někdo vytváří je spíš úplný výsměch grafice. Písmo Arial A.K.A dokumenty Word, fakt strašný...
Nevim, co je horší. Jestli ten, co se něco snaží udělat, ale je to úplně špatně, nebo ten, komu se to líbí.
img.tpx.cz/uploads/ATomasPodpis1111.png
Multiplayer
Fifa k mému nicku na serveru by se jinej typ písma nehodil spíš bych chtěl u těch podpisů aby dali u toho podpisu nějakej ten typ no
TheFoxyk
Zaujímave
Multiplayer
kolotocar ten text nejde přečíst zkus změnit
Rich
Ja ti nechcem nič písať zle, ale Fifa má pravdu. Toto mi skôr príde, že si sa s ním dohodol, že len tak poblbnete, on niečo namachle a vybereš si jeho výtvor. Ale dobre, keď sa ti neľúbil môj výtvor, tak ti pridám aspoň podpis.

img.tpx.cz/uploads/podpisssssbyrich.jpg

S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Multiplayer
Rich tvůj avatar se mi nelíbil ale ten podpis nevypadá zle... počkáme na ostatní maxgustin mi psal že zkusi něco udělat tak uvidíme
Maxgustin
Zdravíčko Hi

Jak psal Fifa - ten Avatar tak to vypadá hodně blbě :D a většinou se to tu fakt dává 150x150 pixelů. Nebo i ve větším ale musí to být čtverec.

Jak jsi mi psal na SP že mám něco podobného tomu obrázku najít tak tu něco máš (zatím jen 1 zbytek dodám)

Podpis
img.tpx.cz/uploads/PodpisMultiplays.png

img.tpx.cz/uploads/PodpisMultiplays2.png

img.tpx.cz/uploads/PodpisMultiplays3.png

Vše jde jinak fůrt upravit.
img.tpx.cz/uploads/maxfinm8teeamaxgustin.gif
Multiplayer
Ahoj Maxgustin ano uznávám nevypadá moc dobře... ale fifa mi do sz poslal svůj návrh a určitě ho vyplatím také Smile teď k tvém návrhům nejvíc se mi líbí ten první... ty dva ostatní už nic moc Smile necháme ještě prostor chviličku a popřípadě tě vyplatím Smile
MiKyi
img.tpx.cz/uploads/sdsdyccye.gif
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
20 Hlasov
22%
Skyrace
22 Hlasov
24%
Deathmatche