Informácie o serveri
Čítať tému
Vizitka - Smeky99
|
|
Smeky99 |
Pridané 19.03.2019 15:45
|
![]() ![]() Príspevkov: 55
Založený: 14.01.19
|
Zdravím všechny u čtení mé vizitky. Jen chci říct hned na začátku, že nejsem žádný grafik a nebudu si i platit za nějaký nadpisy. Zkusím ji udělat nějak hezkou já ![]() Vaše serverové informace Váš nick na serveru: Smeky99 Odehrané hodiny na serveru: Skoro 300 hodin. Váš bankovní obnos: Momentálně 30mg ale furt se mění. Nasbíráno marihuany: Nesbírám Vlastním dům číslo: 872 Vlastním hotel číslo: Nevlástním Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Nejsem v žádném gangu, nikde mě nechcou ![]() Moji oblíbení administrátoři: KoLoB Wery Panther Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /hide, /ls, /lv, /sf, /firmy, Můj nejoblíbenější event serveru : Jednoznačně derby ! Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Akce smrti, závody, Flappy Bird ! Mé oblíbené vozidlo: Infernus, Cheetah Má oblíbená práce na serveru: Dozorce, Taxikář, Pilot, Dealer, Řidič autobusu, Bezpečnostní služba, Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 1- Vaše webové informace Váš nick na webu: Smeky99 Vloženo komentářů: 0 Vloženo příspěvků ve fóru: Moc málo ! Má osobní stránka Jméno: Jan Příjmení: Sm**** Datum narození: 10.12.1999 Věk: 19 Kontakty: Skype: smeky999 Kraj: Olomoucký kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Mám strašně moc kamarádů, jsem hodně společenský člověk. Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Zadaný s partnerkou Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Student, brigádně rozvážím pizzu. Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Zatím základní, později doufám výuční obraběč kovů Jazyky: Čeština, angličtina, trochu ruština ![]() Děti: Chci mít. Kde bydlím: V bytě S kým bydlím: S rodiči Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál Poznámka: Tak ještě to shrneme do jednoho. Jmenuji se Honza a pocházím s hlavního města Olomouckého kraje ![]() Moje povaha Typologie osobnosti: Sangvinik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, bezstarostná, klidná, naslouchavá, obětavá, pečlivá, podporující, pozitivní, přátelská, přirozená, samostatná, spolehlivá, upřímná, věrná a veselá. Informace o mé postavě Výška: 169 cm Hmotnost: x8 kg Postava: Sportovní, ale začinám už tloustnout ![]() Barva očí: Barva vlasů: Špinavý blond. Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: Chlupy a někde vyraší beďar Vousy: strniště Závislosti Kouření: Kouřím dost. Alkohol: 2x to týdne si dám to pivko. Sex: Když přítelkyně chce a vyžaduje. Závislosti: Auta, dobré jídlo, internet. kamarádi, superparba.eu, pc, hry, sex, sport, Mé zájmy a zvíře Zájmy: Rodina, přátelé, sport, projížďky autem, přítelkyně, Sport: Jsem rozhodčí fotbalu. Hudba (zde uvedete žánr): DnB, Electro, House, Pop - Skoro vše až na rock a metal. Zvíře: Pes Můj styl Moje motto: Miluj a budeš milován. Jak se do lesa volá, tak se z něj ozývá. Moje webová stránka: Nemám Životní cíl: Kariéra rozhodčího. Co nesnáším: Ulhané a namyšlené lidi Co miluji: Rodinu, přítelkyni a samozřejmě sebe. Oblíbená muzika: Všechno až na rock a metal Oblíbené jídlo: Řízek s bramborama a tatarkou ! Oblíbené pití: Pivečko pivéééčko. Oblíbený film: Spíš seriál, Prison Break. Oblíbená kniha: Nemám Oblíbené oblečení: Nike a Adidas Oblíbená barva: černá, modrá Oblíbení lidi na SP [P]ida96 - Skvělý člověk se kterým se dá pokecat. Není namyšlenýa a na nic si nehraje. [S]mexy - Super človíček, který mě naučil derbíčko a se kterým se dá fajn pokecat Kacka - Super slečna se kterou se dá fajn pokecat a která má dobře rozjetou firmu [L]ukas -Zabavný človíček, který střídá firmu za druhou, ale je to frajer ! ![]() Fixa - Nejlepší slováček, jakého znám ! ![]() KoLoB - Ochotný admin se stejným příjmením, který mi držel palce u závodu a je to fajn borec Je Vás mnohem víc, ale nechce se mi to vypisovat, ale na koho jsem zapomněl se omlouvám, kdyžtak dopíšu. Timto chci poděkovat za přečtení mé nekvalitní vizitky, ale jen jsem chtěl, aby jste se o mě něco všichni dozvěděli! Budu rád za všechny komentáře a vyjádření k mé vizitce. Přeji hezký zbytek dne. |
|
|
Will |
Pridané 19.03.2019 15:50
|
![]() ![]() Príspevkov: 701
Založený: 01.07.18
|
Ahoj, vizitka pekná až na to ze nemáš graficky urobene nadpisy alebo ako to nazvať ![]() ![]() ![]() ![]() /\ Is my value based only on your perception? Or is your opinion of me Not my responsibility? /\ |
|
|
Smeky99 |
Pridané 19.03.2019 16:00
|
|
Ahoj Wille, děkuju za vyjádření ! Tobě ať se taky daří ! :-) |
|
|
besteu |
Pridané 19.03.2019 16:17
|
![]() ![]() Príspevkov: 117
Založený: 17.07.18
|
Cau smeky, vizitka hezka, drobny text nekdy tezce precist ale co jsem slepy ![]() Moc se nebavime, z tska jsi fajn. At se dari ![]() |
|
|
Fixa |
Pridané 19.03.2019 16:26
|
![]() ![]() Príspevkov: 19
Založený: 13.05.18
|
Vizitka je pekná (na to že si čech xd) Stretávam ta na serveri rád , si hodny kluk ktery neni podpapučou a ma hezkou maminu(xd).Niekedy dame pivko a poviem ti dačo o slovenskom živote. |
|
|
Smeky99 |
Pridané 19.03.2019 16:27
|
|
Citácia twistiik napsal: Díky, tobě taky. |
|
|
Smeky99 |
Pridané 19.03.2019 16:27
|
|
Citácia Fixa napsal: Ty si brouček ! ![]() |
|
|
Kacka |
Pridané 19.03.2019 19:43
|
![]() ![]() ![]() ![]() Príspevkov: 1171
Založený: 15.06.17
|
Smeky tak jsem se k tobě dostala ![]() ![]() ![]() |
|
|
Smeky99 |
Pridané 20.03.2019 19:14
|
|
Kači moc děkuji !! Hlavně ať se ti daří jak na SP tak i v realu ! |
|
|
ALIEN |
Pridané 21.03.2019 18:04
|
![]() ![]() Príspevkov: 103
Založený: 02.08.18
|
No smeky pekná vizitka. Fajn parťak vo firme dobre sa stebou baví no nech sa ti dari na SP a vo svojom živote. ![]() |
|
|
Smeky99 |
Pridané 28.03.2019 22:51
|
|
Aliene moc díky za vyjádření! :-) |
|
|
Horys |
Pridané 11.04.2019 09:07
|
![]() ![]() Príspevkov: 67
Založený: 04.12.18
|
Čau Smeky,vizitku máš zpracovanou super,jsi fajn člověk,vždycky pomůžeš,na tobě nic nemůžu vytknout![]() S pozdravem Horys |
|
|
Kubon |
Pridané 15.04.2019 20:49
|
![]() ![]() Príspevkov: 356
Založený: 12.05.18
|
Čau kamo, vizitka je krásně barevná a dočetl jsem se zajímavé informace. Hned mám na tebe jiný názor. Rád Stebou kecám na TS a si fajn člověk. S pozdravem Nanhu (Kubon) |
|
|
Smeky99 |
Pridané 25.04.2019 14:18
|
|
Děkuju všem za vyjádření ! :-) Ať se Vám daří taky ! |
|
|
KoLoB |
Pridané 30.04.2019 07:03
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 1289
Založený: 05.11.17
|
Tak dlouho jsi čekal, až jsi se tohoto komentáře dočkal! Já říkal že to tu okomentuju až si vzpomenu Vizitka super, upřímně miluju vizitky, kde člověk nepřeplácá grafiku ale prostě to udělá po svém, takže za vizitku obrovské + ![]() Citácia Hmotnost: x8 kg Tohle mě dostalo ![]() Na tebe můžu taky říct jen to dobrý, jelikož špatný mi uniká.. Jsi fajn týpek se smyslem pro humor, rozumíme si hodně a jak jsem už někde psal tak to nebude jen tou shodou v příjmeních! ![]() Nejsem moc na dlouhé psaníčka, tak jen ti popřeju vše nejlepší do života, jak herního tak reálného a zas někdy na serveru čus |
|
|
Smeky99 |
Pridané 30.04.2019 09:53
|
|
Kolobe moc děkuju. Tou hmotností se nechci moc chlubit mno… ![]() |
|
|
Kuba42 |
Pridané 07.05.2019 20:44
|
![]() ![]() Príspevkov: 356
Založený: 22.10.17
|
Takže Smekyyy, natož, že vizitka není udělaná po nějaké grafické stránce, tak se dá číst a případně mi fajn. Ale zkus příště udělat nejaký ty nadpisy, působí to dobře a nezklame to ![]() Něco novýho jsem se dozvěděl ty Olomóčáku. Takže doufám, že mi dovezeš pizzu. Máš to kousek ![]() Ať se daří jak v reálu, tak i na SP ![]() ♛ ![]() ~ live fast die young be wild and have fun ~ ♛♛♛ |
|
|
Mystiqnox |
Pridané 07.05.2019 21:05
|
![]() ![]() Príspevkov: 214
Založený: 20.03.13
|
Hezká jednoduchá vizitka, ať se daří.
|
Smeky99 |
Pridané 09.05.2019 12:57
|
|
Kuba42 Děkuju Kubo za koment ! Snad někdy zajdem třeba na pivko ![]() Morlox Děkuju ! ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
5 Hlasov🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasov📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasov🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasov😍Líbí se mi vše!