Informácie o serveri
Čítať tému
Dzohny vizitka
|
|
Dzohny |
Pridané 05.01.2019 21:55
|
![]() ![]() Príspevkov: 7
Založený: 21.02.16
|
Váš nick na serveru: Dzohny Odehrané hodiny na serveru: 100 Váš bankovní obnos: 20m Nasbíráno marihuany: 5kg Vlastním dům číslo: nepamatuji Vlastním hotel číslo: nemám Momentálně jsem šéfem/členem gangu: nemám Můj oblíbený administrátor: Larex Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /lv Můj nejoblíbenější event serveru: Moc jich neznám, ale závody máte TOP Má nejoblíbenější akce od administrátorů: závody Mé oblíbené vozidlo: NRG Má oblíbená práce na serveru: Busák,rybář,doktor,voják Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2- Vaše webové informace Váš nick na webu: Dzohny Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: nekoukal jsem Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: No samozřejmě na mém YT ![]() osobní stránka Jméno: Honza Příjmení: to se neříká Datum narození: 1.10.1993 Věk: Tak jako o řádek výš si to vypočítej ![]() Kontakty: Kraj: Ustecký Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: 1/hmm kamarádky no hodně ![]() Stav: Svobodný Zaměstnání: Výpravčí Vzdělání: střední s maturitou Jazyky: CZ,EN,DE Děti: naštěstí ještě ne Kde bydlím: v domě S kým bydlím: sám Sexuální orientace: hetero Poznámka: Informace Vaší povahy Typologie osobnosti: Od všeho trochu Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Nevim ![]() Moje povaha: Línej loupák co sedí za PC a občas jde do práce, jinak jsem celkem hodnej kluk, jak kdy no Informace o Vaší postavě Výška: 190 Hmotnost: 90 Postava: Sportuju kompu takže jsem vyžraný prase ![]() Barva očí: modrozelená Barva vlasů: tmavej blond Brýle: Nemám Na těle mám: eh? asi nic Vousy: se holim Fotografie (ukažte se nám): Někdy jindy Závislosti Kouření: Moc love, takže nn Alkohol: s Mírou Sex: Občas Závislosti: Tady je fakt možnost ICQ? ![]() ![]() Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: eSport Sport: Overwatch, semtam CSko, Fortnite Literatura: Komentáře na YT, facebook statusy Hudba: Trance,chillstep,rock,metal,pop,deathcore,hip hop,rap (ne cz/sk)... Zvíře: 2 hafani (Akita inu) fenka a pes, lásky největší Můj styl Moje motto: Když tě někdo se*e, tak ho pochčij Moje webová stránka: to nemám no Životní cíl: OWL Co nesnáším: nic Co miluji: všechno, hlavnš sebe Oblíbená muzika: To už tu bylo ne? Oblíbené jídlo: kebab se sýrem Oblíbené pití: Káves, montster atd Oblíbený film: Pokojný Bojovník, Neporažený, Nedotknutelní Oblíbená kniha: Nečetl jsem ani ve škole, takže... Oblíbené oblečení: Tepláky od ťamanů na doma Oblíbená barva: TaTa |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
5 Hlasov🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasov📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasov🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasov😍Líbí se mi vše!