Informácie o serveri
Čítať tému
Rigelova vizitka
|
|
GaToo_BoTaS |
Pridané 15.03.2019 10:01
|
![]() ![]() Príspevkov: 200
Založený: 02.10.17
|
![]() Váš nick na serveru: GaToo_CoN_BoTaS Odehrané hodiny na serveru: 2000h Váš bankovní obnos: Obnos mého bankovního účtu se neustále mění Nasbíráno marihuany: 0g Vlastním dům číslo: Můj nejoblíbenější administrátor: Salazar, Wery, Yoistik, Fifa, Maxgustin Mé oblíbené vozidlo: To co má alespoň trošku nafty/benzinu Má oblíbená práce na serveru: Právník, Bezpečnostní služba Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: Samozřejmě za 1 ![]() Jméno: Lukáš Příjmení: M..... Datum narození: 7. Srpna Věk: 23 Kontakty: SZ, /PM Kraj: Pardubický Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Pravých jen pár Stav: Nezadaný Zaměstnání: Pracovník v nemocničním zařízení Vzdělání: Středoškolské (Výuční list) Jazyky: Čeština, angličtina, němčina, španělština Děti: Chci mít Kde bydlím: V bytě Sexuální orientace: Heterosexuál Výška: 195cm Hmotnost: 98kg Postava: Normální Barva očí: Modrá Barva vlasů: Špinavá blond Brýle: Dioptrické Vousy: Strniště ![]() Typologie osobnosti: Flegmatik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Introvert Moje povaha: Bavící, přátelská, upřímná, bláznivá, pozitivní, pořádná, stydlivá ![]() Zájmy: Vaření, grafika Sport: Cyklistika, florbal, hokejbal Literatura: Životopisné, fantasy Hudba: Nemám konkrétni styl hudby ![]() Moje motto: „Hlad je prý nejlepší kuchař - ať mi tedy něco uvaří, když ho mám!“, „Brzy se i kuchařské umění zdokonalí tak, že kuchař, který peče pstruhy, nebude umět usmažit kapra.“ Životní cíl: Vlastnit cateringovou firmu na špičkové úrovni Co nesnáším: Falešné a neupřímné lidi Co miluji: Zábavu, vaření, holky, SP Oblíbené jídlo: Nemám oblíbené konkrétní jídlo, ale z kuchyně je to indická a mexická Oblíbené pití: Voda, čaj, Espresso Doppio, džus Oblíbený film: American Pie, Breaking Bad Oblíbená kniha: Warcraft, Hraničářům učeň Oblíbené oblečení: kalhoty, košile, tričko Oblíbená barva: zelená, modrá, černá Upravil GaToo_BoTaS dňa 03.09.2019 09:19 |
|
|
Czech_ |
Pridané 25.03.2019 06:52
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 2449
Založený: 02.12.18
|
Zdravím, bohužel tvoje vizitka se mi nelíbí. Barvy mi k sobě tak nějak neladí a o nadpisech ani nemluvě. Vsechno sepsane v jeden celek, že to vypadá jak nějaká kniha. Zkus na tom více zapracovat, připadá mi to že jsi to tak nějak splacal dohromady, hlavně at to máš.Co se týče obsahu textu, tak ten je v pohodě. Smysluplné věty tomu aspon něco dodávají. Co se týče tebe jako hráče, tak tě nejak vice neznam. Na serveru te občas zahlédnu, ale to je asi tak vše. Bohužel hodnotim i grafickou upravu vizitky, a ta bohuzel u tebe pohořela. Bohužel videl jsem i lepší vizitky ![]() // Po úpravě se mi celkem líbí , ty barvy jsou rozhodně lepší. Sice nejaké ty věty si mohl nechat , ale i tak je to tedka super . Me osobně se to tedy líbí více.Ale je to jen na tobě, jak si to uděláš , je to tvoje vizitka ![]() ![]() Upravil Czech_ dňa 25.03.2019 14:42 |
|
|
GaToo_BoTaS |
Pridané 25.03.2019 12:27
|
|
Ahoj, Czech otevřel jsi mi oči a zapracoval jsem na své vizitce, snad už se ti bude lépe orientovat a číst, nasadil jsem klasický styl vizitky, moc děkuji za otevření očí! ![]() ![]() |
|
|
OcoNneR |
Pridané 27.03.2019 21:54
|
![]() ![]() Príspevkov: 404
Založený: 15.06.13
|
Ahoj, vizitka je takový jednoduchá a graficky nic moc zpracovaná, ovšem obsahuje vše důležité. jako hráče tě znám z gangu OD kde jsem byl pouze krátce ale na obrázek o tobě mi to stačilo, si v pohodě a dá se s tebou pokecat, máš to prostě v hlavě v pořádku a na nic moc si nehraješ ![]() Btw. nevěděl jsem že si skoro stejně starý jako já ![]() |
|
|
GaToo_BoTaS |
Pridané 29.03.2019 17:32
|
|
Citácia OcoNneR napsal: Díky moc za hodnocení, čekám na grafiku od Eg1_ pak by to mělo být už lepší doufám. Jinak s tebou nemám také žádný problém jsi v pohodě týpek co ví co chce. |
|
|
Cappuccino |
Pridané 05.04.2019 12:17
|
![]() ![]() Príspevkov: 457
Založený: 05.03.16
|
Ahoj kotě ![]() naprostý šéfko, kterého jsem teprve nedávno "znovuobjevil" ![]() Vizitka je fajnová a přehledná, i když mám radši více textu ![]() Ať se ti daří! |
|
|
GaToo_BoTaS |
Pridané 05.04.2019 18:02
|
|
Citácia Cappuccino napsal: Děkuji moc, na tvou vizitku ovšem nemám, já raději zase volím jednoduchost no.. Jsem rád, že jsme na sebe narazili opět v pohodové firmě Pizza Hut, která nedávno zanikla kvůli updatu. Super kolektiv prostě fajn rodinka, nyní spolu okupujeme FedEx kamioňáky a opět je to fajn. Vážím si tvého avataru, který tak zdobí můj profil. Ať se ti také daří a to hlavně v životě. |
|
|
Kacka |
Pridané 07.04.2019 08:57
|
![]() ![]() ![]() ![]() Príspevkov: 1171
Založený: 15.06.17
|
ahoj Paladino, teď vypadá vizitka o mnohem líp když si to předělal, nadpisy a barva k sobě ladí, pár věcí jsem o tobě věděla, něco zjistila. Jinak jako hráčem problém nemám, vycházíme naštěstí spolu, tak doufám, že už tentokrát hrát budeš ![]() ![]() ![]() |
|
|
GaToo_BoTaS |
Pridané 08.04.2019 15:16
|
|
Děkuji Kačko za milé a upřímné hodnocení, vážím si toho a jsem rád, že jsme spolu už ok. |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
5 Hlasov🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasov📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasov🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasov😍Líbí se mi vše!