Informace o serveru
Číst diskuzi
Fantomas_ [Edit: 15.02.2021 - Update]
|
|
Fantomas_ |
Přidané 16.03.2019 19:19
|
![]() ![]() Příspěvků: 148
Založený: 31.12.17
|
![]() Váš nick na serveru: Fantomas_ Odehrané hodiny na serveru: přes 1750h Váš bankovní obnos: Furt se to mění Nasbíráno marihuany: Nesbírám Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Nejsem Gangař ![]() Vlastním firmu: Novináři LV (/cloc 10) Moji oblíbení administrátoři: Mailo, Salazar, Baseball, Skylake, Panther, Krowky, Za[G]z, Errorko, Shifty, Mine Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /lv, /sf, /kill, /mise, /mechanik, /info, /q, /flip Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Auto smrti, SANDKING a SULTAN RACE, Let smrti, Kombajn smrti, Bazen smrti, Po stopách SBS.. Mé oblíbené vozidla: Sultan a Infernus Má oblíbená práce na serveru: Novinář Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2 ![]() Váš nick na webu: Fantomas_ Vloženo příspěvků ve fóru: 130+ Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() ![]() Jméno: Tomáš Příjmení: **** Datum narození: 9.10.2002 Věk: 18 Kraj: Jihomoravský kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Mnoho ale jen pár pravých.. Stav: Svobodný Zaměstnání: Student Vzdělání: Základní ale pracuji na dalším ![]() Jazyky: Čeština, angličtina, němčina, slovenština, ruština (základ) Děti: Daj pokoj ![]() Kde bydlím: V domě S kým bydlím: S rodiči a sestrou Sexuální orientace: Heterosexuál ![]() Typologie osobnosti: cholerik, flegmatik. Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert(u lidí a v prostředí, které znám.) introvert (u lidí, které neznám.) Moje povaha: Aktivní, bavící, bezstarostná, klidná, nervózní, neústupná, plánující, poslušná, pozitivní, přátelská, přirozená, samostatná, stydlivá, ulítlá, upřímná, urovnávací, veselá, vůdčí. ![]() Výška: 185cm Hmotnost: 80kg Postava: Hubená Barva očí: Zelená Barva vlasů: Hnědá Brýle: Nosím stále ![]() Kouření: Vaping Alkohol: Tak přiměřeně xD Sex: ![]() Závislosti: Motorky, dobré jídlo, internet, kamarádi, SP, muzika, pc, hry. ![]() Co nesnáším: Unáhlené lidi, falešné lidi Co miluji: GTA Oblíbená muzika: Obecně EDMka , BB, Dubstep.. Oblíbené jídlo: Pizza, svíčková, řízky.. Oblíbené pití: Jagermeister Oblíbený film: Horory - IT, Oni 2: Noční kořist, Zhasni a zemřeš, ze seriálů Money Heist, Stranger Things atp... Oblíbená kniha: Nečtu knihy ![]() Oblíbené oblečení: Černé džíny, trička, svetry Oblíbená barva: Černá a Bílá ![]() Zájmy: Přítelkyně, Jízda na motorce, Rybaření, Vášnivý fanoušek hokeje, Chlastačky s kamarády.. Sport: Hokej, Florbal, Fotbal Hudba: Dubstep, EDM, Bass Boosted.. Upravil/a Fantomas_ dne 15.02.2021 22:00 |
|
|
Hendy |
Přidané 16.07.2019 09:56
|
![]() ![]() Příspěvků: 1419
Založený: 04.03.18
|
Ahoj Fantomas, tak mám prvý koment ![]() ![]() |
|
|
Fantomas_ |
Přidané 16.07.2019 19:54
|
![]() ![]() Příspěvků: 148
Založený: 31.12.17
|
Citace HenDy napsal: Díky Denyl ![]() |
|
|
SLaKe |
Přidané 25.01.2021 14:12
|
![]() ![]() Příspěvků: 243
Založený: 12.07.17
|
Ahoj Fantomasi, tak mám druhý koment ![]() ![]() |
|
|
Czech_ |
Přidané 10.11.2022 19:12
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 2443
Založený: 02.12.18
|
Přesouvám do admin teamu. Hodně zdaru! ![]() |
|
|
Yoistik |
Přidané 29.12.2022 09:21
|
![]() ![]() Příspěvků: 1128
Založený: 21.12.15
|
Slovo dalo slovo a já přesouvám zpět mezi hráče. Přeji hodně štěstí v životě ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
4 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
3 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
2 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
3 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
1 Hlas🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
0 Hlasů🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
2 Hlasů😍Líbí se mi vše!