Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Vizitka Dafuq
Dafuq
img.tpx.cz/uploads/DAFUQServer2.png

Na serveru mám nick Dafuq, koľko mám nahráno hodín je ťažko povedať lebo sa to stále mení kedže po perma bane som dosť aktívny (musím byť ). Kedže som rybár tak môžem povedať že peňazí mám dosť. Vlastním byt v LS ktorý by som chcel predať a kúpiť domček v Polomino Creek aby som mal dom blízko firmy. Môj najobľúbenejší admin je Salazar kedže som ho poznal už pred perma banom a dá sa povedať že je to môj kamarát, aspoň myslím :D

img.tpx.cz/uploads/DAFUQWeb2.png

Ako ste si mohli všimnúť na webu mám taký istý nick ako na serveru. Na webu sa snažím byť aktívny.

img.tpx.cz/uploads/DAFUQLife2.png

Volám sa Filip, narodil som sa 8.januára 2004 takže mam 15 rokov. Pochádzam z Košického kraja, presnejšie zo Spišskej Novej Vsi. Bohužiaľ frajerku nemám. Chodím ešte na základku ale o niekoľko mesiacov idem na strednú odbor Dizajn, Propagácia produktu. Hovorím po slovensky, rozumiem česky,anglicky a viem čítať po rusky. Bývam v byte s rodičmi. Som heterosexual a mám cukrovku.


img.tpx.cz/uploads/DAFUQPovaha2.png

Som melancholik, pesimita, introvert, silný antisocialny typ. Občas sa naštvem ale dlho to netrvá. Som priateľský ale nových kamarátov musím spoznávať aj mesiac aby som dokázal byť otvorený a zhovorčivý. Som hanblivý a do kolektívu sa začleňujem dlho. Som tichý, úprimný, spoľahlivý.

img.tpx.cz/uploads/DAFUQPostava2.png

Meriam 168 cm, celkom krpec, hmotnosť sa snažím udržiavať niekde medzi 50 až 60 kilogramov. Začal som cvičiť. Očká mám hnedo-zelené, vlasy mám biele, okuliare mám nosiť ale nenosím.

img.tpx.cz/uploads/DAFUQZavislost2.png

Nefajčím, pijem iba na oslavách[/color]. Som závislí na hrách, hudbe, inzulíne a rád kreslím.

img.tpx.cz/uploads/DAFUQStyle2.png
MOTTO: EARTH WITHOUT ART IS JUST "EH"

Chcel by som sa vyučiť za dizajnéra a uplatniť sa u svetových značkách. Neznášam falošných ľudí. Počuvám lofi hip-hop, mám rád palačinky, seba Kappa. Rád nosím košele. Moje obľúbene farby sú: Čierna, biela, červená, zelená a modrá.




Ďakujem všetkým čo mi k tejto slohovke :D niečo napíšu.
S pozdravom, Dafuq


Upravil Dafuq dňa 31.03.2024 16:33
Dreamys
Pěkná vizitka originální nadpisy jsou úžasný, cením! Ať se ti daří.
S pozdravem Dreamys
SalieryDonuts
Super vizitka a fajne týpek. Ať se daří na SP.
Cappuccino
Čau,

jakožto samozvaný kritik vizitek ti sem taky něco napíšu. Začněme grafikou. Grafika a celkový vzhled vizitky se mi líbí. Je to sice klasická, bodová vizitka (radši mám slohovky) ale plní svůj účel, takže proč ne. Líbí se mi to, abych tak řekl, arcade pojetí celé vizitky, i tvého profilu obecně. Dobře se to čte a ještě lépe se na to dívá. Jediné co bych vytknul, tak je to malé písmo v "odpovědi". Neskutečně mě to po dobu čtení štvalo, ale to jsem já. :D

Jako člověka tě moc neznám. Vím, že jsi měl permu a před ní si tě vůbec nevybavuju. Na serveru jsme nicméně ve stejné firmě a působíš jako v pohodě korzár :D

Ať se ti tedy daří a přeju hodně štěstí!
Pazmen
Je to takové fajn v retro stylu :D Super vizitka !
Smeky99
Ahoj. Krásná vizitka strašně se mi líbí a dost jsem se o tebe dozvěděl. Jenom bys mohl přestat být někdy až tak moc toxic :D Ať se ti daří na SP i v realu ! :-)
Cappuccino
Čau,

komentář jsem psal už výše, ale ještě ke staré vizitce. Řeknu to velmi stručně. Tahle je o dost lepší.
Czech_
No vidíš jak to jde vylepšit. Nadpisy jsou dokonale, úplně jsem z nich odpadl. Barevně to je taky super. Modra a bila proste k sobě jdou. Obsahově se mi libi že je to ve větách, i lépe se mi to tak čte a nepůsobí to jako dotazník. Hodne štěstí na samp i v reálu.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=30353





Házím makrely do schránek Makrelka


🇨🇿 🤝 🇺🇦
Salazar
Zdravím, vizitka se mi líbí, dozvěděl jsem se o tobě nové věci. Nesmírně si vážím, že jsem tvůj oblíbený administrátor a doufám, že to tak bude i na dále. Samozřejmě, že kamarádi jsme :D. Jako hráč jsi v pohodě, dá se s tebou popovídat. Po pub se chováš dobře, tak snad ti to vydrží! Ať se daří jak na SP, tak reálu! Smile
Dafuq
Ďakujem krpci Nemůžu
Mine
Hi
Vizitka sa mi páči, farby sú dobré, nadpisy tiež, len by som trochu zmenšil veľkosť písma :D
Na serveri momentálne sme spolu vo firme a prídeš mi byť v pohode hráč.
Veľa štastia na SP aj v RL.
Pink
Zdravím,

v první řadě, vizizka vypadá hezky, hlavně se mi líbí to barvné zpracování. Celkově jsem se o tobě dozvěděl celkem dost věcí a u pár jsem se i trošku pousmál. Myslel jsem, že ti je více, třeba 17-18, takže to mě vcelku překvapilo. :D Jinak, trošku jsem se s tebou bavil před tvou permou a neměl jsem s tebou problém, proto jsem se i pak divil, že jsi jí dostal. No získal jsi možnost znovu hrát na serveru, tak snad si ji nepokazíš.

Přeji ti tedy hodně štěstí v reálném životě a i v tom herním i když ten tak důležitý není. Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
5 Hlasov
5%
Nábory
9 Hlasov
10%
Žádosti o pUB
13 Hlasov
14%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
14 Hlasov
15%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
40 Hlasov
43%
PC Poradna
4 Hlasov
4%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
7 Hlasov
8%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 16