Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vizitka By. [S]mexy.
Smexy
img.tpx.cz/uploads/Kariera1122.png

Ahoj, vítám tě na mé vizitce. Na Superparbě jsem začal hrát roku 2012, na tento server mě nalákal hráč a zároveň administrátor Paladino. Nevím proč ale hry mě moc v té starší době a díky nedostatku financí a Wooden Pc moc nebavili. Po té co jsem začal hrát na Superparbe jsem tak nějak začal přemýšlet jestli to má cenu, a jak tak koukám tak jsem jeden z mála hráčů co na Superparbě vytrvali a hrají tam do dnes.

img.tpx.cz/uploads/herníinfocs.png

Váš nick na serveru: [S]mexy.

Odehrané hodiny na serveru: 3000 Hodinek

Váš bankovní obnos: Stále se to mění ale držím se u 500.000.000$

Nasbíráno marihuany: 0 :D

Vlastním dům číslo: 1238

Vlastním hotel číslo: =/=

Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Grove :D

Můj oblíbený administrátor: Fantasy, Kolob

Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /sf /lv /ls /port /e

Můj nejoblíbenější event serveru: Derby Four Dragons

Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kopec Smrti

Mé oblíbené vozidlo: Inferhnus

Má oblíbená práce na serveru: Taxikář, Bezdomovec & Novinář

Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2

img.tpx.cz/uploads/povaha123.png

Pohled na svět: Optimista

Jsem: introvert Melancholik

Považuji se za velmi klidného člověka, který rád pomůže druhým, pokud mě dotyčná osoba n*n*s*r* Smile

img.tpx.cz/uploads/Povaha1234.png

Jméno: Leoš

Příjmení: J******

Datum narození: 5.10.1998

Věk: Už 20

Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Pardubický

Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: 1000 Falešných ale jen pár pravých

Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Již 2 rokem zadaný

Zaměstnání: Řidič

Vzdělání: Kuchař/čísník

Jazyk: Česťina, Angličtina, Němčina, Ruština

Děti: Za 2 roky Smile

Kde bydlím: Barák

S kým Bydlím: Zatím máma, ale momentálně se schyluje k vlastnímu

Sexuální orientace: Heterosexuál

Poznámka: Na těle mám zatím jedno tetování
Nosím brýle
Mám pár kilo na víc, [color=#ffffff][Svalová hmota]

Miluju auta & rychlost[/color]

Mé první auto:
img.tpx.cz/uploads/32938082_760541640817066_5037756218823671808_o.jpg

Mé druhé auto: kdo se vyzná v tuningu chybí mi tam R32 naráznik
img.tpx.cz/uploads/44514570_868153863389176_4557103555395190784_n.jpg

Mé tetování:
img.tpx.cz/uploads/17156097_1254224384625212_4311788998362327013_n.jpg

Zde přikládám pár fotek na pobavení na můj učet :D

Fotky jsou pár let staré Smile
img.tpx.cz/uploads/17155214_576943355843563_3274831522954413837_n.jpg

img.tpx.cz/uploads/15676530_547949565409609_5454318885288329735_o.jpg

img.tpx.cz/uploads/12417598_428155434055690_7427850546302551384_n.jpg

img.tpx.cz/uploads/18010021_603202216551010_8483130438310426889_n.jpg

img.tpx.cz/uploads/Ahoj123.png

Alkohol: Ano většinou ale jen Pivečko

Cigarety, Drogy: Toto vše jde mimo mě /NE

Sex: Jako u každého muže, samozřejmě že /ANO

Mojí největší závislostí: Je rychlá jízdá, pak to taky tak vypadá v autě spousta pokut :D

img.tpx.cz/uploads/sfagagPřítel.png

Fantasy: Ahoj, tebe znám delší dobu seznámili jsme se hlavně díky našemu datumu narození "Top Datum" Jsi fajn chlapík, dokážeš poradit. Jsem rád že jsme si tak nějak začli psát.

KoloB: Tak že co k tobě napsat, nedávno jsi mi dal Ban, tudíž mojí povinností bylo oškubat tě na derby.. což se mi daří když tedy nechceš teamovat :D samozřejmě jsi fajn člověk dá se s tebou dobře pokecat, tak zůstaň takovej jakej jsi.

Pída96: S tebou se znám i osobně tudíž není moc co k tobě psát protože vše víš, jsi prostě můj člověk a doufám že to tak zůstane, beru tě jako svého bratra na SP

Valda: Jak jsem psal u Pidi tebe znám tak též osobně měl jsi s námi hodně firem. Doufám že brzo zase skočíme do McDonaldu. Jsi též jak můj bratr.

Kačka: Ahoj tebe znám tak též poměrně dlouho začli jsme se bavit když jsi měla nějakej ten čas Medical Center Sf, byl jsem tam tak též ale jelikož jsem firmičkář moc dlouho mi to nevydrželo, máme mezi sebou hodně špatného ale i okamžiky které byli super. Díky že jsem tě mohl poznat a užívej jak Real Life tak SP.

JancO: Ahoj brachu, ty jsi jeden z mála lidí které znám od mých počátků na Superparbě jsem rád že jsme se mohli seznámit, jsi fajn týpek.

PetaCz: Ahoj, ty jsi typ člověka kterého moc nemusím aby jsme si řekli pravdu, sice jsi super kluk, ale tvé chování vůči ostatním hráčům není moc pěkné, ale to je jedno spíše mi jde o to že jsem rád že jsem tě poznal, a vím že odemně to sedí ale zkus nestřídat tolik ty firmy, však ani já nevystřídám za den 2 firmy.. v tom to jsi opravdu mág.

Na závěr bych chtěl všem poděkovat co za zhlédnutí mé vizitky, doufám že jste se dozvěděli vše co jste potřebovali a na SP se s vámi vidím rád Ahoj. A kdybych na někoho zapomněl v Přátelích neváhej a ozvy se mi.
Czech_
Ahoj, uz na serveru je videt ze jsi zabavny a zodpodvedny hrac. Ve vizitce jsem se jen utvdil. Prijemne se to četlo takovej hovorovej text, coz treba na me pusobi nejlepe a k tomu srandicky. No nic pobavil jsem se necim, neco me zas prekvapilo. Tez te uz nejakej patek znam, sice nevim jak moc znas ty me ale urcite jsme se nekdy v minulosti na sampku potkali. Fakt super vizitka, barvy tez,obrazky,... super! Good job
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=30353

Házím makrely do schránek Makrelka

🇨🇿 🤝 🇺🇦
Smexy
Czechu moc si vazim tvého komentu, na serveru se potkávame často, znám tě a vím že jsi super člověk co dokáže pomocí jen tak dál, ještě jednou díky za kladny komentář
Kacka
Ahoj Smexy, hezká vizitka i nadpisy.. Vubec bych nevěřila, že tu budu označená, protože hádky byli, taky jsme se nemuseli.. jsem ráda, že to tak dopadlo, doufám že se budeme bavit i nadále. A pokecáme o tom všem třeba na TSKU, taky máme spolu dost zažítku, takže doufám že to tak bude i nadále. Ať se ti daří na SP ale hlavně Reálu, tak se měj krásně!Smile
Smexy
Ahoj kačko, vím že jsme se dosti pohádali ale i tak se to vždy po nějakém čase urovnalo, nýbrž to co jsem chtěl tak jsem napsal a přeji ti hodně štěstí
Will
Ahoj Smexy :D na SP ta už poznám dlhú dobu aj z firmy pizzarov LS ešte keď som mal nick ...Doge... :D vizitka pekná dozvedel som sa o tebe viac len ta farba sa mi zle čítala jazyk prajem veľa šťastia na SP aj v RL

/\
Is my value based only on your perception?
Or is your opinion of me
Not my responsibility?
/\

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=29305
Smexy
Ahoj wille děkuji za kamentar tebe znám též dlouhou dobu jsi fajn typek psiku ????
markusko
Ahoj SmexySmile Pekná vizitka z nej som sa dozvedel čo vdaka SP vačšinu už viem Smile je stebou zábava Hlavne na derby :D 200mg- :D Vieš pomôcť ako málokto..To si vážim Smile Dakujem Smile Nech sa ti darí v RealLife Smile Ako aj na SP Smile..Markuskoo :*
Smexy
Čau marusko díky za koment, jak jsi říkal 200m - já v tom prsty nemám jsem chudobnej sám, ale i tak jsi fér člověk i když umíš dobře nadávat na derby, ať se ti daří *Dobrá práce* třeba se to naučíš Na hlavu
sokeres
Citácia
Čau fajn vizitka jsem rád že jsi k ní došel tímto si vyjádřil a dal nám informace které jsme dosud o tobě nevěděly :D Jsi fajn kluk na pokec, Rád se s tebou pobavím. Ale vizitka pár chyb tam máš tak si to pořádně zkoukni a oprav a bude to luxus Smile Přeji ti hezký zbytek dne/odpoledne/večera. A nejvíce mě zabilo todle →
img.tpx.cz/uploads/17155214_576943355843563_3274831522954413837_n.jpg
Smexy
Odpolko na to ještě juknu. I tak díky za koment a ty fotky tam jsou přesně na to aby vás rozsekali Díky
Kompix
Ahoj Smexy. Díky za označení.Pro mě jsi fajn hráč,nemám s tebou žádné problémy.Firmy střídám to je pravda.ale to jen že mě to zaměstnání nebaví,mám tě rád a doufám že mě nebudeš brát jako špatného hráče.Vizitka pěkná,stručná,dozvěděl jsem se pár informací.Přeji ti hodně štěstí v RL i na SP *COOOOL*
Smeky99
Smexiku, krásná vizitka! :D Jsem rád, že s tebou můžu pokecat na tsku. Jsi fajn člověk tak takovej zůstaň ! Přeji ti hodně štěstí jak na SP tak v RL ! :-)
Smexy
Kompix není vůbec za co, zkus ale nestridat tolik ty firmy Pivo

Smeky ahoj ty moje napodobenino díky za komentik jsem rád že jsi se mnou *JSEM FAKT NAŠTVANÝ*
Pida
Čau Smexy , vizitka vypadá fakt dobře :D .Jsem rád ,že jsem tě poznal. To co si o mně napsal platí i u mě. Ať se ti daří v SP i v realnym životě :D.
Smexy
Pido díky moc za vše. Help
Smexy
Střídame to jak boty musíš být taky aktivni freescote Mám tě rád
Fantasy
Ahoj tebe znám už nějakou dobu, nějak moc si nepíšeme což je škoda na to že máme stejnej datum narození (y) (starší) ale to co jsme si už napsali tak vypadáš na fajn týpka Smile Taktéž jeden ze staré gardy na SP :D Jinak aktualizuj si oblíbeného administrátora já už admin nejsem jazyk Hodně štěstí v reálu a na SP Kytka pro tebe
Smexy
Díky za komentik aktualizují to a třeba zase někdy popiseme pokud budeme ještě hrát udělal bych nějakou velkou společnou oslavu narozenin ????
KoLoB
Čau,

poslední dobou zrovna vizitky nekomentuju ale ty jsi byl tak neodbytný že jsi mě sem dostal :D

Vizitka fajná, dala se číst a děkuji za označení jak v obl. adminech tak i mezi těmi přáteli.

Ty jako člověk jsi absolutní vůl a volat stebou na tsku je jako mlátit hlavou do zdi, fakt nepříjemné, jinak docházej mi peníze, tak by jsi mě mohl zasponzorovat kamaráde :D

GL v RL i zde na serveru ti přeje KoLoBeK
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
14%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov
20%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
5 Hlasov