Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitka » KrobertoCZ | 27.12.2019
|
|
KrobertoCZ |
Přidané 04.03.2019 11:24
|
![]() ![]() Příspěvků: 110
Založený: 26.10.16
|
![]() Váš nick na serveru: KrobertoCZ Odehrané hodiny na serveru: 1,500 Hodin Váš bankovní obnos: 35,000,000$ Nasbíráno marihuany: 0g Vlastním dům číslo: č. 289 Vlastním hotel/pokoj číslo: Nevlastním Momentálně jsem členem Firmy: Pořád se to mění Můj oblíbený administrátor: Salazar,_[CaRBoN]_ Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /Kill Můj nejoblíbenější event serveru: Kopec smrti/Auto smrti Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Nemám žádnou specifickou všechny jsou dobré. Mé oblíbené vozidlo: Cheetah Má oblíbená práce na serveru: Yakuza, Ruská Mafia, Taxikář, Pilot, Doktor, Novinář, Dealer, Řidič autobusu, Mechanik, Popelář, Kamioňák, Bezpečnostní služba. Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: Neměl sem problém takže 1 ![]() Váš nick na webu: KrobertoCZ Vloženo komentářů: Koukni se sám. Vloženo příspěvků ve fóru: Koukni se sám. Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: ![]() Jméno: Dominik Datum narození: 28.7.2004 Věk: 14 Kontakty: FB- KrobertoCZ Kraj: Středočeský kraj Stav: Svobodný Zaměstnání: Student Vzdělání: Základní Jazyky: Čeština, angličtina,ruština Děti: Heh nemám. Kde bydlím: v bytě ![]() Typologie osobnosti: Flegmatik Pohled na svět: Optimista Moje povaha: Aktivní, bavící klidná, naslouchavá, nervózní, pečlivá, podporující, poslušná, pozitivní, přátelská, přesvědčivá, samostatná, sebevědomá, spolehlivá, upřímná, věrná, veselá,vypravěčská ![]() Výška: 167cm Hmotnost: 50kg Postava: Tak akorát. Barva očí: Hnědá. Barva vlasů: Zelená. Brýle: Nepotřebuji. Vousy: Když mám tak sundám. Fotografie: ![]() ![]() Kouření: NE Závislosti: Dobré jídlo, superparba.eu, pc, hry ![]() Moje motto: „Můj vztah k ledničce se kvalitou blíží k registrovanému partnerství.“ Oblíbená muzika: Pop,Country,Rock. Oblíbené jídlo: Svíčková ![]() Oblíbené pití: Ledový zeelený čaj. Oblíbený film: Avengers: Infinity War. Oblíbená kniha: Saturnin. Oblíbená barva: Zelná. Chtěl bych eště poděkovat těmto lidem: Bolek [S]abr1c Ben123 Cappuccino [S]worinka_ Neezy Dws. Salazar _[CaRBoN]_ Kacka denyZ Díky moc! Nadpisy by: Cappuccino Upravil/a KrobertoCZ dne 27.12.2019 22:18 |
|
|
Smeky99 |
Přidané 04.03.2019 14:10
|
![]() ![]() Příspěvků: 55
Založený: 14.01.19
|
Ahoj, vizitka se mi osobně moc nelíbí, mohl sis dát více záležet. A další taková drobnost. Je ti 14 a Alkohor s mírou ? ![]() |
|
|
KrobertoCZ |
Přidané 04.03.2019 14:26
|
|
Ahoj díky moc smeky, máš pravdu defakto ve všem co si mi tu napsal. Ta vizitka by se dala udělat lépe a kté věci ohledně Alkoholu vůbec nevím proč jsem jí tam nechával každopádně přeju ti taky ať se ti daří jak na sp tak i v realu.![]() |
|
|
Kacka |
Přidané 04.03.2019 16:26
|
![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 1171
Založený: 15.06.17
|
Ahoj, vizitka ujde, jenom bych dala písmo menší protože to bolí na oči ![]() ![]() ![]() |
|
|
KrobertoCZ |
Přidané 04.03.2019 16:50
|
|
Ahoj kačko díky máš pravdu že vizitka šla udělat lépe ale upřímě nejsem žádnej grafik a nechtělo jse mi na rychlo někoho schánět a hlavně za něj platit každopádně díky snažil jsem se trošku i když to není moc vidět každopádně díky a ať se ti hlavně také daří jak na serveru tak v reálu ![]() |
|
|
Ben_ |
Přidané 05.03.2019 16:06
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 2529
Založený: 12.08.15
|
Ahoj moj Krobiik :3 Vizitka pekná ale vadí mi to velké písmo, si jeden z mojích najoblubenejších hráčov na SP, tak vela štastia ![]() |
|
|
KrobertoCZ |
Přidané 05.03.2019 17:11
|
|
Ahoj bene díky moc, tu vizitku budu předělávat už jen čekám na nadpisy. |
|
|
Toaletni_Papir |
Přidané 05.03.2019 18:42
|
![]() ![]() Příspěvků: 46
Založený: 27.12.17
|
Ahoj, nikdy jsem si nemyslel že si tak v poho týpek každopádně jsem si tě poslední dobou celkem oblíbil, umíš se dobře vyjadřova, s nikým se nehádáš, vůbec jsem nečekal že ti je 14. Co se týče vizitky tak se mi takový styl docela dost líbí (V jednoduchosti je krása), ikdyž možná s těmi nadpisy na které čekáš to určitě bude lepší. Ať se ti daří na SP a samozřejmě i v RL |
|
|
Sweet |
Přidané 05.03.2019 19:16
|
![]() ![]() Příspěvků: 111
Založený: 15.02.17
|
Ahoj, jako hráče tě znám jen z doslechu, nikdy jsme se nedostali do kontaktu (aspoň co si já pamatuju). Vizitka se mi osobně nelíbí (jak ty barvy, tak si to mohl alespoň vycentrovat ![]() ![]() |
|
|
KrobertoCZ |
Přidané 05.03.2019 20:06
|
|
Toaleťáků musím se taky přiznat že jsem si tě oblíbil sice jsi podle mě za dobu co tě teď znám vcelku zamlklí tak si v celku kliďas a díky.![]() |
|
|
KrobertoCZ |
Přidané 05.03.2019 20:09
|
|
Sweete občas tě na serveru taky zahlídnu psal si mi že si měl roční pauzu tak možná proto každopádně každému se líbí něco jiného, ale mohl sem si víc pohrát s barvičkama to pravdu určitě máš. Eště jednou díky.![]() |
|
|
Cappuccino |
Přidané 07.03.2019 00:26
|
![]() ![]() Příspěvků: 457
Založený: 05.03.16
|
Ahoj, vizitka sice není z nejlepších co jsem tu viděl, ale i tak mi řekla to, co má vizitka říci. Děkuju za označení dole, ale zajímalo by mě, jak si mám vyložit to, že jsem tam 2x ![]() Citace Chtěl bych eště poděkovat těmto lidem: |
|
|
KrobertoCZ |
Přidané 07.03.2019 00:51
|
|
Heh to jsem neviděl no chybka se vždy najde díky za upozornění. ![]() |
|
|
Bounce |
Přidané 23.03.2020 19:34
|
![]() ![]() Příspěvků: 34
Založený: 30.08.18
|
Zdravím Vizitka vypadá dobře. Jako člověka jsem si tě oblíbil nejvic, protože se s tebou na SPčku znám nejdýl, a cením si toho. Aj ty tvoje kecy nikdy neomrzí. ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
9 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
5 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
7 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasů🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasů😍Líbí se mi vše!