Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - Kuba42
Mine
ROZHOVOR S KUBOM42


Vážení čitatelia,
vítam vás pri ďalšom rozhovore, tentokrát s trochu menej výrazným hráčom Kuba42. Pohodlne sa usaďte a prečítajte si o ňom.



Zdravím Kubo, som rád že si prijal dnešné pozvanie na tento rozhovor. Na začiatok by som bol rád, keby som sa dozvedel niečo málo z tvojho osobného života. Predstavíš sa nám a povieš niečo o sebe?

Čau Mine, prvně bych asi řekl, že jsem rád a vážím si toho, že zrovna já můžu být součástí nějakého rozhovoru a že někdo má o to také zájem. No, můj život si myslím, že je docela obyčejný, ale tak něco ze sebe zkusím dostat. Takže jmenuji se Jakub a momentálně mám 16 let. Bydlím poblíž Olomouce ve vesnici, která má asi +-3 tisíce obyvatel. Jako střední školu jsem si vybral SŠ Polygrafickou se zaměřením "reprodukční grafik pro média". Škola mě baví a nemůžu si na nic stěžovat. Myslím si, že jsem asi řekl to nejpodstatnější.

Baví ťa grafika? A už vieš kam by si chcel po skončení školy ísť?

Grafika mě baví a také se o ni zajímám. Ať už to zní divně, ale škola je docela náročná co se týče času nebo i učiva. Například praxe máme rozdělené na ranní a odpolední. Přičemž odpolední začíná něco málo kolem 13:00 a končí 20:00. Co si budeme, ale do 8 večer být ve škole je docela blbý když můžu být klidně i venku. No přemýšlel jsem kam bych chtěl jít, ale nejsem moc školský typ. Takže mi stačí, že tento obor je zakončen maturitou a poté budu na "volné noze".

Myslím že to by bolo zo osobného života všetko, prejdime na virtuálny. Hrávaš aj niečo iné okrem GTA:SA?

Čím jsem starší, tak už moc ne. Popravdě hraji už jen GTA:SAMP. Bývaly časy, kdy jsem hrál jiné hry, především staré jako je Heroes III, Age Of Empire II, atd. Na tu dobu jsme neměli ani dost výkonný počítač, takže zbyly jen tyhle hry. Ale musím říct, že mě hodně bavily. Někdy mám chuť si je zahrát i teď. Ale kdo ví co mě chytne za hru v budoucnu.

Pamätáš ešte, kedy si prvýkrát zapol GTA:SA? Ako si sa neskôr dostal ku SAMP-u?

Fůha, to už bude doba no. Ale troufám si říct, že jsem GTA single viděl někdy kolem roku 2010 a také jsme to každý den hrávali s mým nejlepším kámošem hned naproti našemu domu kde on bydlel. Přeběhl jsem cestu na které za den projedou 3 auta a už jsme zapínali PC a hned naklikali hesoyam. Samozřejmě postupem času nás hra omrzela, tak jako každá jiná. Ale vydrželi jsme na ni neuvěřitelně moc času. Od té doby se moc toho nezměnilo. Akorát, že jsem přešel na SAMP a to kolem roku 2014 kde jsem hrál na již smazaném serveru. Sice účet nebyl můj, nýbrž bráchův, ale někdy na tajno jsem si zašel zahrát. Je to docela zvláštní, ale na Super Pařbu jsem přišel až nedávno. A to začátkem roku 2018.

Aký si mal prvý pocit po pripojení sa na server? Čo ťa najviac ako nováčika oslovilo, s čím si mal problém? Porozumel si po pár hodinách hrania všetkému čo mód ponúkal?

Pocit? Jako každý jsem byl asi trochu mimo obraz a nevěděl jsem co všechno mód nabízí a to pořádně mám a naopak nesmím dělat. Když jse mněco nevěděl, zeptal jsem se v global chatu a pár jedinců reagovalo a odpovědělo mi na nějakou otázku. Nejvíce co mě oslovilo byly asi mise a samotný mód. Bylo toho více. Problém jsem až takový neměl. Možná si zapamatovat ze začátku všechny ty příkazy a bylo to vpoho. A ano, porozuměl. Ale trvalo to nějakou dobu. Když jsem něco nevěděl, tak existuje příkaz /dotaz nebo /help kde jsem si danou věc přečetl. Při nejhorším v global chatu.

Čo ťa zaujalo/zaujíma viac? Firmy či gangy?

Já jsem spíše na firmy. Docela mě baví jezdit convoye a je tam dobrý kolektiv. Neříkám, že v gangu není, ale nemůžu posoudit, protože v gangu moc nebývám. Moje první firma na serveru byla Právnická kancelář která spadala pod majitele Pinka. Doteď si pamatuji, že jsem ani nemohl psát když jsem se do firmy dostal. Teď už ty první pocity nejsou když se někam dostanu, protože je to samozřejmost. Jinak aby jsem to upřesnil, tak důvod proč nebývám v gangu je ten, že neumím pořádně jezdit natož střílet. Ale postupem času se to učím čím dál víc. Z gang systému mám základy, ale prezentovat je, na to si už netroufnu.

Keď sme pri tom gang systéme, ako hodnotíš tamojších hráčov, resp. aký máš názor na komunitu GS?


Jak říkám. V gangu moc nebývám, takže nemůžu posoudit něco, v čem nejsem. Ale myslím si hráč jako hráč, a ti lidi jsou taky fajn. Takže nemám s některýma problémy. Ale můžou být vyjímky a s někým si nesednu. To je běžné.

Ak by si mal ohodnotiť celú komunitu SP ako jeden veľký celok, aký by bol tvoj názor? Čo by si vylepšil, prípadne čomu by si sa snažil zabrániť?

No já nevím jak ostatní, ale mně se komunita líbí. Většina hráčů je ochotná, vstřícná a nemám s nimi problém. Popíšu si s němi a je to takový oživení od hry a ne jak robot furt jezdit mise dokola. Někdy je potřeba si od tady toho odpočinout ať to už není jak na běžícím páse. Co tak slýchám nebo čtu, tak prý byla nejlepší komunita kolem roku 2012, ovšem to jsem nezažil. Ale stručně řečeno, komunita se mi líbí. Sice teď je nával příliš mladých dětí, ale časem to taky musí vyrůst.

V aktuálnom nábore si si podal prihlášku o post moderátora serveru. Čo ťa do admin - tímu ťahá? Myslíš že by si vydržal dlho, ak by si bol prijatý?

Co mě tam tahá? Spíše bych to nazval jako že chci poznat server i z druhé strany a nejenom jako hráč. Baví mě pomáhat hráčům když se na něco zeptají v chatu, protože ten pocit, že jsem někomu pomohl je dostačující a stojí za to. Dále by mě třeba bavily dělat různé akce atd. je toho spousta. A myslím si, že by se naopak má aktivita ještě zvýšila, protože je to něco co chci dělat, a naopak nechtěl bych tím ztrácet čas kdyby jsem tu příležitost dostal. Ale kdo ví. Třeba se do AT vůbec dostat nemusím a vše zůstane při starých kolejích. Ale jsem typ člověka co se jen tak nevzdává a zkusil bych to i příště. Přece jenom byla tam spousta narážek na mé chování a musím říct, že od té doby se snažím na tom zapracovat a zbytečně nepsat kdejakou kravinu, takže doufám, že to jde poznat.

Ako hodnotíš aktuálne zloženie admin tímu? Mal si už niekedy s nejakým adminom problém?

Složení AT je podle mě fajn. Vždy pomůžou, to je hlavní. Ti lidi jsou na místě, kde mají být. Ale bohužel se respekt k adminům pomalu zhoršuje a pomalu se vytrácí. Ti lidi by měli mít autoritu, kterou bohužel nemají. A hráči by si měli vážit toho, s kým se právě baví. Alespoň kapka respektu by k nim stačila. A problémy s adminy troufám si říct, že nemám. Ale samozřejmě co bylo, bylo. Ale to bych netahal sem, protože je to už vše vyřešené.

Prešiel by ku módu ako takému. Myslím že sa v ňom už dosť dobre orientuješ. Čo sa ti najviac aktuálne páči na móde? Čo by si vylepšil/zrušil?

Toto bude asi nejkratší odpověď. Myslím si, že aktuální mód je dobrý a nic bych už nezrušoval. Maximálně opravy a už jen vylepšovat. Čím dál více se to zlepšuje, tak doufám, že bude i nadále.

Dobre, myslím si že by to z tohto rozhovoru mohlo byť všetko. Chcel by si niečo ešte odkázať čitateľom?

Všiml jsem si, že poslední dobou u rozhovoru "frčí" nějaký moudra na konec. Tak něco zkusím. Lidi, když chcete něco dokázat ať už ve hře nebo i v reálu, tak si za tím jděte a nenechte se nikým ovlivnit. Chcete být nejlepší sawner na SP? Mít nejvíce v bance? Tak si zatím jděte. Ale pamatujte na to, že to nikdy samo z nebe nespadne a vždy pro to musíte něco udělat. A ne vždy jsou peníze jako 1 místo na serveru. Důležitější je kolektiv. Peníze jsou stejně užitečný jako semafory v GTA. A naposled bych ti chtěl také poděkovat, že sis dal tu práci udělat rozhovor s tak nezajímavou osobou jako jsem například já.

Ďakujem za tvoj čas strávený pri tomto rozhovore, prajem príjemný zvyšok dňa.
Diana
Po pravde, ešte som nevidel vydať rozhovor od hráča, ktorý má ospravedlnenku ( skušobka ) :D
Rozhovor je zase o niečo lepší, možno by som na tvojom mieste predstavil toho hráča ja.
Napr. napíšem, že:
Citácia
Tento rozhovor je s hráčom Kuba42. Tento hráč má x hodín a je známy xx.. Tiež má žiadosť o moderátora.

A druhou vecou je otrasná farba rozhovoru, prepáč. :D Táto farba je taká .. no, každému sa ľúbi svoje, ale toto je taká zlá farba, moc sa mi neľúbi, ale ak si to Kuba vybral, tak to je iné, ale ak si to vybral ty, tak skús zmeniť farbu rozhovoru, je mi na vracanie po pravde. :D Tuším si aj minule mal zelenú. Skús napríklad hosťovi dať ponuku farieb, nech si vyberie, hľavne aby sedela s tou tvojou. :D ( Biela a bledo červená, biela a oranžová )
Rozhovor dobrý.
Nech sa ti darí. Smile
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
MegaBite
Rozhovor mě nezaujal. Špatný design, stereotypní forma rozhovoru, výběr osoby hodnotit nebudu, jelikož ji vůbec neznam a nepřijde mi zajímavá, ale někdo to třeba vidí jinak. I tak ale napíšu, že se dle mého do rozhovoru nehodí člověk, který na SP hraje rok. Ocenil bych hráče, kteří tu hrajou už „nějakej ten pátek“.
Teczka83
Mě se to líbí. Rád si přečtu názory hráčů, co tu nehrají tak dlouho. Složení rozhovoru je vyvážené, leč takové nepřekvapivé. A jak tu píšou ti nade mnou. Barva je celkem dost jedovatá. Ale myslím si že se budeš lepšit.
Pandy
Zdravím,

barvy komentovat nebudu, každému se líbí něco jiného, ale musím Tě pochválit za pokrok od prvního rozhovoru. Zlepšil jsi se, takže za mě dobrý.

Takže jen tak dál i v dalších rozhovorech Smile
Nowi_CZE
Ze slovosledu a skloňování dotazovaného mě bolí hlava. Barvy mi snad ani nevadí. A otázky nejsou o nic horší než u většiny rozhovorů, rád bych ale viděl něco neotřelejšího.
Salazar
Měl bych zde taky hodit koment, když jsem hráče nominoval já :D. Dle mě dobrý výběr hráče, sice nehraje na serveru x let, ale aktivitu má dobrou, na serveru je vidět často a do toho má ještě žádost do AT. Rozhovor se mi líbí i ty barvy mi tam sedí, přečetl jsem ho celý a dozvěděl jsem se nové věci o hráči. Super Mine zlepšuješ se jen tak dál! :D

Za mě super :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
15 Hlasov
50%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
13%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
20%
Ne
4 Hlasov
13%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
3%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 13