Informácie o serveri
Čítať tému
[SP] Maraton Akcí
|
|
TomBanko |
Pridané 07.03.2019 20:42
|
![]() ![]() Príspevkov: 1264
Založený: 18.01.14
|
![]() Zdravím, spolu s kolegovcami som si pre vás pripravil novinku ktorá tu ešte nebola, nejedná sa o nič prevratného ale občas zmenu treba a tak vám prinášame Maraton Akcí ! V čom to bude spočívať ? V Dátume od 16.03.2019 do 17.03.2019 budú prebiehať akcie v kuse, celých 24 hodín. Začne sa v sobotu, o 12:00 odštartujeme celú akciu, po nej budu následovať dalšie a dalšie akcie až do nedele 12:00. ![]() Na aké akcie sa môžete tešiť ? Tak napríklad závody, derby, vyrazováky, deathmatche, otázky a úlohy, parkoury, bludiská a mnoho dalšieho. K tomu sa na všetkých akciách budú dostávať dvojnásobné odmeny počas celých 24 hodín.
Tak nebuc jak a dojdi sa zabavit a zarobiť nejaké tie lóve na inkaso. Vidíme sa dalšiu sobotu od 12:00. ____________________________________________________________________ Za admin tým Za[G]z ®2019 |
|
|
Tumik |
Pridané 18.03.2019 11:36
|
![]() ![]() Príspevkov: 59
Založený: 01.07.13
|
Přijde mi malinko nevděčný, neférový, že tenhle maraton nikdo neohodnotil. Já měl zrovna pracovní víkend, takže jsem tam nemohl prosedět tolik hodin, kolik bych ve volnu asi proseděl, ale i tak to stálo za to. Musím uznat, že v čase, kdy jsem tam byl, to byla vážně akce za akcí, samozřejmě s několika minutovými přestávkami, který jsou naprosto pochopitelný. Palec nahoru pro ty, kteří si kvůli nám, hráčům, takhle dokázali naplánovat svůj čas a taky pro samotnýho pořadatele, že si na sebe dokázal vzít takovou zodpovědnost tohle uspořádat. ![]() |
|
|
GaToo_BoTaS |
Pridané 18.03.2019 12:45
|
![]() ![]() Príspevkov: 200
Založený: 02.10.17
|
Jse nesmírně rád za tuto akci, kterých bylo opravdu nespočet! I účast byla hojná, těsím se na další maratony. |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
8 HlasovBudu s rodinou.
6 HlasovVelikonoce neslavím.
10 HlasovMám jiné plány.
7 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.