Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Dreamys alias danik0306 vizitka [UPDATED]
Dreamys
Vítejte u mé vizitky, přeji příjemné čtení

img.tpx.cz/uploads/DreamysNADPIS1.png

Mé jméno jest Dreamys, a mým bývalým nicknamem je danik0306, za kterého jsem nahrál přibližně 1,800 hodin na serveru, v průběhu let 2014-2017, to znamená že vy, starší hráči co si čtete tuto vizitku by jste si mě mohli pamatovat.

Momentálně mám na serveru odehráno přibližně 1900 hodin.

Můj bankovní obnos se neustále mění, avšak teď je tam přibližně něco přes 15,000,000$.

Marihuanu nesbírám, jenom pěstuji.

Vlastním krásný dům na jihu Las Venturas, konkrétně dům ID 1088 za který jsem velmi vděčný, a mám také fajn souseda [Z]abo[S]e.

Hotel byl vždy můj oblíbený a jsem stálým zákazníkem hotelu v Palomino Creek, je to k mému domku asi nejblíž.

Gangy mě dřív hodně brali, avšak po pauze se k nim zatím nemám v plánu vracet tudíž nejsem v žádném gangu.

Mezi mé nejoblíbenější administrátory patří Salazar a Reggie, co se týče bývalých administrátorů strašně jsem si oblíbil Nosfeho, Sotaska a Melmena, s některými jsem prokecal i něco na TeamSpeaku a jsem jim vděčný za to že mě provedli SuperPařbou.

Nemyslím si že mám oblíbený příkaz, avšak kdybych si měl vybrat tak teď momentálně je to asi /cvydelky 13 :D

Určitě nikdy neodolám eventu kombajn smrti, auto smrti, letadlo smrti, zkrátka vše smrti.

Mezi mé nejoblíbenější závody patří takové ty klasiky.. bridge, rally, route

Vždy jsem si přál Cheetah a v poslední době jsem si po jeho koupi šíleně oblíbil Infernus.

Mezi mojí oblíbenou práci na serveru patří Hasič, ještě aby ne když jsem spolumajitelem firmy Fire Department Las Venturas (ano berte to jako menší reklamu a budu rád když se podíváte na vizitku v podpisu a třeba někdy příjdete)

Známka administračního týmu jako ve škole? Myslím že by to ta 1 mohla být, avšak 1- vzhledem k chování některých hlavně v pozdějších hodinách kdy už mi příjde že to neberou až tak vážně.

img.tpx.cz/uploads/DreamysNADPIS2.png

Mým nickem na webu jest Dreamys stejně jako na serveru, co se týče vložených komentářů a příspěvků na fórů, jistě si to dokážete najít sami, a dokonce to vidíte pod mým avatarem.
Nejoblíbenějším screenshotem ze hry je moje krásné pčr vozidlo které jsem si přidal do hry s výhledem na nebe.

img.tpx.cz/uploads/Nejlepsiscreensampdreamy.png

Nejlepší video, konkrétně série videí z GTA SAN ANDREAS je zaručeně Armáda Spásy! Určitě se na to podívejte pokuď neznáte.
Klik

Určitě by se každý měl podívat na Pravidla.

img.tpx.cz/uploads/DreamysNADPIS3.png

Tak a je tu představování, takže..
Mé jméno je Daniel, příjmení zde zveřejňovat nebudu avšak kdo by chtěl nemyslím si že je až tak těžké ho dohledat, narodil jsem se 14.9.2003 na Praze 4, je mi krásných 15 let.
Pokuď by jste mě chtěl kdokoliv kontaktovat, napište mi SZ na webu.
Studuji na Základní Škole v devátém ročníku, hlásím se na Zdravotnickou Školu konkrétně na obor Zdravotnické Lyceum [img]http://superparba.eu/static/img/s/kn.gif[/img] .
Dokonale ovládám Angličtinu, samozřejmě Češtinu a Slovenštinu a učím se Francouzsky.
Pro informaci hlavně ženského zastoupení jsem šťastně zadaný a doufám že to tak zůstane co nejdéle protože to spolu táhnem již přes rok.
Čímž jsem vám vlastně odpověděl na mojí orientaci, samozřejmě Heterosexuál.
Bydlím poblíž Prahy s rodiči, sestrou a pár domácími mazlíčky.

img.tpx.cz/uploads/DreamysNADPIS4.png

Jsem silný Melancholik, co se týče mého pohledu na svět jsem realistický optimista, jsem extrémní extrovert a strašně rád bavím lidi, zároveň opravdu velice často polemizuji nad věcmi mezi vesmírem a zemí, jsem veliký snílek.

img.tpx.cz/uploads/DreamysNADPIS5.png

Tak má postava, to je věc se kterou velice rád pracuji a rád vám napíšu jak na tom jsem.
Měřím 175cm, vážím 64kg
Pravidelně cvičím, jsem hubený a řekl bych že co se týče svalů nejsem na tom vůbec zle.
Barva očí je hnědá a vlasů také hnědá.
Brýle budu mít a čočky také, jelikož jsem slepý jako patrona.
Ohledně vousů vám sem přidávám mojí fotografii v nejlepších letech.

img.tpx.cz/uploads/webvousy.png

img.tpx.cz/uploads/DreamysNADPIS6.png

Nekouřím, alkohol nepiju a mezi mé závislosti patří fitness a má skvělá přítelkyně [img]http://superparba.eu/static/img/s/24.gif[/img]

img.tpx.cz/uploads/DreamysNADPIS7.png

Mezi mé zájmy patří tedy fitness, ohledně sportu baví mě tak nějak všechno, na nic se nezaměřuji, poslední dobou mě velmi zajímá běh, jakožto velký úspěch beru zaběhnutí půlmaratonu, kdy jsem pro charitu vydělal dohromady 1,400kč [img]http://superparba.eu/static/img/s/ha.gif[/img] , s literatůrou na mě ani nechoďte, to strašně zanedbávám a doufám že se to brzy změní, poslouchám Hip Hop, Rap a Trap.
Mám doma Kocoura, Morčata a králíka.

img.tpx.cz/uploads/DreamysNADPIS8.png

motto je takové, že by si měl jít každý za svým a neměl by se zajímat o názory druhých, webovou stránku nemám. Zatím.
Životní cíle velice často měním, nesnáším nespolehlivost a miluji upřímnost, jím a piju zdravě takže ohledně oblíbeného jídla a pití se asi nemá smysl vyjadřovat, nic zábavného to nebude.
Oblíbený film a knihu vám nyní sdělit nedokážu jelikož se to pravidelně aktualizuje, až na tu knihu, jak jsem již psal moc se čtení nevěnuji.

Děkuji za přečtení mé vizitky, budu rád za jakékoliv ohlasy.
Za úžásné nadpisy velké díky Mikyimu.
S pozdravem,
Dreamys. [img]http://superparba.eu/static/img/s/dq.gif[/img]

Upravil Dreamys dňa 12.02.2019 22:53
Czech_
Zdravim.Jak jsem uz psal u firemni vizitky i zde jsou barvy velmi pěkné. Sice to neni top vizitka co jsem kdy videl, ale naprosto postačuje. Dobra práce Palec nahoru
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=30353

Házím makrely do schránek Makrelka

🇨🇿 🤝 🇺🇦
Kompix
Ahoj dreamys,moc tě neznám ale z tvé vizitky jsem vyčetl vše co se dalo,určitě jsi fajn hráč,a doufám že se někdy zastavím u vás ve firmě,určitě je dobrá,vizitka pěkná,stručná,a nemám s tebou žádné problémy. tvá firma je určitě dobrá protože v ní tam jsi ty a to dělá firmu dobrou,doufám že si firmu necháte dlouho a určitě se někdy zastavím. :D
Cappuccino
Ahoj,

vizitka je jednoduchá, ale opravdu se mi líbí. Informací jsem se dozvěděl dost a vypadáš jako pohodář.

Ať se ti daří!

S pozdravem
Cappuccino
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=24041
Dreamys
Děkuji Pánové moc si vážím ohlasů Smile
ZaboS
Ahoj Dane,
sice jsem ti to řekl už na TS, ale tak pro svůj dobrý pocit ti to napíšu i zde. Vizitka je fakt pěkná, dal sis fakt záležet a za ty nervy to fakt stálo, taky jsem ty tvoje nervy slyšel :D
Já bych na psaní takových dlouhých zpráv neměl nervy, možná časem, já radši jasně a stručně :D
Co bych k tobě napsal..
Ve vizitce jsem se vlastně nedozvěděl absolutně nic nového, protože už jsem se tak nějak dozvěděl vše, nejvíc asi po našem osobním setkání.
Vše jsme si tak nějak řekli, takže to tu nebudu zbytečně natahovat.
Jen napíšu asi jen to, že doufám a věřím, že to spolu ještě dlouho potáhneme jak v reálu, tak i na SP.
Ať se daří, bro Kappa
MiKyi
Zdarec Dreamysi :D vizitku máš fakt peknú dokonca v najlepšej modro bielej kombinácií som rád že som sa na nej ako tak mohol podielať :D niečo viac som sa samozrejme dozvedel nedalo mi to neprečítať :D Nech sa darí ako doposiaľ Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
14%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov
20%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
5 Hlasov
10%