Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Páčil sa vám rozhovor?
Áno 4 Hlasov
31%
Nie - prosím konštruktívnu kritiku do komentu 9 Hlasov
69%
Počet hlasov: 13
 
Rozhovor - Cappuccino.
Mine
Rozhovor s Cappuccinom


Červená - Cappuccino.
Béžová - Minecrafter


Zdravím Cappuccino, som rád že si sa nakoniec dostal k tomu spraviť tento rozhovor. Povedz, aký je to pocit byť zrazu na strane hráča a nie redaktora?
Také tě zdravím. Původně jsme tento rozhovor zamýšleli s Richem jako vánoční speciál, ale Rich dostal Helpera, takže nebyl čas, bohužel. Jsem ale rád, že ses k tomu dostal ty. Pocit je to trošku divný, ale tahle strana by měla být jednodušší, takže si to plánuju náležitě užít.

Reálny život

Tak užívaj. Predstavil by si sa čitateľom, prípadne povedal by si im niečo zo svojho reálneho života?
Krátká otázka, pro dlouhou odpověď, ale dobrá. Jmenuji se Štěpán, narodil jsem se v roce 2000 a bydlím v severních Čechách. Studuji třetím ročníkem právně a ekonomicky orientovanou školu.
Aký odbor študuješ ak sa smiem spýtať?
Samozřejmě, od toho jsi tady. Obor se tuším přesně jmenuje Právní činnost se zaměřením na mezinárodní vztahy.
Zaujímavé. Ak ťa to baví, tak potom nevidím problém. Ako svoj voľný čas tráviš? Hrávaš nejaký šport? Alebo len sedíš za PC a hráš na Superpařbe?
Zatím mě to opravdu naštěstí baví. Sportu už bohužel nedělám závodně, ale stále si rád rekreačně zahraju basketbal, fotbal, nebo se projedu na kole. Na Superpařbě pak většinou po večerech a nocích.
Aký šport si robieval závodne?
Fotbal a právě cyklistiku.
Ja som skôr na ten futbal, ale aj na bicykel dakedy vylezem. Chcel by si ešte čitateľom niečo zo súkromia povedať, alebo sa pomaly presunieme na virtuálny život?
Nechám si své povídání až nakonec, takže asi můžeme k VŽ.


Virtuálny život

Dobre, tak poďme na to. Hrávaš aj nejaké iné hry okrem SAMPka?
Ano. Kdybych hrál jen SAMP, tak už se asi dávno zastřelím. Hraji (mimo SAMP) Ligu Leguána, Far Cry (jakýkoliv díl) a Euro Truck Simulator 2. Hrával jsem toho víc, ale LoLko a SAMP sežerou docela dost času. Mojí herní srdcovkou ale navždy zůstane Zaklínač (1 - 3).
Ako si sa prvýkrát dostal ku GTAčku a neskôr ku SAMP?
Tak GTA:SA snad ve svém dětství hrával každý z nás a práskal ten HESOYAM do klávesnice. K SAMPu jsem se dostal tak, že … no prostě jsem věděl, že MP pro GTA:SA existuje, tak jsem si jednou řekl, že to zkusím a po chvilce googlení jsem se dostal k SP. Žádný dojemný příběh.
Pamätáš si kedy si sa prvýkrát pripojil na SP? Pod akým nickom? Aké boli tvoje prvé dojmy po pár hodinách hrania?
To si pamatuju naprosto přesně. Připojil jsem se někdy v roce 2014 pod nickem Stkedy. Vždycky jsem rád prozkoumával nové a komplexní věci a přesně takový mi ten server přišel. Tak jsem se tedy nechal vtáhnou a dopadlo to tak, že v r. 2019 stále hraju.
Aká je história tvojich nickov? Viem že si mal Regis. a aktuálne Cappuccino, boli tam ešte aj iné okrem troch už spomínaných?
Kromě Regise, Stkedyho a Cappuccino? Ano. Nick, pod kterým jsem hrál asi nejdéle a zažil nejlepší časy na serveru - Taiki a poté jsem měl ještě chvilku nick Freeze.
Teraz by som sa opýtal na aktuálny nick - prečo práve Cappuccino? Máš rád kapučíno, či akú si mal inšpiráciu?
Tohle je maličko zarážející. Miluju kávu, ale nesnáším Cappuccino. Ten nick vyjadřuje můj vztah ke kávě jako takové, né jenom ke konkrétnímu typu kávy. Navíc mi ten nick pěkně zněl.
To áno, znie to dobre. Na SP máš už v súčasnosti niečo nahrané, takže si myslím že nejaký svoj obraz si si už urobil. Čo hovoríš na aktuálnu komunitu hráčov SP?
Aktuální komunita není tak strašná, jak se neustále mluví. Ano, najdou se jedinci, které by bylo nejlepší nechat na ZŠ a neukazovat jim PC, ale dle mého názoru to není tak hrozné. Na SP je stále spousta skvělých lidí, se kterými se dá suprově pokecat.
Myslíš, že všetci administrátori v Admin-teame robia svoju prácu? Zvláda AT všetko v poriadku? Mal si s nejakým adminom niekedy v minulosti problém?
Administrátorů jsem si vždy velice vážil a měl k nim respekt. Myslím si, že kdyby svojí práci dobře nedělali, tak již v AT nejsou, takže tolik k tomu. S žádným adminem jsem problém neměl.
// Jen Rich je amatér, pozn. redakce

Čomu sa na serveri najviac venuješ?
Ondrah by mě za tuto otázku zabil. Ale věnuji se převážně misím a obecnému tlachání v chatu.
Mal si niekedy v minulosti nejaké bany?
Ano. Je mi velmi trapně o tom mluvit, ale měl jsem ban za podvod, ke kterému jsem se ještě před nahlášním dobrovolně přiznal. Osobně nesnáším takové lidi a nevím co mi tehdá přeskočilo. Každopádně za 5 let na SP jsem měl jeden ban, víc ne.
To si na tom dobre, keď si sa dokázal priznať, cením. Poďme teraz na web. Mám ťa ako kolegu v tíme žurnalistov, baví ťa tento post?
O tomto postu jsem snil už někdy v roce 2016, takže jsem velmi rád, že jsem se na něj nakonec dostal. Takže k tvojí otázce, ano, velmi mě baví. Jen bych ocenil větší počet čtenářů, ale co se dá dělat.
Čitatelia sa nájdu časom, to sa neboj. Ešte poslednú otázku: Chcel by si sa niekedy dostať do AT, prípadne mať aj nejakú vyššiu funkciu ako SZ, SA,... ?
Do AT bych samozřejmě chtěl, ale co si myslím, že by mě nevíce bavilo, tak by byly dotazy hráčů, takže by mi pravděpodobně stačil Helper, jako náš drahý kolega Rich.
Dobre. Sme pomaly pri konci, takže ti na záver dám ešte priestor na odkaz hráčom, ktorý si chcel napísať.
Můj odkaz je velice prostý. Zkuste občas používat mozek a zamyslet se nad důsledky svého jednání. Jsme sice jen ve hře, ale ve skutečnosti i za klávesnicí žijete svůj reálný život!
Ok. Tak, to by bolo všetko. Ďakujem ti za rozhovor a prajem príjemný zbytok dňa.
I já tobě děkuju za příležitost a na závěr bych tě chtěl trochu ocenit. Z pohledu tvého kolegy, který už pár rozhovorů sepsal, tak si vedeš opravdu dobře. Hodně štěstí do budoucna.
Diana
Čauko, rozhovor je super, možno mi trochu chýba úvod a záver rozhovoru ale fajn.
Jediné čo mi vadí je tá anketa, ktorá by v rozhovore nemala byť, prepáč.
Smajlíky si obmedzil ako som ti povedal.
Ešte nejaké české slová tam vidím, to by si tiež mal dopilovať.
Ináč presvedčil som sa, že si vyhral nábor žurnalistov oprávnene a plne si to zaslúžiš. Snáď nám budeš robiť rozhovory do halelujá.

Citácia
Do AT bych samozřejmě chtěl, ale co si myslím, že by mě nevíce bavilo, tak by byly dotazy hráčů, takže by mi pravděpodobně stačil Helper, jako náš drahý kolega Rich.


*Andílek*
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
Ondrah98
Sorry nechci dávát nějakej hate, ani si ho to nezaslouží, je to prostě průměrnej rozhovor poslední doby, ale...

1) Proč je to fontem 250? Působí to jakoby to bylo moc krátký a prostě to bylo potřeba opticky zvětšit.

2)
Citácia
Červená - Cappuccino.
Béžová - Minecrafter
Ano jsou tu retardi, ale tohle je strašně zbytečný a vypadá to blbě.

3) Celkově je to prostě takový strašně průměrný, nezaujme, neříkám, že urazí, ale rozhodně nezaujme. Nevím kde je chyba, zda v žurnalistovi nebo ve zpovídané osobě nebo oboje, prostě šeď, sorry.

Jinak proti misím nic nemám. ;)
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Pandy
Celkem mě mrzí, že zrovna rozhovor s hráčem, který má své rozhovory na špičkové úrovni tak přímo s ním dopadl katastrofálně.

Nemám popravdě ani chuť ho číst když vidím to grafické zpracování. Myslím, že pokud to nějak nevylepšíš jak už stylem zarovnávání, či kombinací barev, tak tu moc čtenářů mít nebudeš.
Zkus aspoň mezi tím dělat mezery, takhle splácaný se to vážně nedá moc číst.

Snahu cením to v každým případě, ale prostě co se mi nelíbí na první dojem, jako by neexistovalo promiň.

Neber to jako hejt, ale pokud chceš aby Tvé rozhovory byly k světu, zamakej na tom ;)
Cappuccino
Ahoj,

také ti sem teda něco napíšu i přesto, že jsem svůj názor na tebe sdělil na konec rozhovoru. V první řadě bych ti chtěl poděkovat za ochotu se mnou vůbec rozhovor udělat. Ale teď k rozhovoru samotnému. Osobně mi to, když jsme to sepisovali, přišlo jako opravdu docela dobré, ale teď vidím tu, s prominutím, hrůzu. Jak ti bylo už zde řečeno VÝRAZNĚ zapracuj na grafické úpravě textu, protože to dělá první dojem a ten je vždy důležitý. Osobně bych si mnohem radši přečetl konverzaci na skype, než tuto splácaninu. :D Zapracuj na tom a doufám, že další rozhovor bude vypadat jinak. Smile

S pozdravem
Cappuccino
Mine
Ďakujem za názory.
Toto bol môj prvý rozhovor "naostro", ešte s tým moc skúseností nemám. Každopádne popracujem na chybách a pri ďalšom rozhovore sa ich pokúsim nezrobiť.
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
13 Hlasov
46%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
21%
Ne
4 Hlasov
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 21