Informácie o serveri
Čítať tému
FAKTA o SP
|
|
ATomas |
Pridané 18.04.2019 08:06
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Príspevkov: 6018
Založený: 19.02.11
|
Zdravím, Jelikož se teď objevuje spousta očividně zmanipulovaných lidí, kteří šíři bláboly o SP, tak bych Vám sem chtěl sdělit několik fakt, které dokážou, že máme pravdu my a né oni (což oni nemají paradoxně potřebu dokazovat svoje tvrzení). 9.12.2018 Vyšla RZE10, která obsahuje spoustu nových věcí, které jiné CZ/SK servery neměli. Ohlášena RZE10 byla 12.1.2018, kde bylo oznámeno, že v RZE10 budou i mise (http://superparba.eu/news.php?readmore=953). 22.8.2018 Bylo vydáno video ,kde bylo ukázáno, jak ty mise vypadají (http://superparba.eu/news.php?readmore=963). A 9.12.2018 vydáno. Jelikož ještě před vydáním RZE10 nikdo takto propracované mise neměl, tak to nebylo logicky od koho kopírovat. Takže logicky jakékoliv tvrzení, že to SP od někoho okopírovala je blbost. To pochopí každý, kdo má kalendář. Před SP na jiných serverech NPC jen postávali na místě a nereagovali na nic. Proto taky neexistuje žádné video a lepšími NPC, který by bylo vydáno před posledním měsícem konce roku 2018. Existuje tu velmi chabé tvrzení, že konkurenční server se o střílející NPC pokoušel (NPC v misích na SP umí víc, než jen střílet), ovšem druhý den to smazal ze serveru, protože mu to crashovalo server = neměl to. Mimochodem se jedná o plugin, stažený z internetu, který ani sám nedokázal zprovoznit, a musel si na to najít pomoc. Takže to ani není jeho práce. Na SP žádný plugin není použit, veškerý engine NPC je napsaný mnou jen pomocí dostupných sa-mp funkcí. Takže člověk, který stáhl plugin z internetu, který není jeho, podařilo se mu ho zprovoznit až po tři čtvrtě roce po tom, co jsem mise už měl hotové, Vám tvrdí, že jsem to od něho okopíroval, jako Vážně? Tady je vidět, že lidi co mu tohle žerou si vůbec neověřují informace, protože tohle by rozkril každý, kdo by se aspoň podíval na videa, kde je jasně vidět, že v době co bylo ukázáno, že to bude na SP to on ani zdaleka neměl. Další věc o vývoji SP. Jak jste si všimli, nyní se vydávají měsíční updaty (např APRIL update). To funguje tak, že se měsíc před pawní věci, testují a dodává obsah a po měsíci vývoje se to pustí na server. Jak jste si mohli všimnout, založil jsem tu topic s připravovanými updaty (http://superparba.eu/forum/viewthread.php?thread_id=98781), právě proto, že se ke mně doneslo, že konkurence dělá na věci, kterou již já mám hotovou. Aby bylo jasně prokazatelné, že to už máme hotové dříve. Podobným způsobem potom vznikají obvinění, že jsme něco okopírovali a to jen proto, že vydání této novinky čekalo na dodělání dalších věci do měsíčního updatu. Upravil Zrušený účet dňa 18.04.2019 22:03 Jestliže neumíš naučíme, jestliže nemůžeš pomůžeme ti, jestliže nechceš nepotřebujeme tě.
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
16 HlasovSkyrace
20 HlasovDeathmatche
4 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
7 HlasovDerby
1 HlasTuning sraz