Informácie o serveri
Čítať tému
Vojenská základňa LV
|
|
Panther |
Pridané 28.03.2019 11:09
|
![]() ![]() Príspevkov: 1590
Založený: 07.07.15
|
![]() Vítam vás pri firemnej vizitke Vojenskej Základni Las Ventruas. Ako je už z názvu jasné, tak firma sa zaoberá povolaním vojak. Hlavnou náplňou tohto povolania je zabíjanie neposlušných hráčov s wanted levelom. Ďalej má vojak možnosť vlastných misií v rôznych oblastiach po celom San Andreas , kde jeho úlohou je zaistenie danej oblasti pred napadnutím nepriateľov. Medzi ďalšiu pracovnú možnosť patrí prekazenie bombových útokov a atentátov, ktoré plánujú teroristi a v neposlednom rade môže vojak rozvážať zbrane pre vybrané Ammu-nations. Naša firma ma veľmi dlhú históriu, aj keď je pravda, že v určitých obdobiach ani neexistovala, respektíve bola premenovaná, alebo mala iného majiteľa. Ak ma niekto pozná už dlhšie, určite si pamätá, ako som firmu vlastnil ešte v dobe keď som ani netušil, že sa niekedy dostanem do admin teamu. Pred pár týždňami som sa však rozhodol, že firmu znovu kúpim a aspoň trochu rozbehnem, aj keď je pravda, že vojak už vôbec nie je tak atraktívnym povolaním, ako tomu bývalo kedysi. Firma bola znovu založená 13.1.2019 a od tej doby sa snažím urobiť jej aspoň približne rovnaké meno, aké mala pred tým. Vizitku som pôvodne robiť ani nechcel, pretože sa mi to v minulosti nikdy nevyplatilo. Vždy ak som sa odhodlal urobiť konečne vizitku pre moju firmu, do pár sní som ju predal. Tento krát však verím v presný opak a chcem z nej urobiť tú firmu, o ktorej sa bude vravieť, že má dlhodobo aktívneho majiteľa a členov. Môžete to brať ako pozvánku. Každého z vás určite rád vo firme privítam a budem rád ak sa stanete jej členmi aj vy. Firma sa nachádza na /ploc 4, priamo v areáli vojenskej základne v Las Venturas. Riadenie firmy má na starosti viacej hráčov. Hlavným šéfom som ja Panther a Systemer. Na vedení firmy sa rovnako skvelo podieľajú Heno a MADING. Za zmienku by tu stálo určite viacej hráčov, no žiaľ nie všetci vo firme vytrvali až do dnes. ![]() Disponujeme celkom piatimi vozidlami, dvomi motorkami a jedným vrtuľníkom. Citácia 2x NRG ![]() Plat vo firme je nemenný #95 pre každého. Všetci členovia firmy majú právo na pozývanie iných hráčov a právo na výber všetkých zbraní. Samozrejme s obmedzením na počet kusov za určitý čas. Pravidlá firmy som nikdy nikde nepísal. Každý sa správať vie a kto nie, tak na to pravidlá nepotrebuje, pretože vo firme už nie je. Citácia Ak ste to dočítali až sem, tak vám chcem pekne poďakovať. Screeny: TripS Nadpis: Zorocus |
|
|
Rich |
Pridané 28.03.2019 14:24
|
![]() ![]() Príspevkov: 2860
Založený: 21.12.16
|
Čau, vizitka je pekna a ľúbi sa mi. Vo firme som bol, keď som ti ešte písal do PM, že sa ti vyjadril hlavný na prihlášku. ![]() Ináč super.*Tu sem* S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
apero |
Pridané 28.03.2019 15:15
|
![]() ![]() Príspevkov: 404
Založený: 25.03.15
|
Ahoj Panthe, firmu jako takovou mam rad. Býval jsem v ni i jako majitel a musím říct, ze pod tvém vedení se ji daří výborně. Také to byl důvod toho, proč jsem byl ochoten ji prodat pravé tobě sa věděl jsem, ze o ni bude dobre postaráno a sám jsem pak mohl splnit sen Právníků. ![]() |
|
|
MegaBite |
Pridané 28.03.2019 16:23
|
![]() ![]() Príspevkov: 2508
Založený: 08.08.15
|
Návštěvu určitě neplánuju ![]() ![]() ![]() |
|
|
Heno |
Pridané 29.03.2019 19:38
|
![]() ![]() Príspevkov: 278
Založený: 08.11.17
|
No tak som tu a komentujem ti vizitku aby si sa mi zas nevyhrážal, že mi za to dáš pban keď ti neokomentujem vizitku. Firma úplne na ***** a už keď je vo vedení firmy aj Heno tak firma asi fakt nemá úroveň. Ale nie srandujem firma super aj čo sa týka kolektívu no proste všetkého ![]() |
|
|
Ben_ |
Pridané 04.04.2019 10:06
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 2533
Založený: 12.08.15
|
Vizitka sa mi veľmi páči a aj vďaka tebe sa job VOJAK oživil, pamätám si ako si mal dávno tiež vojakov bol som tam a bolo to fakt super, držím palce aby ti vydržala čo najdlhšie GL |
|
|
Cappuccino |
Pridané 05.04.2019 12:12
|
![]() ![]() Príspevkov: 457
Založený: 05.03.16
|
Čau, hned na úvod, ve firmě jsem nikdy nebyl a hádám, že asi ani nikdy nebudu, protože u vojáka mám tak 20b. ![]() Každopádně se mi tahle vizitka velice líbí. Působí přehledně a hezky se čte. Registruju fakt, že firma už existuje hodně dlouho, takže jsem rád, že má i svojí vizitku. Ať se daří! |
|
|
carbon |
Pridané 05.04.2019 13:40
|
![]() ![]() Príspevkov: 869
Založený: 26.12.12
|
Pěkná vizitka. Firma je suprová a na dobrém místě. Parádně se tam vydělává. Musím doporučit ostatním kteří si chtějí něco přivydělat tak by jste měli vyzkoušet tuto firmu! |
|
|
Twixo38 |
Pridané 16.05.2019 07:58
|
![]() ![]() Príspevkov: 785
Založený: 01.12.13
|
Som rád, že som vždy mohol byť členom tejto firmy. Výborná firma s kvalitným vedením i členmi, hlavne tými z LH, žejo. Vizitka sa mi páči, hlavne sa neriadiš osnovou, čo je vždy iba kotva. ![]() |
|
|
LSK |
Pridané 17.12.2019 10:53
|
![]() ![]() Príspevkov: 1717
Založený: 21.04.13
|
neaktualne ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa