Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Líbil se vám rozhovor?
Ano! 8 Hlasů
100%
Ne! (do komentáře konstruktivní kritiku prosím) 0 Hlasů
0%
Počet hlasů: 8
 
Rozhovor - [D]1sc0_
Cappuccino
img.tpx.cz/uploads/rozhovorsdiscem.png
Citace
Důvod nominace:

Je dlouhodobý organizator akcí, hráči ho mají rádi, hlavně dokáže všem pomoct a taky si myslím, že tu ještě rozhovor nebyl, neznám ho dlouhou dobu takže takže bych si o něm dozvěděla víc věcí, hlavně si myslím že si tu zaslouží být.

Nominovala Kacka


img.tpx.cz/uploads/uvoddisco.png
Citace
Několik slov:

Zdravím a vítám vás u dnešního rozhovoru. Úvodem bych se chtěl omluvit za prodlevu, která mezi mými rozhovory vznikla. Pokusím se jí napravit. Také je možné, že u tohoto rozhovoru bude kvalita trochu nižší, ale i přesto doufám, že si rozhovor užijete a dozvíte se i něco nového o Discovi. Nadále se po vzoru Baseballa budu označovat jako Redaktor SP.


img.tpx.cz/uploads/rozhovorsamotnydisco.png

Redaktor SP: Ahoj Disco! Vítám tě u dnešního rozhovoru a doufám, že jsi se těšil. Těšit ses musel nějakou dobu, takže se omlouvám tobě i čtenářům za delší prodlevu mezi rozhovory.

Disco: Ahoj, je pravda, že jsme se domlouvali celkem dlouho. Určitě jsem se těšil a uvidíme jak to vlastně celé dopadne. Tak snad to bude stát za to.

Redaktor SP: To jsem rád! Záleží také na tobě, jestli budeš mít povídavou, jak se říká. Nejprve se podíváme na tvou nominaci. Nominovala tě hráčka Kacka. Máš k ní nějaký vztah, nebo se v podstatě neznáte?

Disco: Tak s Kačkou se známe už dost dlouhou dobu co se týká po herní stránce. Když bych měl zajet úplně až do historie, tak v její firmě Doherty servis, která již v tu dobu byla jedna z TOP firem co se týká kolektivu, jsem strávil svojí vůbec první zkušebku na Organizátora akcí. :D Musím říct, že se mnou asi Kačka musela mít dobrou trpělivost, když mě za těch X dní nevydělávání nevyhodila. :D Každopádně k současnosti, s Kačkou jsme se víc začali bavit až po nástupu na OA, myslím si, že si dokážeme pokecat o čemkoliv a můžeme si věřit, že to zůstane taky mezi námi. Takže jsem rád, že mě nominovala a vážím si toho.

Redaktor SP: Když si Kacka někoho oblíbí, tak to stojí za to. :D Každopádně to by bylo k nominaci, nyní jsou kamery na tobě! Představil by ses nám?

Disco: Pojďme na to. :D Tak pokud někdo četl mou vizitku tak už ví asi hodně, hlavně když se mi chce se dokážu rozkecat a kolikrát toho aj lituju. :D Jmenuju se Petr, příjmení uvádět nebudu, protože si nemyslím, že je potřeba míchat do hry reálný život. Mám 16 let, každopádně už mi táhne na 17. :D Bydlím v České republice, přesněji Zlínský kraj. Každopádně uvidíme jak tomu bude v budoucnosti, vždycky jsem toužil po tom bydlet ve velkém městě.

Redaktor SP: Šestnáct? To znamená prvák?

Disco: Nene. Už je to druhák, ačkoliv si občas připadám jako kdybych v tom prváku nikdy nebyl. :D

Redaktor SP: Ajaj, tak jsem se sekl. Neboj se, třeťák bude horší. ;) Mohl by jsi čtenářům prozradit jaký obor studuješ?

Disco: Určitě, dokonce jsem měl docela jednoduchý výběr oboru. Studuju Informační Technologii, zatím teda úspěšně. :D

Redaktor SP: Další ajťák mezi námi. Sám jsem také o volbě tohoto zaměření přemýšlel, ale nakonec jsem se vydal jiným směrem. Od nepříjemných, školních záležitostí se přesuneme k těm příjemnějším. Co tvůj volný čas? Trávíš ho jinak než hraním SAMPu a stavěním akcí? :D

Disco: ak určitě je potřeba občas tomu stavění věnovat nějaký ten čas, občas je to opravdu síla když si představím kolik hodin už jenom padlo do toho stavění. A nebudeme si nalhávat, bylo by to příjemnější dělat, kdyby se hráči nesnažili na všem vidět jen to špatný. Bohužel ale, na to už jsem si zvykl a obávám se, že s mým názorem bude souhlasit většina mých kolegů. :D Co se týká RL, teď přes zimu to bylo horší, moc chuť ven chodit nebyla, nějak nemám vztah k zimním sportům . Každopádně jaro se blíží a já jen doufám, že se mi povede splnit spoustu věcí co mám naplánovaných, zejména to se začít věnovat více sportu - cvičení. No a samozřejmě pak ta SP tam asi ještě chvilku hrát roli bude, neplánuju momentálně někam odejít, takže doufejme, že tam vydržím ještě nějakou tu chvilku. :D

Redaktor SP: Ber to tak. Lidi co dokázali velké věci, byli také stále jen kritizováni - moje osobní pojetí. :D Píšeš, že se chceš začít věnovat více sportu, dělal jsi někdy nějaký v minulosti? Ať už rekreačně, či závodně.

Disco: Závodně spíš ne, v posledních letech toho moc nebylo už, každopádně jsem byl hodně aktivní dítě. Do svých 12 let jsem trávil každý den venku, rozhodně mě spíš bavily takové ty hry, kde se běhá, jezdil jsem i na kole, apod. Vůbec bych neřekl, že někdy zabruslím až tak moc k PC, a že bych studoval IT už vůbec ne. Každopádně po těch pár letech pauzy, kdy jsem se tomu až tak nevěnoval, mám teď chuť se k tomu opět vrátit, i když ne až v takovým stylu jako v dětství. Přecejenom by to vypadalo divně kdybych se v mým věku s kamarádama honil po parku třeba. :D

Redaktor SP: Proti gustu nic nemám, takže se klidně hoňte v parku. :D Poslední otázka než se přesuneme k SP. Co je tvým životním cílem, snem?

Disco: Tak to tu budeme ještě chvilku no. :D Snů mám spoustu, vůbec si nekladu malé nároky na život. Určitě jsem jeden z těch, co chtějí vidět svět, poznat rozdíly v tom, jak se žije tady a jak tam. Hodně mě láká Amerika, ale taky Anglie, určitě se chci podívat i do okolních států. Prostě takovej cestovatel ze mě asi chvilku bude . JInak k tomu potřebuju taky slušnou práci, která mě ovšem musí bavit. Nechci být ten, co bude do práce chodit 40 hodin týdně i přes to, že mě ta práce nenaplňuje a nebaví. A v neposlední řadě chci žít ve velkým městě, nežít moc rutinní život, ale užít si ho. Přecejenom budu opakovat slova jiných, život máme jenom jeden a kdy ho chceme žít, když ne právě teď.

Redaktor SP: Svatá pravda. Máš něco proti tomu, abychom se od Péti přesunuli k Discovi? ;)

Disco: Můžeme jít, jsem zvědavej co sis na mě připravil :D

Redaktor SP: Tak začneme, no, nejlépe od začátku. Pamatuješ si ještě jak ses dostal k SAMPu a Superpařbě jako takové?

Disco: Já bych řekl že možná i úplně náhodou. :D Co si pamatuju tak to bylo ještě někdy v letech, kdy jsem se právě hodně věnoval RL a na hry upřímně moc nehleděl. To mohl být tak rok 2010-11, ale musím říct, že mi to fakt moc dlouho nevydrželo. Nahrál jsem tak možná týden, možná 2, a poté to vzdal. Po letech jsem se bavil s bráchou, který se mnou tenkrát SP hrál když jsem byl ještě menší a ten mi řekl, že začal hrát zase na SuperPařbě, byl to rok 2014, ale přesněji měsíc si nepamatuju. No, a tak jsem moc neváhal a ze zvědavosti se po letech šel podívat jak to tam funguje a vydrželo mi to myslím si hodně, když odmyslíme tu +- 1,5 roční pauzu tak až do teď.

Redaktor SP: Tak to máme nahráno podobně, i když to na počtu hodin není vidět. :D Když už jsme u těch začátků, jaká věc ti na dnešní SP chybí nejvíce (z věcí, které byly zrušeny/smazány ze serveru) ?

Disco: Tak co se týká módu, já jsem spokojený. Až na pár detailů co se v poslední době změnily, každopádně s tím už i tak moc nenadělám. Co mi rozhodně ale chybí, ta komunita se kterou jsem začínal. Srovnávat to s dnešní, asi víme jak to dopadne . Víceméně když už jsem začínal tak i ta komunita mě právě udržela to hrát tak dlouho, v tom je SP hodně silná. Dokonce pár lidí ze SP, kdy jsem začínal mám napsané ve vizitce, takže koho to zajímá a neví kdo jsou ti "neznámí" hráči ve vizitce, pravděpodobně už budou vědět odkud jsem je vzal.

Redaktor SP: Staří hráči odcházejí a děje se to na každé hře. Holt i na SP se podepsal zub času. Každopádně ty jsi svým zubem nakousl nové změny a myslím, že jim vévodí RZE 10. Jaký je tvůj osobní názor na tuto novou verzi (i s únorovým patchem 2.2.2019) ?

Disco: Já kdybych to měl říct asi tak, změna to určitě je. Mód nabízí spoustu nového, zajímavého, ale bohužel pro mě se vůbec nic nezměnilo. Nikdy jsem nebyl hráč co šel hrát každou misi, projel příběhovku. Jediná hra, kterou jsem snad dohrál do konce byla Life is Strange, která mě zaujala celkově příběhem, takže klobouk dolů vývojářům. Zpět k SP ale, misí jsem udělal asi půlku, detektivky jsem si zkusil. Musím říct, dost dobře odvedená práce ze strany ATomase, dokonce i pro mě se teda malinko změnilo, že můžu udělat závod třeba po ostrovech nebo využít nových eventů, ale to pouze z pohledu OA, nikoliv z pohledu hráče.

Redaktor SP: Dobře, dobře! :D Organizátora akcí tu vidím pořád, takže by mě opravdu zajímalo, kdy a jak tě tak nějak napadlo, že by jsi mohl být OA?

Disco: Já už dlouho přemýšlel nad tím, že bych se chtěl věnovat serveru z jiné strany, ne pro ego, ale spíš proto, že mě baví pomáhat hráčům, mít v nich alespoň malinko důvěry. Nebudu lhát, už od začátku jsem měl plán jít spíš na moderátora, ale když už se tenkrát v prosinci 2017 vyskytl nábor na Organizátora akcí, tak jsem si řekl, že i to nemusí být špatný post a mohl bych být alespoň trochu užitečný serveru. No, neprošel jsem . Následovala asi půl roční pauza, pak jsem se vrátil víceméně jen kvůli tomu, že byl nábor na moderátora a já zase pocítil chuť jít hrát. Nevzali mě, ale řekl jsem si, že to nevzdám. O pár měsíců se začalo povyšovat z OA na moderátory a tak jsem si řekl, že když už čekat na nábor tak to můžu alespoň využít a jít na OA. Povedlo se to a tak jsem tady. :D

Redaktor SP: Rozhodně zajímavý příběh. Spousta hráčů by to po prvním odmítnutí vzdala a tady je vidět, že se vyplatí snažit se dál. To by bylo odemně vše, nyní máš prostor ty vzkázat hráčům nějaké tvoje poselství. Do it! ;)

Disco: Já si nemyslím sice, že mě někdo bude poslouchat, ale dobře no. :D
Rozhodně si myslím, že by jste se každý nad sebou měli zamyslet, co jste kdy na SP udělali. Ať už je to podvod, ať už to jsou urážky do rodiny nebo dokonce i samotný urážení kvůli tomu, jak kdo vypadá. Myslím si, že SP komunita je silná a může to dotáhnout ještě daleko. Rozjelo se nahlašování cheaterů, urážek, podvodů. Občas je mi až líto, co v dnešní době lidi dokáží udělat a říct si, je to jen hra. Nemyslím si, že i když je to jen hra, tak není zapotřebí být fér.
A všem co se někdy chtějí dostat do AT přeju mnoho trpělivosti, hlavně pokud už něco nevyjde, neznamená to, že to nemusí vyjít příště.
A samozřejmě tobě děkuju za rozhovor a přeju ti taky hodně štěstí, především teda v RL.

Redaktor SP: I tobě patří moje neskutečné díky, že sis udělal čas. Ať se daří i tobě.
Upravil/a Czech_ dne 11.06.2020 01:06
Pandy
Zdravím,

rozhovory už nějak nekomentuju, ale tady musím.

Disca mám ráda, je to fajn OA a je vidět, že ho ty akce baví. Doufám, že se časem posune o něco dál. Upřímně nemám ráda nováčky v AT, tedy spíš mi dlouho trvá jim důvěřovat, ale Tebe bych tam ráda viděla a kdybych mohla, klidně Tě podpořím. Tak jen tak dál Smile

Jinak :

Citace
Nikdy jsem nebyl hráč co šel hrát každou misi, projel příběhovku. Jediná hra, kterou jsem snad dohrál do konce byla Life is Strange, která mě zaujala celkově příběhem, takže klobouk dolů vývojářům.


Tu hru miluju. Hned jak vyšla tak jsem si jí zahrála. Jsem si řekla " tak jednu kapitolu si dám a půjdu spát" a najednou mě ten děj vtáhnul, že jsem hrála asi 16h v tahu a né a né se odpojit. :D
Žádnou podobně udělanou hru jsem už nemohla najít bohužel.

Rozhovor jako takový se mi líbí, je fajn a dobře se četl. Já do rozhovorů už nějak nechodím, tedy záleží s kým je. Takže Palec nahoru
Kacka
Konečně rozhovor na světě, jsem hrozně ráda, že jsem tě nominovala. Dozvěděla jsem se dost informací, přeji ti aby ti vyšlo vše co si přeješ, jinak rozhovor krásný jako vždycky Kafíčko. Disco děláš dobré akce, hlavně mě na přání :D Taky se dost bavíme, za co jsem ráda, co zůstane mezi námi.. NA tento rozhovor jsem se neskutečně těšila, jsem ráda že vyšel! Hlavně ať se ti daří, pevné nervy na OA jazyk Smile
Disco
Díky jednak tobě za ten rozhovor a i za ty dva komenty. Life is Strange je prostě srdcovka moje no :D. Je škoda že spousta lidí co jsem se ptal ani netuší co to je za hru :D. Takže kdo neví co hrát, doporučuju!
GHETTO CARTEL <33 2017 - 2019 Pláču

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=22392
img.tpx.cz/uploads/received_2538155999783037.png

Cappuccino
Wery - Od tebe si toho komentáře neskutečně cením, protože tě nadmíru uznávám jako osobu a navíc, jak sama píšeš, do rozhovorů moc nechodíš a ani je nekomentuješ. Takže velké díky! Kytka pro tebe

Kacka - To byla každou chvilku zpráva: "Tak kdy bude rozhovor?" viď? :D No, konečně ses dočkala, takže jsem rád, že jsem nezklamal. Jooo

Disco - Tobě ještě jednou děkuji za možnost s tebou rozhovor udělat, bylo to super, i když jsem měl pocit, že jsem ten rozhovor nenapsal nejlépe, tak se zatím, koukám, líbí. A ano, LiS je mega dobrá hra!
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
13 Hlasů
46%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasů
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasů
21%
Ne
4 Hlasů
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 22