Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitka Dapunisher.
|
|
Dapunisher_ |
Přidané 21.02.2019 21:27
|
![]() ![]() Příspěvků: 74
Založený: 23.08.14
|
![]() Nick na servery : Dapunisher. Odohrané hodiny na servery : 1000+ Bankoví obnos : Približne 100mg Nasbieraná marihuana : Musím sa priznať ale 0g ![]() Vlastním dom číslo : 979 v PC Momentálne som v gangu : Zatial nikde ale hádam v blízkej dobe niekde zakotvím ![]() Môj oblúbený administrátor : Panther,Yoistik,CpT,PinK,Salazar,Skylake,ZaGz,Krowky,Maxgustin Môj najoblúbenejší príkaz na servery : /lv /kill /port Môj najoblúbenejší event : /e Bridge Najoblúbenejšia admin akcia : Všetky závody ![]() Oblúbené vozidlo : Cheetah / Tow Truck Najoblúbenejšie zamestnanie na servery : Mechanik,Právnik,Taxikár,Novinár Ohodnoť prácu AT známkou : Robíte to super ale 2 ![]() Nick na webe : Dapunisher_ Príspevkov vo fóre : 67 Najlepší screen z hry : Neviem je ich vela za tie roky ![]() ![]() Krstné meno : Adam Priezvisko : Kto ho chce nech mi napíše Dátum narodenia : 17.8.1999 Vek : 19 rôčkov Kontakt : Keď chceš napíš mi rád ti dám Kraj : Nitriansky kraj Stav : Zadaný Vzdelanie : Tento rok maturujem a chystám sa na výšku Jazyky : slovenský,český,anglický,maďarský Sexuálna orientácia : Hetero ![]() Výška : 172cm Váha : 65kg Postava : športová Farba očí : Modrá Farba vlasov : Bledá hnedá Na tele mám : Tetovanie Fúzy : Holím Fotografia : [img]http://imgWorld.cz/s3/45YxPxxZis.jpg[/img] ![]() Fajčenie : To vôbec Alkohol : Už iba pivo Sex : Musí byť Záujmy : Frajerka a autíčko ![]() Sport : MMA,Hokej Hudba : House,Rap, odpočučam Musickillers Hungary ![]() ![]() Moje motto : Nikdy neni tak zle , aby nemohlo byť horšie. Životný ciel : Mať v živote všetko čo budem chciet a zabezpečiť rodinu aby sa mala najlepšie na svete Čo neznášam : Arogantných ľudí ktorý si myslia že im patrí svet a podobné tipy ****kov . Napráklad čo sa stáva aj na servery že cez počítač je každý gangster a mafian .... Oblúbené pitie : Voda,Kofola,Corona,Desperados Oblúbené jedlo : Ziem skoro všetko a nemám vyslovene oblúbené Oblúbené oblečenie : Všetko možné ale milujem dobré oblečenie a keď má niekto štýl ![]() Ďakujem za prečítanie vizitky dúfam že sa ti páčila . Ak nájdeš nejakú chybu alebo máš otázku sem snou . |
|
|
Hendy |
Přidané 22.02.2019 07:20
|
![]() ![]() Příspěvků: 1420
Založený: 04.03.18
|
Ahoj, veľmi pekná vizitka, aj tie nadpisy, máš to tu pekne rozpísané, porozdeľované, len si sa mohol troška porozpísať ako Povaha atď.. ale to už je tvoja vec a ja ti do toho nebudem zasahovať. Tak niekedy kľudne môžme spolu zahrať na SP ak budeš chcieť. GL na SP ale hlavne v reále. ![]() |
|
|
Dapunisher_ |
Přidané 08.03.2019 16:47
|
![]() ![]() Příspěvků: 74
Založený: 23.08.14
|
Citace HenDy napsal: Vdaka časom niečo doplním ešte ![]() |
|
|
_Groot |