Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Rozhovor - Alexx_GOD
Ondrah98
„Administrátori sú voči mne neobjektivní a zaujatí“

myslí si Alexx_GOD, gangster, který je často obviňován z cheatů, či úprav hry, pro vlastní zvýhodnění v GR nedávno obdržel unban na permu za jiný prohřešek. Nyní je v banlistu za cheating.


Alexi, vítej v rozhovoru.
Používal si nyní cheaty?
Čau, odpoveď je jednoznačná a stručná - NIE. Najprv po nás chceli, aby sme si GRka točili a dokázali tým svoju nevinu, a to sme aj spravili. Všetky videa sme im dodali ale očividne im to nestačilo. Pýtal som sa čo viac by ešte chceli aby sa tieto nedorozumenia už neopakovali, ale nič nové som sa nedozvedel. Jediné čo viem je, že sa zopakuje to isté. Podľa všetkého si Fifa myslí, že si tie úpravy na sandking zapíname a vypíname na tlačítko alebo čo, keďže podľa neho sú niektoré momenty čisté a v niektorých to s mojím autom vôbec nehýbe. Za takéto momenty sa nikdy predtým nebanovalo, ale keď sa jedná o mňa alebo Lagza, tak je to už celé o inom.

O "čem jiném" to dle tebe ve tvém či Lagzově případě je?
Nechcem nikoho konkrétneho osočovať takže len tak všeobecne. Momentálne sú v A-Teame určití ľudia, ktorý sa venujú adminovaniu a čiastočne gangom zároveň. A keď sa venujú gangom tak aj v nejakom budú, alebo sa aspoň bavia s ľudmi ktorí v nejakom sú, a väčšinou držia spolu. No a samozrejme keď kamarát v gangu druhému kamarátovi (napríklad adminovi) povie, že tento a tento má cheaty, tak sa na neho môže zamerať a zabanovať úplnú s*ačku. Potom sú aj takí, ktorý si myslia že vedia o GRkach všetko, pretože na SP hrajú už dlhé roky, ale keď tie GRka nikdy jazdiť nevedeli, tak nemôžu vedieť ako to vôbec funguje. Proste na nás bolo vždy používané úplne iné banovanie, a automaticky tie cheaty mať stále musíme aj keď napríklad môj posledný ban za cheating (ak nerátam tento) bol možno pred 2mi rokmi.

Považuješ tedy minimálně některé administrátory za neobjektivní a zaujaté?
Určite áno. Niekedy tam boli aj objektívny admini, ako napríklad Nosferatu ktorý neriešil nick, ale išiel podľa dôkazov. Momentálne tam určite chýba niekto, kto by nebanoval podľa toho, ako sa hráč niekedy správal, ale to, za čo ten ban je. Ešte stále tam takí ľudia sú, ale častokrát sa s tým už aj tak nedá nič spraviť.

A nemůžeš si za to sám svou kontroverzní pověstí? Respektive není pochopitelné, že se na tebe s tvou minulostí pohlíží jinak?
Určite si za to môžem aj sám, ale od vtedy prešla dosť dlhá doba na to, aby ma brali inak. Bolo to len z mojích úplnych začiatkov, cheatoval som možno keď som na SP mal nahratých tak 100 hodín, prišlo pár banov, perma, obchádzanie a podobne. Neskôr ma to už prestalo baviť, a aj keď som dostával bany, tak boli maximálne za obchádzanie. No každopádne by ma po takej dobe admini nemuseli stále považovať za cheatera, ktorý stále určite cheatuje a musí ísť do banlistu.


„Mával som problémy brať hru s nadhľadom, ale zmenil som sa“


Jaká je dle tebe tvá pověst mezi hráčskou respektive gangsterskou komunitou?
Zlá, ale povedal by som že hlavne z dôvodu, že sme všetci z iných gangov - takže tam je tá rivalita. Už viackrát sa mi stalo, že niekomu sa zrušil gang, alebo proste ho to v ňom už nebavilo a chcel ísť niekde inde a musel zmeniť pohľad na ostatných. Proste chvíľu mi píšu aký som slabý zacheatovaný ko*ot, a keď ho vyhodia z gangu v ktorom je už sme kamaráti a píše mi ako sa zmenil, pretože by chcel ísť zase do gangu ku mne. Je to proste len o tej rivalite a o tom kto je lepší.

Tudíž je většina osočení či urážek spíš projevem rivality než skutečné nenávisti?
Povedal by som že väčšinou áno. Nemyslím si, že som niekedy na SP spravil niekomu niečo tak zlé, aby ma za to nenávidel. Koniec koncov je to len hra, a treba to brať s nadhľadom. Nie vždy sa dá len vyhrávať, a treba sa naučiť prehrávať a nebrať to tak vážne.

Ty osobně se považuješ za člověka, který nad tím má nadhled a dokáže se ctí prohrávat?
Dosť dobrá otázka. Niekedy som s tým vážne mával problémy. Mal som nervy a je*al som do ostatných s ktorými som jazdil aký sú zlý aj keď chyba bola vlastne vo mne. Časom som si uvedomil ako som sa správal, a že to takto nepôjde a proste som sa naučil ovládať. Momentálne už mi to je celkom jedno, a berem to skôr ako zábavu.

Jaká část komunity vlastně dokáže mít tento nadhled, či si dokonce zpětně uvědomovat své chyby?
Myslím si, že hlavne hráči čo jazdia už dosť dlho a to čísielko v /gangy im už je jedno. Ale samozrejme je asi jedno či majú ten nadhľad, vždy sa niekomu niečo nebude pozdávať, nahlási to a nakoniec to niekto zabanuje len z dôvodu, že sa mu ten hráč nepáči alebo na neho je proste už veľa dôkazov ktoré sú úplné sra*ky.

Co si myslíš o módě vzájemného nahlašování gangterů mezi sebou? Je to v pořádku, protože v gang komunitě cheaty jsou, nebo jsou to nějaké pokusy o mstu a podobně?
Oboje. Cheaty tam boli a pravdepodobne aj budú keďže v tak starej hre ako GTA sa to už ani zmeniť nedá. Je to z časti blbosť, pretože sa tak nakoniec všetci navzájom vybanujú, ale o tom vždy rozhodujú len admini. Momentálne nahlasujú strašné sračky, len aby dostali toho druhého do banlistu a nemuseli proti nemu jazdiť. Fakt sa divím, že to niekto ešte tak veľmi prežíva, ale je úplne absurdné dávať bany za to, že sa niekto v tento moment posunul o trošku menej ako ten druhý. Niekedy dávnejšie som aj ja takéto veci nahlasoval keď sa mi to zdalo divné že to s niekoho autom urobilo niečo iné ako zvyčajne, ale admini VŽDY povedali, že za toto ban dať nemôžu a je to nedostatočné. Takže si týmto trošku se*ú do huby, ale to je už ich vec.

Takže gang systému škodí sami gangsteři? Je něco, čím ho ještě poškozují kromě tohoto nahlašování?
Tak nejak áno, ale takto to je len posledný rok - dva. Ja som síce vtedy nehrával, ale z toho čo som počul, keď existovali ešte gangy ako HDL a OD sa až tak ľudia nenahlasovali. Vraj vtedy toľko banov za cheating nepadalo a bolo to vtedy záživnejšie. Z určitej strany je aj problém v tom, že GTAčko má niečo okolo 14 rokov a je v tej hre veľa chýb a bugov ktoré sa nedajú opraviť a aj preto vznikajú niektoré nevysvetlitelné momenty v GRkach. Ľudia by mohli začať chápať že tá hra má svoj vek, a nemôžu od toho očakávať veľké veci.

Jsou někteří gangsteři vůbec starší jak hra samotná? Respektive lze zobecnit a zprůměrovat gang komunitu a je něco, co ji vystihuje či spojuje?
Gang komunita je už celkovo o ničom, každý na každého je*e aký je zapnutý a slabý. Myslím, že ten gang systém držia len tie GRka, a keby sa niekedy zrušili, tak by sa tomu už nikto nevenoval. Je škoda, že ATomas tomu taktiež nevenuje viac času a neskúša vymyslieť niečo nové ale zameriava sa hlavne na firmičkárov a peniažkárov ktorý mu zarábajú na výplatu. Nejaké novinky by to mohli oživiť a aj priviesť nejakých starých a možno aj nových hráčov do gang systému, ale toho sa pravdepodobne už nikdy nedočkáme.


„Niektorí gangsteri si zaslúžia, aby sa im ostatní smiali za vzhľad“


Kdo se za těmi počítači vlastně skrývá? Tušíš, jací lidé hrají na Superpařbě a věnují se gangům?
Na SP hrajú rôzny ľudia. Väčšinou sa tam každý správa ako ten najväčší gangster, ale v realite vážia 130 kg a do zrkadla sa radšej ani neobzrú. Nie všetci sú samozrejme takí, sú aj výnimky a preto neoznačujem nikoho konkrétneho. Hrajú tam proste fakt všetky typy ľudí. Ja nikdy neposudzujem ako kto vyzerá, ak sa správa normálne a nehrá sa na niečo, čo reálne ani nie je. Ale to sa zmeniť nedá, vždy to tak v GTAčku bolo a bude.

Skutečně nemluvíš konkrétně? Zdá se mi, že znám člověka, který je častován podobnými věcmi.
Ľudia ktorí tak vyzerajú vedia, stačí aby sa na seba každý pozrel. Niektorí z nich si zaslúžia aby sa mu smiali za to, ako vyzerá. Keď sa niekto správa ako najväčší gangster za počítačom, a potom by nejak unikla fotka na ktorej by bolo vidieť že má 130 kg tiež by som z toho nebol nadšený. Ale nie každý za to môže, a stále sa to dá zmeniť - stačí chcieť. Možno sa niekto z nich nakoniec zmení, začne cvičiť a bude vyzerať lepšie ako ktokoľvek iný kto na SP kedy hral.

V minulé odpovědi píšeš, že neposuzuješ, jak kdo vypadá a nyní píšeš, že si někteří posměch za vzhled zaslouží. Neprotiřečí si tato tvrzení?
Nie tak úplne. Ten výsmech si zaslúžia hlavne tí, ktorý sa hrajú na niečo za počítačom. Na SP sú ľudia ktorí vyzerajú aj lepšie, aj horšie ale nikdy som sa nesnažil posudzovať podľa výzoru, ale skôr podľa vyjadrovania. Keď je niekto fajn človek s ktorým sa dá v pohode vychádzať, tak mi bude jedno ako vyzerá. Boli momenty keď som aj ja niekoho urazil za jeho vzhľad, pretože mi proste nedalo sa na to len pozerať aké sra*ky dokáže o niekom inom napísať ale reálne nedokázal ani dokončiť základnú školu.

Vím, že na webu nemáš založenou vizitku, což není úplně obvyklé. Záleží ti na tvém soukromí?
Dá sa to tak povedať. Vizitku nemám skôr preto, lebo nebol dôvod si ju robiť a ani som na to nemal chuť. Kamaráti ktorí so mnou jazdia na SP už dlhšiu dobu o mne niečo vedia a tak by to aj malo byť. Nikdy som si nedával nejak záležať ale nebol dôvod komukoľvek hovoriť kde bývam a ako vyzerám. Možno si tú vizitku niekedy urobím, ale na webe celkovo nie som veľmi aktívny.

Přesto se zeptám. Prozradíš něco ze svého života, abychom si mohli udělat obrázek, kdo se za nickem plným kontroverze skrývá?
Jasné ale nie je to nič špeciálne. Som obyčajný chlapec z východného Slovenska - konkrétne Košíc. Kratšiu dobu som sa venoval športom ako futbal a florbal ale obe ma po čase prestali baviť. Momentálne asi 3 mesiace cvičím pretože som nemal čo vo voľnom čase robiť a chcel som zlepšiť svoju fyzickú zdatnosť. Chodím na strednú školu a povedal by som že som taký priemerný žiak. Chcel by som sa taktiež zlepšiť v cudzích jazykoch pretože si myslím, že hlavne toto je v dnešnej dobe pre akúkoľvek prácu dôležité.

Otázka na závěr: Jak hodnotíš své šance na to, abys prošel přes přehlasování po 3 měsících po unbanu? Zvláště po tom nynějším banu za úpravy hry, byť jej považuješ za nesprávně udělený.
Nemyslím si že prejdem - ak sa vôbec do konca skušobky dostanem. Ak áno, tipujem že bude predĺžená o 3 mesiace a potom sa uvidí. Nič s tým už neviem spraviť, ale možno ak si niekto tento rozhovor prečíta, tak o mne zmení názor a konečne sa pohľad ľudí na mňa aspoň o trošku zmení.


~oh~

Upravil/a Ondrah98 dne 05.04.2019 17:58
Czech_
Konecne neco co se da číst :D good job
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=30353





Házím makrely do schránek Makrelka


🇨🇿 🤝 🇺🇦
zorys
Citace
Skutečně nemluvíš konkrétně? Zdá se mi, že znám člověka, který je častován podobnými věcmi.
Ľudia ktorí tak vyzerajú vedia, stačí aby sa na seba každý pozrel. Niektorí z nich si zaslúžia aby sa mu smiali za to, ako vyzerá. Keď sa niekto správa ako najväčší gangster za počítačom, a potom by nejak unikla fotka na ktorej by bolo vidieť že má 130 kg tiež by som z toho nebol nadšený. Ale nie každý za to môže, a stále sa to dá zmeniť - stačí chcieť. Možno sa niekto z nich nakoniec zmení, začne cvičiť a bude vyzerať lepšie ako ktokoľvek iný kto na SP kedy hral.

Kdo to tak asi může být

emojipedia-us.s3.dualstack.us-west-1.amazonaws.com/thumbs/160/twitter/53/thinking-face_1f914.png

Rozhovor pěknej, ale výběr osoby fakt tragickej, nevím či se mi chtějí číst jenom lži a slzy o tom, jak každej admin je zaujatej a že už nikdo není objektivní. Osobně jsem ale za rozhovor rád, alespoň se můžu smát z toho co se vytváří v SB.

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
Diana
Čau, rozhovor sa mi po grafickej stránke ľúbil, je prehľadný, ale čo sa týka obsahu, tak ma moc nezaujal. Chýba mi tam niečo zo začiatkov, ako začínal, kto ho učil, odkade sa učil, samozrejme díky za dobré čítanie, len som tak dúfal, že tam budú aj takéto otázky. ;) No ani tieto otázky neboli na zahodenie.


*Tu sem*
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
Loly
Naozaj sa mi začína páčiť táto tvoja gangsterská séria rozhovorov. Pýtaš sa na vec ktoré sa momentálne riešia - sú aktuálne čo je super.
Som zvedavý na ďalšieho vyvoleného.
img.tpx.cz/uploads/bannnanana.png
Tearsko
Zase dobrá a rozumná forma rozhovoru ale ten výber hráča...Facepalm
Možno si ani sám neočakával tak chabé a prostoduché odpovede LOOL.
Cappuccino
Čau Ondro,

hele rozhovor je super, dobře se čte a obecně jsi jako žurnalista odvedl dobrou práci. Nicméně musím i já (jakožto ne-gangster) souhlasit s tím co napsal Zoro. Nevím jak to v gsystemu chodí, ale osobně si myslím to, že ten rozhovor je pouze prostředek jak dát někomu prostor brečet a stěžovat si na neustálou nespravedlnost. Nicméně i to je součástí rozhovoru, takže jak jsem psal, dobrá práce. Rozhovor se mi jinak líbil, akorát jsem se nedozvěděl snad nic nového (protože půlce z toho nevěřím).
MegaBite
Rozhovory máš dobré, příjemně se čtou, ale výběr osoby mi nepřijde úplně v pohodě. Ani jsem rozhovor nedocetl, protože osoba je nezajímavá a odpovědi jsou sarkastické a povýšené.
Upravil/a MegaBite dne 26.03.2019 23:40
Pandy
Proč je výběr osoby špatný? Hraje na serveru několik let? Hraje. Ať už má každý pověst jakoukoli, tak pořád lepší jak rozhovor s nějakým noname Frantou co tu má nahráno 5h a leze všem do zadku.

Za mě dobrý Správně
destiny-
Osoba Správně
Dobre otazky Správně
Dobre spracovanie Správně

Rozhovor na urovni , nemam ti co vytknut Smile tesim sa koho vyberies nabuduce
TheRyan
Pobavilo Nemůžu
Cappuccino: Len polke? :D
YouTube
https://www.youtube.com/channel/UCa8h...yuebVS3dww

Vizitka
https://superparba.eu/forum/viewthrea..._id=78151

"Nebere ti, laguješ, kúp si net/komp, packet loss..."

img.tpx.cz/uploads/hfxxsppodpis.png

Takže viete, čo mi môžete ;)
Ondrah98
Nejčastěji tu čtu poznámky k výběru hráče, tak to zkusím objasnit. Hráč je to jistě kontroverzní, ale co říct má. Zda-li jsou jeho slova pravda si nedovoluji soudit, já jako žurnalista v podstatě pouze cituji, co mi řekl. Je to jeho prostor, který by dle mě dostat měl a bylo pouze na Alexovi, jak ho využil. Takže nesouhlasím s tím, že je to o brečení. V podstatě každý má co říct, když bude rozhovor nějak slušně vedený k čemuž tu výtky nevidím. I ve skutečnosti máte rozhovory s celebritami, s lidmi, kteří nejsou známí, ale zaslouží si uznání a pak i s různě kontroverzními lidmi.

Teď konkrétně.
Rich:
Citace
Chýba mi tam niečo zo začiatkov, ako začínal, kto ho učil, odkade sa učil
To je přesně to, co nechci, aby to bylo furt dokola podle šablony. Rozhovor šablonu nemá, ale obvykle má téma, který tam jistě najdeš a součástí tohoto tématu začátky na SP nejsou.

Loly:
Citace
Naozaj sa mi začína páčiť táto tvoja gangsterská séria rozhovorov. Som zvedavý na ďalšieho vyvoleného.
Asi tě příště zklamu, pokud vše půjde jak má, tak příště změníme téma - pryč od gangů. Uvidíme, co z toho bude.

Wery:
Citace
lepší jak rozhovor s nějakým noname Frantou co tu má nahráno 5h a leze všem do zadku.
Příště možná něco takovýho vyzkouším, jak jsem psal, když bude rozhovor slušně vedenej, tak má co říct úplně každý. Případně uvidíme ohlasy.
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Nowi_CZE
Musím říct, že se mi rozhovor naopak velmi líbí. Proč ? Omáčka kolem mě zase tak moc nezajímá, přečtu tři rozhovory, jak přes kopírák, nedej bože, aby se tam někdo snažil poučovat a tvořit moudra..když pak sleduji jakým způsobem se chovají ve hře, je to k smíchu. Zde naopak vidím i pichlavé, na tělo, otázky. Co víc, svět genkstrů (kterým do velké míry pohrdám, vždyť si stačí zapnout gang chat) je zde vlastně docela pěkně vysvětlen. Myslel jsem, že je plnej děcek bez sebereflexe, bez špetky logického uvažování. A asi i je, ale z rozhovoru je patrná určitá úroveň dotazovaného. Především pasáže, z nichž je vypichnutých těch pár "podtitulků"? se mi velmi líbily, otázky jsou tam trefné a jsou to věci, u kterých mě ta reakce fakt zajímá. No nebudu to dál rozpatlávat, i členění textu a grafika je na úrovni. Dobrá práce. (Za chyby se omlouvám)
Geroj
Moc som sa k tomu nechcel vyjadrovať ale nedá mi to.

Výber osoby je úplne super.. dôvod je jednoduchý, tento hráč je kalkul a tu je vidieť ako pekne pracuje mozog takého hráča. Už samotné rozhodnutie urobiť rozhovor o tom nasvedčuje jak daný hráč zmýšľa a čo chce týmto zufalým krokom dosiahnuť.. takže hráčom čo o tebe nevedia moc ale venujú sa gangsystému, si objasnil a zrejme ich aj utvrdil v tom čo si za človeka.

Po mimo, Ondrove rozhovory vypadajú fakt pekne, hlavne tie "citáty" na začiatku nejakej pomyselnej kapitoly a tak... takže tu nie je čo vytknúť.
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
13 Hlasů
46%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasů
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasů
21%
Ne
4 Hlasů
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 19