Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Diskuzní fórum » PC poradna » Viry
 
Vir?
Teczka83
Zdar,

Při načítání systému, po zapnutí počítače, se mi otevře internetový prohlížeč ale eset to hned zablokuje, s tím že to je stránka s "potencionálně nechtěným obsahem". Když jsem počítač kontroloval na vir (eset), nic to nenašlo. Máte někdo zkušenosti a případně nějakou radu?
MegaBite
Nepise to tam někde, co je to za stranku? Nevím jak to zjišťuje u esetu. Nebo někde v karanténě?
savage
Aký používaš Windows? Pokiaľ 7 ani sa s tebou nemienim baviť. Každopádne pokiaľ 10: CTRL + ALT + DEL , Správca úloh , Spustenie - tam je zoznam programov,ktoré ti nabiehajú pri zapnutí pc. Zakáž tam Chrome a ideálne aj iné nežiadúce programy (zrýchliš si počítač). Odporúčam ti okrem toho stiahnuť ADW Cleaner,je to jednoduchý a zdarma,nazveme ho "antivir" ktorý sa už podľa názvu zabýva hlavne adwarom (pop up okná v prehiadliadači,reklamy atp.) ,čož je presne tvoj problém a dokáže ho vyhľadať lepšie ako ostatné veľké antiviry (vlastné skúsenosti).

Ak si mi náhodou nerozumel,tu ti prihadzujem jednoduchý "komix".

img.tpx.cz/uploads/aaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjj.png

Ak už aj používaš ten komančský Win 7,zopakuj to isté čo ti píšem hore,len to "Spustenie" nenájdeš v správcovi úloh ale musíš cez vyhľadávač spustiť msconfig.exe a tam "Startup/Spustenie". Žiadný iný rozdiel by si nájsť nemal.
Teczka83
Mám 8.1 Zkusím to cos mi poradil. Jinak stránka nevím jak se jmenuje. Každopádně stahuju mody do jedné hry a ty nejsou zrovna z ověřených stránek. Edit, tak nic. Ani ten program nepomohl a ve správci úloh vůbec chrome nemám.
Upravil/a Teczka83 dne 07.04.2019 14:41
asthenic
Ak je to len po spusteni PC, tak vypni eset, restartuj pocitac, spusti sa chrome a uvidis, aka je to stranka. Ak to naskoci, otvor nastavenia v chrome a v kolonke "Pri spusteni" zaklikni "Otevrit stranku Nova karta". Mozno bude aj nejake rozsirenie v chrome, tak chod na stranku chrome://extensions/ a vymaz odtial, co tam nema byt. Pre istotu este prebehni PC s Malwarebytes.
Pandy
Neaktivní téma již delší dobu Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
5 Hlasů
5%
Nábory
9 Hlasů
10%
Žádosti o pUB
13 Hlasů
14%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
14 Hlasů
15%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
40 Hlasů
43%
PC Poradna
4 Hlasů
4%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
7 Hlasů
8%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 14