Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Právnická Kancelář LV (2)
apero
img.tpx.cz/uploads/pravnickakancelarlv.png


Citace
Vítej u firemní vizitky firmy Právnická Kancelář LV!
Firma jak už jí mnozí z Vás znají má bohatou minulost a je to možná jedna z nejdéle funkčních firem na serveru. Za svou domu vystřídala majitele které Vám určitě utkvěli v hlavě, například
Citace
Tumik, Nosferatu, nebo Shady
Těmto majitelům děkuji za to, jaké jméno firmě dokázali vybudovat a je mi ctí, že teď majitelem mohu být právě já.



img.tpx.cz/uploads/aperoinfo.png



Citace
Firma se zabývá zaměstnáním "Právník" jak mnozí z Vás vědí a je to obsažené i v názvu. Pokud by jste chtěli firmu navštívit, dostanete se k ní příkazem /cloc 2. Ale myslím si, že většina z Vás moc dobře ví, kde se firma nachází, protože je tam už opravdu několik let.
Firmu jsem zakoupil 29.1.2019 za cca 200mg a nehodlám se jí vzdát snad do doby co tu budu hrát, jelikož jsem o tuto firmu stál opravdu už dlouhou dobu. Na firmu chodí už mnohonásobně větší nabídky, ale jen pro informaci opravdu se nemusíte snažit, pro mě je firma k nezaplacení. Jestli by měl nastat někdy čas mého konce, nebo mé neaktivity, tak firmu dostane nejvěrnější člen firmy, určitě se neprodá!

Co se týče platového ohodnocení v naší firmě, tak všichni členi i nováčci i Legendy firmy mají plat 99%! Každou neděli probíhá soutěž o týden premium, pravidla soutěže nejsou, že musíte dřít celý týden jak mezek aby jste vyhráli, ale pouze v neděli! Kdo vydělá v neděli nejvíce vyhrál! Pozor platí pouze pro plat 99% aby soutěž byla vyrovnaná a fér!


img.tpx.cz/uploads/aperovedeni.png


Citace
Majitel: apero

Zástupce: Micro_



img.tpx.cz/uploads/pravidlaapero.png


Citace
Tady je to jednoduché. Nebudu tu vypisovat body jak kdo se má chovat.
Kdo má něco v hlavě ví, že nebude nikoho urážet ve firemním chatu ani mimo něj. Prostě chci mít ve firmě inteligentní lidi a ne hlupáky! Pokud by snad měl u nás být někdo kdo se nebude chovat normálně dostane okamžitě kick.
Jediné pravidlo které vidím jako důležité, je hlásit delší neaktivitu majiteli, aby nedošlo k nějakým komplikacím.


img.tpx.cz/uploads/aperovozpark.png


Citace
2x NRG

1x Cheetah

1x Infernus

1x Bullet

1x Maverick


img.tpx.cz/uploads/legendyapero.png


Citace
Jako poslední bych chtěl určitě poděkovat všem hráčům téhle firmy, protože bez nich by to nešlo a nefungovalo!
Jsou tu ale hráči, kteří v této firmě setrvají opravdu už dlouhou dobu a jsou firmě věrní. Těmto lidem patří obrovské dík a já jen doufám, že i nadále ve firmě budou spokojení.

Shady

Melmen

NIKUSA

Danya$

KrivozubaKrysa

Malawi

hente_ony_majo

Micro_

Allen

322

vondrejek


Někteří z Vás bohužel nejsou aktivní již vůbec, ale třeba se to někdy změní. Prozatím máte stále místo ve firmě a pokud by se nedejbože mělo stát, že bych Vás vyhodil z důvodu uvolnění místa, tak určitě máte dveře otevřené! Ale zatím Vás tam držím a držet budu!


Nadpisy vytvořil hráč DegitoZZ! Děkuji!

Upravil/a apero dne 19.05.2019 11:48
Kacka
Krásná vizitka, i nadpisy. Já v té firmě kdysi byla, když jsem začínala na SP majitelkou byla Shady. A bylo to tam hrozné fajn, ale pak mě bohužel přestal bavit JOB, ale nemít firmu, určitě bych se tam opět ráda podívala, protože mi tam bylo krásně, hlavně ať se firmě daří! Smile
Ben_
Vizitka luxus, tiež som mal tuto firmu asi mesiac ale prestavilo ma baviť a nič nerobiť na LV Warpe :D Inak držim palce nech ti vydrží čo najdlhšie
Czech_
Pekna vizitka! Sleduji tuto firmu uz delší cas a konecne vidim nejaky posun. Ta Firma je skvělá. Dobrej majitel to tedka pojistil.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=30353





Házím makrely do schránek Makrelka


🇨🇿 🤝 🇺🇦
_Eg1_
Ahoj, jistě je to super firma. Pokud mě job Taxikáře přestane bavit a prodám firmu, tak určitě si chystej místo mezi "Legendy". Smile Miluju ten job, akorát nemám full body (Nový účet). Mrzí mě to, ale zároveň aspoň motivace si udělat full body.Začínal jsem ve firmě v SF u Shady a nakonec jsem sám přesedlal do právě této firmy, která má už dlouho, ale fakt dlouhodobou tradici. Bylo mi ctí, právě této firmě pomoct k vytvoření vizitky. Smile
apero
Dekuji Vám firma i job mě velmi baví, takže vydrží. Není to jen o stání na warpu Lv. :D záleží jak se k tomu kdo postaví. :D
Cappuccino
Pěkná vizitka jak obsahově, tak graficky. ;) Ve firmě jsem byl docela dost dlouho za doby Shady a kdybych nebyl u Bena, tak u tebe určitě jsem, třeba časem.. ;)

Každopádně ať se ti a firmě daří!
DanyaaS
Hezký hezký, fajn firma a táák.. fajn lidi.. rád jsem se o to staral před tím rokem... fajn časy
Twixo38
Som rád, že po Shady konečne našiel, kto by mohol zas firmu dlhšie vlastniť a byť jeden z tých lepších majiteľov. Verím, že keby je právnik hraní ako býval, určite by firma bola na top priečkach. Palec nahoru Najviac by ti pomohlo, keby sa ten právnik obnový, gl.
FilipSK123
Aj ja som v tej firme
apero
Twixo díky. Firmu už par měsíců mam a je pravda, ze ale na SP se objevuji opravdu zřídka. Ale i přesto firma běží skvělým způsobem a to díky kolektivu s zástupu co tam mam, takže jsem jim za to velice vděčný!
Ad4M_
Vizitka super, majitel taky rozumný týpek Smile velice se mi to líbí, takto nějak by to mělo vypadat Smile
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=26774

i.imgur.com/WHTT459.gif
apero
Adame moc děkuji. Smile
MRSHLL
Sakra, dle barvy očekávám, že hájíte zájmy prostituce :D Jinak vizitka je fakt fajnová - líbí se mi nadpisy. Přeju hodně štěstí firmě i členům.
img.tpx.cz/uploads/gallery6.png
Will
Ahoj, vizitka sa mi páči ako obsahovo tak aj vzhľadom. Dúfam budeš majiteľ čo najdlhšie Smile prajem veľa šťastia.

/\
Is my value based only on your perception?
Or is your opinion of me
Not my responsibility?
/\

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=29305
4sport
Čauko, vizitka sa mi veľmi páči, tie nadpisy sú strašne super. Dúfam že budeš majiteľom čo najdlhšie a nech sa darí firme a aj tebe
apero
Děkuji Vám všem, firma bude ještě velmi dlouho pod timto vedením to se nemusí nikdo obávat. :D
DanyaS
Prosím o lock, nebo tak neco.. firmu mam ja
Kurkuma
Zámek
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
27 Hlasů
39%
Ano, ale hokej moc nesleduji
14 Hlasů
20%
Ano, těším se na gaučové trenéry
11 Hlasů
16%
Ne
9 Hlasů
13%
Ne, dopadne to jako každý rok
9 Hlasů
13%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 11