Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Vizitka Nanhu {edit 7.8 2020}
Kubon
img.tpx.cz/uploads/kubon uvod.png


Vítám vás u mé skvělé vizitky, Na serveru už mám něco nahráno tak musím vylepšit svojí starou vizitku, která byla šílená. Na serveru jsem, začal být výrazný tak proč si neudělat vizitku, abyste se taky něco o mně dozvěděli.

img.tpx.cz/uploads/kubon server.png


Na serveru hraji pod nickem Nanhu ale většina mě zná jako Kubon, Co se týče změny nicku tak jsem měnil, abych se dostal do RFS, samozřejmě mi to vyšlo, ale po čase na to hodně lidí přišlo a dostal jsem kick. Jméno Nanhu vzniklo tak, že se můj první telefon tak jmenoval xdd
Na serveru mám někde 1600h+ za tu dobu jsem nasbíral 2 bany za cheating, první byl za cleo bhop no a druhý taky protože jsem kus blba. Druhý ban mi udělil Skylake, zuby nehty jsem ho přesvědčoval, že jsem měl odlehčený podvozek a že foukal vítr, ale bohužel to neprošlo, takže jsem si pročistil složku, abych tam neměl nic proti zákonu který je na serveru. V bance mám někde 35mg, marihuany mam jen trochu aby se neřeklo. Zrovna mám jen 37k kreditů ale dalších 90k mam u Minska pro bezpečí kdybych dostal perma ban. Co se týče vozového parku tak vlastním 3 VT, Infernus, Sultán, FBI ranger a RT+AT takže mám full voz. Park jestli jsem to dobře spočítal. Vlastním hromadu baráku tři na ostrovech, dva baráky v lv po hrači Disco a po 2pacovi a jeden napůl ve Vinewoodu. Mezi oblíbený joby patří voják a řidič kamionu střídám to podle toho co mě zrovna baví, bud chci číst urážlivý pmka nebo si jezdím na chill mise.
Když nemám co lovit za vojáka tak jsem si oblíbil tank a pořád v něm jezdím, hledám různé bugy jako např. přivolám tank do kopce a on se roztočí a já vyletím a jsem někde 10s ve vzduchu a furt se točím je to celkem sranda. Když mě to omrzí, jdu jezdit jen tak po mapě nebo se jdu věnovat gang systému. Můj gangsterský život začala v Ghettu Cartelu, kde mě začali učit sawny. Sawnění pro mě nikdy nebylo tak jsem začal jezdit dovky. Pár gangů vynecháme a nyní jsem v gangu Rýchlý -respekt kde je banda bláznů takže tam celkem zapadám. V gangu jsem se začal učit grka v roli cpčkař, každý gr spectuji Petryse a Koldyho abych se naučil různé situace, a pak si je jdu vyzkoušet do praxe.


img.tpx.cz/uploads/kubon osobni.png



Jmenuji se Jakub ale mám radši Kuba, Bydlím na severu Čech ve městě Liberec kde žiju, už 16 let.
Studuji střední školu zaměřenou na obor mechanik seřizovač CNC strojů.
Sportuji, už od malička začalo to karatem které jsem ukončil před rokem, když jsem si splnil sen vyhrát mistroství české republiky v karate. Po té jsem si chtěl vyzkoušet kickbox, na který chodím do dnes.
Ve volném čase se chodím potápět s lahví do bazénu, přehrad a lomů. Rád lovím pokémony ve hře pokémon go a když je akce jdu navštívit nějaký klub co je v Liberci. Hrozně rád vařím a peču vždycky vylootím ledničku a skřín a podle surovin něco uvařím. Samozřejmě fazole v konzervě a chleba se solí to jistí kdyby se mi něco nepovedlo.
Můj hudební styl není nějak specifický, poslouchám od každého žánru něco, ale nejradši mám Liberecký rap třeba od Pauliho Garanda.


img.tpx.cz/uploads/kubon zavislost.png



Závislost némám nějak velkou, kouřím pouze jednou za čas bylinky a alkohol si dám rád, ale spíše v neděli po obědě si dám pivo. Mám rád Mountain Dew.


img.tpx.cz/uploads/kubon friends.png



Friend list bude stručnější, nechce se mi to všechno vypisovat.
Mailo. <3
Perma banovaný 2PAC
Celý gang Rychlý –respekt
Skylake
Salazar
Nightmare
Kuba42
Falcon
Nurfer a Fakez
Nadpisy by: Shack
Upravil Kubon dňa 19.08.2020 16:15
Salazar
Ahoj Kubone, konečně u nějaké vizitky budu mít první koment :D. Vizitka se mi líbí, je taková jednoduchá, stručná. Dozvěděl jsem se z ní o tobě něco nového. Cením si, že mě máš mezi oblíbenými administrátory a doufám, že budu i nadále pro tebe fajn admin. Jako hráč a člověk mi přijdeš v pohodě i přesto, že se známe teprve chvilku se s tebou dá dobře pokecat. Oblíbená práce voják a nejsi u mě, to je chyba! :D Sice jsi byl u mě nějakou dobu, ale chtělo by to se zase vrátit! :D. Ať se daří kámo jak na serveru, tak real! Smile
savage
Neverbuj tu hracov do firmy salazar,kazdopadne Nanhu vizitka ujde,ale chcelo by to nejaky ten nadpis pripadne rozdelit texty, nech to nie je tak nakope jazyk prajem vela stastia,tam kde ho potrebujes.
Czech_
Trosku vizitka styl dotazník :D ale tak co už no ... Nebudu lhát že jsem neviděl lepší vizitky. Mohl by si aspon doplnit nejake nadpisy nebo tak neco , at to tomu da taký šmrnc. Co se tyce informaci , nic jineho nez info dle osnovy nevidim. Na serveru te obcas vidím , v poslední době méně. Jsi nekonfliktní hráč , tedy alespon jsem neviděl že by jsi něco hrozného dělal. Bohužel tu se hodnotí vizitka a mě se v takomto stavě nepáčí Sad promin Špatný
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=30353





Házím makrely do schránek Makrelka


🇨🇿 🤝 🇺🇦
UniCorN
Ahoj žide, já se ve vizitce nedozvěděl vůbec nic nového. Na serveru jsme spolu kdysi dávno hodně hráli, a doufám že tě ten veveří mozek donutí se k nám zase přidat pořádně Jooo. A tedka k vizitce, krátká stručná barevné možná trochu nesympaticka ale jinak pohoda. Ať se ti daří na sp i v reálu a čekám i od tebe komentik na vizitce, je tam někde zahrabana Peckaaaa
Darfex
Takže prdítko ♥, Jako hráče tě poznám už nějaký ten pátek Smile
jsi v pohodě, avšak jsou s tebou někdy problémy viď... :D Více jsem tě mohl poznat poté co jsme si dali FB kde jsem s tebou strávil pár hodinek psaní. Ohledně vizitky, přijde mi velmi stručná a prostá, jak kdyby jsi to splácal za 10 min. :D ale věřím že po nějaké době si to upravíš. Fajn zážitky s tebou mám, jsem rád že jsem tě mohl poznat potapěč. Ať se daří na SP i RL ;)

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Chceš se dozvědět něco více? Klikni na obrázek

img.tpx.cz/uploads/vizitkaklik.gif

Upravil Darfex dňa 22.04.2019 10:23
OcoNneR
Takže, vizitka je stručná ale informace postačí Smile co se týče grafické stránky tak by to chtělo ještě hodně poladit :D
Jako hráč jsi fajn a nikdy jsem s tebou problem neměl ;)
destiny-
Mal som tú česť ťa spoznať v skupine Ghetto Cartelu počas môjho pbanu. Už vtedy si mi prišiel ako pohoďák a na tomto názoru stále trvám :D Dúfam, že sa naučíš poriadne grka/sawny aby si ma niekedy porazil jazyk.

Inak tie nadpisy sú bombové, kto ich robil? (Kappa)
Falcon
Čauuu Kubo, pěkná vizitka taková jednoduší a hlavně stručná. Díky za označení ve friendlistu cením si toho že tam máš takového mamlase. :D Hodně štěstí na SP a hlavně real!
DanDy
Ahoj Kubonko, nadherna vizitka, ale som smutná, že niesom vo friend liste Sad(((((((((. AZ MA PICHLO PRI SRDIECKU!
MaTy
Čau Kubo, jsi v pohodě klučina jak na serveru, tak irl, jsi prostě drak jak vyšitej. Věřím, že se ještě někdy potkáme a pokecáme co novýho. Přeju hodně štěstí, a míň stání u dveří v zimě. Za těch 15minut jsem tam jako skoro zmrznul, to ti opravdu nezávidím. rofl díky za hraní, byla sranda.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
5 Hlasov
6%
Nábory
6 Hlasov
7%
Žádosti o pUB
13 Hlasov
16%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
12 Hlasov
15%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
35 Hlasov
43%
PC Poradna
4 Hlasov
5%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
7 Hlasov
9%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 22