Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Vojenská základňa LV
Panther
img.tpx.cz/uploads/vjzlzoroxdsnad.png

Vítam vás pri firemnej vizitke Vojenskej Základni Las Ventruas.
Ako je už z názvu jasné, tak firma sa zaoberá povolaním vojak. Hlavnou náplňou tohto povolania je zabíjanie neposlušných hráčov s wanted levelom. Ďalej má vojak možnosť vlastných misií v rôznych oblastiach po celom San Andreas , kde jeho úlohou je zaistenie danej oblasti pred napadnutím nepriateľov. Medzi ďalšiu pracovnú možnosť patrí prekazenie bombových útokov a atentátov, ktoré plánujú teroristi a v neposlednom rade môže vojak rozvážať zbrane pre vybrané Ammu-nations.

Naša firma ma veľmi dlhú históriu, aj keď je pravda, že v určitých obdobiach ani neexistovala, respektíve bola premenovaná, alebo mala iného majiteľa. Ak ma niekto pozná už dlhšie, určite si pamätá, ako som firmu vlastnil ešte v dobe keď som ani netušil, že sa niekedy dostanem do admin teamu. Pred pár týždňami som sa však rozhodol, že firmu znovu kúpim a aspoň trochu rozbehnem, aj keď je pravda, že vojak už vôbec nie je tak atraktívnym povolaním, ako tomu bývalo kedysi. Firma bola znovu založená 13.1.2019 a od tej doby sa snažím urobiť jej aspoň približne rovnaké meno, aké mala pred tým.

Vizitku som pôvodne robiť ani nechcel, pretože sa mi to v minulosti nikdy nevyplatilo. Vždy ak som sa odhodlal urobiť konečne vizitku pre moju firmu, do pár sní som ju predal. Tento krát však verím v presný opak a chcem z nej urobiť tú firmu, o ktorej sa bude vravieť, že má dlhodobo aktívneho majiteľa a členov. Môžete to brať ako pozvánku. Každého z vás určite rád vo firme privítam a budem rád ak sa stanete jej členmi aj vy.

Firma sa nachádza na /ploc 4, priamo v areáli vojenskej základne v Las Venturas.

Riadenie firmy má na starosti viacej hráčov. Hlavným šéfom som ja Panther a Systemer. Na vedení firmy sa rovnako skvelo podieľajú Heno a MADING. Za zmienku by tu stálo určite viacej hráčov, no žiaľ nie všetci vo firme vytrvali až do dnes.

img.tpx.cz/uploads/VZLV.png

Disponujeme celkom piatimi vozidlami, dvomi motorkami a jedným vrtuľníkom.

Citace
2x NRG
2x Infernus
2x Cheetah
1x Sultán
1x Police Maverick



img.tpx.cz/uploads/VZLV2.png


Plat vo firme je nemenný #95 pre každého. Všetci členovia firmy majú právo na pozývanie iných hráčov a právo na výber všetkých zbraní. Samozrejme s obmedzením na počet kusov za určitý čas. Pravidlá firmy som nikdy nikde nepísal. Každý sa správať vie a kto nie, tak na to pravidlá nepotrebuje, pretože vo firme už nie je.

Citace
Ak ste to dočítali až sem, tak vám chcem pekne poďakovať.
Vizitka je stručnejšia, ale myslím že všetko podstatné tu uvedené je. Aj tak je najlepšie raz zažiť, ako viac krát čítať , )


Screeny: TripS
Nadpis: Zorocus

Rich
Čau, vizitka je pekna a ľúbi sa mi.
Vo firme som bol, keď som ti ešte písal do PM, že sa ti vyjadril hlavný na prihlášku. :D ono je docela škoda, že tam bola pauza. Som neutrálny, nerobím teraz job a vo firme nie som, takže ma môžeš očakávať.
Ináč super.*Tu sem*
apero
Ahoj Panthe, firmu jako takovou mam rad. Býval jsem v ni i jako majitel a musím říct, ze pod tvém vedení se ji daří výborně. Také to byl důvod toho, proč jsem byl ochoten ji prodat pravé tobě sa věděl jsem, ze o ni bude dobre postaráno a sám jsem pak mohl splnit sen Právníků. Smile Takže hodně štěstí s firmou a snad vydrží co nejdéle.
MegaBite
Návštěvu určitě neplánuju rofl, ale doufám, že se ti to, abys ji měl dlouho, splní. Hlavně kvůli sobě, protože je víc vojáků nez obvykle :D salazarova firma je už trapná Kappa
Heno
No tak som tu a komentujem ti vizitku aby si sa mi zas nevyhrážal, že mi za to dáš pban keď ti neokomentujem vizitku. Firma úplne na ***** a už keď je vo vedení firmy aj Heno tak firma asi fakt nemá úroveň. Ale nie srandujem firma super aj čo sa týka kolektívu no proste všetkého :D . Keď som robil body u vojaka nikdy by ma nenapadlo, že vojaka budem robiť aj dlhšiu dobu, ale tak teraz som tam a budem ti tam žrať nervy ešte dlho. Veľa šťastia s firmou a dúfam, že mi do dvoch dní nenapíšeš, že firmu si predal!
Ben_
Vizitka sa mi veľmi páči a aj vďaka tebe sa job VOJAK oživil, pamätám si ako si mal dávno tiež vojakov bol som tam a bolo to fakt super, držím palce aby ti vydržala čo najdlhšie GL
Cappuccino
Čau,

hned na úvod, ve firmě jsem nikdy nebyl a hádám, že asi ani nikdy nebudu, protože u vojáka mám tak 20b. :D

Každopádně se mi tahle vizitka velice líbí. Působí přehledně a hezky se čte. Registruju fakt, že firma už existuje hodně dlouho, takže jsem rád, že má i svojí vizitku.

Ať se daří!
carbon
Pěkná vizitka. Firma je suprová a na dobrém místě. Parádně se tam vydělává. Musím doporučit ostatním kteří si chtějí něco přivydělat tak by jste měli vyzkoušet tuto firmu!
Twixo38
Som rád, že som vždy mohol byť členom tejto firmy. Výborná firma s kvalitným vedením i členmi, hlavne tými z LH, žejo. Vizitka sa mi páči, hlavne sa neriadiš osnovou, čo je vždy iba kotva. Good job! Uvidíme, ako firma dopadne s Jertnom.
LSK
neaktualne Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
27 Hlasů
39%
Ano, ale hokej moc nesleduji
14 Hlasů
20%
Ano, těším se na gaučové trenéry
11 Hlasů
16%
Ne
9 Hlasů
13%
Ne, dopadne to jako každý rok
9 Hlasů
13%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 11