Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Rozhovor - Maxgustin
Cappuccino
img.tpx.cz/uploads/rozmax.png

Citace
Důvod nominace:

Je to dlouhodobý hráč, který denně hraje minimálně 25 hodin (přesčasy), bažant v OAčku. Dá se s ním v pohodě bavit, protože neřeší pič*viny jako většina.

Nominoval diesel


img.tpx.cz/uploads/rozmaxuvod.png

Citace
Několik slov:

Omlouvám se všem čtenářům za prodlevu u mých rozhovorů, měl jsem toho teď opravdu hodně. Když jsem tenhle rozhovor psal, tak jsem zkusil maličko jiný styl, ale celý rozhovor mi přijde dost krátký a takový.. no prostě špatný, nevím zda to není pouze můj subjektivní pocit, ale to už je na vás. Jinak se nadále označuji po vzoru Baseballa jako Redaktor SP.


img.tpx.cz/uploads/rozmaxrozhovor.png


Redaktor SP: Zdravíčko Maxi, doufám, že ti nevadí takovéto oslovení s ohledem na tvůj nick. V první řadě bych se tobě i čtenářům chtěl omluvit za neskutečně dlouhé čekání, ale jsme konečně tady a to je to hlavní.

Maxgustin: Zdravíčko. Jako domlouvali jsme se celkem dlouho. Určitě jsem se těšil a uvidíme co se o mě dozvíš(te) nového.

Redaktor SP: No, uvidíme jak to celé dopadne. Jako první bych se rád pozastavil u rozhovorů samotných. Sleduješ tuto rubriku na webu pravidelně? A co si myslíš o rozhovorech jako takových? Často se setkávám s různými názory, takže bych rád znal i tvoje stanovisko.

Maxgustin: Ano, sledují tuto rubriku. Když se mi tam vždy něco nového ukáže tak na to rád kouknu a přečtu si něco nového. O rozhovorech jako takových: tak jsem rád že tam jsou takové lidi co to baví a dají si s tím takovou práci to sepsat a popřípadě upravit.

Redaktor SP: Tak to jsem rád, vždycky tohle autora potěší. Koukal jsem, že máš na SP opravdu dost odehraných hodin. Zajímalo by mě od jakého roku hraješ, abych si mohl představit, za jak dlouho jsi to nahromadil.

Maxgustin: Hrával jsem na SP v roce 2014/15, ale stalo se pár věcí. A v roce 2016 na začátku ledna jsem přestal. Účet jsem měl úplně od nuly. Od 1.8.2016 hraji aktivně až do teď.

Redaktor SP: To je docela dost hodin za tuhle dobu. Zamýšlíš se nad tím někdy? Že jsi ten čas mohl věnovat něčemu jinému. Nebo ti to přijde jako dobrá investice?

Maxgustin: Určitě se nad tím časem zamyslím. Jako mohl jsem ten čas věnovat víc věcem čehož lituji, že jsem to už dávno neudělal a ještě tu sedím při PC.

Redaktor SP: Jsme na tom v tomto bodě stejně, takže si nemáme co vyčítat. Ještě předtím než přejdeme k samotné SP se tě zeptám na takovou oblíbenou i neoblíbenou otázku. Prozradíš nám ve stručnosti něco o sobě?

Maxgustin: Kdo viděl mojí vizitku tak už pár věcí o mě ví. Ale pojďme na to. Jmenuji se Roman. Je mi 15 let. Žiji v Pardubickém kraji. Od malinka jsem měl vždy rád život na vesnici. Momentálně jsem si dával přihlášky na střední školy, kde bych chtěl v budoucnosti studovat a rozvíjet svoje zkušenosti.

Redaktor SP: Život na vesnici je prostě bomba, co si budeme povídat. Prozradíš nám ještě v rychlosti jakým směrem se chceš ve vzdělání ubírat ?

Maxgustin: Tak chci hlavně na bezpečnostně právní činnost - maturitní obor, když tam se nedostanu tak na mechanika.

Redaktor SP: Tak to přeju hodně štěstí! Jestli ti to vyjde tak budu mít kolegu v oboru. Můžeme se přesunout k tomu, co lidi obvykle víc zajímá a tím je život na SP ?

Maxgustin: Určitě se na to můžeme vrhnout.

Redaktor SP: Tak jdeme na to! V současné době působíš na SP na postu OA, co tě na tenhle post přivedlo? Chtěl jsi se tam dostat vždy, nebo to přišlo nějak náhle?

Maxgustin: Na post OA jsem se chtěl dostat už delší dobu. Jenže mi to nějak nevycházelo, tak jsem si sprovoznil soukromý editor, kde jsem si stavěl a potom to dával na SP. Nakonec jsem se tam dostal. A baví mě ten to post, již pořádám akce pro hráče rád.

Redaktor SP: Tak je dobře, že se ti tenhle cíl splnil. Jak dlouho na postu působíš ?

Maxgustin: Již na tom to postu působím 3 měsíce.

Redaktor SP: No, chvilka už to je. Jakou akci by jsi hodnotil jako svojí nejlepší? Né podle ohlasů nebo účasti, ale podle tebe.

Maxgustin: Tak jako moje nejlepší akce mám Battle Royale DM a Infernus SkyRace, ale asi nejvíc to Dmko.

Redaktor SP: Na obou akcích jsem byl a musím říct, že to byla fakt jízda. Byly na to podobné ohlasy i od ostatních hráčů?

Maxgustin: Tak bylo víc pozitivních ohlasů, než těch špatných. Tak si myslím že ty to akce hráče baví.

Redaktor SP: Stává se ti, že máš na nějakou akci i více negativních ohlasů ?

Maxgustin: Moc se mi to nestává. Stalo se to tak 1-2x, když pár jedinců začne nadávat že není akce, tak jim tam nějakou dám, ale začnou na ní nadávat, protože to není zrovna to co si oni mysleli že budou mít. Takové akce tu byly furt. A já ty akce většinou střídám závody, Dm, akce smrti, a nějaké další nové akce co tam mám

Redaktor SP: Co je ze všech akcí nejoblíbenější? Jsou to závody, nebo něco jiného?

Maxgustin: Tak nejoblíbenější akce jsou především závody, ale taky to chce vždy něco nového pro oživení.

Redaktor SP: To je jasné, koneckonců závodům dominuje většinou určitá skupina dobrých racerů. Jak dlouho ti trvá postavit takovou akci?

Maxgustin: Tak většinou, když něco začnu tak to stavím 1-3 dny záleží co to je a co vše tam bude. Vždy si to předem promyslím jak to udělám a postupně si to testuji aby to popřípadě nikoho nějak neodhodilo nebo tam nebyla někde nějaká chyba.

Redaktor SP: Tak doufám, že k tobě budou hráči i nadále pozitivní, protože to je dost času práce. Ještě bych se tě chtěl zeptat, co tak asi nejraději na serveru děláš, když zrovna nestavíš žádnou akci?

Maxgustin: Když nic nestavím. Tak si většinou jdu dát akci, pomáhám hráčům nebo si dám pár krát misi u hasičů, ale málo krát nic nestavím, většinu čas strávím jen stavěním.

Redaktor SP: Pracovitý člověk, tak se mi to líbí. Dál tady pro tebe nic nemám, protože se toho k akcím samotným zase tolik není.. Leží ti na srdíčku něco co by jsi chtěl celé SP vzkázat? Teď na to máš jedinečnou příležitost.

Maxgustin: Nemyslím si že zrovna mě někdo poslechne Určitě by se pár jedinců mělo zamyslet nad svým chováním/cheatováním/atd.. co na SP dělají. Nepříjde mi to jako normální věc. Stačilo by se zamyslet a myslím si že kdyby se SP jako komunita spojila tak by bylo víc věcí a možností jak by se Superpařba mohla rozvíjet do budoucna dál a dál. Jen takové to nikdy nebude. Vždy se najde někdo kdo začne urážet do rodiny nebo tak... Stačí se zamyslet před tím než něco provedete. Ostatním přeji hodně štěstí na Moderátora, když se ještě řeší. A tobě Cappuccino díky za rozhovor a hodně štěstí jak na SP tak v RL.

Redaktor SP: I tobě teda děkuju za rozhovor a také přeju hodně štěstí! Měj se a ještě jednou díky, že jsi se zúčastnil.
Upravil/a Czech_ dne 11.06.2020 01:01
Disco
Ahoj,

celkem rychlovka na pročtení, každopádně dobře vybraná osoba. Maxgustin je super člověk, který má určitě v rozhovoru co nabídnout, tohle jsou takové základní věci, které já osobně už vím, takže jsem se víceméně nic nového nedozvěděl, ale pro hráče si myslím, že je určitě něco přínosného.

Maxgustin je nejen super člověk, ale i skvělé OA, který doufám, že to jednou dotáhne i dál. Je to jeden z mála OA o kterých mohu říct, že si svou práci plní na 100% jak jen můžou. I přes to co všechno Max zažil v poslední době je chválihodné, že do toho ještě s chutí dělal akce. Upřímně ho obdivuju, takové zapálení pro věc nemám ani já, což je docela škoda.

Co se týká stylu rozhovoru, je to něco nového, kratšího a bez osnov. Super odbočení, myslím si, že na to jdeš správným směrem. Každopádně i tak by to chtělo víc zapracovat na tématech o kterých lze mluvit, myslím si že třeba u Maxgustina by se toho dalo najít mnohem více a rozhovor by mohl mít o to větší kvalitu, ale to už je věc názoru.

Celkově rozhovor hodnotím jako více než průměrný. Hlavně nemůžu zapomenout na ty pokecy v OA chatu, až jednou skončím tak ten klučina mi bude chybět :D.
GHETTO CARTEL <33 2017 - 2019 Pláču

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=22392
img.tpx.cz/uploads/received_2538155999783037.png

Diana
Ahoj.
Rozhovor je v pohode, možno to logo SP by si nemusel dávať do nadpisov, pretože je na celej stránke, ale ok. :D
A ako disco povedal, keby si sa venoval nejakej téme, ale toto je tiež v pohode. Smile
Napríklad by bolo dobre, keby si dal nabudúce tému RZE 10, nábor na moderátorov, niečo zaujimavé, vyber niekoho z uchádzačov o móda, čo si o tom myslí .. To by bolo docela zaujimavé. Smile
Veľa šťastia Kapučko.
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
Ondrah98
Svůj názor jsem ti už sdělil, tak to nebudu psát znova tady. Snad jenom oceňuju, že mi to nepálí oči...

//Aspoň to hodím nahoru a zviditelním.
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Antihrdina
Ahoj, tak se do toho dáme.

1. Důvod nominace - vůbec to tam nemusí být, je to věc, která asi nikoho nezajímá, a i kdyby, může se dotyčný kouknout do topicu nominací - od toho ten topic je. Možná si to tímhle chtěl jen svůj příspěvek prodloužit, nevím, ale já bych tomuhle fakt nepřikládal význam.

2. Úvod (několik slov) - Už předem víš, že rozhovor nic moc a sám to i přiznáváš, tak ho krucinál nezveřejňuj! Nikdo ti nebude vyčítat, že jsme na rozhovor čekali dlouhou dobu (máme tu i jiné žurnalisty), ale dej si na něm sakra práce záležet, aby jsi ty sám věděl, že jsi pro něj udělal maximum, a že se tobě samotnému libí. Zkrátka Do your best! Nemusíš psát, že se sám označuješ jako Redaktor SP, zase nejsme tak ****ní, abychom to nepochopili. Opět tu tímhle vidím nějakou snahu ten topic natáhnout, co nejvíc.

3. Samotný rozhovor - Ani bych tě nekritizoval za to, že ten rozhovor je krátký. Vždyť každý rozhovor nemusí být dlouhý jak toaletní papír a už vůbec neznamená délka rozhovoru nějakou kvalitu, ach ne, na tom pramálo záleží (Less is more).
Štve mě již hrozně ohraný koncept otázek, není jen u tebe, ale skoro u všech žurnalistů až na Ondraha, který se celkem od vás odlišuje. Já teď nevím, jestli má Maxgustin vizitku nebo ne, ale jestli jo, vždy bych si projel dané informace obsažené v ní a na ty věci bych se už neptal. Nikoho nebaví číst něco dvakrát. Hlavně otázky typu "Jak se jmenuješ?", "Kde bydlíš", "Kam chceš jít studovat", to je tak hrozně nezáživné, nudné a ohrané - to mě na tom vadí.
Experimentuj, pohraj si s tím rozhovorem. Připrav si opravdu zajímavé, netradiční otázky. Zeptej se ho třeba, jakej má názor na umělý kozy, ale hlavně netvoř tak tuctový rozhovory.

Toť vše, buď zkrátka originální, určitě věřím, že na to máš! Smile
Cappuccino
Citace
Qark napsal:

Ahoj, tak se do toho dáme.

1. Důvod nominace - vůbec to tam nemusí být, je to věc, která asi nikoho nezajímá, a i kdyby, může se dotyčný kouknout do topicu nominací - od toho ten topic je. Možná si to tímhle chtěl jen svůj příspěvek prodloužit, nevím, ale já bych tomuhle fakt nepřikládal význam.

2. Úvod (několik slov) - Už předem víš, že rozhovor nic moc a sám to i přiznáváš, tak ho krucinál nezveřejňuj! Nikdo ti nebude vyčítat, že jsme na rozhovor čekali dlouhou dobu (máme tu i jiné žurnalisty), ale dej si na něm sakra práce záležet, aby jsi ty sám věděl, že jsi pro něj udělal maximum, a že se tobě samotnému libí. Zkrátka Do your best! Nemusíš psát, že se sám označuješ jako Redaktor SP, zase nejsme tak ****ní, abychom to nepochopili. Opět tu tímhle vidím nějakou snahu ten topic natáhnout, co nejvíc.

3. Samotný rozhovor - Ani bych tě nekritizoval za to, že ten rozhovor je krátký. Vždyť každý rozhovor nemusí být dlouhý jak toaletní papír a už vůbec neznamená délka rozhovoru nějakou kvalitu, ach ne, na tom pramálo záleží (Less is more).
Štve mě již hrozně ohraný koncept otázek, není jen u tebe, ale skoro u všech žurnalistů až na Ondraha, který se celkem od vás odlišuje. Já teď nevím, jestli má Maxgustin vizitku nebo ne, ale jestli jo, vždy bych si projel dané informace obsažené v ní a na ty věci bych se už neptal. Nikoho nebaví číst něco dvakrát. Hlavně otázky typu "Jak se jmenuješ?", "Kde bydlíš", "Kam chceš jít studovat", to je tak hrozně nezáživné, nudné a ohrané - to mě na tom vadí.
Experimentuj, pohraj si s tím rozhovorem. Připrav si opravdu zajímavé, netradiční otázky. Zeptej se ho třeba, jakej má názor na umělý kozy, ale hlavně netvoř tak tuctový rozhovory.

Toť vše, buď zkrátka originální, určitě věřím, že na to máš! Smile


Děkuju ti za tak dlouhý komentář. Zastavím se pouze u toho posledního. Víš co jsem si všiml na rozhovorech od Ondry? Že mu tam právě někteří lidé píšou, že se chtěli dozvědět víc o životě dané osoby a to je právě to nudné "Odkud pocházíš? Co studuješ?" někoho to holt baví, někoho ne. Všem se zavděčit nelze.
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
13 Hlasů
50%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasů
15%
Ano, těším se na gaučové trenéry
5 Hlasů
19%
Ne
3 Hlasů
12%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 20